Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sreta
csendes tag
Sziasztok!
Valaki nem tudna nekem küldeni számvitel és elemzés vizsgalapokat?Elég sürgős lenne mert a héten lesz vizsgám.Előre is köszi!Erika
sreta@freemail.hu -
sreta
csendes tag
Sziasztok!!
Nincs meg valakinek a közgazdaságtan szigorlat tételeinek kidolgozása?Ha megvan nem küldené át nekem?köszi előre is
-
sreta
csendes tag
Nincs valakinek meg a számviteli alapismeretek 2008-as vizsgasorának megoldásai?köszi
-
sreta
csendes tag
Valakinek nincs valami infója a programozás alapjai vizsga 2. részéről?pl. hogy milyen feladat várható?
-
sreta
csendes tag
válasz
FragMaster
üzenetére
Nekem elküldhetnéd az excel.köszi
-
sreta
csendes tag
Mit érdemes megnézni excel gazdasági alkalmazásai tárgyból?Fontos lenne, holnap vizsgázom.köszi
-
sreta
csendes tag
Excel gazdasági alkalmazásai tantárgyból milyen a vizsga?Esetleg tud valaki valamilyen használható anyaggal szolgálni?köszönöm
-
sreta
csendes tag
Nem volt valaki mostanság számvitel alapon?Valami vizsgalap esetleg vagy info? előre is köszi
-
sreta
csendes tag
válasz
FragMaster
üzenetére
Légyszi nekem is küldjétek el a példatárat,nemsokára megyek szigózni és nagy segítség lenne.Előre is köszi
-
sreta
csendes tag
Nem küldenétek nekem is egyet?köszi
-
sreta
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy mostanában milyen feladatok, kérdések vannak üzleti informatikából?köszi
-
sreta
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy számviteli alapismeretekből milyen feladatokat kell átnézni vagy mik várhatóak a vizsgán?köszi
-
sreta
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy milyen feladatok voltak számvitel és elemzésből mostanában?köszi
-
sreta
csendes tag
Ha már valakinek van az légyszi nekem is küldjön, ha tud.köszi
-
sreta
csendes tag
[B][/B]Nem tudja valaki,milyen kérdések voltak utoljára gazdaságtörténet vizsgán(írásbeli)?köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- ZBook Fury 16 G11 16" FHD+ IPS i5-13600HX RTX 1000 Ada 32GB 512 NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Asus STRIX RTX 3090 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- 500GB 2.5" SATA 100% noti HDD-k Toshiba, WD, stb
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz KF556C40BBK2-64
- Dell Vostro 5459 egyszerűbb játékokhoz (i5, 4 GB VGA, 250 SSD) ! AkciÓÓ!
- Samsung Galaxy S26 Ultra 512 GB Égkék Karcmentes állapot 12 GB RAM SN: R5GL22FEBCW 6 hónap g
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest