- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Womb
senior tag
válasz
Printszkrín #5895 üzenetére
Ez az 520-as disznó egy gitár!
Tényleg kurva jó cucc, értelmes pickuppal bárhova, bármire. -
Eastman
addikt
válasz
Atticus85 #5894 üzenetére
Neki jobb, Bélám.
Én csavarozottat használok(tam), azt is fogok, jobban szeretem, mint a csengő-bongó, ragasztottat.
Mivel az LP ragasztott és Te szereted az LP-t, jobban hasonlít rá ...ja a Schechter.
Valahol mintha azt írtad volna, hogy nem kedveled az Iba metál-gitárokat. Jól tévedek?Printszkrín
Hardtail az is, ha jól látom. -
Womb
senior tag
válasz
Atticus85 #5891 üzenetére
-Jobb a híd anyaga (kurvára számít!!)
-Nem raklap minőségű mahagóniból van.Híd: Elég érdekes, de fontos dolog a jó minőségű híd.
Pld. tremolós gitároknál, legyen az floyd vagy akár vintage, tuningolni szokták réz tőkével.
(Ezt csak úgy érdekességképpen írtam)
Az Ibanez megoldása szépen együtt dolgozik a fával.
Legalábbis ezt tapasztaltam, nagyon jó hangszer.
Oment ugyan nem fogtam még a kezembe de jó pár évtized szárazfa markolászás után lemerném fogadni ,hogy a Seki elvérezne az Ibanez mellett. -
Printszkrín
senior tag
-
Atticus85
tag
válasz
Printszkrín #5893 üzenetére
-
Womb
senior tag
válasz
Atticus85 #5889 üzenetére
A gyártó honlapja szerint is mahagóni, Szten Márs már utána járt a dolognak.
Ha tetszik, ki is próbáltad, akkor semmi akadálya annak, hogy megvásárold.
Hallgass a füledre.
Mi itt csak pofázgatunk, hogy legyen miből levonnod a konzekvenciát.
Vagy akár ignorálhatod is a hozzászólásainkat.
Ha tetszik, vedd meg. -
Atticus85
tag
Amúgy ezt írják egy fórumon a Schecter-ről,ez az extreme 6-os,nem a sima 6,legelső bejegyzés,döntsétek el mi az igaz belőle akkor: [link]
-
Womb
senior tag
válasz
Atticus85 #5883 üzenetére
Nem jobb, más.
Én csavarozottat használok(tam), azt is fogok, jobban szeretem, mint a csengő-bongó, ragasztottat.
Leginkább a szólózás érdekel, ott pedig jól teljesít a csavarozott nyakú gitár.
Szerintem artikuláltabb, jobban érvénysül a "nyak hangja", de mégsem annyira domináns, mint a testen átmenőnek. -
Printszkrín
senior tag
válasz
Atticus85 #5883 üzenetére
Megelőztek
Ezt úgy tudnám fogalmazni, hogy a nyak együtt rezeg a testtel.
A csavarozott nyak esetében rengeteg rezgési energia vész el nyak és a test találkozásánál. Rövidebb lesz a hang lecsengése, nehezebben gerjeszthető.
De ez nem szentírás, csak mint egy 60 évnyi tapasztalata a hangszerépítésnek.
Vajon a gibson miért nem épít csavarozott nyakú LP-t?........
A Stratocaster egy zseniális találmánya Leo Fender-nek de valljuk be őszintén, csak a zenész társadalom, és az akkori igen kedvező ára tette ilyen népszerűvé.
A cél akkoriban egy olcsón előállítható tömegtermelésre alkakmas elektromos gitár volt.
Az más kérdés, hogy tényleg jó lett, de azért van ennél komolyabban megépített gitár bőven. -
Womb
senior tag
válasz
Atticus85 #5880 üzenetére
1: A Cort köztudottan (gitáros berkekben) jobb alapanyagokból dolgozik, mint a Kínai gyártású Schecter (belépő modellekről beszélek)
Cort az Ibanez leányvállalata.
...Ez amúgy nem jelent semmit2: Az igazán telt, nagy sustain a ragasztott nyakú gitárok sajátja.
A röfögő, meleg, telt hangzást pedig a mahagóni test-nyak kombóból kapod.
Elméletileg Te olyat keresel (a kedvenceidből, és az elvárásaidból kiindulva). -
Atticus85
tag
válasz
Printszkrín #5881 üzenetére
Jó,köszi.És a ragasztott nyaku miért jobb mint a csavarozott?
-
Eastman
addikt
válasz
izomhod #5865 üzenetére
Szia!
Egy hasznos videó, ha blues vonalon (is) mozogsz.
Egy zenei alap amire tudsz majd szólózgatni, gyakorolni.
Egy jó kis blues oktató program: eMedia Blues Guitar Legends 7.0
...jó alapot ad a ROCKhoz a blues-pentaton.
(...szóismétlésekben bővelkedő hsz. lett...)
bucsupeti:
...remélem nem haragszol, ha megosztom a jamtrack leírásában a Hogyan rontottam el a gitártanulást... című bejegyzésed. Fontos gondolatokat írsz benne. -
Printszkrín
senior tag
-
Atticus85
tag
Nem Johnsonom volt végig persze,előtte volt egy noname elektromos gitárom,meg bátyám stratocasterén játszottam egy párszor.
Printszkrín:Ez miért jobb annyira mint a Schecter omen 6 extreme?
Womb: "Amit Te keresel, ahhoz nem jó alap ez a gitár."
Miért nem jó alap a Schecter omen extreme 6,és miért jobbak amit te linkeltél Cortokat? -
Womb
senior tag
válasz
izomhod #5877 üzenetére
(Remélem, nem kapok ki.)
[link]
[link]
Érdemes Paul Gilbert bácsi anyagába belenézni, nagyon jól tanít, a pengetése kvázi etalon.
Skálák, ritmus témák, stb...
A másik pacák Petrucci, aki szintén jól tanít, Ő kromatikus cuccokkal kezd, tehát szépen az alapoktól.
[link]
Ezek a videók évekre ellátnak tanulnivalóval, ha Te is úgy akarod.
A cuccok torrentboltból vannak, amit természetesen illik megvenni, ha tetszik.alienpapa: kurva jól szól ez a Depresszió!
-
alienpapa
senior tag
Szerintetek ebben a zenében milyen pedállal érik el ezt a kib@szott zsír hangot?
-
izomhod
őstag
válasz
Psychonaut #5870 üzenetére
milyen ujjrenddel fogjja ez a csávó?!
vagy az én elgondolásom rossz?
ha gyakorlom még 5 percet, menni fog -
bucsupeti
senior tag
válasz
izomhod #5865 üzenetére
A Blues skáláról jut eszembe hogy annak idején csináltam egy blogot ahová néhány alap dologról írtam bejegyzést. Lehet hogy hasznát veheted. Jószívvel ajánlom.
(Ha hibát vagy hülyeséget olvastok benne akkor azt írjátok meg nekem.)
A blogban nem csak gitárról írtam. -
Psychonaut
veterán
válasz
izomhod #5869 üzenetére
Blues skala megvan?
-
izomhod
őstag
hétvégén szépen kipucoltam a gityót, húrcsere megvolt, most 9es garnitúra van fenn, hogy a kis ujjacskáim ne fájjanak, míg belejövök megint
nem konkrét számokat akarok megtanulni, de anno ment a stairway is (szólók nélkül persze), szóval nem a legjob mérgen gondolkodom a későbbiekben.
inkább olyasmi érdekelne, hogy bizonyos akkordmenetekbe bele tudjak majd imprózni ezt-azt
zeneelméletileg nem állok a helyzet magaslatán, alap dolgokat tudok csak, kis szekund nagy szekund, ez a lényeg
-
-
izomhod
őstag
sziasztok!
5 év után újra elővettem a gityómat, kezdenék neki tanulni, de nem tudom hogy miből.
rockzene érdekel elsősorban, skálázás alapjai, ilyesmi.ja elektromos, meg tavaly vettem hozzá egy pocket podot, jó kis kütyü
sima akkordok mennek, meg pár dal, de semmi komoly
mit ajánlotok? könyv, dvd?
ja most olvasom Slash könyvét, az alexandrában kapható 1500ftért leétrékelve, k jó!
[link] -
Printszkrín
senior tag
válasz
Atticus85 #5861 üzenetére
Végre valami előre lépés!
Az a helyzet, hogy ha te egy Johnson akusztikuson nyomod 13 éve, akkor lényegében majdnem mindegy mit fogsz a kezedbe, minden tetszeni fog.
Gondoltam, hogy nem egy Taylor, vagy egy Takamine, vagy bármi 300k-s akusztikuson játszol, de egy ilyen gitár nem ad annyi tapasztalatot egy hangyszer megítélésében, hogy könnyen tudj dönteni. Megértem a tanácstalanságod, és részvétem. -
Atticus85
tag
válasz
Printszkrín #5848 üzenetére
Nem,tévedsz a kezemben volt a Schecter Omen 6 extreme,és vagy egy fél órán át cibálgattam,erre mondtam,hogy tetszett a hangja,nem youtube alapján.Akusztikus gitár Johnson.
-
Womb
senior tag
Egy hete megy a találgatás más fórumokon....fene tudja, mi lesz a vége.
Nemzeti jelkép a Gibson, a politikai színezet egyértelmű, nem hinném, hogy drasztikus változások lennének.
Nyilván a szabályozást (tervszerű erdőgazdálkodás) szigorúbban fogják venni, legalábbis elindultak felé
Legkeményebben azok a fajták érintettek, amik marha nehezen nőnek, ilyen pld. az ébenfa.
Legrosszabb esteben kiváltják juharral (kb. ugyanazokkal a tulajdonságokkal bír... legalább nem annyira kényes), vagy jönnek kompozit izékszerk:
Esetleg ha mégis fuccs a fa alapú cuccoknak, akkor már csak ez marad -
X2N
őstag
válasz
Atticus85 #5843 üzenetére
Les Paul hangzást csak a Les Paul tudja, azért LP. Mi a véleményetek az Amerikában bevezetett környezetvédelmi törvényről? [link] Elképzelhető hogy értéktelenek lesznek azok a gitárok amit a védett fafajtából vannak. Ha bejön, akkor a Gibsonnak már fákból kell csinálni a gitárjait...
-
lakisoft
veterán
válasz
Printszkrín #5855 üzenetére
Ez igen. Szépen felpezsdültetek. Alig győzöm olvasni a sok okosságot
.
-
Printszkrín
senior tag
válasz
Szten Márs #5854 üzenetére
Ja, a lustaság nagyúr, meg ha több száz terméket kell feltölteni, hiba csúszhat
a dolgokba. Ezért kell odamenni, és kézbefogni, kipróbálni.Amúgy én is kíváncsi lennék arra az akusztikusra......
-
Szten Márs
nagyúr
Láttam már elég elírást boltok honlapjain, szóval gyanús volt az ügy
Meg nem tartom kizártnak, hogy olykor a hazai boltok egymástól veszik át a specifikációkat, leírásokat.
Printszkrín: Valószínűtlennek tartom, hogy ugyanolyan típusnevű gitárokat a célpiactól függően más anyagból készítenének - főleg, ha a gyártói specifikációban nincs felsorolva többféle fatípus a test anyagánál. Bár ki tudja manapság.... Egyébként ha kézbefogjuk, akkor ki is derül egyből, persze, ha kellő rutinja van az embernek
Amúgy a gitárválasztással kapcsolatban nem gondolok én már semmit, azért is írtam, hogy "de mindegy". Viszont tényleg kifejezetten kíváncsi vagyok, hogy milyen akusztikus gitárt választott magának valaki, aki így válogat gitárt.
-
Printszkrín
senior tag
válasz
Szten Márs #5851 üzenetére
Oké, ez hasznos info volt, kérdés itthon ezt kapjuk-e a pénzünkért.
Cort Z-Custom amit linkeltél erősen megéri az árát, de nem gondolod, hogy emberünk vesz egy vonatjegyet és eljön Budapestre kipróbálni a gitárt!
-
Womb
senior tag
válasz
Szten Márs #5851 üzenetére
Nem voltál rest megnézni a gyártó honlapját, ott a pont
Érdekes, hogy két hazai forgalmazónál is néztem ott mindkét helyen hárs-t írtak. -
Szten Márs
nagyúr
válasz
Atticus85 #5846 üzenetére
A gyártó honlapja szerint valóban mahagóni a test. Mondjuk amit pár napja linkeltem egy százasért keménytokkal, az az összes most felsoroltnál egy kategóriával feljebb van, de mindegy. Egy dolog viszont érdekel, puszta kíváncsiság: eddig milyen gitáron játszottál, milyen gitárod van? (Tudom, akusztikus, de márka/típus... persze, ha nem titok
)
-
Printszkrín
senior tag
válasz
Atticus85 #5846 üzenetére
amúgy,nem is terveztem,hogy ilyen gitárt vegyek mindaddig amíg megnem hallottam,hogy-hogy szól
Gondolom a gép elött ülve youtube videókból ismered a hangját, és nem élőben hallottad.
Amúgy meg lassan megérted, hogy rá kell szánni azt a pénzt a gitárra, és az erősítőre is.•Konstrukció/menzúra: Csavarozott nyak/25,5
•Test: Hárs, jávor előlapMajd ha a kezedben lesz, és az eladó a szemedbe mondja, hogy mahagóni, és elejted olyan nehéz, akkor jön a ragasztott-csavarozott nyak dilemma.
-
Womb
senior tag
válasz
Atticus85 #5843 üzenetére
Ez kemény Atticus,...nagyon kemény.
Napok óta mondjuk itt a megfejtéseket, Te meg gyakorlatilag egy pendítéssel elintézel minket ezzel a választásoddal.
Nem azt mondom, hogy rossz gitár, de jobbnál jobb alternatívákat ajánlottunk már Neked.
Amit Te keresel, ahhoz nem jó alap ez a gitár.
Inkább ez:Vagy ez:
Vagy mittudomén...
-
Atticus85
tag
válasz
Printszkrín #5845 üzenetére
Amit belinkeltem annak is mahagóni teste van,mivel az Extreme(Ezt mondták fórumokon).Amúgy nem tudom mivel jobb ez a Cort,hogy így meglepődtél,nekem ennek a hangja tetszett a legjobban amúgy,nem is terveztem,hogy ilyen gitárt vegyek mindaddig amíg megnem hallottam,hogy-hogy szól.Ez miért jobb ez a Cort?
-
Atticus85
tag
Nem variálok tovább,egyet választanom kell,amit nem cserélnék le többet.
Lehet,hogy tényleg a Les Paul hangjára lesz szükségem,de megkockáztatom,hogy ezzel is elérem azt a hangzást:Mondjuk jó lenne ha valaki segítene keresni egy ilyet használtan,mert nem olcsó mulatság sajnos
-
Atticus85
tag
-
sti10p
senior tag
Én újrakezdő leszek és már sok mindenre nem emlékszem, akusztikus gitárra milyen típusu, vastagságú DR húrokat ajánlanátok ami olyan "pont jó"?
A DR amúgy mennyire ajánlott, vagy van jobb is?
-
Womb
senior tag
válasz
Atticus85 #5828 üzenetére
Az a helyzet, hogy valóban jó ez az Aria Anniversary, nehéz belekötni, tényleg jó gitár.
Kicsit viszont drága.
Ugyanennyibe kerül mint a Cort Z Custom (160e), és azt megkapod 100ért kemény tokkal, Seymour pickup-okkal. (Amit XN2 ajánlott)
Persze ettől még jó vétel lehet, ha a srác kicsit lead az árából. -
Atticus85
tag
Hát igen van vagy 300 egy ilyen erőlködő,de a gitár nem ér meg ennyit?Gibson hangszedők vannak rajta.A gitár elvileg 170 újonnan gyári hangszedővel.Itt egy Gibson van,meg egy V100-as ugyanazon a kombón.Az utóbbi a V100-as,de szerintem ezzel a gitárral jobban,rock-osabban szól,mint a V100.Szerintem.
-
Atticus85
tag
Ezt a gitárt ajánlotta most egy srác,ami ráadásul itt van helybe is,nagyon állat,bika hangja van. 120.000-ért adná a srác.classic 57 meg classic 57+ Gibson hangszedőkkel vannak állítólag.
Ki mit mond erre az ajánlatra? -
Szten Márs
nagyúr
válasz
Atticus85 #5825 üzenetére
Most találtam egy hirdetést... sokat nem fűznék hozzá, csak annyit, hogy ha el tudsz menni eddig árban, vagy tudsz alkudni, akkor felesleges tovább keresned gitárt. Az, hogy ennyi pénzért ajándék, nem fejezi ki elég jól, mennyire jó vétel. Tessék egy cikk róla. Aztán egy vásárlói vélemény, meg még egy.
(Ja igen, azt meg sem említettem, hogy egy keménytok sem két fillér azért, azt számold hozzá, hogy még azt is kapsz hozzá...) -
Womb
senior tag
válasz
Atticus85 #5825 üzenetére
Erősítő modellek vannak benne, nem pedig metálos, vagy nem metálos torzítás fajták.
Az effektezés, a torzítás mértéke, fajtája csakis Tőled függ, Te állítod be magadnak.
Lehet kráncsos, sűrű szövetű, overdive-os (nagyjából Neked ez kell), stb...
Menj el az Arzenálba, és nyugodtan állj neki próbálgatni a cuccokat.
Nem fognak elzavarni, nem tehetik meg, nem érdekük.Én ezt a hangot használom otthonra. (Tech21 TM60)
[link]
[link]
Sajnos ez drága cucc, de nagyjából ezt is tudja a Line6. -
Womb
senior tag
válasz
Atticus85 #5822 üzenetére
X2N ajánlotta Line6-et, már megkapod használtan 40e-ért.
Próbákon, tranzisztorosból legalább 75-80W kell, hogy valamit is halljanak belőled.
Ugyanez csövesből, 40-50W.
Az egészséges, hogy mondjuk szépen, és nem túlhajtva szóljon egy tranyós cájg, 120-150W /2x12-es a megoldás.
Ugyanez csövesnél maradhat az 50W, de ez is legalább 2x12-es ládával, vagy kombóba pakolva.A linkelt cuccokat meg hagyd a picsába.
Valószínűleg otthonra elég gyakorolni valamelyik (mondjuk a Park), sokkal jobb, és értelmesebb cuccokat ajánlottunk már Neked.Az erősítőhöz gitárt kérdést nem értem, de ne is forszírozzuk.
Az, hogy te nem tudsz/akarsz használt cuccot venni, vagy nem tudsz/akarsz máshol vásárolni, az legyen a Te gondod.
Mi elmondjuk a szerintünk jó megoldást, Te meg döntesz. -
X2N
őstag
válasz
Atticus85 #5822 üzenetére
Ezek közül egyiket se venném meg. Hiába veszel hozzá pedált nem fog azzal se fog jól szólni. A line 6-ban amit mutattam benne van minden, 12 féle hangzás, 7 effekt, hangoló, ami kell neked, és elég hangos is, nem véletlen használta a Slipknot gitárosa . Ilyen olcsó erősítőkre meg ne dobd ki a pénzt mert csak a ráfizetés van vele.
-
Womb
senior tag
válasz
NeoPampalini #5820 üzenetére
Tremolóshoz, Blue Steel.
Fixesre, Elixir.
Szerintem -
NeoPampalini
senior tag
What's the best string for metal?
-
bucsupeti
senior tag
válasz
Szten Márs #5812 üzenetére
"Asszem itt adta fel mindenki"
-
X2N
őstag
válasz
Atticus85 #5815 üzenetére
Most már 2 gagyi erősítőt is akarsz venni zenélésre?
............................................________
....................................,.-‘”...................``~.,
.............................,.-”...................................“-.,
.........................,/...............................................”:,
.....................,?......................................................\,
.................../...........................................................,}
................./......................................................,:`^`..}
.............../...................................................,:”........./
..............?.....__.........................................:`.........../
............./__.(.....“~-,_..............................,:`........../
.........../(_....”~,_........“~,_....................,:`........_/
..........{.._$;_......”=,_.......“-,_.......,.-~-,},.~”;/....}
...........((.....*~_.......”=-._......“;,,./`..../”............../
...,,,___.\`~,......“~.,....................`.....}............../
............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-”
............/.`~,......`-...............................\....../\
.............\`~.*-,.....................................|,./.....\,__
,,_..........}.>-._\...................................|..............`=~-,
.....`=~-,_\_......`\,.................................\
...................`=~-,,.\,...............................\
................................`:,,...........................`\..............__
.....................................`=-,...................,%`>--==``
........................................_\..........._,-%.......`\
...................................,<`.._|_,-&``................`\Ilyet kéne szerezned: [link]
-
Atticus85
tag
válasz
Szten Márs #5814 üzenetére
Esetleg még annyit akkor,hogy zenélésre szeretnék még egy másik kombót is,mert találtam itt használtan sokat,melyik alkalmas zenélésre hangerőbe?
-
Atticus85
tag
válasz
Szten Márs #5812 üzenetére
De miért??Ennyi????
-
Szten Márs
nagyúr
Asszem itt adta fel mindenki
-
Atticus85
tag
Ehez a kombóhoz szeretnék egy gitárt. Mit ajánlanátok ehez nekem?
-
Womb
senior tag
válasz
Atticus85 #5808 üzenetére
Szerintem ne az Arzenálba menj vásárolni, hanem a Hangszerdiszkontba.
Jó pár ezressel beljebb lehetsz.
Pld. az a Schecter az Arzenálban 106e, a diszkontban 97e. -
Atticus85
tag
-
Eastman
addikt
válasz
Bencsizy #5806 üzenetére
20-as, 30-as lábkapcsolós, úgy tudom, tehát váltani tudsz a tiszta és az effektezett csatornák között. A kapcsolóról meg találtam anno egy home-made leírást.
"Kapcsolási rajz nincs, nem kell túlbonyolítani. Az egész annyiból áll, hogy veszel egy 6.3 mm-es sztereó jack dugót, erre forrasztasz egy sztereó, tehát 3 eres kábelt, és teszel rá nyomógombokat, amiket pedig egy dobozra szerelsz. Ha mono kábelt és csatlakozót veszel, akkor csak csatornát tudsz váltani, ha sztereót, akkor effekteket is. A dobozt én bútorlapokból csináltam, túl szép nem lett, de működik. Fontos, hogy nyomógombokat kell használni, és nem kapcsolót. Próbáld ki a következőt: a gitár kábeledet bedugod a lábkapcsoló helyére, a másik végén pedig egy ollóval összeérinted a két részét a csatlakozónak. Ekkor át kell kapcsolnia a csatornát. Kábelből szerintem olyant érdemes venni, mint a gitárkábel, legalábbis kinézetre, meg vastagságra. Nyomógombot olyant teszel be, amilyen jólesik, egy elektronikai boltban mindent be tudsz szerezni, kb 500 Forintból. Ha valami nem világos,KérdezzBátran"
-
Bencsizy
csendes tag
Akkor egyelöre jó lesz egy Roland Cube 15 v 20, a Stagg meg megy a falra...
Kéne már egy erösítö, mert ezeken a kis hangfalakon nem túl jó játszani... Olyan fura, trombitás hangja van az Epinek mély power chordoknál slidenálFura
Itthonra jó lesz.
Bandám még nincs sajna, de majd körbenézek suliba, hátha van kedvük zenélni.Jó volna olyan alakokat találni, akik kb ugyanazt a zenét szeretik, ugyanannyi idösek, ugyanolyan tehetségesek a zenéhez, és ugyanúgy tudnak énekelni, mint én.
(csak semmi egoizmus.
Jó volna vmi boy bandet alakítani, lemosni a nagyokat.Nyilván több idöt szánnék a zenére, ha lenne egy komolyabb bandám, jobban elmélyülnék a dalírásban is.
Még a doboláson gondolkoztam, bár nehéznek tünik a 4 dologra figyelés. :S
-
Womb
senior tag
válasz
Bencsizy #5802 üzenetére
A Rolandok jó gyakorló kis erősítők, érdemes beruházni rá.
Ami még megfontolandó, az a Line6 kis kombói, vagy a favoritom, a Peavey Vypyr.
Ezek mind megfelelhetnek az elvárásaidnak.
Szegény Stagg-et nem tudom, hogy érdemes-e eladni, ha tip-top állapotban lenne, akkor sem érne 5-6 ezernél többet.
Tartsd meg, táborozni jó lesz -
Bencsizy
csendes tag
Hy all
Szerintetek el lehetne adni egy 9 éves, sokat használt (szépen is szól), 6 ici-pici festéklepattogással, karccal (egyik nap átkenem vmi polírral) sújtott Stagg C530 tanuló/klasszikus gitárt?
Inkább: van értelme?Közben vettem egy Epiphone Les Paul 100 HS-t, összekötöttem hangfalakkal, hát kurva jól szól... 50k volt nyári akcióval, újonnan, ez egy kihagyhatatlan ajánlat volt nekem
Erösítöt nézek, ebbe kéne tipp. Milyet vegyek, olyan 30-40 között, ami Blink-182/Sum-41/Busted/Greenday/Linkin Park hangzások eléréséhez megfelelö? Érdemes lehet használtat venni?
Ha eladnám a klasszikus gitárt, akkor az is belemenne az árába.
Olyan kéne, ami megbízható, nem torzít (nem a szándékosra gondolok), sok effekt, MP3 bemenet, esetleg Recording.
Roland Cube 15x/20xl/30x? Vélemények?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Steam Deck
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Íme a Battlefield 6 első előzetese
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- További aktív témák...
- ÚJ AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz Socket AM4 BOX Processzor - Áfás számla & garancia
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X 4.6GHz Socket AM4 OEM Processzor - Áfás számla & garancia
- AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor - Készletről Azonnal - Áfás Számla & Garancia
- Asus TUF Gaming B650M-Plus DDR5 AM5 Alaplap - Számla & Ingyenes Szállítás
- Gigabyte 850W 80+ Gold P850GM Full Modular - Számla & Ingyenes Szállítás
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!