Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• FeriPRO

tag

válasz janos666 #1304 üzenetére

Ohh de bonyolultan képzelted ezt a tuningot,én csak pusztán felraktam volna a GPU órajelét egy bizonyos értékre (600 és 650-re),a shadert nem külön húzva hanem együtt marasztalva a szorzószámot húznám vele (tehát hogy a GPU S. aránya ne változzon).
    De ha már tuningnál tarunk,Nekem egy Zotac 9500 GT display-em van.[link] És ezt egy Zotac 9500 GT AMP GPUjának órajeleire húznám fel.[link] A két kártya külsőre ugyan olyan.Csak a kimeneti csatlakozókban és matricában más,ránézésre.
    Kérdés:szerinted felhúzható sérülés nélkül,vagy esetleg az lehet hogy az alapból tuningba válogatott GPU kerül. Esetleg hogy másik (jobb/továbbfejlesztett) BIOS van benne. Vagy egy tuning kari csak attól tuning,hogy húztak egyet az órajelen és a ventilátorszabályzást is felhúzták?? Tehát mennyire biztonságos a gyári húzásig nyúzni a kártyát? nTune-nal dolgoznék,az jó? (nekem a legszimpatikusabb) Olyat lehet hogy csak aktív használatkor járjon gyorsabban a ventilátor rajta,és mikor netezek vagy crysis-olok akkor a physx card ventije ne pörögjön,és ne hangoskodjon? Garancinál könnyű nekik kideríteni hogy tuningolva volt a kártya? (tehát VGA BIOSba ennek marad nyoma?) Addig akarom húzni még 100% hogy nem sűl szét a cucc,tehát nem akarok a gyári tuningnál túl menni,de ha vmi baja lessz (ha épp nem is a tuning miatt és nem lesz kormos) akkor azért illessen a garancia?? Megint túl soakt kérdeztem és érthetetlenül beszéltem,bocs..:D

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés