- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
válasz
bbendre #8294 üzenetére
-TSMC gyártja a G5öt jóval erősebb cpu+npu, várhatóan keveseeb fogyasztás
-Pixelsnap (MagSafe)
-Minimálinsan nagyobb aku
-Gyorsabb töltés (30/45W és QI2 15/25W)
AiAiAi. Amúgy a gemini 2.5 elképesztőt fejlődött akinek kell a pro az nagy +.Ahogy írtam nincsenek, én nem látok érdemi nagy előrelépéseket. Ami van se izgat hude fel.
Feleségem Pixel 6 jövő októberben lesz 5éves kiderül akkor... Én a pixel 8 proval mégtovább tervezek... -
Csepy
Topikgazda
Pixel 9-ből a sima Pro van nekem, a méretei miatt is, abból is az 512GB-os. Tavalyi alzás előrendelés, így a 256GB-os árában kaptam meg az 512GB-osat + ajándék gyári tok járt hozzá. Volt 80ezres beszámítási akció is.
Az 512GB-os eredeti teljes ára tavaly ilyenkor 612.990.- Ft volt. Nem ment fel az ár igazán. -
bbendre
őstag
Még mindig nem tudom mi változott a 9pro és 10Pro között... Pár software-s dolog ha jól látom.
A bemutató teljesen más volt mint szokott. Sokat beszéltek arról, hogy eszköz váltástól nem kell félni meg ott az RCS. ami nagyon jó. Sőt nem is kell Apple mert már mindent tud a Pixel meg szép szinek.
De ha jól értem nem történt semmi extra számunkra? -
TaylorPro
addikt
Most valahogy nem érzem azt hogy nagyon váltani kellene a sima 9-ről a sima 10-re.
Ki van még így vele? Valahogy nincs meg a késztetés. -
blackmoto
senior tag
Elérhető a QPR2 Beta 1
Újdonságok:
[link] -
gulb
senior tag
Nah ez ugy osszesegeb nem valami hu de nagy durranas. DE itt Ukben Pixel 8pro beszamoljak £255+£250 bonus. Valamit £100 Currys voucher. Nah igy nem kerdes, hogy 2ev utan johet a csere. Foleg, hogy Gemini Pro 1ev elofizu van hozza.
-
TaylorPro
addikt
Pixel 9 Wifi 7. Pixel 10 Wifi 6E. Gondolom elírás. És a vezetéknélküli töltés is elég gatya. Stand 2-vel a 9 többet tud mint a 10 15W. Őrület.
De úgy néz ki tényleg van visszalépés.
AI ezt írja:
"A Google Pixel 10 telefonnak nem lesz Wi-Fi 7 támogatása, annak ellenére, hogy a Pixel 9 ezt a funkciót kínálta. A Pixel 10-zel kapcsolatban más hiányosságok is felmerültek, mint például a gőzkamra hiánya és az ultra-stabil videófelvétel hiánya. "
-
bbendre
őstag
Sajnos lemaradtam a vegerol, a gyerekkel tarsasoztunk. Mit tud az uj kamera? Mi valtozott a kameraban?
-
M_norbi
csendes tag
Ha nem siettek a Pixel 10-es széria beszerzésével, később jobb akciók lesznek.
Nálam P9-hez járt 60 ezres beszámítás és ajándék Buds Pro2 füles - ezt figyelembe véve kb 230-ba jött ki a Pixel 9 128 Gb-os modell valamikor ősszel megvéve. Persze nem biztos, hogy idén is lesz ilyen akció az Alzánál. -
TaylorPro
addikt
Végre vannak új töltők. Én az új Standot vártam már.
-
bbendre
őstag
A Google bemutato nagyon ... fura ... igazabol mint valami 90es evek TV shopja...
-
slice14
veterán
Én eddig nagyon gondolkodtam a Pixel Buds Pro 2-n, de ez az új szín eldöntötte a dolgot.
Remélem hogy megjelenéssel (aug. 28) jön az Alza-hoz is.
-
Pixel 10 esetén a 204 g súly nem valami rózsás, töltés a 27W helyett 30W.
-
bbendre
őstag
Mar kinn is vannak a reszletek:
https://store.google.com/product/pixel_10_pro?from=swb&hl=de -
Dare2Live
félisten
Én mindenhol ezt látom. Elmútak azok az idők amikor 1-2-3év után láttad/érezted, hogy hude gyorsabb lett, hogy jobb a kamera + tele, hogy 120hz...
Ez alól szerintem kb egy kivétel van aki power alkalmazásokat használ. Tipikusan 3D gamek.
@bbendre
Szerintem baromi jó lesz az idei széria is. Egyszerűen nem várok hude nagy előrelépést. -
Hát nagyon szomorú, hogy idén sem lesz itthon Fold kapható..
Prokra azért kíváncsi vagyok és lehet behúzok egyet, ha lesz rá jó akció.
Viszont én úgy érzem, lehetett volna nagyobb durranás a 10. modell... -
-
roseben
junior tag
Van egy matt fólia a telón. Jól néz ki de nem hinném, hogy megvédi a leejtéstől a kijelzőt. Vettem rá edzett üveget. Egyelőre csak rászorítottam, hogy megnézzem működik e az ujjlenyomat olvasó, de nem működött. Most vagy leszedem a matt fóliát kipróbálom úgy és lehet, hogy akkor sem fog működni és akkor semmilyen védelem nem lesz rajta, vagy már az üveggel rajta kellene újra feltanítani az ujjlenyomatot?
-
roseben
junior tag
Kipróbáltam pár kamera appot. Pár említésre meltó közülük:
- Blackmagic Camera: Profi. Videó készítésre mostantól csak ezt használom.
- Open Camera: Itt van lehetőség beállítani, hogy a képernyő érintésével ne csak fókuszáljon hanem exponáljon is. Jó lenne ha átvenné ezt a gyári kamera. (Sajnos nem készít jó minőségű képet.)
- ACG9.6: Nagyon részletes beállítási lehetőségekkel bír. Hetekig tanulmányoznom kellene. (Amíg nem omlott össze használtam.) -
*RLaci*
addikt
És azzal a kisebb akkuval, jobb az üzemideje mint a 9 Pronak, legalábbis nálam. Sok mindenben nem szoktam egyetérteni Thom kollégával, de a saját tapasztalatom is az, hogy a fotón kívül én is jobbnak tartom használni az S25-öt, mint a 9/9Pro-t. Könnyebb, kisebb, reszponzívabb, smoothabb. Mondom ezt Pixel fanként.
-
Csepy
Topikgazda
Az S26 Pro, majd Ferburárben érkezik, jelenleg a tömege sehol a neten nem lelhető fel. A sima S25 tömege 161 gramm, DE ez egy 4.000mAh akksival van ellátva. Az S25 Fe, már 190gram, ami 9grammal könnyebb és amellett, hogy műanyag, még mindig kisebb az akksija, mint a Pixel 9 Pro-nak, 4500 vs 4700mAh. Az Edge-ek meg pofátlanul szar üzemidővel rendelkeznek, butított kamerák és "vékony" ház mellett.
Az én nezemben egy sima S25 semennyivel sem kisebb (6mm-rel alacsonyabb, de kisebb is a kijelzője) és könnyebb (37g, de kisebb az akksi is mellé, nem is kicsit), mint a Pixel 9 Pro. -
TaylorPro
addikt
Itteni idő szerint mikor lesz a Google esemény? Most nincs időm keresgetni. Köszi!
-
Thom!
veterán
Én valós tesztekre leszek kíváncsi. Mai keynote annyira nem fog érdekelni mindent tudunk valószínűleg.
De tegyük mellé i17Pro és Maxot is.A sima 10 369e 10Pro 449e lesz szerintem ami nevetséges de ez van.
-
Thom!
veterán
Samsung S26Pro nézd meg 6.3 collban 50g könnyebb lesz és min. 1.5mm vékonyabb és utána beszélgessünk kicsit a méretről és használhatóságról, S24/25 ebben is nagyon jó...
Samsung a kamerát cseszi el mindig, de ez se igaz..
-Expertrawban 0 különbség van a sima S25 és S25U között mert volt mindkettő. -
Csepy
Topikgazda
-
Thom!
veterán
-
BoB
veterán
Európai árak:
Pixel 10 (128 Go) : 899 €
Pixel 10 (256 Go) : 999 €
Pixel 10 Pro (128 Go) : 1 099 €
Pixel 10 Pro (256 Go) : 1 199 €
Pixel 10 Pro (512 Go) : 1 329 €
Pixel 10 Pro (1 To) : 1 589 €
Pixel 10 Pro XL (256 Go) : 1 299 €
Pixel 10 Pro XL (512 Go) : 1 429 €
Pixel 10 Pro XL (1 To) : 1 689 €
Pixel 10 Pro Fold (256 Go) : 1 899 €
Pixel 10 Pro Fold (512 Go) : 2 029 €
Pixel 10 Pro Fold (1 To) : 2 289 €
Pixel Watch 4 (41 mm, Wi-Fi) : 349 €
Pixel Watch 4 (41 mm, LTE) : 399 €
Pixel Watch 4 (45 mm, Wi-Fi) : 449 €
Pixel Watch 4 (45 mm, LTE) : 499 € -
Hieronymus
veterán
válasz
hubber19 #8198 üzenetére
Én 7 proról váltottam 9 pro xl telefonra.
A fényképezés és videó készítésben érezhetően jobban teljesít a kilences sorozat. Kevésbé melegszik. Az ujjlenyomat olvasó jobb. Sokkal jobb. Az alapú azonosítás is javult. Most már az egyik banki app ujjlenyomat nélkül is beenged.Egyszóval a kényelmi funkciókban jobb a kilences.
-
Thom!
veterán
Én kivàrok. P10
1-2 hónapot biztosan.Nem várok a telefontól semmi egetrengető dolgot, még a kötelezőt sem, lehet el fogom hagyni a Pixel vonalat.
Ez a mostani iphone design szapulás unalmas nagyon. Ha csökkentenék a súlyt és a vastagságot akkor az ergonómia hatalmas mértékben javul, fogd a kezedbe az s25-öt és rájössz akár a sima akár az ultra az Edge nem is beszélve.
-
K82
őstag
válasz
ghiottone #8226 üzenetére
Akinek fontos a maximális töltési sebesség 9XL-nél, most épp jó áron van Alzánál a Google 45W-os töltője.
A UGREEN is akciózik, a 9XL-hez szükséges 21V PPS-t tudó 65W-os travel charger kuponozható 32.87€-ra (~13e Ft).ghiottone: bocs, nem válasznak a szántam
-
WolfLenny
senior tag
Sziasztok!
Ha a telefonon nyitom meg a Waze-t és ott adom meg szóban a cél címet, akkor elfogadja.
Azonban ha autóhoz van kötve és Android autón keresztül akarom neki mondani, akkor csak angolul ért. Ez mitől lehet? Hogy tudnék neki diktálni magyarul? -
roseben
junior tag
Hívásrögzítésre milyen megoldás van. A True Phone-on sem megy Pixelen a régi telón simán rögzít.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Postas99 #8218 üzenetére
Ez a Google felé authentikator? Mert ott más androidos eszközön belépve a Google fiókoddalal az összekapcsolás miatt fel kellene dobni az ügyfélkapus kódokat. Az utóbbi időben volt nálam pár telefon és mindig hozta automatikusan az ügyfélkapus kódokat. Most leelenőrizzem és belépett simán erről a telóról is. Amúgy net se kell neki, ha a telefon nincs net közelében, vagy repülőgép módban, akkor az authentikator altal adott kódokkal is be lehet jelentkezni.
-
Postas99
őstag
válasz
PACSA75 #8214 üzenetére
Szia!
Lenne egy kérdésem, ügyfélkapu+ , a pixelem jelenleg szervízben van (alaplaphiba). Azon használtam az authenticator-t. A törlő kódom megvan. De mivel a törléshez is az authentikátoros belépéssel kell törölnöm magam ahhoz hogy az új telefonon regiztráljam az új belépést ezért ez halott dolog. Erre van ötleted, vagy marad a személyee ügyintézés?
-
PACSA75
őstag
válasz
hubber19 #8212 üzenetére
Én már kétszer költöztem DÁP - ostól és be tudtam lépni. Már nem kell személyesen újraregisztrálni. Kéri az aláírást vagy pinkódot (már nem emlékszem melyiket) és beengedett.
eSim - nekem One van, és örök QR kódot kaptam, tehát már ezért sem kell bemenni. Előbb törölni kell a régi telefonról, utána engedi regisztrálni az újra. -
K82
őstag
válasz
hubber19 #8208 üzenetére
Bekapcsolod az új Pixelt a régi mellett ugyanazon a wifin és voilá, a felkínált lehetőségek közül kiválasztod a Neked szimpatikusat.
Képeket nem feltétlenül kell átvinned ha el vannak mentve felhőbe vagy bárhova offline, elsőre elkövettem azt a hibát h ész nélkül pipáltam. Aztán az összes dokumentumot, képet-videót átvitte...
Ha el vannak mentve a jelszavak, maradnak de ez nem jelenti azt hogy pl. egy banki appot vagy épp a DÁP-ot nem kell újra regisztrálni - új eszköz, új engedély, új regisztráció. Ezt nem fogod megúszni a netbankodnál és a DÁP-nál vagy az ahhoz kötődő alkalmazásoknál sem. Az utóbbi szerencsére nem bonyolult, betánál volt egy fr és újraraktam az egész telót; meglepően könnyen ment a DÁP újbóli életre keltése dacára annak h fogalmam se volt a 4 évvel ezelőtt megadott PIN kódról - de megvan az aktiváló kártya, a személyin meg ott a CAN amire szükséged lesz ebben az esetben. -
hubber19
tag
válasz
gretzky77 #8209 üzenetére
Nem, előfizetés van - csak a telefont kell megvennem, céges (ÁFÁS) számlára.
Jó lenne látni majd az árakat + 9 Pro XL is mehetne le kicsitFree Rgc : Na, ez jó - elraktam a QR kódos eSIM papírt.
De, van hívás gond, sajnos. Most jelenleg oké a dolog, de le kellett menni hang eSIM-en 2G hálózatra és a hang+adatos céges kártyán is 4G az 5G helyett.
Most utóbbi 2-3 napon kicsengtek a hívások, nem jöttek az SMS-ek, hogy nem voltam elérhető. -
citkar
addikt
válasz
hubber19 #8208 üzenetére
Én nem használok költöztetést (sose próbáltam, lehet tök jó, megszoktam, hogy egyenként felteszem, ami kell). E SIM-et most igényeltem és úgy rémlik azt mondták, ahhoz amit kaptam, hogy egyszer használatos QR kód.
Az appok közül több kér ilyen-olyan jóváhagyást emailen, másik készüléken az alkalmazásban, vagy SMS-ben kódot, illetve, ha két faktoros hitelesítést alkalmazol, akkor azt is. DÁP-ot viszont nem használok, így azt nemtom. -
gretzky77
veterán
válasz
hubber19 #8207 üzenetére
Sima céges vásárlás vagyis nem előfizetéses? Valószínű akkor már megjelenés körül kapható lesz, szolgáltatónál lehet kis csúszás de anno a 9 azonnal kapható volt talán itthon6is! Nem tudom esetleg lesz e valami jó előrendeléses akció!
DÁP esetén lehet macerás lesz és személyesen kell intézni, én nem használom. -
hubber19
tag
Pixelről Pixelre költözéshez mi a legjobb megoldás? Szerintém ha az appok jelszavai, stb megmaradnának amennyire csak lehet.
Mit érdemes másolni, mi az amit nagyon nem? Valami nagyon gyors és egyszerű költözést szeretnék a két Pixel között, elég sok app van amit rendszeresen használok.
(pld DÁP nem tudom hogyan költöztethető másik telóra...) -
gretzky77
veterán
válasz
hubber19 #8198 üzenetére
Telekom esetén online tudsz új QR kódot kérni kb 2 perc, mondjuk ha céges előfizu akkor lehet macerásabb! Yettelt nem ismerem ilyen téren!
Mennyivel nagyobb érzésre kérdésre nem igazán tudok mit írni, nálam már rég volt a 7-es, és számomra a sík kijelző előny inkább úgyhogy a 9 XL nekem bevált! Először amúgy P9 Pro-t vettem és nagyon jó volt a mérete kezdtem megbarátkozni vele, előtte mindig "lapát" telefonjaim voltak viszont jött egy kihagyhatatlan ajánlat az XL-el és ezért váltottam! -
K82
őstag
válasz
hubber19 #8202 üzenetére
A 10-esek szerdán lesznek bemutatva, ha úgy leszünk mint tavaly akkor idén is szinte azonnal elérhető lesz itthon is.
Árcsökkenés inkább egy-egy akció keretében lesz de tartósan/jelentősen alacsonyabb árra ne számíts sztem (itthon főleg nem); külföld más tészta, ott nem nehéz 600€ alatt belefutni a sima 9-be.
Méret: anno a lekerekített kijelző miatt nem vettem meg a 7P-t, tavaly is majdnem a sima 9P lett - de sikerült kézbe venni mindhármat már megjelenéskor és az XL mellett döntöttem. Ez valahogy nem tűnt annyira "bumfordinak" mint az előző Pro-k amiket még túl nagynak/kényelmetlennek találtam. -
hubber19
tag
válasz
gretzky77 #8201 üzenetére
Ok , köszi.
10-es széria mikor lesz szerinted elérhető hazánkban?
És akkor várható a 9-es szériánál árcsökkenés?
10-es ára hol lesz majd kb? A 9 Pro XL-t még meg tudom vetetni a céggel, de egy 1000+ eurós készüléket már azért nehezebbenMennyivel nagyobb érzésre kézben a P7P-hez képest a 9 Pro XL ?
-
gretzky77
veterán
válasz
hubber19 #8198 üzenetére
Szia, őszintén szólva nagyon régen volt P7P telefonom, azóta nagyon sok másik, köztük ios is. Szerettem a P7P-t is, nekem nem volt vele különösebb gondom, de azért sztem a P9 Pro XL amit jelenleg is használok más kategória sztem minden téren! Ha nem a te zsebedet húzza az ára akkor simán ajánlom, de ha nem SOS akkor akár a 10-es szériát is megvárhatod!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- MIUI / HyperOS topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Viccrovat
- BMW topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme GT2(használt, független, 128 GB, 8 GB RAM, szürke)
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest