Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alister71
nagyúr
Sziasztok, lenne egy olyan gondom, hogy hiába engedélyezem a fizikai gyorsítást az nV panelben, valamiért mégsem működik. kép Ez win7 X86, letöröltem az nV meghajtót minden származékával együtt, mert egy 8600GT után most raktam bele a 8800GT-t. Tehát volt egy nagytakarítás, regeditből is kitörölgettem az nV-s bejegyzéseket. Felraktam ismét a legfrissebb drivert de azóta egyszerűen nem tudom bekapcsolni a physx-et. Nemcsak a GPU-Z jelzi így, valóban nem megy, a Vantageban se jó.
A gépen XP is van, ott nem törölgettem semmit, csak kártyacsere és ráhagytam a gépre, hogy rendbe rakja magát, ott működik a physx rendesen.
Azóta próbáltam már több drivert, egyikkel se jó. Valami olyasmit törölhettem ki a regeditből amit nagyon nem kellett volna? Van esetleg valakinek ötlete, hogy lehetne ismét működésre bírni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BIOS topic
- További aktív témák...
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest