Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- norbx: Számítógép.hu
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolaas
senior tag
Létezik olyan, hogy a fizixre használt dedikált kártyák erő sorrendje? Vagy erre is ugyanaz igaz, mint ami csak a sima vga tesztekben lejön? Illetve akkor a sima x8 pcie slot az elég lenne fizixre? Nameg, az én lapom (p45) ugye elméletileg ezt tudja: 1x16, 2x8..stb. Namost, ha én az egyikben használom az atit, amit ugye x16-ban szeretnék, de a másik slot akkor mennyin megy? 4x vagy 8x? Hol tudom én azt megnézni? Illetve, ha belerakom a másik karit is akkor mind2 slot csak 8x-lesz? Nézte ezt vki esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- NVIDIA RTX20xx-30xx-40xx - - AMD RX5xxx/6xxx/7xxx - - Kártya hűtések - - Folyamatosan frissül!
- Sapphire Nitro+ Radeon RX 580 8GB DDR5
- PALIT RTX 5080 GamingPro 16GB - 36 hó garancia
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G
- ROG Strix GeForce RTX 3060 OC Edition 12GB GDDR6 + ajándék ROG Strix Herculx
Üzleti előfizetők hirdetései
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660 Super / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 1
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest