Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
válasz
roseben
üzenetére
Nincs ebben semmi védelem csupán ésszerűtlen dolgot hozol fel. Nyilvánvalóan nem olvasható az AI javított szöveg 100x nagyításnál, gondolom ezt te is láttad a mellékelt képen a saját szemeddel, de youtube-on is van jópár Pixel teszt aminek látható. Így eleve olyan dolgot hozol fel problémának ami nincs.
Meg egyébként miért működne hibásan? Valahol azt olvastad, hogy 30+-szoros nagyításnál AI feljavítás után minden áron olvasható szöveget kell kapni? Ez egy fícsör amit bizonyos esetekben jól ki lehet használni, például épület fotózásnál, de nyilvánvalóan nem szöveg fotózásra való és nem is állította ezt senki.Jah és most utalt 10.000-et a Google ezért a kommentért is, bebe.
-
tomboy0013
veterán
válasz
roseben
üzenetére
Az hogy te mire használod egy dolog. Az meg egy másik hogy van még pár millió ember rajtad kívül aki másra is használja, mert ugye sokkal több mindenre is lehet a funkciói alapján.
Múltkor autó vásárlás előtt kíváncsiságból befotóztam a GPT-nek az autó vizsgálati dokumentumokat, hogy mire jut, megéri-e szerinte megvenni az adott autót vagy sem (nyilván csak kíváncsiságból). Az adatok beolvasása se ment neki kép alapján, teljesen mást írt mint ami a papíron volt. Valakit biztos ilyenek alapján is megvezethet, ettől még nem az adott szolgáltatás a hibás és betiltani sem kell. Józan ész kell ezek használatához és ennyi.
A 100x AI zoom szöveg esetén amúgy is ahogy a visszább feltöltött képen is látható, nem ad értelmezhető szöveget, szóval amit írtál feltételezés eleve hibás.Emiatt senki nem megy fogorvos helyett urulógiára ne félj.
-
tomboy0013
veterán
válasz
roseben
üzenetére
Erre annyit tudok írni: attól, hogy a wc-ben tisztított víz áll még nem feltétlen kell belőle inni.
Egy értelmes ember a helyén kezelni a dolgokat és nem 100x AI fotó alapján hoz meg az életére hatással lévő döntéseket. Ennyi erővel a Chat GPT meg egyéb AI motorokat se tegyek elérhetővé, mert alapvető dolgokra is fals infókat hoz sok esetben. -
-
-
krono.
tag
válasz
roseben
üzenetére
Miért linkeled ezt nekem?
#9459 dussy
Jó kicsit sarkítottam, mert a GIRO Zrt-vel szerződnek, de ez sokban nem változtat a dolgokon.Az AFR 2.0 rendszer két kulcsfontosságú szereplője a Központi Aggregátor néven működő Innopay Zrt. és a 100% MNB tulajdonban lévő GIRO Zrt.
-
-
-
Tomiii258
tag
válasz
roseben
üzenetére
Konkrétan a Fotók nyaggatása, hogy csináljak már biztonsági mentést, engem is kiakaszt...ráadásul, hogy ezt néha abban a köntösben nyomatja, hogy fejezzem be a Fotók app beállítását (ami lényegében a biztonsági mentés lenne, meg még valami).
Egy ideje már gondolkozok is rajta, hogy lecserélem valami más appra Fotókat, pl a Google-nek is van másik appja, a Gallery, az talán nem ilyen zaklatós típus
-
-
Dare2Live
félisten
válasz
roseben
üzenetére
Én nagyon szeretem a hőmérőt mert mindig nálam van és nálam is baromi pontos.
Kihozom oviból a gyereket bármi gyanus rámérek.
Reggel kicsit kókadt rámérek. Nem kevés betegséget sikerült így 3-10 nap helyett 1-2nappal megúszni.
Én nem úgy érzem magam magamra mérek. Edzés elött fontos mert ha beteg vagyok és elmegyek intenzív edzésre köv napra tuti beüt a betegség.
Megyünk akárhova mindig ott van.
Az agyon tolt AIt is használgatom tényleg sokszor jó de összességében nekem sokkal hasznosabb a hőmérő.
Tárgy hőmérsélet mérésre nem használom ott nem tudom mennyire jó, lázmérésnél ugye homlokhoz közel kell rakni (pont jó a tok távolság) és halántékhoz mozgatni. -
-
Csepy
Topikgazda
válasz
roseben
üzenetére
Nincs gyári 3. év. A Google 2 évet vállal, azt semmilyen módon nem lehet semelyik országban, semmilyen módon meghosszabbítani. Azt az alza intézi, fogalmam sincs kikkel, de mindig korrektek voltak eddig velem és az ismerőseimmel, amikor ilyen saját hatáskörben intézték a garanciát. Abszolút a legmegérősebb bolt, ahonnét Pixelt vehetsz, ami a garancia kényelmét és egyszerűségét illeti.
-
-
consono
nagyúr
válasz
roseben
üzenetére
NEm. Fordítva, leskáláz 12Mpx-re a fizikai 50-ről. Binningel, vagy hogy hívják az eljárást, ami több fizikai pixel adataiból csinál egyet alacsonyabb felbontásban.
De igazán ez sem igaz, mert nem a kész képet skálázza le, hanem alacsonyabb felbontásban több fizikai pixel képinformációjából csinál egy "szuperpixelt", azért jobb a minőség. -
-
-
blackmoto
senior tag
válasz
roseben
üzenetére
Ebből az 1. és a 3. egy kis utána járással kideríthető lett volna vásárlás előtt is.
Az óra 8a-n eltávolítható, nem hinném, hogy a többi pixel különbözne. A "Áttekintés" ami nem szedhető le, max az extra információk megjelenítése kapcsolható ki.
Fényképezni lehet a hangerő gombbal a legtöbb telefonon. Ne mondd hogy sose próbáltad? Ahhoz is kell a fogásváltás? Nálam bal kéz mutató ujj a hangerő fel gombon, jobb kézzel meg ha kell tudok fókusz pontot választani, vagy akár fényerőt stb. állítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magisk
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Mini PC
- Battlefield 6
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500T 16GB DDR4 512GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T4 Plus Chieftec 600W
- Újszerű Playstation 4 Pro GoldHEN - 20db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal (God of War, Cyberpunk, + sok más)
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, jó tudni

Csepy