Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• janos666

nagyúr

válasz Abu85 #1516 üzenetére

Jó, és ha a játékban nincs AF opció? :U
    Ezt megrágtuk mi már vagy 5x, de nekem akkor is nagy érvágás, hogy a problémás esetekben (deffend shading + AA, de akár ezen kívül eső esetekben a kényszerített AA, vagy AF) geforceokkal érvényesíteni tudod az akaratodat, míg radeonokkal csak lenyeled, hogy "ez van, de azért nem lehet máshogy, mert... és geforceon is csak úgy megy ám, hogy..."
    Tudom, hogy az sem 100-as dolog, mikor Forcewar-ből ráerőltetem az AA-t az UT3-ra, hisz deferrend rendering miatt szar lesz az, és ugyan ez, mikor az SSAO mellett bekapcsolom az AF-et, de legalább az én döntésem. Ha akarom, akkor bekapcsolom az AA-t, és simulnak is valamennyit az élek (hogy utána bugzik-e egy-két másik effekt az már más kérdés, majd mérlegelek, nekem hogy jobb), illetve úgy tűnik, mint ha tényleg csinálna valamit az AF, hiába, hogy elméletben nem menne. Radeonon viszont "ez van, ezt kell szeretni", ki se próbálhatom milyen lenne a forced AA/AF, és ha mégis sikerül kitrükközni, akkor szarabb a végeredmény, mint forceware-rel, mert itt minimális figyelmet sem szenteltek a dolognak, hisz elvileg nem használható.

Új hozzászólás Aktív témák