Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci503
tag
sikerült megcsinálnom a dolgot végül
nvidia control panelben nem lehet bekapcsolni a physx de működik
de nekem csak azzal a hibás beta driverrel + patchal sikerült életre keltenem
önmagában a hibás beta driver nem működött
azért köszönöm hogy próbáltál volna segíteni

-
laci503
tag
halo.
adott egy Asus P5Q-E alaplap + HD5850 + 8800GTS 320Mb
és nem sikerül beüzemelni a physxet sehogy sem...
a rendszer nem rég lett feltéve
letöröltem midnen driver-t a physx drivertis cakum pakk aztán feltettem a Catalyt 10.11-et aztán gép restart feltettem a legújabb Nvidia driver-t (ugyan nem kért újraindítást de én mielőtt magamtól újraindítottam lefuttattam a 4es hacket és nem megy a dolog :S -
laci503
tag
köszi a választ
én csak érdeklődtem hogy lehet e ilyet nem akartam megvalósítani csak felmerűlt bennem a kérdés hogy lehet-e ilyet csinálni 
-
laci503
tag
van egy elmebeteg gondolatom mostn
méghozzá az hogy szerintetek ez persze csak elmélet hülyeség lenne megvalósítani de még is
működne-e úgy egy ien társkártya rendszer hogy mondjuk van egy HD5970 vagy valami erős ATI VGA és mellette mondjuk van még 2 slot ami megy x16ban vagy akármiben és abba pl. egy 8800GT SLI adná a physxet
tudom egy elmebeteg dolog meg gondolat de szerintetek működne a dolog?
tehát egy HD5970 + 8800GT SLI vagy valami iesmi 
-
laci503
tag
köszi a segítséget... hát anno próbáltam egy 8800GTS 320megással de a Nv kari meghalt... és mikor be volt téve felső 2 be akkor x8 ba ment mind2 kártya
-
laci503
tag
hali.
van nekem egy Asus P5Q-E alaplapom amiben van 1 X16 + X8 +X4es slot ha minden igaz...
nos ha a HD5850em mellé beteszek egy Nvidia karit physxnek akkor az ati továbbra is X16 ban megy és az NV csak X8 ban?? vagy ezt be lehet álltani hogy mék kari mekkora sávszélességet kapjon?
választ előre is köszi. -
laci503
tag
az előző hsz-emet már nem tudom szerkeszteni azért írok újba...
előbb fel tettem az Nvidia Driver-t akkor már fel isemrte a 8800GTS-t... ahogy feltelepítettem az ATI driver-t olyan mintha az anvidia nem lenne betéve...
elsőnek mikor próbáltam akkor ATI Driver fenn volt de nem engedte h Nvidia-t tegyek fel... szóval én ezt nem értem...
-
laci503
tag
az a baj hogy nem angolos vagyok tehát nem értem ami oda van írva a honlaopn :S olvastam itt a magyar leírás-t amit megpróbáltam megcsinálni de nem nagyon ment... nem tudom mit csinálok rosszul... a 8800GTS nem ad képet de egy srác GTX260 mellet használta physxnek tehát működik... bocsi csak tegnap is írtam már és ti meg veszekedtetek valamin és na érted
szóval szimplán nem tudnád leírni mit hogy csináljak?? úgy hogy egy IQ nuku is értse ha érted hogy mondom 
-
laci503
tag
azt mondjátok már meg nekem mi a fenének van fórum ha nem kapok segítséget???
sőt még válaszra sem méltat senki hát köszönöm...

-
laci503
tag

-
laci503
tag
az a helyzet hogy elolvastam a cikket de nem értem... most hogy kell akkor ezt megvalósítani?? előbb felteszem ATI Driver-t aztán felteszek egy Nvidai Driver-t aztán lefuttatom a progit?? vagy mi? valaki világosítson már fel :S az alanyok HD5850 + 8800GTS
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- DUNE médialejátszók topicja
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Futás, futópályák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
- Eladó Xiaomi Redmi 10 64GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
nvidia control panelben nem lehet bekapcsolni a physx de működik
méghozzá az hogy szerintetek ez persze csak elmélet hülyeség lenne megvalósítani de még is