Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black-core
aktív tag
válasz
FeriPRO
üzenetére
Én is rengeteget (szórakoztam
) a Cellfactor al de nem sikerült be x elni az enable phyzx beállítást,Pedig próbáltam úgy hogy csak a gtx, meg úgy is hogy gtx+8400gs.Nekem van egy olyan erős gyanúm hogy (aegia kártya kivételével) csak SLI ben lehet bekapcsolni azt az opciót.Legalábbis én eddig csak olyat láttam.Ha valakinek sikerült valami más módszerrel megoldania azt természetesen szívesen hallgatnám vagyis olvasnám hogy,hogy sikerült mert kíváncsi lennék a story módra. 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- Crimson Desert
- Linux kezdőknek
- Samsung kuponkunyeráló
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Hardcore café
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 White OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működésse
- AKCIÓ! MSI Ventus 3X OC RTX 4070Ti videókártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- SAPPHIRE RX 9060 XT 8GB GDDR6 PULSE GAMING OC - Új, 1 év garancia - Eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 5060, 5070, 7070, 7060/7.-8.-9.gen/SZÁMLA-GAR
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS Vivobook Pro 3K OLED 120Hz Notebook! Intel Ultra 7 155H / RTX 4050 / 16GB DDR5! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) a Cellfactor al de nem sikerült be x elni az enable phyzx beállítást,Pedig próbáltam úgy hogy csak a gtx, meg úgy is hogy gtx+8400gs.Nekem van egy olyan erős gyanúm hogy (aegia kártya kivételével) csak SLI ben lehet bekapcsolni azt az opciót.Legalábbis én eddig csak olyat láttam.Ha valakinek sikerült valami más módszerrel megoldania azt természetesen szívesen hallgatnám vagyis olvasnám hogy,hogy sikerült mert kíváncsi lennék a story módra.