Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pjtr
aktív tag
Küldtem levelet!!
[OFF][/OFF]
Ezek voltak a feladatok. A tanár 1 kicsit összekeverte, de sztem simán meg lehet oldani.
Nekünk a 188.jav.xls-t adta. Mindenképpen írj vmit a feladatokhoz!!! Én nem tudtam befejezni a vizsgán a feladatokat, leírtam helyette, hogyan oldottam volna meg!!!!
Én tavaly nyáron csináltam meg, próbálj friss infót szerezni. Ha az idődbe belefér, akkor menj el a vizsgára, és nézd meg mik a kérdések, sztem sokat nem variál rajta a tanár.[OFF][/OFF]Kitartás!!! Darálni-Darálni a vizsgákat!!!!!!!!!!!!

-
sreta
csendes tag
Mit érdemes megnézni excel gazdasági alkalmazásai tárgyból?Fontos lenne, holnap vizsgázom.köszi
-
kew
senior tag
válasz
adalbert1
üzenetére
Ha kidolgozásnál úgy érzed, hogy nagyon nem lett jó, akkor mikor kimész, mondd neki, hogy ez az utolsó féléved, és le kell vizsgáznod mindenből a végéig. Így vagy összekaparja a kettest, vagy ad 3-4 tételt az összes közül, és a következő alkalomra csak azokból fog adni egyet-egyet kidolgozásra.
Legalább is mikor én voltam, ezt eljátszotta néhány emberrel
-
adalbert1
veterán
válasz
orkester
üzenetére
Akkor fogok még szívni az elkövetkezendő pár napban...
Mindenesetre Ratkó hihetetlenül jó fejnek tűnt ma, remélem szigorlaton se fog megszívatni.
Statisztikai szoftverekből ugyanis nem igazán tudtam készülni, mivel az a nyomorult Openstat állandóan azt a hibát dobta hogy ez nem lebegőpontos szám, akárhogy próbáltam állítani a dolgokat... Így vizsgán se mentem semmire tudás nélkül, viszont megengedte hogy hétfőig beküldjem a megoldást.
-
mrmrg
tag
Sziasztok!
Tegnap Nemzetközi pénzügyek vizsgán volt vki?
Mik voltak nagyjából?
Én jövőhéten megyek és jó volna tudni mire számítsak kb
aki mostanában volt belőle, írjon pls!köszi előre is!
-
adalbert1
veterán
válasz
orkester
üzenetére
Kösz!
Nagyon-nagyon láma kérdés ha már szóba kerültek a képletek: gondolom képletgyűjteményt akkor itt nem lehet használni ha tételekről és nem számítási feladatokról van szó, ugye?
Legalábbis gazd. stat. vizsgán ezt óriási érvágásnak tartottam a matekvizsgákhoz képest.Én most akarok majd valami melót nézni, szerintetek mire van reális esély? Eddig IT asszisztensnek csúfoltak meló közben, nagyjából a felhasználóknak magyaráztam + a gépeket szervizeltem cégen belül. Egész kellemes meló volt amíg a kkv-t meg nem vette egy multi, na onnan se bérfejlesztés, béren felüli egyéb juttatások megvonása, stb...
Viszont amíg nincs meg a diplomám, addig pár helyen szóba se állnak velem, utána meg gondolom azért is furcsán fognak nézni, hogy miért csak most végeztem, ha 2002-ben kezdtem (szerencsémre átkerültem a 2003-as évfolyamhoz, amúgy már kampó lenne
)
Na meg mint említettem igazán egyik területen se mélyültem el a tantárgyak közül, az sem ártana. -
adalbert1
veterán
Szia. Számvitelen ha jól tudom utoljára pjtr volt, én szerintem 1 éve tettem le. Úgy emlékszem hogy az iliasos tananyag jól használható volt felkészüléshez.
Excel gazd. alk. és progból szintén akkor voltam talán, akkor 3 feladat volt, 2 egyszerűbb (ebből megvolt a kettes) és 1 prog. -
sreta
csendes tag
Excel gazdasági alkalmazásai tantárgyból milyen a vizsga?Esetleg tud valaki valamilyen használható anyaggal szolgálni?köszönöm
-
orkester
őstag
válasz
adalbert1
üzenetére
Itt leírtam egyébként a módszertanom részletesen.
Én 2003ban kezdtem így végül is 1 hónap plusszal meg lettek a vizsgáim 5 év alatt. Szar ügy, de én ténylegesen nem foglalkoztam érdemben a sulival az 1. év után 1 évig mikor az ösztöndíj elúszott a Java miatt...ja és nem is volt több lehetőség, voltunk vagy 30-an a vizsgán a legokosabbak is elhullottak érdekes módon, nem tetszett, hogy 60E Ft-ot "kicsúszott" a kezemből...addig tanultam és jól ment. Minek törjem magam, ha úgyis kitolnak velünk.
Diákmunka ment közben, most is munkálkodok és részben ezért sem haladtam annyira. Idő sem volt úgy...na jó inkább kedv nem.
Nem panaszkodok emiatt, persze jobb lenne egy diplomás állás. 
-
sreta
csendes tag
Nem volt valaki mostanság számvitel alapon?Valami vizsgalap esetleg vagy info? előre is köszi
-
adalbert1
veterán
válasz
Lizi-05
üzenetére
Én is csodálkoztam hogy mi az a zsúfoltság. Mellettem egy Bsc-s gyerek ült, meg is lepődtem ahogy mondta hogy közgazd vizsgájuk van... Mondom makro, mikro vagy micsoda? Ő meg : közgazd, makro-mikro együtt, viszont külön nincs belőle vizsgájuk. Mondjuk a szigorlatokat is megúszták szerencséjükre.
-
adalbert1
veterán
válasz
orkester
üzenetére
Hát a következő 6 napban akkor lesz a módszertannal dolgom...
Kösz az infókat!
Ami még furcsa, hogy jó pár tárgyból nincs kiírva vizsgaidőpont, pedig pl. filozófián azt mondta a tanár hogy lesz még januárba kiírva... Úgy látom írhatom a rinyálós e-maileket...
Mai negatív meglepetés: dinamikus listáknál az etr-ben ránézek a nem teljesített vizsgákra, látom hogy ott van még az irodaautomatizálás, amit egyszer letettem már, csak más kurzuskóddal és kicsit eltérő névvel. Lényeg a lényeg hogy a 2003-as tematikához az passzol amit leraktam, ami ott feltűnt az még a 2002-es maradéka. Írtam is gyorsan Molnárnénak hogy segítsen már megoldani ezt a problémát is, ha a többi tantárgyduplikálódásban is segített.
A diplomamunka még nekem is egy nagy kérdőjel... Igazából valami olyanról lenne jó írni, amivel később foglalkozni szeretnék és van is benne perspektíva, lehet továbbfejlődni azon a téren. Mert pl. nagyon jó hogy rengeteg tantárgyból tudok valamennyit, de igazán pro-nak egyikben se mondanám magam, de legalább rengeteg dologra van rálátásom.
Na meg melót is jó lenne keresni, ha már aug. óta munkanélküli vagyok, így jó lenne ha nem maradna a következő félévre semmi vizsga hátra.Amúgy aki nem a mostani melója mellett csinálta a sulit és csúszott vele, annak hogy fogadták hogy mondjuk 5-7 évig végzett egy 3,5 éves szakot?
Mondjuk oké hogy majdnem végig melóztam is mellette így bele tudom magyarázni hogy azért is csúszott, de külső szemlélőnek elég lúzer dolognak tűnhet majd. -
adalbert1
veterán
válasz
Lizi-05
üzenetére
Én talán most voltam másodjára, szerintem nem vészes.
Alapismeretek:
5 teszt és 3 kifejtős kérdés
Vállalati pü:
4 feladat:
1 kötvényes, egy NPV-s (vállalkozásnál 2 lehetőség, gépek, termelés, maradványérték), egy részvényes feladat (ki kell számolni a részvény értékét az EPS-ből, ROE-ből és egyebekből) + még 1 amihez jó szokásomhoz híven hozzá se szagoltam.
Nemzetközi pénzügyek : Szintén 5 teszt és 3 kifejtős kérdés.Amúgy ennyire még nem láttam tömve a Neumann termet mint ma...
-
orkester
őstag
válasz
adalbert1
üzenetére
Módszertan: adatbázisból tudni kell alkalmazni is a dolgokat, mert belekérdez és nekem fel is mondatta amit leírtam. Ratkó is kérdezhet attól függ milyen kedve van. Minél később menj hozzá és akkor már nem lesz annyi ideje. Szerk.: Matekból tudd a képleteket is, folyosón mondták, hogy nem szereti ha írnak, erre nálam pont azt hiányolta. Imádom egyébként az okoskodást vizsga előtt.
Térinfó és bizt.szervező is tud meglepetést okozni. Előbbiből ismerd a programot(a másik része nem vészes) is, vagy tippelj jól.
Utóbbi sem sikerült 1.-re, pedig könnyűnek tűnt. Teszt szerű, de mondatot is kell kiegészíteni, meg minimális elmélet is van.
MIntelligencia: feladat tuti van, elméletre nem emlékszem már, hogy volt-e.
Inf. rendszerszervezés szerintem nehéz, sokat tanultam rá és nem 1 UV volt belőle.
Döntéstámogató rszerek könnyű volt, munkavédelem is.Kéne már a diploma tervet csinálnom, de nehezen veszem rá magam. Most inkább még élvezem a helyzetem, pedig nem ártana kezdeni végre valamit, ha már ennyire elhúztam a sulit.

-
adalbert1
veterán
válasz
orkester
üzenetére
Hát nem igazán, eddig csak töredéke lett meg. Mondjuk biztos megvan már:
Diplomatervezési gyakorlat 1-2
Gazdasági statisztika
Üzleti informatikaA mai pénzügy szigorlat is meglesz szerintem, most se volt igazán variálás a dolgokon.

Holnap le akarom rakni a stat. szoftvereket, 15-én pedig a módszertant.
Módszertanból elég a tételeket vágni, vagy kell tudni alkalmazni is őket, pl. matekból konkrét példát megoldani? Ill. felmondani kell-e valamelyiket, vagy csak leírni és ott átnézik? Tudom hogy volt már róla szó, de még nem olvastam vissza.
Ami van még hátra, és le kellene tennem:
Térinformatikai rendszerek : állítólag szopatós tud lenni ha vagy a programot vagy az elméletet nem ismered, még 1-szer se voltam belőle
Mesterséges intelligencia alapjai, szakértői rendszerek : erre mentem volna, de sikeresen elaludtam. Csak feladat van belőle, vagy elmélet is?
Infokommunikáció : ha jól emlékszem ez kb. ugyanaz mint a számítógép hálózatok csak kibővítve egyéb dolgokkal. Valakinek van tapasztalata?
Munkavédelmi ismeretek : erre se mentem el, mert nem csináltam meg a jegyzőkönyvet, anélkül meg állítólag egyből karó.
Biztonságszervezői menedzsment : erről fingom sincs, eddig össz-vissz 1-szer láttam vizsgát is kiírva belőle.
Filozófia : itt megváltozott a követelmény, kb. egy 60 oldalas anyagot kell megtanulni és azt kérdezik vissza. Sajna nem igazán vágtam mikor elmentem, épp gazd. statra készültem (vagy épp utána voltam)?
Kontrolling : állítólag megváltozott itt is az anyag, és sokkal könnyebb lett. Hát reméljük.
Döntéstámogató rendszerek : erről sincs még gőzöm se egyelőre.
Marketing közgazdászoknak : gondolom a szokásos melléduma
Informatikai rendszerek szervezése : gőzöm sincs
Amúgy ma kaptam pont levelet, hogy van lehetőség méltányos beiratkozásra még 1 félévre, de csak jún. 30-ig. Mindenesetre ha lehet nem venném igénybe (lassan valami új melót kellene keresni, aug. vége óta nincs ugyanis), max. úgy hogy 1-2 tárgy marad és akkor lehet diákom...
Na kb. ennyi a szitu. Te hogy állsz? Diplomamunka?
-
Lizi-05
csendes tag
Sziasztok!
Ha vki elküldené nekem vállalati pénzügy szigóból a példatárat ,megköszönném. Nameg ha van vmi alapból,nemzetköziből az is jöhet
előre is köszi ! -
Ivory
csendes tag
és van akinek már be van írva MI megajánlott jegye?
Érdekes hogy egy hét alatt kitudta javítani Szalay Doki a dogákat, dehogy felvigye a jegyeket még több mint egy hónap is kevés...

-
adalbert1
veterán
-
KrAt
veterán
SEGÍTSÉÉÉÉG!!!!
MI puskát ha valaki tud, küldjön mailcímemre!!! Holnapra kéne, nagyon fontos, plz!!!!
-
adalbert1
veterán
válasz
Lizi-05
üzenetére
Hello!
Annak idején ezen én is gondolkoztam egy darabig, de sajnos már totál elfelejtettem, ami nem túl jó mert holnap szigorlat... Te is jössz?
Amúgy ha jól emlékszem ez a példa vagy az egyik vizsgalapon, vagy a könyvben volt.
Mostmár nem igazán fog az agyam, de 1-2 óra pihenés után nekiállok átvenni a feladatokat a holnapi szigorlatra, ha leszel még később lehet hogy leírom ezt is.FragMaster : de pontosan mi volt az otp-s kérdés? Mert sajnos csak ennyit írtam fel róla, de ez édeskevés ahhoz hogy legalább nagyjából tudjak róla valamit.
-
Lizi-05
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem vállalati pénzügyből. Valószínűleg sokan tudják rá a választ..
feladat a következő: A felvett hitel össze 35 000 ft, a hitelkamat évi 8 %, futamidő 5 év, részletek év végén esedékesek és teljes futamidő alatt állandó nagyságúak. Kérdés h az annuitást azaz a hitel részleteket h kapom meg ? igy hogy nincs megadva a tőketörlesztés %-a ..?! A választ előre is köszi 
-
pjtr
aktív tag
Na tájékozódtam a helyzetről. Hivatalosan ki vagyok rúgva
Mivel a kúltúratöri tanár dec. 19. 23 órára rakta a vizsga végét, a balfasz-droid brigád a TO-n lezárta a rendszert, ezért nem tudta beírni a jegyemet
Dec 20-án zárolták az ETR-t még a tanároknak is, pl több tanár hazavitte a vizsgadolgozatokat, kijavította, utána próbálta beírni a jegyet, és jött a hosszú cumi
Elég dzsesszes lehetett a két ünnep között ilyennel jáccani.
A Moldvay Tanárúr mondta hogy személyesen íratja be a jegyemet, le a kalappal előtte
Le a kalappal a Domján tanárnő előtt is, ő hajtotta ki nekem az egészet
Tehát a TO nem a diákok ellen van, mint ahogy mi hittük, hanem az egész GDF ellen, ugyanúgy szopatja a tanárokat is, mint minket
Szerk.: A TO előtt is le a kalappal

-
adalbert1
veterán
Oké!
Köszi!
Előzőleg nagyjából ezek voltak (ki is jöttem, mivel számításokból csak az egyszerűbbek mentek volna) -sajnos nem teljes a lista, a füzetembe jegyzeteltem miután kijöttem-:akkreditív
devizaforward
világbank
pénzteremtés
otp-s kérdés
adórendszer (itt talán csak az elvárások vele szemben)
5-5 teszt kérdés (nemzetközi és pénzügy alapismeretek)bonyolultabb számítások (sajnos bővebben nem jegyeztem le).
Én 15-én módszertanból megyek, arról van valakinek valami friss infója?
-
-
kew
senior tag
Szakmai gyakorlat a Gábor Dénes Főiskolán
A Gábor Dénes Főiskola alapképzési szakjain a nappali tagozatos hallgatók a szak tanterve alapján meghatározott szemeszterben és időtartamban kötelesek a gyakorlatot elvégezni a TVSZ 4. sz. mellékletében rögzített szabályzat szerint.
A szakmai gyakorlati helyet a hallgató önállóan választja ki, de szükség esetén igénybe veheti a Főiskola segítségét, valamint tájékozódhat a Diáktanácsadó és Pályakövető Központ honlapján.
A szakmai gyakorlattal kapcsolatos eljárást a hallgató kezdeményezi.
Evvel kapcsolatos ügyintézés a beszámoló elfogadásáig Gábor Dénes Főiskola, Index irodájában (1115 Budapest, Etele út 68. I./104. Tel: 203-0304/1040 m.) történik.A kiválasztott szakmai gyakorlati helyet és a betöltött feladatkört - az erre a célra rendszeresített formanyomtatványon - a Főiskola hagyja jóvá. A szakmai gyakorlat letöltését a hallgató igazoltatja a munkáltatóval. A szakmai gyakorlatról a hallgató ezen kívül írásos beszámolót is készít, és elfogadásra benyújtja a Főiskola által meghatározott időpontig.
A beszámoló elfogadásáról a Főiskola dönt és a határozatról, levélben értesíti a hallgatót.A szakmai gyakorlat teljesítéséről részletes tájékoztatást, a kapcsolódó formanyomtatványokat a hallgató a gyakorlat megkezdésére kijelölt félév oktatócsomagjában kapja meg a 4. szemeszterben.
Amennyiben a hallgató a tanulmányai megkezdése előtt a szakmai gyakorlat követelményrendszerének megfelelő tartalmú és időtartamú munkát végzett, a Főiskola - részben vagy egészben - elismerheti azt a szakmai gyakorlat teljesítéseként.
Az igazolt és elfogadott írásos beszámolóval lezárt szakmai gyakorlatra vonatkozó bejegyzések a DPK-tól kapott dokumentumok alapján a Tanulmányi Osztályon a leckekönyvbe bevezetésre kerülnek, melyeket a kapcsolati rektorhelyettes aláírásával hitelesít.
A hallgatók a szakmai gyakorlattal kapcsolatban felmerülő kérdéseire választ Péterné Hintós Andrea (Tel.: 203-03-04/1040 melléken), illetve a hintos@szamalk.hu címen kaphatnak.
-
lúzer
veterán
válasz
Yushchenko
üzenetére
GDF-en szakmai gyakorlat??
ilyen nincs nem? -
Yushchenko
őstag
Cao!
Nem tudjátok szakmai gyakot mikorra kell megcsinálni? Csak mert nincs nagy kedvem hozzá, meg értelme sincs sok annak a 4 hétnek, de valamikor meg kéne már, és nem tudom a határidőt.
Előre is kösziÜdv. Yush
-
pjtr
aktív tag
Megkaptam köszönöm!!
2008-2009-1 költségtérítéses Leadva általános menedzsment szakirány
törölveEzt látom az etr-ben. Ma reggel írta be a tanár a jegyemet, eltűntek a maradék teljesített kurzusok is

Most nem annak kellene ott lennie hogy abszolvált? vagy most kibasztak vagy mi van??
-
Gorneck
legenda
válasz
ágica73
üzenetére
Azaz...

De ez az anyag nem elég teljesen...max egy angoltanárnak nagy help, hogy fel tudjon készíteni a vizsgára...

Ha nem felejtem el és még meg van az anyag átdobom...de még egyszer mondom...nem elég a vizsga kispuskázásához...főleg nem a 3-4-hez...
MSN-en zargathatsz miatta nyugodtan...címem adatlapomon...
Ma 4től már otthon vagyok... -
sreta
csendes tag
válasz
FragMaster
üzenetére
Légyszi nekem is küldjétek el a példatárat,nemsokára megyek szigózni és nagy segítség lenne.Előre is köszi
-
Gorneck
legenda
60+ oldalnál járok a diplomamunkámmal!

Ágica: Júniusba voltam vizsgázni 1-2-3-4ből...milyen könyvből lesz vizsga? Mert van anyagom hozzá, ha jól emléxem...bár nem sok, de az alapján fel lehet készülni...bár az angoltanárom fel volt egy kicsit háborodva, hogy alapfoknak van beállítva a vizsga, de mégis belekérdeznek 3-as 4-es vizsgalappal a középfokba is rendesen...
Érdekes, hogy 1-2 kollégának a vizsgán voltak olyan kidolgozásaik is amikkel 1:1ben meg lehetett csinálni mind a 4 tesztlapot...de, hogy honnan szerezték meg ezeket azt nemtom sajna...
-
fv82
tag
Köszi a gratulációkat.
Nekem is megjelent az ETR-ben az abszolvált bejegyzés. Én elég biztosan tudom, hogy már nem kell/lehet ilyenkor beiratkozni, de azért meglesem majd, hátha mégis. -
Okica
csendes tag
Sziasztok!
Vallalati penzugybol megvan valakinek kidolgozva a peldatar? Ha igen akkor elkuldene nekem? Szigorlatra kellene...
Es Kellemes Unnepeket mindenkinek ! -
pjtr
aktív tag
Sziasztok!
MINDENKINEK BOLDOG KARÁCSONYT, és BOLDOG, SIKERES VIZSGÁS ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!!!

-
Ivory
csendes tag
Csak jó lenne tudni hány tárgyat kapunk... Sajnos az automatikusan bővülni fog szerintem az újra felvett okosságokkal :S

-
Ivory
csendes tag
Azt meg tudom valahol nézni hogy milyen tárgyaim lesznek a tavaszi félévben? Gondolom van erről valami iromány csak én nem találom.

-
Shodan
őstag
Vigyél egy csomó lapot, egyforma tényleg soha nincs, de némelyik nagyon hasonló lekérdezés.
Csak egy kicsit kell átírni, vagy más adatokkal van.Nekem meg meglett a matek szigorlat.
Szerintem nagyon könnyű volt. Senkinek nem kérdezett bele. Ratkó bejött kiosztotta a lapokat, leült az asztalhoz. 1 órát lehetett írni. Kivitted a lapot, kipipálta , azt viszontlátásra. -
FragMaster
addikt
Mindenképp nézz fel az 522-es terembe és kérd ki az előző vizsgát/kat. Másodszorra lett meg és ezen a kettőn + az előtte lévőn ugyan azok a táblák voltak pl. Az első részéből így simán fel lehet készülni, sql-t pedig gyakorolni kell mert abból sose ad többször egyformát.
-
Ivory
csendes tag
Adatbázisból pár istrukciót megoszthatnál velem/velünk!
Az új esztendőt egy adatbázis vizsgával köszöntöm 6-án és még csak ezután állok neki tanulni..:S -
FragMaster
addikt
Akinek van valami infoja az Excel gazdasági alkalmazásából vizsgaügyileg azt megkérem szépen írjon! Bármilyen anyagot, feladatot, megoldást, tippet szívesen fogadok!
-
KrAt
veterán
válasz
FragMaster
üzenetére

-
FragMaster
addikt
Nah azért karácsonyra én is átmentem Adatbáziskezelésből
Lehet segített a karácsonyfa amit rajzoltam Kupcsiknének 
-
KrAt
veterán
2008-ra vége a vizsgáknak, 11 vizsgából ha jól sejtem, 4 maradt jövőre, köztük MI és szar2, soha nem fogok átmenni

-
pjtr
aktív tag
Gratulálok én is!!!
Elvileg ma írják be a kultúratöri jegyemet. Próbáltam elérni a tanárt, de nem volt élő email címe, telefonon meg nem értem utol.
Ha vmi miatt nem kerülne be a jegyem, hirtelen nem is tudom hogy hova rohanjak majd, de ilyen negatív energiát nem szabad bele manifesztálni
-
fv82
tag
Végre leraktam az utolsó vizsgámat is. Gondolkodhatom, hogy mit szeretnék szakdogának

-
Picco
addikt
hi
jar innen valaki a gyongyosi GDF neven futo "iskolaba"?
web progra jarok es kicsit kiakaszto h nem tudok meg semmit a vizsgaimrol...az egy dolog h nemtom h mikor lesznek, de meg azt sem h mibol kernek szamon
a tanarok nem a konyv alapjan tartottak az orat, a konyv-ek elavultak, vegul pedig egy tematika szerint kernek majd szamon amit a tanarok nem kovettek...tehat jol alla helyzet.
irtam ma nekik mailt-t h megis mi meg hogy lesz? egyelore varom a valaszukat...ha valaki tud valami infot a gyongyosi gdf-rol kerem irjon, akar priviben is.
udv: Picco
-
kew
senior tag
Egy kis segítség a jövőre záróvizsgázóknak

http://users.atw.hu/hozso36/Tetelek_M_I_2009.doc
Itt is nagy nagy köszönet érte hozso36 kollegának

-
kew
senior tag
válasz
orkester
üzenetére
Írtam nekik, majd mondom, hogy mit válaszoltak.
Apropó, a múltkor szidtam őket, hogy nem válaszolnak a leveleimre... a 4. mail-em után felhívtak, hogy ők már nemtom hányszor írtak, és nem értik, miért nem kapom meg. Kiderült, hogy nálam volt a gond, az a fiókom, amire írtak, nem forwardolta nekem a leveleket...
Elég égő volt, kértem is a bocsánatokat rendesen... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Peugeot, Citroën topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Autós topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Elegoo Saturn 4 Ultra 16K + Mercury Plus V3.0 + Mini Heater
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Na jó, van egy txt is... Így ezt újratömörítettem, most csatolja.
Ha ma is az lesz, megpróbálom megjegyezni.

Elég dzsesszes lehetett a két ünnep között ilyennel jáccani.
Felépítésre uez a vizsga...csak mások a kérdések...