Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456z
őstag
Beírom ide is a tapasztalataimat, nem láttam, hogy van külön topik ennek a gané cégnek. Hátha valaki megspórolható a tanulópénzt.
Na , gearbest is kimutatta a foga fehérjét. December 26-án rendeltem egy tabletet eu priority line szállítással 75 dollárért. Január 25-én bukkant fel a magyar posta nyomkövető oldalán az első, és azóta is utolsó magyar vonatkozású ( ami már nem a német helyeket ecseteli ) bejegyzés, ami szerint a nemzetközi postakicserélő központban van. Február 5-én írtam a Magyar Postának, hogy mi történik. Állítólag a kísérő dokumentumok hiányosak voltak, ezért akadt el, ők semmit nem tudnak tenni az ügyben. Magyarul nincs náluk, keressem meg az eladót, nekik kell kerestetni. Ezen infók birtokában, saját tört angolsággal és Google fordító segítségével írtam gb-nek. A válasz az volt, hogy vegyem fel a Magyar Postával a kapcsolatot, amúgy pedig várjak türelemmel március 10-ig. Erre válaszoltam, hogy ez már megtörtént, ezért írtam nekik. Erre azt írták, hogy felveszik a kapcsolatot a szállítási céggel, várjak 10-14 napot. Persze nem történt semmi, a leveleimre ugyan azok a válaszok érkeztek, szerintem valami robot válaszolgat. Elérkezett a várva várt nap, a mai. Csomag még mindig ugyan ott. Erre gearbest válaszában az orrom alá dörgöli az apró betűs részt a szállításról, mi szerint nem tartozik felelősséggel a csomagért, mert nem vettem biztosítást. De, mivel fontos ügyfél vagyok, a felét visszaadják. Ezt lezártam egy fuck you-val, és mentem paypalhoz panaszkodni. Hogy mi lesz belőle, nem tudom, de nem korrekt így hárítani a felelősséget. Gondolom akármi lesz, nem marad a postán a csomag, hanem visszamegy nekik, így őket kár nem éri. Amúgy meg ha ez tényleg így működik, a világ legegyszerűbb dolga extra bevételt szerezni, csak néha hiányos dokumentumokkal kel postázni, és akkor elakad a dolog. Visszaadja a felét, a fele meg az övé és még az áru is megmarad.
Szóval, óvatosan a gearbesttel. Úgy néz ki, 21 ezrembe került a rendelgetés elvonókúra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest