Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeriPRO
tag
Nah lenne egy komolyabb kérdésem is,de csak az érdeklődés kedvéért.
Mi is az hogy Physx?
Ez azt jelenti hogy egy játékban a Physx-es objektumok (amiket a physx számol) átkerülnek a videokárya memóriájába (tehát az összes,ha mozog,ha nem), ott vannak mindig és a GPU csak akkor nyúl hozzájuk (számol velük),ha azoknak a pozíciójuk megváltozik(vagyis valamilyen hatás éri őket,amitől fizikát kell számolni),majd [biztos] el is küldi ezt a változást a procinak ...
VAGY...
a Physx-es objektumok is ugyan úgy a processzor memóriájában (pontosabban az alaplapi ramban) foglal helyet,és mikor egy objektumnak meg kell mozdulni,akkor elküldi a GPU-nak,ami kiszámolja azt és megy vissza az alaplapi RAM-ba
???Fontos kérdés lenne többeknek physx kártya szempontjából,bár ezt szerintem senki nem tudja így a fórumon,mindenki csak tippelni tud (vagy lehet csak én vagyok buta)!!
De ha szavaznunk kell és ezt alá is támasztani akkor én az elsőre tippelnék,az az optimálisabb,logikusabb,jobb megoldás,valamint az Nvidia által emlegetett minimum 256mb memória is erre utal!
Nah hajrá,halljam a véleményeket (egyesek véleményére külön kíváncsi vagyok!)

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Alkoholista nevelde
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EAFC 26
- sziku69: Szólánc.
- Animal Crossing: New Horizons
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest