- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Tele a hócipőm
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
roseben
tag
válasz
consono #8325 üzenetére
Közben kiderült, hogy ha 12mpx-re van állítva a kamera akkor leskáláz és ha 50mpx-re van állítva akkor felskáláz. Ha kicsit is belezoomolok bármelyik kamerába az már nem natív 50mpx de annyit csinál belőle 50mpx-es módban. Azért gyorsabb a 12mpx verzió mert a tensor cpu-nak kevesebb dolga van a pixel összevonással annál mint amikor ki kell találnia új pixeleket amik valójában nem voltak ott a kép készítésekor az 50mpx esetében.
-
Bferibörs
addikt
válasz
consono #6631 üzenetére
Nekem jelenleg is s23 u és p8p,p9pxl van amit használok.
A pixeleket jobban kedvelem, a samu saját appjaiból csak a fotó néző/ szerkesztőt használom,pent nem. A fotó videó szerkesztést megoldottam külső appal,így az sem hiányzik a pixeleken.
Egyedül a 2 db fizikai sim hely,ami nekem hiányzik,mivel elég gyakran váltogatom a meglévő telókat, az esim meg ha jól tudom 10 alkalommal ingyenes. Az onenál meg nagyon macerás is a telefon váltás vele.
Sokat fotózok mozgó állatokat,szürkületben is,erre a pixelek lényegesen jobbak. -
KoVee84
senior tag
válasz
consono #6631 üzenetére
Nálam is váltakozott a samsung és iphone, majd egy próbálkozásom volt a Oneplus-szal mielőtt megérkeztem a pixelekhez.
Iphone -> Samsung -> Iphone -> Samsung -> Iphone -> Oneplus -> Pixel -> Pixel -> PixelNekem az az (valószínűleg totál szubjektív) érzésem volt a samsung és az iphonejaim esetén, hogy az idő előrehaladtával folyamatosan és viszonylag gyorsan szoftveresen lassítják a telefont és butítják a kamerát. Ilyet a pixelnél nem vettem észre.
Egyetlen egy dolog hiányzik az iosről, az email app, de az is csak egyéni preferencia miatt.
Nyilván ízlések és pofonok, de nekem már csak pixelem lesz.
-
*RLaci*
addikt
válasz
consono #6631 üzenetére
Én évek óta Samut, Pixelt használok felváltva, most éppen megint 9Pro-ról 25U-ra váltottam, már nem először. Egyiket ebben, másikat abban tartom jobbnak. A samsung jobban testreszabható, sok jó extrája van. A Pixel a stock droiddal letisztultabb. Fotóban jobb a Pixel valamivel, de 25U is már elég korrekt az elődökhöz képest. Nem tudom milyen samuról váltanál?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Formula-1
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3530
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest