Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black-core
aktív tag
Hello!Azt akarnám kérdezni hogy p5q pro alaplapom van és ha beraknék a gtx 260 mellé egy 8800gts fizikára akkor annak menyi lenne a sebessége?8x mindkettőnek vagy 16x/8x Vagy menyi?Köszi

-
Black-core
aktív tag
De SLI ben biztos hogy működik! Legalább is aki segített itt a fórumon neki SLI gtx 260 a van és működik neki a phyzx mód,Egyébként már szerintem is elfelejtették az Nv -ok ezt a játékot sajna.Pedig valószínűleg nem lenne sok idő megcsinálniuk.Bár lehet hogy már csak engem érdekelne.
-
Black-core
aktív tag
válasz
FeriPRO
üzenetére
Én is rengeteget (szórakoztam
) a Cellfactor al de nem sikerült be x elni az enable phyzx beállítást,Pedig próbáltam úgy hogy csak a gtx, meg úgy is hogy gtx+8400gs.Nekem van egy olyan erős gyanúm hogy (aegia kártya kivételével) csak SLI ben lehet bekapcsolni azt az opciót.Legalábbis én eddig csak olyat láttam.Ha valakinek sikerült valami más módszerrel megoldania azt természetesen szívesen hallgatnám vagyis olvasnám hogy,hogy sikerült mert kíváncsi lennék a story módra. 
-
Black-core
aktív tag
Mert nvidia control panel-ben sem és a vezérlőpultban sem találom? Köszi előre is.

-
Black-core
aktív tag
Hy!
Valaki megtudná nekem mondani hogy hol lehet megtalálni a phyzx control centert?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Bittorrent topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- World of Tanks - MMO
- Spórolós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mindjárt megnézem hogy működik e?
) a Cellfactor al de nem sikerült be x elni az enable phyzx beállítást,Pedig próbáltam úgy hogy csak a gtx, meg úgy is hogy gtx+8400gs.Nekem van egy olyan erős gyanúm hogy (aegia kártya kivételével) csak SLI ben lehet bekapcsolni azt az opciót.Legalábbis én eddig csak olyat láttam.Ha valakinek sikerült valami más módszerrel megoldania azt természetesen szívesen hallgatnám vagyis olvasnám hogy,hogy sikerült mert kíváncsi lennék a story módra.