Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Van még egy 3. map, amin kilőhető az összes üveg, és sok faldarab. Ilyen sárga színvilágú, eleve alaposan szétzúzott/lepusztult sokszintes épület. Van, ahol a padló is szétlőhető.
Milyen VGA, és hanyas driver? Új játékba nem akarsz belekukkantani? Mert ott kérdéses a dolog, Cryostasis-ig próbálgattam végig a nyáron, de jöttek már játékok a bannolós driverek óta, ott érdekesebb, hogy működnek-e. Illetve érdekes lehet még, hogy ezzel a hackel is törölni kell-e még a Mirror's Edge-ből a PhysxDevice.dll-t, vagy simábbá vált a dolog.
Én meg rájöttem, hogy amíg nem lesz vizesblokk az 5850-re, nem tudom őket együtt használni (nem mintha lenne már 5850-esem, az is még 1-2 hét), mert az SB blokktól nem fér el az alaplapban két duplaslotos kártya (legalább is ilyen vastag, merev csővel, ami most rá van dugva), egy 8800GT meg hangos lenne még addig is, amíg meg nem unom a physx-es játékokat baktatni. (Mert a Batmant sem akarom azért végigtolni, csak szórakozni vele pár órát a Physx miatt, utána meg kihúzom a slotból a geforce-ot.
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszállna az árnövelő versenybe az AMD
- Trollok komolyan
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Renault, Dacia topik
- Futás, futópályák
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- További aktív témák...
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)