Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
ddsteel
aktív tag
válasz
FragMaster
üzenetére
Jól tudod, én sufniban vettem a 9A-t (pont ezért, mert jóval olcsóbb, mégis van rá 2 év gari) és csekkoltam a google oldalán, él a 2 év gari rá. Szerk: most direkt ránéztem, 169E a sufniban, ahol vettem (árukereső legolcsóbb hely) és 219E az alzánál. Ez azért elég durva különbség. Én nem tudom, hogy ezek hogy csalják el az áfát, vagy hogy nem, hogy tehetik ezt meg, hogy tudják ennyivel olcsóbban adni...
-
K82
őstag
válasz
FragMaster
üzenetére
-
Spet
addikt
válasz
FragMaster
üzenetére
Azért kellett nekik idő hozzá (2 hete találkoztam első alkalommal ezzel a hibával)
Más kérdés, hogy az a kemény 148 KB-t sem tudja letölteni
-
tomboy0013
veterán
válasz
FragMaster
üzenetére
Mire nem lesz annyira jó a főkamera? Kb nagyítóval lehet majd keresni a különbségeket, ez is egy mobil kamera lesz a maga korlátaival és Pixel -es képi világgal, semmilyen különbséget nem fogsz tapasztalni a gyakorlatban ebben biztos vagyok. És még kapsz egy plusz látószöget is a P10-nél. Ha nem vagy hardcore gamer akkor még SoC-ben sem fogsz különbséget érezni, bár ha gamer vagy sem sokat, nem erőre épít a P10 sem.
Hogy melegedés szempontból milyen különbségek lesznek, lesznek-e egyáltalán azt majd akkor tudjuk meg ha lesznek róla tesztek.
A szoftveres részt nem értem, mindkettőnél ugyanaz a főverzió lesz egy időben a telefonon, a különbség annyi hogy a P10 egy évvel tovább kapja a frissítéseket. Teljesen lényegtelen hogy milyen főverzióval jött ki, a támogatási idő számít.
Egyébként meg meg kell várni a P10-et és kismillió teszt átnyálazása és megnézése után könnyebben tudsz majd dönteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Gyúrósok ide!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Konteó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Csepy