Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
debut12
aktív tag
Valaki erre? (#33492)
A legfőbb meglepetés-faktor a holtbiztos dolgok kipróbálása. Zuhanó repülőn nincs ateista....
-
lala42
őstag
Hali!
Az nem derül ki, hogy EP-s, vagy Sima DS3-as lapod van?
Mert az EP-s BIOS-a valóban F4 körül jár, de a sima DS3 F13-assal rendelkezik (Rev 2.1-es)
Tehát nézd meg, és a hozzá való BIOS kell.Ami működik, azt nem kell megjavítani ___"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."___ BfBc2 " [PH!]MesserHUN "
-
lala42
őstag
Hali!
Én ebben nem vok biztos. Ugyanis nálam a Pen FAT32-n üzemel, és több BIOS-t is frissítettem róla. (és fogok is). Az a lényeg, hogy a frissítés előtt a BIOS default-on legyen, és a lap megfelelő verzióju BIOS-a legyen letöltve. Értem itt a Rev,. számot, az energia változatokat ( P,EP stb.)
De javíts ki ha nem jót írtamAmi működik, azt nem kell megjavítani ___"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."___ BfBc2 " [PH!]MesserHUN "
-
lala42
őstag
#33511) lala42 ehhez a hsz-hez csak annyit, hogy milyen jó 1 floppy meghajtó még manapság is. Cirka 1000 pénz. de ha nincs milyen nagy a hiánya.
Ami működik, azt nem kell megjavítani ___"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."___ BfBc2 " [PH!]MesserHUN "
-
Rica
senior tag
Sziasztok. EP35 DS3 érkezik jövő héten. Az alaplapi audiót használom, amire egy Philpis 1+4 jól ráerősít. Melyik audió drivert tegyem fel, az Azalia Realtek-et vagy a sima MS-t? Köszi!
https://magaduram-hu.cms.webnode.hu/a-magyar-tortenelem-logikusan/
-
-
lala42
őstag
Hali!
EMBEREK!!!
Eltünt a Gigabyte GA P35-DS3 Rev.2.1 változat F13-as Bios-a. ( a honlapról)
Helyette van valami F14 ß
Tud valaki valamit?[ Szerkesztve ]
Ami működik, azt nem kell megjavítani ___"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."___ BfBc2 " [PH!]MesserHUN "
-
Rica
senior tag
válasz cimbi186 #33517 üzenetére
Sajnos nem találom, én a Giga honlapjáról töltöttem le a fenti kettőt. Egyébként én sem használok már külön hangkártyát vagy 2 éve. Alaplapról dübörög a 44 Wattos (8 éves) mélynyomó az arcomba, meg 4 kis szatelit körbe
[ Szerkesztve ]
https://magaduram-hu.cms.webnode.hu/a-magyar-tortenelem-logikusan/
-
codec
senior tag
Üdv! Valaki régebben írta, hogy miként lehet a giga lapoknál a második biost is resetelni, valami olyasmi volt hogy ki kell venni az elemet és az alaplapnak az elem pozitív és negatív részével érintkező részeket kell összeérinten..(de nem biztos..)
Leírná a menetét aki emlékszik rá?Az intelligencia hiánya gyógyíthatatlan betegség, azonban a tünetei jól kezelhetőek!
-
jagerx
csendes tag
Hi!
Abban kérék segítséget hogy a : Ga-P35-DS3 és a geforce 8800 gt konfigu gépemen jelentkezett a Pci-e 1x bug!
A gépem egy éve van meg és csak most jelentkezett,nem tuningoltunk semmit, egyszerűen csak a játékokon vettem észre hogy szaggatnak!
Próbáltuk a pci express frekvenciáját fixálni 100 mhz-re, aztán emelni a memória és az északi hidd feszültségét de nem hoztak eredményt.
Egy 7900gs videókártyával kicserélve az rendben működött hozta a 16x sebességet, aztán vissza raktuk az eredetit és 4x-re változottHa tud valaki segítsen!!! PLEASE!!!
-
jagerx
csendes tag
a mch-t +0,1 0,2 n is néztük!
-
jagerx
csendes tag
core 2 duo E 4500 2.2 ghz
2gb ram
geforce 8800 gt 512 mb
gigabyte ga-p35-ds3 -
joshua7
veterán
Szerintetek p35c-ds3r-ről lenne értelme más p35/p45 lapra váltani? Tuning szempontjából kérdem.
Semper Fi
-
nagyúr
válasz Robi_73 #33520 üzenetére
elolvastam,jól sikerült.
ismét tanultam valamit.
#33536 joshua7 : mindenhol azt "hirdetik",
hogy a P45 deszkában igen jól mennek a 45nm procik.[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
semetka
őstag
==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==
-
nagyúr
válasz semetka #33541 üzenetére
32 bites xp-hez felesleges a 2*2Gb ram,nem kezel belőle csak 3Gb-t.
vegyél 2*1Gb izmosabb ramot,vagy cseréld le az oprendszert 64bitesre
és ugy jöhet bele a 2*2Gb.[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Prego
senior tag
Végül sikerült a PenDrive-omat láthatóvá tennem a Q-Flash számára:
A leírás és a letöltendő cuccok itt találhatóak.
Letudom a ZH-kat, akkor majd szétkapom a gépet és megcsinálom, addig is kérdezném hogy ha mégse sikerülne, akkor a jelenlegi lementett BIOS hogy tudom visszaállítani? Elvileg van egy Virtual Dual BIOS a masinában, csak az a kérdés hogy lehet aktivizálni.
Az RTFM algoritmust lefuttattam és nil visszatérési értéket dobottAki másnak vermet ás az a Stack Pointer
-
Gyusz
őstag
Kissé meghülyült a lapom a mai nap folyamán. Először mindig csak default beállításokkal akart indulni, hiába volt tuning beállítva. Optimized és fail-safe állítgatására meg az FSB-t 100-ra tette látszólag (E2160-nál WTF?), de valójában mégis 200-zal, tehát gyári órajelen indult. No mindegy, áramtalanítás után urrá lettem a hülyeségen, viszont az eddigi POST képernyő helyett mindig a Gigabyte felirat virít a monitoron induláskor (és csak Tab lenyomására jön be). Ezt lehet állítani valahol?
[ Szerkesztve ]
-
Gorneck
legenda
-
Robi_73
őstag
válasz akoska07 #33542 üzenetére
Memóriából sosem elég, és sokat dob a rendszer gyorsaságán. Egész pontosan 3326mb memóriát használ a 4gb-ból az XP(32bit), érezhetően gyorsabb minden. Pl: játékokban mapok-pályák betöltése, Word, Excel, Win boot time stb.... Én mindenképp a 4gb memóriára szavazok, persze ha nincs anyagi akadálya.
Robi73
-
nagyúr
válasz Robi_73 #33548 üzenetére
akkor azt mondod érdemes a 4Gb memót bedoni a gépbe a 32bites xp-m mellé ?
esetleg 3*1Gb-t is ?
mondjuk az én ramjaimból csak 2*1kit van.
a 3*1Gb hogy tudna jól dualban menni? vagy hogyis nevezzük aztmi köszönjük az értékes infót
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Milyen légkondit a lakásba?
- AliExpress tapasztalatok
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Automobilista 2
- Nintendo Switch
- PlayStation 5 Pro teszt
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- További aktív témák...
- Újszerű - ASUS Prime B360M-A LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Home BIOSba integrált termékkulcs
- Kingston HyperX FURY 16GB (4x4GB) DDR3 1866MHz HX318C10FB/4 Memoria!
- 64gb SK Hynix DDR4/2666mhz Laptop Memoria (2x32gb)
- Hibátlan - CORSAIR Vengeance LPX 32GB (2x16GB) DDR4 3000MHz CL16 RAM memória kit
- Gigabyte Aorus B550i Pro AX AM4 ITX alaplap - ELKELT!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest