Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci503
tag
az a baj hogy nem angolos vagyok tehát nem értem ami oda van írva a honlaopn :S olvastam itt a magyar leírás-t amit megpróbáltam megcsinálni de nem nagyon ment... nem tudom mit csinálok rosszul... a 8800GTS nem ad képet de egy srác GTX260 mellet használta physxnek tehát működik... bocsi csak tegnap is írtam már és ti meg veszekedtetek valamin és na érted
szóval szimplán nem tudnád leírni mit hogy csináljak?? úgy hogy egy IQ nuku is értse ha érted hogy mondom 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 4
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autóhifi
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GeForce GTX 1650 SUPER (OEM HP) -
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Autós kamera eladó
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 7900XT 20GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Sabertooth Z97 Mark 1 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
szóval szimplán nem tudnád leírni mit hogy csináljak?? úgy hogy egy IQ nuku is értse ha érted hogy mondom