Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:24:19

LOGOUT.hu


Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#60027) freeknight válasza bluuzia (#60018) üzenetére


freeknight
őstag

Ugyanannyi csaló van, mint eddig, mocskosul sok. Szabadon moddolható online játék? Sose jó párosítás. Majd jön szépen a GTA 6 Online, amiben tiltott lesz a mod, zárt a forráskód, és jóval le fog csökkenni a számuk.

Én a crew felvételi szigorítást már hónapok óta mondom (pár másik ember is), de mindig le vagyunk ugatva.
Már elértünk egy olyan szintre, ami már szerintem is kezelhetetlen, én egy elit crew féleséget tudnék elképzelni, ami van Sabee-nak meg Ucilnak, az TALÁN működhetne, ha előzetesen rostálják a tagok a friendlistjüket.
Ebbe behívhatnánk a keménymagot, ez mondjuk maximum 40 ember, akiket ha nem is mindennap, de gyakran lehet fent látni, és garantálom, hogy megszűnnének a problémák.

Vagy tűzoltásnak annyi is jó lenne, ha mostantól egy bizonyos ph-ranghoz kötnénk a csatlakozást, mert végülis ez egy ph-soknak szóló crew.

Én megértem a másik oldalt is, akik szerint jobb, ha minél több ember van, én is szeretem, ha pörög a chat... de igazából azt is a régi motorosok mozgatják.

Nem szeretem, hogy felmegyek, tele a session full idegen emberrel (akkor is, ha phhu van a neve mellett), és mindenki azonnal el akar adni mindent, aztán lépnek is a haverokkal tovább, segítség nuku. Így még csak játszani se lehet, mert ezek az emberek befoglalják a ceo helyeket is.

És remélem ebből nem lesz sértődés! Nem annak szántam, de valamiféle változáson el kéne már gondolkodnunk.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.