Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Laca007

csendes tag

válasz pecccccccca #35571 üzenetére

Te vagy a harmadik akkor már itt a fórumban, akinek július 14-én a reptéri bejegyzéssel ért véget a történet (egyelőre) - nekem egy mi 9 128GB. Én július 30. óta levelezek a support centrummal, próbálok intelligensen, de határozottan hozzáállni. Tudom, hogy a 60 napig (nekem szept7) csak húzzák az időt, de szerintem ők se tudnak semmit. Most ajánlottak már egy kisebb összegű kompenzációt a késésért, de gondolom ezt majd leszámolják, ha "refundra" kerül sor. Végülis mindegy, belenyugodtam, várok még pár hetet és legfeljebb refund (volt biztosítás rajta, meg amúgy is paypal).

Erősen szubjektív véleményem:
    Az 1tracking sokak szerint kamu. A lengyel és szlovák fórumokon is olvasgatva az a sztori jött le nekem, hogy random bármilyen úton behozzák az EUba az árut, majd átcsomagolva küldik EUn belülről futárral - tudjuk miért. Na mármost közben bárhol elakadhat, ilyen-olyan okokból, amiket inkább senki se firtat. És ami elakad, azt hagyják is veszni, mert felelősséget se akarnak vállalni érte. Tiszta sor, hisz nyilván tudjuk, miért rendeltünk a gearbesten a priority line-on keresztül, és ez hordoz magában bizonyos kockázatokat. De ha a végén ott a teljes refund lehetősége, akkor rendben van a dolog - szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák