Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- talmida: Változások 2. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Jó, és ha a játékban nincs AF opció?
Ezt megrágtuk mi már vagy 5x, de nekem akkor is nagy érvágás, hogy a problémás esetekben (deffend shading + AA, de akár ezen kívül eső esetekben a kényszerített AA, vagy AF) geforceokkal érvényesíteni tudod az akaratodat, míg radeonokkal csak lenyeled, hogy "ez van, de azért nem lehet máshogy, mert... és geforceon is csak úgy megy ám, hogy..."
Tudom, hogy az sem 100-as dolog, mikor Forcewar-ből ráerőltetem az AA-t az UT3-ra, hisz deferrend rendering miatt szar lesz az, és ugyan ez, mikor az SSAO mellett bekapcsolom az AF-et, de legalább az én döntésem. Ha akarom, akkor bekapcsolom az AA-t, és simulnak is valamennyit az élek (hogy utána bugzik-e egy-két másik effekt az már más kérdés, majd mérlegelek, nekem hogy jobb), illetve úgy tűnik, mint ha tényleg csinálna valamit az AF, hiába, hogy elméletben nem menne. Radeonon viszont "ez van, ezt kell szeretni", ki se próbálhatom milyen lenne a forced AA/AF, és ha mégis sikerül kitrükközni, akkor szarabb a végeredmény, mint forceware-rel, mert itt minimális figyelmet sem szenteltek a dolognak, hisz elvileg nem használható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini / 64GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 100%
- GIGA AKCIÓ!!! 450.000Ft HELYETT szinteÚJ OnePlus 15 egyenlő 16 ami 2 a 4.-en Sand Storm 16GB / 512GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest