- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddsteel
aktív tag
válasz
Fradipuma #9092 üzenetére
HidrogéL-re gondolsz, gondolom. Én azt használok, nagyon tetszik, hogy matt, sokkal szebb a kijelző így, jó hozzányúlni, alig lesz ujjlenyomatfoltos, kicsit öngyógyulós és nem ér ki teljesen a széléig, így a tok se bántja. Az ujjlenyomatleolvasó is tökéletesen működik vele. Sokadik telefonomon van ilyen és nagyon bejön: [link]
-
-
Misogi
aktív tag
válasz
Fradipuma #5919 üzenetére
Rendelj aliexpress-ről, én is ezt tettem és kb. 99%-ban ugyanazt kapod mint amit itthon 3-4-5 ezer forintért. Azért tudom, mert összehasonlítottam..
Alin megkapsz 5 db. üvegfóliát, 1-2 ezer forintért, maximum. Ugyanazokkal a kellékkel mint amit az itthoni boltokban megkapnál.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Fradipuma #5610 üzenetére
A rendszer miatt a Honor ismerősebb lenne iPhone után. Mindkettő jó, Pixel kamerája inkább "bolondbiztosabb" - kevesebbet hibázik. Nálunk van Magic 6 Pro, 200 Pro és volt rengeteg Pixelem, 8 Pro is, 9 már nem. Ha a szemem bírná jobban a pwm-es pixel kijelzőket, akkor amúgy a Pixelt venném, így viszont marad a Honor és remélem a 10-es szériába már jobb kijelzőt raknak ilyen szempontból.
-
-
válasz
Fradipuma #5262 üzenetére
Szürkeimportos készülékek lesznek azok, IMEI szám alapján lehet rá Google garancia(kivéve ha nem EU piacos telefonok), hiba esetén lehet postázgatni németbe vagy a bolti garanciát érvényesíteni.
Ha nem kifejezetten Pixel 8 Pro kell neked, akkor érdemes megnézni a Pixel 9 szériát, mert azt már lehet MO-ról javíttatni.
-
K82
őstag
válasz
Fradipuma #5177 üzenetére
Ami miatt én nem gondolkoztam a váltáson az az új modem és az ultrahangos ujjlenyomat-olvasó. A 7-es és 8-as szériában ugyanaz a modem van ami nem mondom h rossz, de azonos évjáratú Qualcomm modemhez hasonlítva azért gyengébben muzsikál. Van akinek ez nem számít vagy nem veszi észre, nekem sem volt gondom vele (illetve tisztában voltam a korlátaival, nyűgjeivel). Egy dolog viszont nagyon is észrevehető: a 9-nek már mindegy h 4G vagy 5G hálózaton van, míg a korábbi szériánál ugyanez üzemidőben sokkal jobban megmutatkozott.
-
bbendre
őstag
válasz
Fradipuma #5177 üzenetére
Két adat:
- A Pixel 9 Pro XL és 8Pro között alig van tudásban különbség és kb ugyan annyi volt a nyitó áruk
- A Pixelek egy év alatt az értékük majdnem felét elveszitikTehát most a Pixel 8 Pro kb 40% olcsóbb annyi mint a 9 Pro XL de nem tud ennyivel többet a 9es széria (szerintem) Sőt nem triviális megmondani miben tud többet mindennapi használatban. (Tudod promtolni a Google képszerkesztőt
) De sok funkció az EU-ban még nem érhető el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Macbook Pro 2019 15"// i7 // 512GB // Számla+Garancia //
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Apple iPhone 16 128GB,Újszerű,Kábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest