- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
válasz
Mclovin #8105 üzenetére
Én Nilkin magsafe tokot vettem hozzá, és egy ugreen qi2-es 10.000 mAh-ás power bankkal használom, jól hozzá tapad az akku a tokhoz, viszont én egy 10 cm-es type-c kábellel használom, nem szeretem a vezeték nélküli töltést, így is melegszik a telefon, ráadásul 5 wattnál többet nem sikerül kihozni belőle, kábelen meg jön 15-20w simán, és zsebben sem zavar a rövid kábel.
Tok [link]
Powerbank [link] ennek középen van a type C, azért tetszik
Kábel [link] -
-
evitiguF
senior tag
Sziasztok!
A milyen telefont vegyek topikban ajánkották a Pixel telót, születendő gyermek pillanatainak megörökítésére.
Vásárlás előtt még informálódnék kicsit.
Pixel 9 Pro XL 256Gb-ot néztem ki, alza sk ( szlovák ) oldalán ~30k-val olcsóbb, mint idehaza. ( Porcelán, vagyis bézs színben 929euro)
Kell valamire különösen figyelnem? -
gabro0
őstag
válasz
Hieronymus #8103 üzenetére
Nem használok tokot, úgyhogy ezért félek az ilyen felfelé csúsztatós mozdulatoktól. A Pixel 7-esemen fólia sem volt két éven keresztül és semmi baja nem lett
Ilyen tokot használsz? [link]
Ami az akksit illeti itt szerintem összemérhető a kettő.
-
citkar
addikt
Sajnos értem, csak rosszul fogalmaztál, mert általánosságban írtad, a Pixeleknél nem módosítható, de más gyártókra ez nem vonatkozik. Kicsit szomorú, hogy gyarapszik a más gyártókhoz képest ilyen-olyan hiányosságok listája (pl a régi Oppomnál a WiFi jelszó is látszódott, bármely app megnyitását köthettem védelemhez, külső alkalmazás nélkül, a hangerő gomb is személyre szabható volt), amik nélkül is jó ez a telefon, de marad hiányérzetem.
-
Mclovin
senior tag
Sziasztok.
Pixel 8-hoz esetleg tokot, wireless töltőt tudtok ajánlani? Magsafe töltővel és tokkal milyen tapasztalatok vannak?
-
Hieronymus
veterán
És nem félsz, hogy egy rossz mozdulattal kirepül a telefon a kezedből?
Miért félnék?
Szuper vékony Pitaka tokban van a telefon. A tok fogása gumiszerű, jól tapad a kézhez.Nekem elég macatos a kezem...
Arról nem a telefon tehet.
PS:
A Gemini az modja, hogy a most megjelenő 10-ben, tovább fejlesztett akku lesz. De még nincsenek megerősített adatok.Az akkumulátorok tölthetőségének száma csak akkor ad egyértelmű információt, ha az egy töltéssel elérhető üzemidőt is fegyelembe vesszük.
-
Nem érted!
A Pixel telefonokon lévő alap androidban fix ez a funkció.
Ettől még más gyártó engedélyezheti, cserébe viszont más korlátozást épít bele ami itt Pixelen engedélyezve van.
Pl, wifi jelszó ténylegesen látható, és a Google Pay beállítható, hogy csak feloldás után működjön!
Ez a két funkció xy gyártónál nincs (Android alkalmazások topikban volt ezekről szó)!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jogász topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xbox Game Pass [2025] - Az augusztusi lista
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Fotó állvány eladó
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest