Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Meggyi001: Mágneses vízálló GPS nyomkövető - 1 hetes felhasználói vélemény
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeriPRO
tag
válasz
janos666
üzenetére
Ohh de bonyolultan képzelted ezt a tuningot,én csak pusztán felraktam volna a GPU órajelét egy bizonyos értékre (600 és 650-re),a shadert nem külön húzva hanem együtt marasztalva a szorzószámot húznám vele (tehát hogy a GPU S. aránya ne változzon).
De ha már tuningnál tarunk,Nekem egy Zotac 9500 GT display-em van.[link] És ezt egy Zotac 9500 GT AMP GPUjának órajeleire húznám fel.[link] A két kártya külsőre ugyan olyan.Csak a kimeneti csatlakozókban és matricában más,ránézésre.
Kérdés:szerinted felhúzható sérülés nélkül,vagy esetleg az lehet hogy az alapból tuningba válogatott GPU kerül. Esetleg hogy másik (jobb/továbbfejlesztett) BIOS van benne. Vagy egy tuning kari csak attól tuning,hogy húztak egyet az órajelen és a ventilátorszabályzást is felhúzták?? Tehát mennyire biztonságos a gyári húzásig nyúzni a kártyát? nTune-nal dolgoznék,az jó? (nekem a legszimpatikusabb) Olyat lehet hogy csak aktív használatkor járjon gyorsabban a ventilátor rajta,és mikor netezek vagy crysis-olok akkor a physx card ventije ne pörögjön,és ne hangoskodjon? Garancinál könnyű nekik kideríteni hogy tuningolva volt a kártya? (tehát VGA BIOSba ennek marad nyoma?) Addig akarom húzni még 100% hogy nem sűl szét a cucc,tehát nem akarok a gyári tuningnál túl menni,de ha vmi baja lessz (ha épp nem is a tuning miatt és nem lesz kormos) akkor azért illessen a garancia?? Megint túl soakt kérdeztem és érthetetlenül beszéltem,bocs..
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- sziku69: Szólánc.
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AKCIÓ! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Lian Li Galahad II 360ARGB white bontattlan vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 11400 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 TI 8GB ZALMAN Z1 PLUS Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest