- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Sikerült rákapatni a Mirror's Edget a 8600GT-re, csak a 181.71-es Win7 driverrel, mellé akár a hozzá való, akár a 186.07-ből vett cuda.dll-el is bugzik. A teljesítmény ugyanúgy siralmas ha lőni kezdik az üveget, de most olyan az üvegszilánkok szóródásának az animációja, mintha nagy, lapos kristályok nőnének a földön, amit ha nézek, akkor a szememig elnyúlik, ahogy haladok, aztán még jobban szétesik a kép, és olyan, mintha túl lenne húzva a VGA, vagy hibás lenne a GPU, ami renderel.
Még próbálkozom 1-2 driverrel, de szerintemm veszett ügy.Felraktam az infernal-t. A grafikájától 1 perc után kikészültem, nagyon FOS. Aztán azon vágódtam hanyatt, hogy csak ide-oda futkostam a pályán, folyton lövöldöztek rám, de még mindig 89 HP-m volt (én 1 fejessel el tudtam takarítani őket, olyan érzés volt, mintha GOD módban játszanék normal helyett), mire beláttam, hogy nem fogok benne semmi physx effektet fellelni.
Pedig maga a játék olyan szempontból érdekelt is volna, hogy mi az a gömb, amit a szerzetesek imádnak. Abban a bevezető videóban a grafika is szépnek tűnt a játék korához képest, de ingame már szar.Még megvárom azért a Terminator játék patch-ét, de szerintem kár volt leflexelni a kártya hátán a bordákból, hogy betegyem a semmiért, így csak olcsóbban tudok majd rajta túladni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autóhifi
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Villanyszerelés
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 16 GB (2x8 GB) G.SKILL AEGIS 3200 MHz
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 239 - Lenovo Legion Pro 5 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-13420H 4.6Ghz 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 3050 6GB Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Gigabyte Windforce OC RTX 5090 / Asus TUF RTX 5090 3 év 27%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest