Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
válasz old gray #33150 üzenetére
aham hát majd ma megnézem utoljára kora délután aztán lesz ami lesz.viszem saját VGA-at, megnézem azzal is.
amúgy sokszor szedtem szép, tettem össze, ramok, slotokban kipróbálva saját + ottani ramok, cmos megvolt, minden ami lehetséges.....iPhone 13 / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
japy
őstag
Ment mindkettőtöknek! Qru, kételkedem
-
szilzsolt
csendes tag
Nekem olyan problémám lenne hogy "időjárás szerűen" újraindul a gépem a win töltő csík eltünése után, van amikor többszöri újraindulás utána áll fel a rendszer, de olyat is szokott csinálni hogy bejön az Üdvözöljük képernyő és ott befagy. Nagyon idegesítő és jó volna valahogy kiküszöbölni a hibát. LAPOM: GA-P35C-DS3R (rev. 2.1) (még nem volt semmi sem tuningolva a gépben, minden az alap configon megy)
Ha valaki tud valami okosat ez ügyben kérem ossza meg velem.
Segítségeteket előre köszönöm. -
nagyúr
válasz szilzsolt #33158 üzenetére
az ujraindulgatás a deszka szerint "rossz" tuningbeállitásra utalna.
de irtad hogy alapon megy minden.
nem lehet hogy a deszka kevés feszt ad a procinak és a ramnak alapból ?Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
tlac
nagyúr
béna vagy
ep35 ds3 manual
105. oldalQ: What do the beeps emitted during the POST mean?
A: The following Award BIOS beep code descriptions may help you identify possible computer problems.
(For reference only.)
1 short: System boots successfully
2 short: CMOS setting error
1 long, 1 short: Memory or motherboard error
1 long, 2 short: Monitor or graphics card error
1 long, 3 short: Keyboard error
1 long, 9 short: BIOS ROM error
Continuous long beeps: Graphics card not inserted properly
Continuous short beeps: Power error[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz szilzsolt #33166 üzenetére
nem feltétlenül. a fesz az csak egy kérdés volt.
ki kellene zárni a hibát ill. a hibás alkatrészt.ha tudod pakold át a vga-t és a ramokat egy másik gépbe.
ill. ha van másik vga és ram akkor azzal próbáld inditani a gépet.
esetleg csak egy modullal,kipróbálva minden slotban.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Vasinger!
nagyúr
Szerintetek 45-50 fok sok az alaplapnak? Szigorúan e 2 érték között van. A konfigom az adatlapomon. És a tunning is beleszólhat a hőmérsékletbe ?
-
Nikkel10
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék hogy egy Giga.P35 DS4-es deszkához érdemes e feltenni F8-asnál ujabb biost?(Egy Q6600 rohangál benne)
Elsősorban arra lennék kiváncsi hogy tuningban hoz e valami javulást?
Előre is köszi!"Mert megtehetem" by Tirexi
-
Dirtyz
őstag
Sziasztok!
Gigabyte EP35-DS3 alaplapon nem tudom az alaplapi hangkártyát szóra bírni.
Drivert felraktam, de a vezérlőpult/hangok, audioeszközök-nél minden inaktív...
Biosban nem találtam az integrált cuccok között audiot.
Eszközkezelőben van két sárga kérdőjeles PCI-device, de nem talál semmit...
pci-e videokártyán kívül nincs más eszköz a gépben!
Valakinek valami használható ötlete..?Védd a fákat, egyél hódot!
-
sz.j
nagyúr
"Takarékos" tuning: 1,008V@3451MHz
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
Vasinger!
nagyúr
Egy TX2-es ventivel rendelkezek. Lapom adatlapomon. Ugye van egy műanyag szoknyája annak a hűtőnek, mely a Fetekre(Az van rájuk írva, hogy R50 és mellette pár kondi talán ) fújja a levegőt... Nagy tragédia lenne, ha leszedném azt a szoknyát? (Tunning van)
-
tboy34
csendes tag
Hali
Beletettem a p35-ömbe egy Q9550-est ami 2,83-on futna,
2,64-nek látta.
Na meg 2X 2Gb 1066-os ramot, amit 800-as nak lát.
Mit állítsak hova, hogy jól menjen.
Köszi -
Laraxior
titán
válasz tboy34 #33189 üzenetére
BIOSt kellene frissíteni..nem látja a feles szorzót...
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
LoliKa
tag
Csatlakozom a klubbhoz egy GIGABYTE GA-EP35-DS3L deszkával. Lassan neki is állok az E4300 tunningnak. Cél max 1.35v 2.9-3GHz stabil.
-
_Warrior_
tag
üdv!
adott: EP35-DS3 lap, E8200 proci, 2x1 gb corsair dominator
szitu: 8x460-nál alapfeszen minden, memóriák 2,4-es szorzón 5-5-5-15-ben, szintén alapfeszen mennek.
gond: amint akár 0,1 V-al többet adok memóknak gép 2x újraindul és minden beállítást visszavesz alapra.
többi feszhez semmihez se nyúlok.mi lehet a hiba?
köszihonor 8 ftw...
-
Depression
veterán
Gondom adódott az új SATA-s samsumg vinyómmal. Visszavittem garba, de ott nem találtak semmi hibát, itthon viszont nyíg a win meg a HD sentinel is. Lehet alaplapi hiba? Biosban van valami beállítás, amiről tudnom kellene?
P35-DS3 rev 2.0
Q6600 alapon
Samsung 753LJOrr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Gorneck
legenda
válasz Depression #33196 üzenetére
Otthon viszont nyíg a win meg a HD sentinel is Pontosabban?
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
őstag
Hali! Nagybátyám gépe valamiért újraindulgat. C2D E6750, FSP BSII 400, P35C-DS3, 4*1G Geil ultra 800, Galaxy 8800GT, WD320, PIO DVD-RW. Tegnap tettünk bele a meglévő 2 giga ramhoz +2 gigát, met feltoltam neki vista64-et. Nekem a procim alapon megy 24/7-ben 3.36-on 8*420-on. Neki nem bírta, vagyis bírta, de a mai bekapcsolásnál visszaállt a bios alapra. Tegnap egy csomót szoptunk a memóriákkal, mert hiába állítottam be a biosban +0.3 voltot, akkor sem volt hajlandó a lap 2.1-et adni a memóknak. Jelenleg a proci 3.2-n megy, memók 800-on, 4-4-4-12-ben. A memóknak +0.4-et kellett adjak, így everest szerint 2.05 és 2.1 között kapnak, ami éppen csak elegendő a geil-nak. Mit lehet tenni, hogy normálisan kapjanak feszt? Már arra is gondoltam, hogy kikapcsolom biosban a szorzó visszavételt, hogy állandóan 3.2-n, vagy ha sikerül 3.36-on menjen. Valakinek ötlete?
Mod: orthos-t milyen prioritásban kell futtatni?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Ukrajnai háború
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest