Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456z
őstag
-
sambenez
addikt
válasz
z123456z
üzenetére
Ezt írtad:
"Január 25-én bukkant fel a magyar posta nyomkövető oldalán az első, és azóta is utolsó magyar vonatkozású ( ami már nem a német helyeket ecseteli ) bejegyzés, ami szerint a nemzetközi postakicserélő központban van. "Eszerint megérkezett. Nem kell udvarolni. Megírod, hogy nem felel meg az ajánlatuk. Aztán amikor minden határidő letelt szépen írsz a PP-nak. Mindenféle fuckolás nélkül. Attól nem leszel keményebb ha elküldöd őket a picsába, ennyit akartam írni.
-
sambenez
addikt
válasz
z123456z
üzenetére
Mindenkinek azt írják első körben aki nem vett biztosítást. Nekem is ez a válasz érkezett amikor nem jött meg egy csomagom. Aztán írtam nekik, normális stílusban hogy eddig nagyon elégedett voltam velük mindenhol csak jót írtam róluk. Szeretném ha ez a jövőben sem változna, és kértem a teljes visszatérítést vagy az újraküldést. Következő levélben már írták hogy újra küldik ha ez nekem megfelel.
Azt gondolom ha igazuk van ha nem, többet lehet elérni normális stílusban. -
1stVikman
senior tag
válasz
z123456z
üzenetére
Hasonlóan jártam kisebb értékő rendeléssel.
Nekem is először fele visszatérítést ajánlottak, mert nem volt biztosítás. Tracking alapján bejött az országba (SK), onnan sehova tovább. Vám kb. lexarja, posta dettó, mondván, csak a feladó kerestetheti a csomagot.
Így írtam a GB-nek, hogy kerestessék, és adják vissza a teljes összeget, mivel nincs nálam a cucc, tracking-gel bizonyíthatóan. Továbbá írtam, hogy ha visszadják a pénzt, de a csomag mégis megérkezne, akkor újra kifizetem.
Aztán GB walletra visszaadták a teljes összeget. Nekem így megfelelt, így nem vittem tovább a dolgot.
Még lehetett volna alkudozni, hogy PayPal-ra küldjék vissza, de nem volt kedvem tovább szórakozni.Szóval először bepróbálkoznak a fele összeggel, aztán udvariasan, de határozottan kérni kell a teljes összeget. Jelezve, hogy kézbesítés esetén visszaadod. Ha itt is makacskodnak, meg lehet említeni a PayPal-t, ha ekkor is húzzák, akkor érdemes felterjeszteni.
Ez az én véleményem.
(#34538) kBruce
Akkor csak a 12 dodós posta tréfamentes. Így viszont inkább BG-ről rendelem, ott kedvezőbb az ár.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- E-roller topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Linux kezdőknek
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- Samsung Galaxy S25 FE 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest