Hirdetés
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alister71
nagyúr
válasz
hegeanabol
üzenetére
Nem a kártya hibája, a winbe csesztem el valamit
-
Alister71
nagyúr
válasz
hegeanabol
üzenetére
X86 prfofessional. működött mindaddig amíg bele nem buzeráltam valamit.
-
Alister71
nagyúr
Sziasztok, lenne egy olyan gondom, hogy hiába engedélyezem a fizikai gyorsítást az nV panelben, valamiért mégsem működik. kép Ez win7 X86, letöröltem az nV meghajtót minden származékával együtt, mert egy 8600GT után most raktam bele a 8800GT-t. Tehát volt egy nagytakarítás, regeditből is kitörölgettem az nV-s bejegyzéseket. Felraktam ismét a legfrissebb drivert de azóta egyszerűen nem tudom bekapcsolni a physx-et. Nemcsak a GPU-Z jelzi így, valóban nem megy, a Vantageban se jó.
A gépen XP is van, ott nem törölgettem semmit, csak kártyacsere és ráhagytam a gépre, hogy rendbe rakja magát, ott működik a physx rendesen.
Azóta próbáltam már több drivert, egyikkel se jó. Valami olyasmit törölhettem ki a regeditből amit nagyon nem kellett volna? Van esetleg valakinek ötlete, hogy lehetne ismét működésre bírni?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor RED Devil RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 2. AMD Radeon RX 6700 XT (Reference model, 12 GB, GDDR6, 192 bit)
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 Ti TURBO OC 11GB GDDR6 (GV-N208TTURBO OC-11GC) Videokártya
- GIGABYTE GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 OC Eladó!
- ROG ASTRAL OC 5090 32 GB GDDR7
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite Megkímélt állapot 100% akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4684
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest