Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Termi16
őstag
-
Termi16
őstag
válasz
johnny82
üzenetére
Hali!
Ahogy Tommee is írja, azért csak 2.0-ban megy most a dolog, mert TV-d hangszóróján szólalna meg. A hdmi, amit a tv-be dugtál, az csak a tv-n keresztül tudja a hangot vinni. Ergó vezérlőpultban a hangoknál le kéne tiltanod az ati hd audio-t és helyette egy optikai (spdif) vagy koax kábellel összekötni a hangkártyádat (legyen az integrált vagy vmi komolyabb) az erősítővel, és ezt kijelölni a vezérlőpultban elsődleges hangkeltőnek.
-
válasz
johnny82
üzenetére
Sztem azért tudsz max 2 csatornát beállítani(gondolom a videókari HDMI csatlakozóján), mert a TV-d csak sztereó hangot fogad. Így meg tudod szólaltatni a gépedet a TV hangszóróján, de csak sztereóban.
Neked az 5.1-es hangot nem a videókártya HDMI kimenetéről kellene küldened, hanem az alaplapi v külön hangkártyából.
Legalábbis az én értelmezésemben így tudsz 5.1-es hangot kicsalni a számítógépedből. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
johnny82
üzenetére
Nem, nem éri meg. Kb 2-3%-al lenne gyorsabb, mert nem a ram a szűk keresztmetszet a gépedben hanem a Core 2 procid alacsony QPB-je.
Nem, nem a procid szar, hanem az architektúra ilyen. Az összes Core 2 proci még a leggyorsabbak mellé sincs értelme DDR3-at pakolni, mert nem lesz érdemi gyorsulás. Hiába a magas órajel a procimagban és a Ram esetén ha hozzájuk képest mérföldekkel lassabb QPB-n keresztül kommunikál a kettő. DDR3-nak i7 mellé van értelme igazából.mod:
cellpeti: Nincs tapasztalatom ez ügyben. Nekem még a gyári F3-as BIOS van a lapomban.

-
-
Mankó
veterán
válasz
johnny82
üzenetére
P35-DS3-am volt, s ha 4 modul volt benne akkor ugyanez volt a szitu. Ez a 4 modul kezelés problémájából fakad, több feszt kell adni neki, mint ha csak 2 lenne benne. Simán kell neki a +0,5V hogy megkapja a 2.1-et, azaz nálam kellett neki. Mondjuk hosszútávon se volt belőle probléma.
Orthos-t meg simán futtasd 9es priorral! -
-
Devil Smile
őstag
válasz
johnny82
üzenetére
Hali All
nem akarok okoskodni, de nekem is hasonlo gondok voltak nehany honapja es nekem a Gb easy tune pro5 miatt jott ez a hiba utanna neztem a hibakod alapjan es ezt dobta ki..
letoroltem es azota tokeletes... ha fent van akkor torold le.. hatha neked is jo lesz..Udv
-
drur420
tag
válasz
johnny82
üzenetére
Bár tul régi motoros nem vagyok a témában de úgy tudom nem szerencsés memória tesztem futtatni Oprendszer alól mert az is okozhat galibát holott esetleg semmi baja a ramnak... Nekem bejött a Mem Test. Én ezzel teszteltem a ramokat.... Szerintem elég alapos a progi. Én is próbálgattam még 1 picit "pöckölgetni" a confilgot de 1066 CL4 fölé nem tudtam menni hiba nélkül. Minden esetre szólt precizen a progi. A linken amit dobtam van iso-verzió. Ha érdekel......
-
mazda626
addikt
válasz
johnny82
üzenetére
De válaszoltam. Frissíted. Driver közül csak vga drivert szoktam letörölni DriverCleanerrel. Chipsetdrivert letöltöd, telepíted és felül van írva a régi fájl...
Másik kérdésedre a válasz: Everest Ultima, Sisoft Sandra bugyraiban kell keresgélni a verziószám után, de meg tudod velük nézni. -
-
fdisk
őstag
válasz
johnny82
üzenetére
pl.innen
Csak nézd meg milyen rev. a lapod(bal alsó sarokba rá van írva)és azt a biost szedd le.
A frissítés menetét meg már olvastad.
Azért mert a nem jól,nem úgy szabályozza az újabb biosokkal a lap a 3 pines ventimet mint ahogy pl. az f8-al.
(#15895) geresics:azért arra vigyázz,h a cpu feszt ne auto-n hagyd a biosban,mert megfő a procid!

-
fdisk
őstag
válasz
johnny82
üzenetére
így néz ki egy bios file
ha vmelyik hiányzik akkor nem teljes,és nem is tudod frissíteni -
Winne
nagyúr
válasz
johnny82
üzenetére
Köszi, kb uez a hiba, elvileg megoldódott Gorneck segítségével, most fogom újrarakni a rendszert, már kezdem úgy érezni, hogy kiismertem a kis köcsögöt. xd
Utána valszeg jön majd a tuning, szal még valszeg hallatok magamról sokat, az E6550-emet sztem egy 3 giga körüli értékig meg kellene pöccinteni, de gyári hűtésem van.
Ahogy nézegettem teszteket, elvileg bírni fogja a hűtő, csak lehet hangos lesz. Hasonló tapasztalatok?Köszönöm szépen még 1* a segítséget, nekiugrom a telepítésnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen házat vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Diablo IV
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Formula-1
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- További aktív témák...
- Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 VENGEANCE RGB PRO SL White - 1 év bolti garival! -
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Beast XMP/EXPO - 2 év bolti garival! -
- G.SKILL Trident Z5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 7200MHz
- DDR5 G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 6000MHz (AMD EXPO) 32GB - F5-6000J2836G16GX2-TZ5
- RAM Bazár!!! Corsair, Hyperx, minőségi fémházas DDR4-es RAM-ok kiárusítása 8-32 GB-ig akár KIT-ben i
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- OnePlus Pad Green nagy kijelzős, pehelykönnyű tablet 128 GB Wi-Fi Használt, karcmentes 3
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB +256GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Vagy feleslegesen van köztve vmi, vagy nem tudom, de ez így érdekesen hangzik

)