Hirdetés
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
 - Pajac: Hámozott narancs
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai

- 

LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz

Free Rgc

üzenetére
						A Pixel 7 Pro melegedett. Nyáron nem szerette a lecsukható tokot. Találtam egy egyszerű tokot, aminek hátoldala egy beragasztott plexilap volt. A plexit kiszedtem, a telefon melegedés mérséklődött.
A Pixel 9 Pro XL sokkal hűvösebb telefon. A hetes melegedése miatti reflexből vékony tokot kapott a telefon. A kocsiba egyik szellőrácsra raktam egy vezeték nélküli töltőfejet. A mágnes jól megtartja. A klíma meg hűti. Egy adapterrel van vezeték mentesítve az Android Auto. Inkább télen kellemetlenebb a fűtés miatt. Olyankor inkább más helyre rakom a telefont.Egy régebbi autóban volt Tomtom a szélvédőre rögzítve. Akkor még nem volt ennyire forró a nyár. A tomtom is feladta harcot, túlmelegedésre hivatkozva egyszerűen lekapcsolt.
  - 

mrszitya
senior tag
válasz

Free Rgc

üzenetére
						Android Autora kapcsolódva jártam egyetlen egyszer úgy, hogy lehűlést kért a cucc (P9PROXL). Ekkor viszont az ülésre volt rakva a teló, ahol a szélvédőn át érte a nap, hiába ment a klíma. Így nem tudott igazán visszahűlni.
Android Auto viszont közismerten szeret fűteni, de ezen alkalmon kívül még nem fújt riadót a teló, ha érezhetően meleg is volt nálam a készüléktest (a szilikontokjában).
Az biztos, hogy a 9-es széria jobb lett e téren.
 - 

gretzky77
veterán

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - Amazfit Bip 6 - jót olcsón
 - Eredeti játékok OFF topik
 - Nintendo Switch
 - Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
 - iPhone topik
 - Vezetékes FEJhallgatók
 - Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Polgári repülőgép-szimulátorok
 - További aktív témák...

- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
 - BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
 - Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
 - BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Csepy