- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
slice14
veterán
Most megnéztem, de nem látok ilyet a pixel indítónál. Amúgy én addig használtam a gyári indítót, míg le nem töltődött visszaállításból a Nova a belakáskor. Amúgy a Nova az biztosan tud elrendezés zárolást. Nálam is be van kapcsolva.
Amúgy állíts be képernyő védelmet (pin, ujjlenyomat), valamint zsebre rakás előtt zárd le a képernyőt. -
krono.
tag
Nyilván lehetne jobb a nyers teljesítmény, de valójában nem tudod ezekből a benchmarkokból megmondani, hogy ez egy középkategóriás SoC. A fókusz szoftveresen egyértelműen az AI-on van, hardveresen is simán lehet arra lőttek, nincs AI benchmark, simán lehet (sőt, szerintem biztosra vehetjük), hogy a lokálisan futtatot modellek lényegesen jobban futnak, mint amik közé esik a készülék nyers benchmark adatok alapján. A kérdés, hogy neked mi a fontos.
Azért a korábbi modellek sem lettek irrelevánsak az évek során, pedig azok még gyengébbek voltak.Nekem inkább az a csalódás, hogy a videó minőséget egyszerűen nem tudják hozni, fotók terén sem látni semmi kimagaslót, bár szerintem minden gyártó elért most egy szintet, amin toporog, csak pont a Googletől várná az ember, hogy akkor szoftveresen villantson, de ez elmaradt.
AMagsaPixelSnap nagyon kellemes addíció, az új akku techben én nagyon reménykedtem, de nem lett, az AI meg önmagában nekem nem visz el egy készüléket.
Így ez azért nehéz falat ennyiért (de ez nem a Pixel10 hibája), iPhone 15 Pro-ról nincs semmi indok váltani, max az újdonság varázsa, meg hogy a M3 Expressive jópofa. Persze ez a többi gyártó termékeire is elmondható, és valszeg az iPhone 17-re is elmondható lesz, csak kicsit felhypeoltam magam előre a medve bőrére. -
tomboy0013
veterán
Az természetes dolog sajnos, hogy sok új fícsört nem kapnak meg az új készülékek és ez nem SoC függvénye, vagy maximum egy kis százalékú korlátozásnak az SoC az oka. Ezzel kapcsolatban egyik gyártó sem fog változtatni mert akkor ki venné meg az újat ugyebár, így ez nehezen lehet érv véleményem szerint. Ennyi erővel temessük az Apple-t is mert nem teszi a régi készülékeken elérhetővé az AoD-ot, pedig meg is tehetné. A kijelző tudná de ők úgy is találnak magyarázatot rá miért nem tették bele csak a Pro szériába, úgy hogy az AoD előtti régi Pro-k sem kapták meg frissítés formájában. OLED kijelzővel ... És itt ugye a piac legerősebb SoC-s telefonjairól beszélünk nevetséges korlátozásokkal. Vagy ez nem gond?
Én úgy gondolom teljesen felesleges azzal érvelni hogy 2 év múlva ne lenne elég bőven egy Pixel Tensor procija.
Lassan 3 éves a 7-es széria is és a 7 Pro-m évről évre jobb felhasználói élményt nyújt az újabb Android verziókkal. -
TaylorPro
addikt
-
tomboy0013
veterán
Ez mindig olyan bugyuta indok. Nézzük már meg lassan 4 éves Pixel 6-os szériát az első generációs Tensor-ral ami akkoriban is a középkategóriás szintet hozta nyers erőben. Kézbe veszed és abszolút nem érződik kevésnek. A rendszer szépen fut az app-ok gyorsan nyílnak. Plusz frissül hónapról hónapra még mindig. Melyik akkori középkategóriás telefonról mondható ez el? Ha már középkategóriás árat várnak el egyesek... És melyik akkori felső kategóriás androidos telefonról mondható el, hogy a szoftver havi szinten frissül 4 év után is. Segítek: egyikről sem.
Ebből kiindulva máshol sem indokolt a felső kategóriás árképzés hiszen szoftverben nem felső kategória ami nem hoz egy stabil kiszámítható és minőségi update rendszert amit a Pixel tud csak Android fronton.
Nem csak a hardver fontos ám egy telefonnál, sőt mivel ma már egy középkategóriás hardver is elég kb. mindenre, igazából a szoftver fontosabb hogy megfelelő minőségű legyen. Ebben nincs konkurenciája a Google-nek androidos telefonok között, és így máris indokolt a nem középkategóriás árképzés. Nyilván nem csak erről van szó, mert a nyers erőn kívül igazából közel mindenben hozza a felső kategóriában elvártakat. Lesz most már pl. Dex-hez hasonló megoldás is amiben a Samsung-nak is konkurenciát állít. Mágneses kiegészítők csatlakoztathatók amit ugye az apple-től nyúlt, de így már annak is lesz alternatívája. Kamerában is vannak megoldások ami a konkurenseknél nincs.
Szóval távolról sem középkategória a Pixel.De ha már ár, fél év múlva kb 35%-kal olcsóbban meg fogod tudni venni a legolcsóbb GSM-ből 2 év gyártói garanciával. Ha ennyire fontos az ár, akkor nincs más dolgod mint várni türelmesen néhány hónapot.
Értem én hogy egyeseknek ez minden évben egy óriási törés, hogy a bencsmárkt pontok másik telefonon magasabb számot írnak, de meg lehetne már azt is érteni, hogy a Google évek óta nem abba az irányba megy amibe mások és ezt jó eséllyel folytatni is fogja. Teljesen felesleges minden Pixel topikok telesírni emiatt.
Szerencsére van konkurencia akinél erősebb hardvert lehet választani, itt nem ez az elsődleges szempont.Félreértés ne essék, nekem sem tetszenek a magas árak, de ez úgy kb mindenre igaz ma már. Ezért ha jobb áron akarom beszerezni akkor várok pár hónapot és középkategóriás áron is meg tudom idővel venni.
-
gretzky77
veterán
Tudom tudom és el is fogadom, hogy ez az elvárás, de őszintén szólva nem látom értelmét már ennek a felesleges erődemonstrációnak! Tudom ne álljon meg a fejlődés, de őszintén mi értelme egy elite procinak ha X idő után úgyis visszavesz a teljesítményéből hogy ne főjjoön meg a telefon? Ha teljesen őszinték akarunk lenni akkor már egy mai középkategóriás telefon mindenre is elég.
-
Ricardo
titán
Megnéztem.
Mindent összevetve nem vagyok eldőlve.
Erőben az A56 szintjét hozza, és a stresszteszten ez a teljesítmén is visszaesik 58%ra.
Mndezt többszörös áron.
És ez a pro verzió
Fotózásban az élen volt a pixel, mára akadnak jobbak.
Kár érte. Pedig összeségében nem lenne ez rossz. -
-
Postas99
őstag
Szia!
Még egy ami használható.
AdGuard (itt már volt szó a privád DNS beállításról) viszont az alkalmazás nem csak ezt tudja. Hirdetés blokkolás, Nyomonkövetésd blokkolás, bosszantók blokkolása, DNS védelem, tűzfal, böngésző védelem.Ha nem vásárolod meg az alap funkció is tökéletes. Ha lifetime szeretnéd megvenni (3 készülékre) 14 dodóért bőven megéri (stacksocial) de ha a webfelületükön vásárolsz akkor is 1000 HUF/hó az ár ha nem akarsz egyben pénzt fizetni érte.
Hidd el sokkal jobb vele az élet.
-
Nem tudom.
Tegnap egyszer újraindítottam, mert nem érzékelt bizonyos pontokon, előtte app-al néztem, hogy hol érzékel a kijelző, de hát vette mindenhol az érzékelést.
Ma is volt, hogy újraindítom, de utána nem kellett, mert jó volt.Spigen üvegfóliával tök más tapintási érzete van és biztos nem úgy érzékel, mint az ali-s fóliánál, így lehet én nem nyomom oda annyira az újam, hogy érzékelje, mert az új fóliával változott az érzékelés és ez okozhatja a problémát vagy nem tudom.
-
Pano
veterán
Biztos.
Minden 80% korlát így működik, néha feltölt 1x-1x teljesen kalibráció miatt. Csak sok gyártó ilyenkor szoftveresen nem jelzi ki a 80% feletti töltöttséget.
Én rolleremnél is be van állítva a 80% korlát, néha azt veszem észre, hogy egy feltöltés után megyek kb 10km-t, aztán mikor hazaérek 78%-os a töltés.De aztán a fene tudja, lehet van aki abszolút nem tölt fel 100-ra.
-
K82
őstag
Eddig így volt, talán párszor fordult elő hogy az aktuálisan támogatott Pixelek közül valamelyik késve kapta meg az új főverziót. De az is lehet rosszul emlékszem és csak az aktuális patch csúszott? Az biztos h az itthon lévő P7 és P9XL egyszerre kapta meg az A15-öt és 16 betában sem volt időbeli eltérés.
-
-
embe
nagyúr
Na végül ez a tok lett. Ringke Onyx Magnetic.
Ma jött meg, nagyon minőségi érzete van, magsafe-s töltő tartó az autóban stabilan tartja. -
t72killer
titán
ojjajj, ez nem jó jel
. Nem ragaszkodom a csilivili nagy újításokhoz, bloatware-tömegekhez, DE arra vettem a telót, hogy minimum 5-6évig stabil és biztonságos platform legyen (addig használom én, utána megörökli vmelyik családtag, neki se szemétdombi kacatot adnék tovább).
-
-
K82
őstag
Van face unlock, ettől függetlenül x óránként kéri a jelkódot/PIN kódot. A megbízható eszköz általi feloldás-feloldva tartás pedig akkor lép életbe, ha megvan a kapcsolat és egyszer fel lett már oldva. Reggel beülök az autóba, csatlakozik BT-n, egyszer feloldom, utána már megy az extend unlock.
-
ugyes
senior tag
A Viber nem támogatja az eltérő op rendszerek közötti váltást. Mindenképpen elveszted.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G // 256GB // Számla + Garancia //
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest