Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alister71
nagyúr
válasz
hegeanabol
üzenetére
Nem a kártya hibája, a winbe csesztem el valamit
-
Alister71
nagyúr
válasz
hegeanabol
üzenetére
X86 prfofessional. működött mindaddig amíg bele nem buzeráltam valamit.
-
Alister71
nagyúr
Sziasztok, lenne egy olyan gondom, hogy hiába engedélyezem a fizikai gyorsítást az nV panelben, valamiért mégsem működik. kép Ez win7 X86, letöröltem az nV meghajtót minden származékával együtt, mert egy 8600GT után most raktam bele a 8800GT-t. Tehát volt egy nagytakarítás, regeditből is kitörölgettem az nV-s bejegyzéseket. Felraktam ismét a legfrissebb drivert de azóta egyszerűen nem tudom bekapcsolni a physx-et. Nemcsak a GPU-Z jelzi így, valóban nem megy, a Vantageban se jó.
A gépen XP is van, ott nem törölgettem semmit, csak kártyacsere és ráhagytam a gépre, hogy rendbe rakja magát, ott működik a physx rendesen.
Azóta próbáltam már több drivert, egyikkel se jó. Valami olyasmit törölhettem ki a regeditből amit nagyon nem kellett volna? Van esetleg valakinek ötlete, hogy lehetne ismét működésre bírni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- SAPPHIRE RX 9070 16GB GDDR6 NITRO+ OC Eladó!
- GIGABYTE GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 OC Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! nVidia RTX 3090 24GB Founders Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE RTX 4060 8GB GDDR6 EAGLE OC Eladó!
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 MERCURY OC Gaming Edition with RGB - Gari 2029.01.14. -ig - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 268 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285HX, RTX 5060 (multitouch)
- Bomba ár! Lenovo X13 G1I - i7-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
- MiniITX GAMING PC! Ryzen 7700 / RTX 5070 / B850I / 32GB DDR5 / 2TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest