- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sajtee
őstag
SRÁCOK! SLASH KONCERT!!
Az előbb adtam le a rendelésem, 8900Ft lesz és csak a postaköltség jön még ehhez! 1 héten belül küldik!
itt, a "Bolt" menüpont alatt rendelhetitek meg!!
-
Daweee
őstag
Az ilyen Guitar Link-nél jobb minőségűnek mondják a Rocksmith-hez vehető kábelt, ami lényegében ugyanazt tudja, én is alátámasztom, nem rég vettem ilyet, Guitar Rig/Amplitube-al kombinálva és egy jól belőtt ASIO4ALL-al hifire kivezetve csodákra képes
De persze ha van Zoom-od akkor ez felesleges, de mondjuk azt a verziót is ajánlom a figyelmedbe, hogy Zoom-ot bedugod, azt átállítod clean-re hogy csak a GR/AT torzítson, aztán elszórakozol vele.
-
Gyick
őstag
válasz
atidzsiforc #11093 üzenetére
Köszi sikerült!Ezzel most nincs latency.Még azt ki akarom probálni hogy a guitar rig mondjuk müködne-e igy a zoom g2-n keresztül.
-
NeoPampalini
senior tag
Hosszas várakozás után végre meghozta a posta: Tech21 Sansamp VT Bass deluxe, nagyon pöpec kis szerkezet!
-
Gyick
őstag
válasz
atidzsiforc #11086 üzenetére
dawban is meg lehet csinálni hogy real time halljam?beszerzek egy fl studio-t megprobálom azzal.
Amúgy lehet az lenne a legegyszerübb ha vennék egy [ilyet] azt guitar rig vagy amplitubeal probálkoznék.Valaki probált már hasonlót? -
sajtee
őstag
válasz
Plazmacucci #11088 üzenetére
Őszintén nem tudok érdekelni. Annak a faszkalapnak meg, aki 1:15-nél odadobott valamit, eltörném a kezét, aztán lenyomnám a torkán azt a szart.... Az anyját is tudja otthon dobálni, játsszon azzal..
-
sajtee
őstag
válasz
atidzsiforc #11086 üzenetére
Azt. A. Kurva. Ez a kibszott rakenroll, gyerekeeeek, kicseszettül jó!
-
Gyick
őstag
válasz
atidzsiforc #11081 üzenetére
Nem Daw-ban használom.Bekapcsolom a zoom g2-t azt szól a hangfalon semmi program nélkül.Nem sok a késés de észrevehető.
-
Gyick
őstag
válasz
Plazmacucci #11078 üzenetére
a gyári fent van.Azzal van latency.Azt meg nem tudom hol kell beállitani hogy az Asio4all-t használja.
-
Eastman
addikt
válasz
Plazmacucci #11078 üzenetére
...vagy a Smith & Wesson.
-
-
Gyick
őstag
Azért kérdeztem mert nálam van egy kis latency,usb keresztül
-
-
McCann
tag
Hella
Nekem volt, de nem USB-n keresztül rögzítettem vele a gépre, hanem a mikrofonbemenetet használva, úgy sikerült csak, az USB-vel egyszerűen nem tudtam összelőni, ez mondjuk lehetett az én bénaságom is...
Attól függetlenül, hogy nem egy pro cucc, azért otthoni demóhoz lehet használni, felveszed a dobgépet egy sávra, aztán a ritmust egy másikra, aztán a szólót egy harmadikra, stb. -
izomhod
őstag
-
Nekem vilt g2.1u zoomom, azt mondom, hogy felejtős. Elég fosul szól, bár az effektek jók. Plusz pont, hogy van benne dobgép. A hangja még digitálisabb ha usb-ről veszed fel. Erősítővel még elmegy, de nem egy torzítás bajnok. Eladni meg csak veszteséggel lehet. Nem ajánlott vétel. Hangban egy pod 2.0 is hülyére veri.
-
Gyick
őstag
hi!
régen irtam már ide.
Van esetleg valakinek zoom g2-je?probálta már usb keresztül gépen? -
Eastman
addikt
válasz
Bjørgersson #11070 üzenetére
Hehe, vitzes.
-
Bjørgersson
félisten
-
freaghill
őstag
Mennyibe kerül kb. egy olyan jack kábel ami csak 2 jackből áll, ergo nincs is kábel? Mi a neve, mert nem igazán találtam.
-
izomhod
őstag
válasz
Szten Márs #11058 üzenetére
júúúj!
nem ő!hanem
Jimmy Fia Krisztán
de kisesett, annyira nulla volt, csoda hogy edig elcsalták
-
izomhod
őstag
m1-en 23:45ig Robbie Williams élő koncert van, nem rossz!
-
sajtee
őstag
Az AC/DC-n beszarok... Én meg mire megtanultam a tökéletes pengetési tempót fel-le.
-
izomhod
őstag
JFK a király!
-
izomhod
őstag
ajaj, jön a farcry 3, szerintem a slash jegy helyett új videokártyát veszek
-
nesa
veterán
válasz
sajtee #11033 üzenetére
Regen mikor az MTV meg zenet adott ez a verzio ment legtobbet.
Viszont 1 valamit kerestem mostanaba az a faith no more easy Jim Martinnal, koncert felvetel, anno az MTV-n vettem fel de ugye az mar regen nincs meg... -
izomhod
őstag
na úgy döntöttem, hogy a FF-t kihagyom
biztos jönnek nyáron valamelyik fesztivára, majd akkor -
sajtee
őstag
Hihetetlen, milyen jól összekapcsolódnak a régi Guns-klippek/számok.
November Rain-> Don't Cry-> Koncking On Heavens Door-> Welcome To The Jungle és még sorolhatnám..
[ Módosította: philoxenia ]
-
sajtee
őstag
válasz
Eastman #11021 üzenetére
Ahogy mondod
Nem is szeretnék olyan lenni, mint ő. Vagyis, de, de egyediségre törekszem, ezzel az egy pedállal pedig kétlem, hogy el lehetne érni a "Slash-hangzást", egyszerűen tetszik, amit videókból láttam, d eki kellene próbálni is.
Melyik Cry baby érné meg? Van néhány belőle.
-
-
Eastman
addikt
válasz
Plazmacucci #11028 üzenetére
Akkor mit használsz rajta? Zs, oszt' annyi?
User manual esetleg?
-
-
X2N
őstag
-
Eastman
addikt
Ez a legnagyobb Slash szóló szerintem.
sajtee
Egy napon rájössz majd, hogy csak a pénzed szórtad el a sok signature cuccra. Saját hangzást, saját témákat keress. Az ujjakban van a tudomány, nem az elektronikában. Mákod van, ha Slash futamai kijönnek a kezed alól, de pont ő is az egyedi gitárjátékával lett naggyá, azzal, hogy nem másolt senkit.
-
McCann
tag
válasz
sajtee #11019 üzenetére
Mondjuk ez is már önmagában megér egy misét, hogy egy erősítőből mennyiféle hangzást elő lehet csalogatni és nem a 99 beépített effekttel rendelkező tranyós csodákra gondolok
Kísérletezés, kísérletezés, kísérletezés
Ezt ide tekerem, ezt oda, a gitáron most ezt a PU-t kapcsolom, most azt, ilyen hangerőn, olyan hangerőn, tone poti itt van, ott van, zseniális!
ÉS még a kisvasút ebben benne sincs, ugye az még tágítja a határokat, nem kicsit.
-
sajtee
őstag
válasz
Plazmacucci #11016 üzenetére
Azt mondod?
(#11018) McCann
úgy bizony. Nem feltétlen szeretném a tipikus Slash-hangzást, de a tesztek alapján tetszik a Signature-je. Meg Hammet-é is.
-
-
sajtee
őstag
válasz
Plazmacucci #11014 üzenetére
Igen, láttam, de használt Slash, vagy valami más signature-t is viszonylag jó áron kapni már. Tetszik benne a torzító is, nézelődök még.
-
-
sajtee
őstag
válasz
Plazmacucci #11012 üzenetére
De tegyük fel, hogy addigra lesz zenekar. Ezzel a Special II-vel nem igazán tudok koncertezni. Próbahelyen meg lehet, hogy lenne erősítő.
Szóval megéri a Slash? 55ezer, de nagyon tetszik.
-
-
sajtee
őstag
válasz
Plazmacucci #11006 üzenetére
Rosszul írtam volna? Dunlop Cry Baby-ről van szó, a gitárt még nem tudom.
-
-
McCann
tag
válasz
Plazmacucci #11008 üzenetére
Plazmacucci Signature FenDimavery, egyszer sokat fog érni
-
-
McCann
tag
válasz
Plazmacucci #11006 üzenetére
Én már kitaláltam a tutit: elviszem a gitáromat és aláíratom vele!
Az lesz az igazi Slash Signature... -
-
McCann
tag
Úgy-úgy, erre gondoltam!
Nem becsülöm le a billentyűt egyáltalán, nekünk is van csimpolyás a zenekarban, kell, mint egy falat kenyér, istentelenül meg tudja dobni a dalokat a zongora!!!@blackmacs: én notin használom ezt a progit
-
blackmacs
senior tag
Valaki használ metronomot?Esetleg tudnátok ajánlani valamilyet?
-
sajtee
őstag
A koncert után a megmaradt pénzemből (szülinap, karácsony) veszek egy Dunlop Cry Baby Slash Signature-t. Drága, de ez jó lesz egy 300ezres gitár mellé is. Aztán majd egy Digitech Death Metal torzítóra gondoltam. Ez nagyjából 70ezres befektetés.
Nyárra pedig szeretnék egy valamivel komolyabb gitárt. Azt hiszem, maradok a fix húrlábnál, nagyjából (maximum) a 150ezres kategóriát célzom meg, erre már félre is tettem a pénzt. Ez a terv. Remélem, nyárra már eljutok arra a szintre, hogy érdemes lesz új gitárt venni. Év elején pedig azt hiszem, elmegyek egy gitártanárhoz.
Ne is próbáljatok lebeszélni a Slash Signature-ről, hiába nem éri meg, ha valamit találok, a véleményemet nem változtatják meg, de azért néhány vélemény érdekelne róla. Néztem még Dimebag és Kirk Hammet-ét is, de végül is Mr. England-nál maradok.
Ez alatt a 3-4 hónap alatt nagy fejlődést vettem észre magamon, egyedül az akkordokkal vagyok bajban, valahogy nem is tudnak érdekelni, mindig csak szólózgatok vagy akkordbontással próbálkozok, meg a power chords/kvintek. Ezért szeretnék tanárhoz menni, szerintem lenne értelme képeztetni magam, egyszer még szólógitáros is lehetek. Vagy nem..
-
hNp88
aktív tag
válasz
Bjørgersson #11001 üzenetére
szerintem inkább arra gondolt, hogy azt pörgesse a nyakába...
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 1 / 2
- Samsung Gear S3 - második kör
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Metal topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Fujifilm X
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak