- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Könnyű légierő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Jó, és ha a játékban nincs AF opció?
Ezt megrágtuk mi már vagy 5x, de nekem akkor is nagy érvágás, hogy a problémás esetekben (deffend shading + AA, de akár ezen kívül eső esetekben a kényszerített AA, vagy AF) geforceokkal érvényesíteni tudod az akaratodat, míg radeonokkal csak lenyeled, hogy "ez van, de azért nem lehet máshogy, mert... és geforceon is csak úgy megy ám, hogy..."
Tudom, hogy az sem 100-as dolog, mikor Forcewar-ből ráerőltetem az AA-t az UT3-ra, hisz deferrend rendering miatt szar lesz az, és ugyan ez, mikor az SSAO mellett bekapcsolom az AF-et, de legalább az én döntésem. Ha akarom, akkor bekapcsolom az AA-t, és simulnak is valamennyit az élek (hogy utána bugzik-e egy-két másik effekt az már más kérdés, majd mérlegelek, nekem hogy jobb), illetve úgy tűnik, mint ha tényleg csinálna valamit az AF, hiába, hogy elméletben nem menne. Radeonon viszont "ez van, ezt kell szeretni", ki se próbálhatom milyen lenne a forced AA/AF, és ha mégis sikerül kitrükközni, akkor szarabb a végeredmény, mint forceware-rel, mert itt minimális figyelmet sem szenteltek a dolognak, hisz elvileg nem használható.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hisense LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Windows 11
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- További aktív témák...
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest