Hirdetés
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Golota
aktív tag
válasz
baal-amiga #8619 üzenetére
Nekem a P7P csinált ilyet, mikor a Yettel volt az e-sim. Minden bűvésztrükköt megcsináltam, semmi nem segített. Korábban két T kártyával ment, aztán T + vodafone e-sim. Azzal is ment. Aztán jött a céges szolgáltatóváltás és Yettel lett az e-sim. Na onnantól kezdve borult minden. Próbáltam két Yettel kártyával. Ugyanaz. Végül visszaálltam a privát számon T-re, de a Yettel a fizikai, a T az E-sim.
Azóta megint megy. Nekem erős a gyanúm, hogy bizonyos konfigurációkban nem megy, mert szolgáltatói oldalon valami setting nem OK. Az biztos, hogy a Yettel problémás volt nekem. Ezerszer beszéltem velük, ment a 2G, volte kikapcs bekapcs, vowifi kikapcs, kártya reset szolgáltatónál, de csak ideig-óráig tűnt megoldásnak, aztán megint kezdődtek a bajok.
-
BoB
veterán
válasz
baal-amiga #8480 üzenetére
Lehet velem van a hiba, de szvsz ezek a tizezer forintos tokok pont ugyanolyanok mint a kétezer forintos temu-s tokok, csak van bennük egy márkajelzés.
Régen én is Spigen-Mugen-Gigen- Extrém prémium tokokat vettem, ma már jó az olcsó is.
-
Zozo0525
őstag
válasz
baal-amiga #8196 üzenetére
ezt nem ismertem, ránézek
-
válasz
baal-amiga #8008 üzenetére
2014-es az app, van XDA dev. topikja is. Csak nincs vele semmi para.
Szerk.:
Belinkeltem az XDA dev. topikot. -
K82
őstag
válasz
baal-amiga #3869 üzenetére
Nem kell, viszont én főverzió váltásakor szeretek tiszta lappal indítani. Évente egy fr belefér.
Sztem idén volt először h kijött a beta és rögtön ráeresztettem a telóra úgy ahogy van, így sem produkált semmilyen hibát. De biztos ami biztos... -
Picco
addikt
válasz
baal-amiga #3869 üzenetére
ota udatehez nem kell factory reset.
ota pixel imagek
pixel 9 update -
ghiottone
nagyúr
válasz
baal-amiga #2600 üzenetére
Nálam a 8 Prora most 744-et mutat a német Gstore akcióval + extra 5%-os kóddal, a sima 8-as pedig 559. 12.-ég van akció, gondolom még, amit lehet kisöpörnek.
Vinrael : ez rendben, de ha elfelejtenék a 128-as verziót és 256-os lenne az alap ennyiért akkor már jobbnak nézne ki a nyitóár + remélem adnak mellé most is fülest, illetve órát.
-
kutkut
addikt
válasz
baal-amiga #2568 üzenetére
Én az utóbbi időben több próbát is tettem a Nova launcherrel. Számomra a főoldalra történő visszalépés animációja volt zavaróan inkonzisztens, így elengedtem. Tudom, nem segítettem, de nem tartanám lehetetlennek, hogy "ez ilyen".
-
Don't Panic
senior tag
válasz
baal-amiga #2568 üzenetére
Vissza kell térni iOS re ott nincs ilyen
-
Tarisznyarák
tag
válasz
baal-amiga #2240 üzenetére
Csak tervezem. A Revolut biztos megy.
A Graphene egyetlen igazi hátránya, h nincs nfc fizetés.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Elemlámpa, zseblámpa
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X Green nBase 600W
- Apple iPhone 12 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest