Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atticus85
tag
válasz
Eastman
üzenetére
Igen én kezdtem a barom szóval,de olvass vissza a kib@szott idióta szóra.
Most tombol bennem olyan düh,hogy amit írnék alienpapának már rég kitiltanának.De én vele ellentétbe nem írok ilyeneket."Olvass vissza"
Én lehet,hogy hülyeségeket kérdezgettem,de az csak a tapasztalatlanságom jele,és ti csak így elítéltek??Én szeretnék egy jó kis rock n' roll fórumot -
Atticus85
tag
válasz
alienpapa
üzenetére
Na állítsd már le magad,attól,hogy nektek hülyeségnek jön le amit mondok,meg kérdeztem a gitárvásárlással kapcsolatban,attól még sose hazudtam.Te unalmadba találsz ki ilyet másokról?Mert ha nem így van,akkor bizonyítsd be,hogy mikor hazudtam,na gyerünk..
Amúgy meg se nézem mit írtál üzenetbe mert lesz..om.
Na bizonyítsd be ha szerinted hazudok,úgyse tudsz olyat mondani. -
Atticus85
tag
válasz
Szten Márs
üzenetére
Akár hiszed akár nem 6 csajjal már játszottam együtt rövidebb ideig,nem konkrétan az összes gitáros csajra írtam ezt,meglehet kicsit elhamarkodtam amit írtam akkor ezek szerint.
Igen megvédem az állás pontom mert én ezt írtam :"csaj jól csinálja,sokaknak nincs fülük a ritmushoz akik youtube-ra rakják fel a covereket."
Ebbe pont,hogy dícsérem,mert neki jó ritmusérzéke van.Az meg lehet,hogy nektek hülyeségnek jött le amiket az elején kérdezgettem,de hát tapasztalatlan vagyok az elektromos gitárok terén,hogy mi a jó,és mi az amit kerülni kell,és mivel nagyon is érdekel a gitározás,ezért kérdeztem sokat.
Az az álnevezés meg azért volt,mert már elég puskaporos volt itt a hangulat.
De most is a semmin vitatkozunk lényegében,mert én nem egy egész nemet kritizáltam,csak ahoz a csajokhoz hasonlítottam akiket hallottam gitározni,és hozzájuk képest ügyes,csak akkor ezek szerint rosszul fogalmaztam,ennyi az egész.
Lehet normálisan is beszélni nem kell "kib@szott idiótázni" Ez nem neked szólt. -
Atticus85
tag
-
-
Atticus85
tag
válasz
Szten Márs
üzenetére
Hát én zenéltem már együtt csajokkal,akik több éve gitároznak már állítólag,és még a Smoke on the Watert se tudták jól eljátszani,akkor meg miről beszélünk??ÉN ezt tapasztalatból mondom,nem csak úgy a levegőbe beszélek.Mi az,hogy égetem magam te barom??Kérdezhetnél mielőtt ilyeneket írsz,nem csak úgy reagálni,hogy azt se tudod mi alapján írtam ezt
-
Atticus85
tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Szóval a Boss ME 25 miatt,meg a hídi EMG hangszedők miatt van ilyen morcos hangja.Akkor a Roland combo most csak dísz ebbe a hangzásba ugye?Les Paul-ba aktív pick up,nem sok metál gitárost láttam Les Paullal játszani???Mondjuk így elég egyedi gitár

-
Atticus85
tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Nagyon pöpec hangja van,hogy lehet ezt elérni?Milyen erőlködővel illetve pedállal lehet ezt kihozni?
-
Atticus85
tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Az valóban baráti összeg
-
Atticus85
tag
Ez milyen jópofa kis muzsika,elég egyedi lennék vele,ha eltudnám játszani,meg kéne tanulni ezt
[link] -
Atticus85
tag
Hehe!Nagyon viccesek vagytok,köszönöm,de nem villany vasutazok,gitározok mindennap az akusztikusomon.Egy pár hónapja lemondtam a gitárvásárlásról,mert kicsit sokkaltam,meg éppen meg hogy volt rá az a 150.000-em,és volt időszak amikor munka nélkül voltam,így a megspórolt pénzből nem engedhettem meg,hogy elverjem az egészet gitárcuccra.De mostmár újra dolgozok,így tudok spórolni.Gitárokat nem akarok cserélni,egy gitár befog nekem járni,mivel tudom,hogy azt nagyon nehéz eladni.Szóval egy éve nem voltam rajta folyamatosan a gitárvásárláson,rosszul hozzátok fel a példát,én meg úgy tervezem,hogy egy olyan 130-ból + kellékek ennyiből akarok kihozni valamit,a gitáron már nem változtatok,megvan a befutó amit már régen is nézegettem.Csak a Spyder kombók iránt érdeklődtem,hogy mennyire nagy különbség van a 3-as,és a 4-esek között,ennyi.Ne értsetek félre.
-
Atticus85
tag
Mi a véleményetek a Line 6 Spider III 30-as kombóról?használtan jó árba van,és nincs olyan drága mint a Spider IV 30-as.Ez is jó kombó amúgy?
-
-
Atticus85
tag
-
Atticus85
tag
válasz
Szten Márs
üzenetére
Ezzel teljes mértékben egyet értek,énse adnám oda egy futárnak,aki lehet olyan kedvébe van,hogy szarik a munkájára.
-
Atticus85
tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Akkor ez egy elég Univerzális gitár,kicsit furcsálom,hogy nem ajánlottátok itt senkinek se ezeket a gitárokat.
-
Atticus85
tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Összesen 28,de azt még mindig nem látom,hogy hol vannak a pick up-jaik.
-
Atticus85
tag
Ez a gitár,meg hogy van?Nem látok egy hangszedőt se rajta.
Valaki elmondaná,hogy van ez? -
Atticus85
tag
Valakinek van itt Cort M600-as gitárja?
-
Atticus85
tag
Ez a Jim Root féle telecaster?Vagy milyen telekatyó ez?

-
Atticus85
tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Ezt meg mire fel?

-
Atticus85
tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Én meg már vagy 7 éve,hogy kapd be

-
Atticus85
tag
válasz
Bencsizy
üzenetére
Hát én csak akkor lennék nyugodt a helyedbe amikor már erősítőn is kipróbáltam.
Én biztos nem csináltam volna így,de kinek a pap,kinek a lánya.
Ez az erősítő jó amúgy?Ahogy nézem 30.000 láttam ebből ami fullcsöves,az elég jó ár érte már ha tényleg jó.Megéri ez az erősítő?Mit mondtok? -
-
Atticus85
tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Na most tök amatőrnek néztetek nyilván,kevertem a fogalmakat,bocs

Akkor pozíció jelzőkre gondolok.
-
Atticus85
tag
Üdv!
Játszott már valaki ilyen gitáron??
Az lenne a kérdésem,hogy nem nehéz rajta játszani,hogy nincsenek rajta bundok? -
Atticus85
tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Mi a szép ebbe a gitárba??Egy forintot nem adnék érte,elég csúnya szerintem.
-
Atticus85
tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Na ezis igaz.Szinte biztos vagyok benne,hogy állandóan csúszni akar majd le a lábadról

-
Atticus85
tag
válasz
Bencsizy
üzenetére
Ki kell próbálni,ha koreai akkor nem lehet rossz,bár nekem azt mondták,hogy a Goth-ok elkezdenek fényesedni egy idő után,mivel matt színűek,és elég ocsmányul fognak kinézni,mondjuk én elég csúnyának tartom a Flying V gitárokat,nekem biztos nem kéne,de hát kinek a pap,kinek a paplan.Menj el,próbáld ki,ha tetszik meg kell venni.
-
Atticus85
tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Nem csípted Cseresznyét?
Én azt hittem jobb gitártémák lesznek,vagy másabb gitártémák lesznek most,hogy tagcsere volt,de úgy látszik a zene az ugyanaz maradt

-
Atticus85
tag
Gitár festést amúgy vállal valaki?Szépen letudja festeni egy szakértő?Vagy nem éri meg?
-
Atticus85
tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Nem hiszem,szerintem úgy van ez kitalálva hogy jó legyen.
-
Atticus85
tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Mire gondolsz konkrétan?
-
Atticus85
tag
Ilyen Jack-et vegyél ,mágneses,olyan mint ha eltörnéd a jacket,elég jó,én ilyet fogok.
Vagy nem tudom lehet-e még kapni gumis jacket,na azon egy IFA áthajt és észre se veszed,azon ugrálhatsz izomból
És van is a Fejsebe
990 forintért meg ne is várj semmit egy kábelre azért rá kell áldozni kb 5-6 ezer forintot,arra nem szabad sajnálni a pénzt.
-
Atticus85
tag
-
Atticus85
tag
Bátyám Squier stratocasterje több mint fél évig nem volt használva,és amikor elkezdtem nyúzni ugyanolyan szépen szólt,csak minimálisat kellett tekerni egy-két húrnál.
-
Atticus85
tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Ha már ilyet is lehet akkor énis megpróbálom

debreceni dobost keresünk,énekes,basszusos,gitáros,mindenki van,csak egy dobost keresünk debrecen,illetve nyíregyháza környékén
-
Atticus85
tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Ezt imádom tőlük,hatalmas muzsika

-
Atticus85
tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Nem rossz szóló,erről mindig eszembe jut,hogy milyen durva lehetett átélni azt a bizonyos Pantera koncertet.
R.I.P. Dimebag Darrell
-
Atticus85
tag
Üdv!
A Line 6 Spyder III 30 wattos is van olyan jó,mint a IV 30-as?Azokból találtam használtat elég jó áron.
-
Atticus85
tag
A véleményetekre lennék kíváncsi ismét.
Szerintetek ez a gitár BCS (black cherry sunburst) színú vagy AVD (Antique Violin Dark)Képen kicsit másabbnak tűnik a színe,mint a BCS-nek,élőbe meg nem láttam még sajnos.
Már írtam az eladónak is,de nem válaszolt még.
Köszi a válaszokat
-
Atticus85
tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Hát azért lehetne jobb is, elvárná az ember tőlük

-
Atticus85
tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Csak mert írtad, hogy akkor még kicsi voltál, és hogy ez kb. 4 éve volt, ezért kérdezem, csupán kíváncsiságból.
-
Atticus85
tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Hány éves vagy ha nem titok?

-
Atticus85
tag
válasz
Printszkrín
üzenetére
Nem playback az,csak egyszer kétszer mellényúl a szólóba,és hallani lehet a számban az eredeti szólózást is,ez kavarhatott be nálad szerintem
-
Atticus85
tag
válasz
Printszkrín
üzenetére
Csak a szóló részét figyeltem,de maga a szám azért ott van a toppon,főleg a szóló ugye emberek??Gondolom ebbe azért egyet értünk

-
Atticus85
tag
Érdemes 4:40-re pörgetni a szólóhoz,az hatalmas,állítólag ez volt az év szólója 2010-ben ha jól tudom,bár lehet 2011
-
Atticus85
tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Elég futurisztikus

-
Atticus85
tag
Nem szokványos akkordokat játszik,elég bonyolult témákat talál ki a gitárosa,például ennek a számnak az elejét is nagyon kemény betanulni ugyanilyen tempóba,és pontosan: [link]
Meg például ennek az eleje nem egyszerű hibázás nélkül azért ez se

Én meg ilyen szintre szeretnék eljutni akusztison

-
Atticus85
tag
Valaki szokott Billy Talentet játszani?
Kíváncsi vagyok,hogy van-e ilyen profi itt a fórumon

-
Atticus85
tag
-
Atticus85
tag
Tokai gitárokkal van valakinek tapasztalta?Elég minőségi gitároknak bizonyulnak,kíváncsi vagyok,ki mit tud mondani róla
-
Atticus85
tag
Vannak még kötekedő emberkék
-
Atticus85
tag
válasz
Printszkrín
üzenetére
Ez a baj,hogy csak hírdetésből láttam,most írtam a srácnak,hogy írjon le róla mindent,mert nem tudom,hogy milyen Schecter ez,az Omen 6-osok vektor pozíció jelzősek,szóval nem tudom,majd meglátom mit ír vissza.
-
Atticus85
tag
De egy ilyen kell iszonyatosan a szobámba,bele szerettem

Az álomgitár

-
Atticus85
tag
De szép

Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Azonnali informatikai kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen autót vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- További aktív témák...
- ÜTÉSÁLLÓ 1TB-os SSD: ADATA HD710 100/100 csak 13 nap működési idő
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest