Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Akkor lehet, hogy mostanra javították, tavaj nyáron játszottam végig másodszorra 4870-el (Vista alól, de egy évben jelent meg a játék és az OS, azthiszem először is már Vista Beta/TCP/RC/RTM/akármin toltam). Akkor felraktam mind a 4-5 alpha/beta/whql drivert, ami támogatta a kártyát, de egyel sem tudtam rendesen belőni. A padlón és falakon látszott a csík, ahogy vált a trilinear szűrés, és az élek sem úgy simultak, ahogy kellett volna (sehogy sem volt igazán sima, 8X MSAA-val sem, és a CFAA filterek totál semmit sem csináltak vele, az edge detect sem), az ATT sem tudott mit kezdeni vele.
A riddick nálam lehet, hogy tényleg a Win7 hibája, tényleg lusta voltam kipróbálni XP-n, de a játék topicjában mondták, hogy nem tökéletes az AA (mármint menüből egy 8x után még lazán recélődnek az élek, pedig 1920-ban már 4x is bőven elég szokott lenni).
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bialetti kézi kávéőrlő
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Razer Blade 17" i7-12800H / 32GB / 1TB / RTX 3080 Ti 16GB / 4K 120Hz
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest