Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
pjtr
aktív tag
aztatelibevertgecislófasz
Gondoljatok bele, nekem az uccsó csekkem volt 175e ft. Hát én biztos elgondolkoznák, hogy annyit kitudok-e fizetni... + az uv csekkekkel laza 4kiló körül állna meg.
Eddig nekem kb 1.3 milkába van, ez sem kevés, de hálisten én kimaradtam ebből az őrületből, hogy tantárgy felvételért fizetni kelljen.
Hát a jány is biztos úgy csinálta, hogy majd ráérek levizsgázni, és a végére összeszaladt neki egy csomó vizsga.
Mindenki gyorsan csinálja meg a vizsgáit, hogy csak emlék maradjon a GDF örökre... -
adalbert1
veterán
válasz
orkester
üzenetére
Én is voltam... Hát ez az infó k*rvára nem tetszett, én is csengethetek majd vmi. 300k körül mire végzek... Ami vicc, hogy az a szaros diplomatervezési gyakorlat 1-2-re is vonatkozik a dolog...

Na szerintem ha hazaérek vagy holnap elkezdem összeállítani, hogy melyik felét vegyem fel a tárgyaknak most, meg hogy melyik tanárnál lehetne kijárni hogy valami engedményt kapjak. Pl. filozófia, mostmár szóbeli van, de azért az írásbel egyszerűbb lenne, stb.szerk.: cicu : sajnos nem tudok segíteni, nekem szerencsére nincs számvitel szigorlat.
pjtr: hát ezt az időpontot biztos buktam már, mivel febr. 25-től márc. 10-ig lehet felvenni a tárgyakat.

Tényleg, valaki próbálta már az ingyenes Ms szoftvereket (ill. annyira nem is ingyenes, mivel az állam az adónkból csenget az Ms-nek ezért)?
-
orkester
őstag
Voltam beiratkozni...Kicsit sikerült megint felhúzniuk. 2003as államis, Inf. közg.-ként ez lesz a 10. félévem. Ugye számítottam a 3 tárgyújrafelvételre 5800-ért, ehelyett közölték, hogy ettől a félévtől kezdve alapból 10E Ft a felvétel/tárgy, attól függetlenül, hogy ez a 3. alkalom-e. Persze azért be kellett adnom egy kérvényt is, hogy engedjék a tárgyaim 3. felvételét.Úgyhogy így remek lesz 40E Ft-al kezdeni a félévet. Bár volt előttem egy lány, neki 36 tárgya maradt a 10.félévre, így neki alapjáraton potom 360E Ft-ot kell majd befizetnie.
-
pjtr
aktív tag
válasz
adalbert1
üzenetére
Szia!
Van matek4 kiírva :
N 2008.02.28. 17:15 feliratkozás Etele út, Kalmár terem 11 / - / 80 I 2008.02.27. 8:00: Ratkó István Dr.Lemásolom a füzetemet holnap, és a héten odaadom Neked!
Majd megbeszélünk egy időpontot, és összefutunk vhol.
Úgy látszik csak a Ratkó dolgozik
Másnál nem láttam semmit kiirva.
Én 28-án matek2-őre megyek.Kontrollingból van valami segédanyagotok?
Köszönöm peti
-
cicu
újonc
Sziasztok!
Nekem a számvitel szigorlatot kéne megcsinálnom. Most pótolgattam be az elmaradt vizsgáimat, ezt meghagytam a végére. Volt valaki mostanában? Szükségem volna egy kis infóra, hogy mi is a követelmény mostanság?

-
-
orkester
őstag
Nagyon jól nyomjátok. Senkinek semmi 1es!?

-
adalbert1
veterán
Grat a vizsgákhoz.

Nekem így néz ki a január:
Automatikus Azonosítás 5
Az informatika gazdasági és humán aspektusai 3
Projektirányítási szoftverek 3
Számítógéphálózatok és hálózati szoftverek 2
Számviteli alapismeretek 3A diplomamunka tervezés kb. hogy néz ki? Mintha már beszéltük volna, hogy gyakorlatilag semmi az egész...
Viszont van belőle 1 és 2 is, ezeket le lehet egyben tudni? Itt már kész dm tervvel kellett megjelenni? Vagy kb. hogy ment a dolog?A matekot ne sajnáld, szerintem következő félévben megcsinálom, nem olyan vészesen nehéz, remélem akkor lesz rá időm tanulni... Szerintem én is csak 2 ponttal maradtam el a 2-estől
...
Ha még egy olyan tipusú feladat van, amit tudok, akkor nekem is megvan a 2-es. Viszont volt 1-2 számomra nagyon elborult dolog benne.Én be se írom hány vizsgám van
, de igyekszem leküldeni őket...
Meg normálisan utána fogok nézni, hogy lehetne-e valamelyik tárgyból beadandóval is átcsúszni...Szerk.: lúzer : mi lett a film topiccal? A modkerben mintha láttam volna hogy írták hogy törölték, de azt már nem láttam, hogy ki volt az és miért...
Sikerült valamit beszélni a szerzőkkel? -
pjtr
aktív tag
válasz
adalbert1
üzenetére
Gratula!
2-es lett a matekom, aminek nagyon örülök, de nagyon ég a pofám, hogy nem tudtam segíteni Neked!
Lemásolom a füzetemet, és odaadom, az alapján lehet készülni a vizsgára, de ahogy elnéztem, szarrá lehet puskázni az egész vizsgát.Januárt 1 kicsit megnyomtam:
Hálozatok 2-es
Visual basic 5-ös
vállalatgazdaságtan 3-as
matek4 2-es
Statisztikai szoftverek 5
diplomamunka tervezés MF
asszittem elhajtanak majd a tarka-faszra, de a Domján erika beirta nekem.Van még 10 vizsgám, de most jön a neheze...
-
K3NZO
senior tag
Feladatgyűjteményt töltsd ki. De úgy, hogy meg is értsd mert másképp nem megy. Minden vizsgára új sorokat csinál. Csak annyi benne a közös a feladattárral kapcsolatbna, hogy hasonló típusfeladatokat csinál. Fuzzy logikát tanuld meg nagyon mert arra 20 pontot ad! (Csak persze a vizsgán nem mindig ad olyan feladatot)
-
daruu
tag
Hali!
Van valakinek Mesterséges inteligenciához valami okosága vagy csak amik pganeten vannak? -
adalbert1
veterán
Nincs mit. Legalábbis nekem ez jutott eszembe, nem tudom hogy magának a sulinak van-e listája az eddig diplomázottakról és ha van is, van e benne elérhetőségük.
Közben meg őstag is lettem így röpke 4 év után.

Amúgy hogy a fenébe zárják ma a félévet, mikor az etr-ben még van olyan vizsgám, ami nincs is kijavítva?

-
lúzer
veterán
Jár valaki könyvtárba mostanában?
D-2469 Kovács Zsolt István Építészeti segédprogram fejlesztése AUTOLISP-ben AUTOCAD R14 fejlesztői környezetben
D-8514 Kómár Ferenc ArchiCad épülettervező program és kiegészítői
Ez benn van a könyvtárban?
Ha esetleg valaki meg tudná nézni.És hogy van? Lehet fénymásolni a meglévő dm-eket? elvinni lehet?
elektronikusan hozzáférhető? -
adalbert1
veterán
válasz
orkester
üzenetére
Akkor lehet hogy telefonálok egyet haza hogy mi van, mert ebben az évben még nem voltam otthon...
Amúgy ez a számvitel is érdekes volt. Tegnap pont akkor volt a tanárnak fogadóórája, mikor az inf. gazd és hum. asp.-ból volt vizsga, ráadásul ugyanazon az emeleten. Mivel várnom kellett, mert a helyszinen derült ki, hogy szóbeli lesz a vizsga, ezért bementem megkérdezni, hogy mi a helyzet, és mondta hogy még javítja. -
adalbert1
veterán
Mára felkerült a számvitel alapismeretek is, 3-assal átmentem.
Viszont beiratkozásra még mindig nem kaptam papírt, nektek már kiküldték? -
adalbert1
veterán
-
adalbert1
veterán
válasz
Zsuzskaa
üzenetére
Hello!
Ma voltam az informatika és humán gazd. asp-ból, jól ment. Ott derült ki, hogy csak szóbeli vizsga lesz, de jól ment. 2-en mentünk be, és szinte beszélgetés volt a tanárral, ill. előadást tartott a saját gondolatairól, érdekes dolgokat mondott.
Viszont holnap a matek para lesz.
-
Zsuzskaa
csendes tag
Szia,
Most nem tudom megnézni a csekket de én még arégin fizettem be , a befizetés megérkezet,de a tanárúr még mindig nem tudja bevinni a jegyet mert nem lát a rendszerben az információs központban azt mondták amint beérkezik fel fogja tudni vinni a jegyet hát nem így lett!!!! Írtam levelet az adminnak kiváncsi leszek mi lesz ebből mert lassan ez az egész cirkusz nehezebb mint maga a vizsga
))))Üdv
Zsu
-
adalbert1
veterán
válasz
orkester
üzenetére
Akkor az enyémmel nem tudom mit tökölnek ennyit... Ugyan még a nem teljesített kurzusok között van, de azért reménykedek, mert a képzési adatok alatt ennél félévnél nem szerepel semmilyen jegy arra az időpontra...
Lehet hogy írnom kellene a tanárnak? Csak vajon melyiknek? Mert vizsgáztatónak a Szegediné van beírva, de viszont az a másik fószer volt bent, meg a vizsgalap is más volt.Ne csüggedj, állítólag következő félévben lesz vizsgaelőkésztő is.
-
pjtr
aktív tag
válasz
Zsuzskaa
üzenetére
Milyen csekken fizeted be? Amit most küldtek egy pár hete? Mert azon más a számlaszám, mint a régieken. Nehogy tényleg azért ne érke zzen be, mert rossz helyre ment.
(Nem akarom az ideget belédverni, nézd meg lécci az új csekket, és a régi csekket és hasonlitsd ösze a szla számot! Én más számra emlékszem, de ez nem biztos) -
orkester
őstag
Grat mindenkinek a sikeres vizsgákért!
Úgy látom én vagyok az egyetlen akinek nem úgy alakult a félév vége ahogy szerette volna. 
Csekkel kapcsolatban...érdekes, hogy nem fogadják el, mert az nem bizonyít semmit. Nekem pl. régebben volt, hogy közel 2 hétig nem került fel a befizetésem az ETRbe, majd lefényképeztem, elküldtem emailen és jóvá is írták. Legutóbb tárgyújrafelvételi csekket küldtem el scannelve(azt hiszem azt írták, hogy személyesen kell bevinni, vagy elpostázni az eredetit) és elfogadták.
-
KrAt
veterán
4esre vizsgáztam java2ből
Kuuuurrvvvaaajjjóóóó 
-
adalbert1
veterán
Jaja, ez kb. az amit tegnap is beszéltünk, hogy hiába lenne érdekes a visual basic, ennyi elmaradt vizsga meg meló mellett esélytelen jobban belemélyedni... Na meg a töltelék tantárgyak nagy része engem se túlzottan foglalkoztat (az ilyen tipikus 2 kredites vackok, amikből van vagy 20), de azért a komolyabb témákról szeretném ha lenne valami fogalmam is
, később még hasznosak lehetnek. Persze azért a kettesel én is elégedett vagyok simán. -
adalbert1
veterán
válasz
Zsuzskaa
üzenetére
Jé, én is szombaton voltam projektmenedzsmenten. Kijavította már a tanár akkor? Mert azt mondta hogy keddre fent lesz, de mivel én külön beszéltem meg vele hogy elmegyek (vizsgadíj tartozás miatt nem tudtam jelentkezni, és azt meg csak szombaton fizettem be), azt mondta hogy majd írjak neki egy e-mailt ha már bent lesz a rendszerben a tartozásom kiegyenlítése.
Holnap megyek az informatika gazdasági és humán aspektusaiból, hát most nézem hogy az új könyv ami van belőle majdnem 300 oldal.

-
Zsuzskaa
csendes tag
Helló!
Bemegyek lesz ami lesz, majd megpróbálok nagyon kedves lenni ....
)Lehet hogy marad jövöre mert amúgy sem vagyok valami fényes formában lehet hogy arcüreg gyulladásom lesz mert szétrobban a fejem ....de még mindig nem vagyok activ (etr-ben)
A Matek4 nekem megvan bár én elmentem a vizsga előkészítöre és pont olyan feladatot adott amit ott gyakoroltun csak a számok voltak. DRUKKOLOK !!!!
Zsu
-
pjtr
aktív tag
válasz
adalbert1
üzenetére
beültettek az első sor jobb szélére. Pukázás náné...
Igaz -hamis probáltam értelemszerűen megcsinálni.
Kifejtősők nem voltak nehezek, és 1 számolást csináltam meg.
Remélem meglesz a bélás, ha nem megyek azonnal a következőre.
Nem szabad kétségbe esni ha nem sikerül, azonnal el kell menni a köv. vizsgára, és darálni kell. Megmondom őszintén már nem a minőségre megyek hanem a mennyiségre. Leszarom hogy kettes, az a lényeg hogy megvan. -
pjtr
aktív tag
válasz
Zsuzskaa
üzenetére
Szia!
Örülök neki.

A tanulmányi osztályon múltkor nagyon korrektek voltak. 2006-os jegyet kérdeztem meg hogy ilyenkor mi van (előzőleg riogattak 5000 ft-os késedelmi díjjal az elmaradt jegybeírások miatt tárgyanként.
, ) azt mondták ne törődjek semmivel, majd ők elintézik. Hát rég álltak már hozzám ilyen korrekten, hama-hama beirattam 17 jegyet
Szerintem holnapra felviszik az etr-ben a befizetést. Ha nem meg kell kérdezni tőlük, hogy minek néznek Téged? Csalónak? Te már múlt héten befizetted, mit tehecc arról hogy gizike a pénzforgalomról nem irta be Neked?A mest.int az nehéz dió lesz, sajnos hiányzik nekem is. Nem is tudom hoy fogjak hozzá.
Matek4-re megyek szerdán, drukkoljatok majd.
peti
-
adalbert1
veterán
válasz
Zsuzskaa
üzenetére
Hát ennyi erővel lehet hogy azért is rinyálni fognak... Jó, mondjuk nem lenne nehéz hamisítani egy befizetést igazoló csekket, a szívás csak az lenne, hogy sose érkezne meg a számlájukra.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Elméletileg ennyi idő alatt már át kellett volna érnie és be is kellett volna kerülnie a rendszerbe. Etr-ben a dinamikus listák alatt látod már hogy átért a befizetés? -
Zsuzskaa
csendes tag
válasz
adalbert1
üzenetére
Szia!
Megyek reggel 8ra de a múlthéten szerdán elhajtottak hogy a csekk nem bizonyítja hogy én befizetem a vizsga tartozásomat ... vicces mert a rendőr elfogadja a forgalmiban a kötelező csekkjét neki jó?!?!? Ki nyomtattam az emilt is amiben a tanár azt mondta igazolja az eredményt tök aranyos volt.
-
-
Zsuzskaa
csendes tag
Szió!
Ráírtam a vizsgalapra az emil címem és elkülde, hogy megvan a 2es de nem tudja beírni úgyhogy holnap megyek a tanulmányi osztályra de nem sok bizadalmam van nem valami segítőkészek ....Szeretnék elmenni a mesterséges int. 31én de még mindig nem tudok jelentkezni semmire
Jól össze voltak keverve a teszt kérdések de azok voltak
És te mész még valamire?Üdv Zsu
-
Convex
aktív tag
Üdv!
Van infótok, hogy mennyibe fog kerülni egy tantárgy újrafelvétele? Nekem mondtak már 5500-5000-t, 10000-t és kreditenként 5500-t. A legutolsó az iskola vezetősége visszavonta, mert az már szinte kifizethetettlen...
Szakdolgozati konzultációért és a szigorlatokért is ugyanúgy kell majd fizetni, mint a "kredites" tárgyakért?
Informatika Gazdasági és Humán Aspektusai tárgyból van vkinek jegyzete az "új" könyvből?Mindenkinek jó pihenést, vagy ha maradt vizsgád erre a félévre, akkor egy kalappal!!!
-
lúzer
veterán
-
adalbert1
veterán
-
pjtr
aktív tag
válasz
adalbert1
üzenetére
Elmentem matektanárhoz, egyedül képtelen lennék megatnulni

Inkább Neki fizetek, mint a gdf-nek uv-csekket
Hát valahogy majd mögém ülsz, vagy mellém, vagy nemtudom, és majd lemásolod amit megtudok csinálni
a pganeten volt fennt automatikus azonosításból kérdéssor sztem érdemes megnézni.
Holnap vállalatgazdtan vizsga, szurkoljatok!!
-
adalbert1
veterán
Azért lehet a suliról jót meg rosszat is hallani 1000 felé... Viszont van pár tárgy, amiből elég magas szintű a képzés, meg van pár ami szerintem totál felesleges, nem ártana aktualizálni a tárgyakat. Na meg vannak olyanok is, amik szerintem csak arra jók, hogy még 1 embert tudjanak alkalmazni.
Viszont ami elég rossz mutató, az az, hogy ez a 7k ember az össz beiratkozottnak csak olyan 10%-a kb. -
lúzer
veterán
hirdetés:
mert az informatikusok elhelyezkedési esélyei kiválóak: az eddig nálunk végzett 7000 öregdiákunk 90%-a jól fizető állásban vanez jó arány
-
adalbert1
veterán
Felvettelek már pár napja msn-re, de úgy néz ki, hogy mindig elkerüljük egymást.
Te matekból miből készülsz? Ill. miből érdemes? Sajnos csak kb. 1 napom lesz rá készülni, így jó lenne az anyagnak a minél hasznosabb részét elsajátítani.Holnap Automatikus Azonosítás, ebből volt valaki mostanában?
Ill. az informatika gazdasági és humán aspektusai miben változott? Mostmár más könyv van, meg írásbeli a beadandó helyett... Remélem valami kis x-elgetős f*s lesz.
-
orkester
őstag
Kb. 2 éve legalább nem voltam beteg, ehhez képest az előző JAVA vizsgára(kb.3 hete) is megbetegedtem, és most is. Ugyan csak kedden lesz, de influenzásan nem egyszerű tanulni, pedig megpróbáltam. Azt hiszem ezt a sors jelzésének veszem és hagyom jövőre. Úgysem szeretnék a Kaczúrhoz menni.
Jó lenne ilyen esetekre egy hasonmás. 
-
pjtr
aktív tag
válasz
egyhallgató
üzenetére
levél ment!
-
orkester
őstag
Módszertan szigorlaton volt már valaki? Nagyjából, hogyan zajlik a szóbeli?
-
Zsuzskaa
csendes tag
Szaisztok!
Segítsetek mert már harmadszor megyek a Hálozatok vizsgára és már nagyon unom.....
A tesztes rész nem nagyon megy
Köszi elöre is!!!
-
5xl
tag
Üdv mindenki!
Nekem olyan problémám van, hogy a suli alatt, komkrétan most leszek 40 éves. Mikor beiratkoztam, nem kellett nyelvvizsga, elég volt ha a suli alatt érem el a 40-et.
Most viszont az a törvény, hogy a beiratkozás időpontjában be kell tölteni a 40-ik életévet.
Visszamenőleg érinthet hátrányosan a törvény?
Az iskola biztosított arról anno, hogy NEM kell nyelvvizsga.Ugye, ott a munkahely olyan a munka hogy egész nap agyalni kell, mellette az iskola, ami (nekem) nem könnyű, igaz eddig minden sikerült. De ez mellé még bevállalni egy nyelvtanfolyamot, az sok.
-
adalbert1
veterán
Hello! Bocs hogy még nem vettelek fel, ha hazaértem melóból megteszem...
Vállalatgazdaságtanból én már elég rég voltam, de szerintem azok a feladatok vannak fent a pganeten (ill. olyan jellegű példák), igaz vállalkozásgazdaságtan név alatt.szerk.: orkester: oké, de akkor ne azt írják már, hogy 5 fokozatú értékelés... Másrészt meg láttam a tanár vizsgalapján, hogy volt aki 3-ast kapott... Akkor azt hogy a fenébe? Megcsinálta az egész kódot, csak valamit elgépelt és azért nem működött? Vagy mi?
Ez a microsoftos cucc meg nem rossz kezdeményezés, de ami a sulihoz kell, az már úgyis megvan otthon torrentről.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
szerk 2.: még azon is jót röhögtem magamban, hogy Projektirányítási szoftverek egy tárgy neve, és csak az Ms projectről szól az egész.
-
orkester
őstag
Jó hosszú, elég lett volna egy részlet, vagy link is.
Vállgazd. az tuti csak számolás volt. A szigorlatban is csak számolás az a rész. Kering egy olyan puska (már nem tudom hol, nekem már nincs meg) amiben az első feladat Moháccsal kapcsolatos. Na régen 1az1ben az volt vizsgán is. Hogy azóta változott-e azt nem tudom, de esélyes. -
pjtr
aktív tag
Vállalatgazdaságtanból mennék hétdőn.
Tudtok vmi friss használható segítséget eme remek tantárgyból?
Van számolós, kifejtős,tesztes rész benne?Segítsetek lécci!

Köszi peti
-
pjtr
aktív tag
sziasztok!
Ezt olvastátok már?
Tisztelt GDF Hallgató!
A Gábor Dénes Főiskola mindig nagy súlyt helyezett arra, hogy hallgatói a hozzájuthassanak a legkorszerűbb tananyagokhoz és szoftverekhez. Ennek érdekében mindig is kerestük az újabb és újabb lehetőségeit annak, miként segítsük hallgatóinkat abban, hogy ne csupán a főiskola tantermeiben, hanem otthon is korlátlanul tudjanak gyakorolni, ismerkedni a legújabb szoftvertermékekkel – s mindezt teljesen törvényesen tehessék!
Sajnos, nem minden esetben koronázta siker ezt az igyekezetet; sok szoftvergyártóval nem sikerült olyan egyezséget kötni, amelynek alapján a felsőoktatásban tanulóknak korlátlan lehetőségük lenne a saját otthoni gépeiken jogtiszta szoftvertermékeket használni.
Ismert, hogy a „Tisztaszoftver Program” keretein belül – a Microsoft Magyarország és a Miniszterelnöki Hivatal magállapodása alapján – a felsőoktatásban dolgozók egy részének és a hallgatóknak lehetőségük van korlátozott számú szoftvereket térítésmentesen használniuk a tanulmányi idejük időtartama alatt.
A Microsoft ezen a megállapodáson túl is biztosít lehetőségeket arra, hogy szoftvertermékei jelentős részét az azokat megismerni kívánó hallgatók térítésmentesen megkaphassák.
A Gábor Dénes Főiskola ebben a tanévben a Microsoft Magyarországgal kötött exkluzív szerződésén kívül egy olyan kedvezményes konstrukciójú licensz szerződést is kötött a Microsoft-tal, amely mind a meglévő egyéb szerződések, mind a fent említett „Tisztaszoftver Program” alapján biztosított szoftverek körét nagymértékben kibővíti.
Az alábbi új lehetőségről szeretnénk Önt értesíteni:
A mellékletben megadott szoftverek az
MSDN ACADEMIC ALLIANCE licensz konstrukció keretében az Ön rendelkezésére állnak!Hogy juthat Ön ezekhez a szoftverekhez?
Önnek nem kell semmi mást tennie, mint egy érvényes e-mail címmel rendelkeznie!
Kérjük, hogy a Gábor Dénes Főiskola Egységes Tanulmányi Rendszerében frissítse az ott megadott e-mail címét!
Fontos!
Az akcióban való részvétel feltétele:
*
az adott hallgató a Gábor Dénes Főiskola érvényesen beiratkozott hallgatója legyen
*
érvényes e-mail címmel rendelkezzen
*
a rendszerbe való regisztrálás időkorlátos, azaz az Ön e-mail címe frissítésének legkésőbb 2008. február 4-ig meg kell történnie, tehát a 2008. február 4-i állapot lesz a Microsoft rendszerébe beemelve.
Tehát, ha e-mail címe változik, vagy nem aktuális, akkor legközelebb csak 2008. szeptemberben csatlakozhat az akcióhoz!
Regisztrálás
Önnek nem szükséges mást tennie, mint az ETR-ben lévő e-mail címét frissítenie!
Amennyiben nincs tisztában milyen címet adott meg az ETR-ben az alábbi menüpontban ellenőrözheti:
http://etr.gdf.hu/
A belépés után kattintson "etrM" menüpontra,
ez után pedig az "Elérhetőségek" menüpontra, hogy az e-mail címet módosítani lehessen.
A fent leírt határidő után a Gábor Dénes Főiskola fogja Önt (csoportosan) regisztrálni a Microsoft megfelelő WEB-oldalán. Ezután néhány nappal Ön kap egy levelet az Ön által megadott e-mail címre, amiben megkapja a user-nevét és jelszavát, amelyeknek segítségével eléri a következő oldalt:
Bejelentkezés után Önnek lehetősége lesz a fent felsorolt (illetve az akció keretében a Microsoft által mindenkor biztosított) szoftverek elérésére, letöltésére, jogtiszta otthoni használatára.
Erről az oldalról letöltött szoftvereket Ön kizárólag azon időtartam alatt és olyan feltételek mellett használhatja, amíg a főiskola érvényesen beiratkozott hallgatója – illetve addig, amíg a Microsoft ezt a lehetőséget az Ön számára biztosítja, és amely feltételeket a Microsoft az Ön számára előír. A saját és intézményünk érdekében kérjük, mindig kísérje figyelemmel a Microsoft mindenkori licensz politikáját!
Üdvözlettel:
Lengyel Zsuzsánna
Főtitkár, Rektori Hivatal VezetőMelléklet
Az MSDN ACADEMIC ALLIANCE licensz konstrukció keretében a Microsoft az alábbi szoftvereket ajánlja fel az akcióban résztvevő felsőoktatási intézmények hallgatói számára:
Windows Vista Business 64bit DVD
Visual Studio 2005 Team Test Load Agent Beta 2
Visual Studio 2005 Tools for theMicrosoft Office System
Visual Web Developer 2005 Express Edition
Windows 2000 Advanced Server (with SP4)
Windows 2000 Professional (with SP4)
Windows 2000 Server (with SP4)
Windows 2000 SP 4
Windows Embedded CE 6.0 DVD
Windows Server 2003 Enterprise Edition
Windows Server 2003 Enterprise Edition – 64 Bit
Windows Server 2003 R2 Enterprise Edition – Disc 1
Windows Server 2003 R2 Enterprise Edition – Disc 2
Windows Server 2003 R2 Standard Edition – Disc 1
Windows Server 2003 R2 Standard Edition – Disc 2
Windows Server 2003 Standard Edition
Windows Server 2003 Standard Edition with SP1
Windows Server 2003 Web Edition
Windows Services for UNIX 3.0
Windows Vista Business 64bit DVD
Windows Vista Business CD1
Windows Vista Business CD2
Windows Vista Business CD3
Windows Vista Business CD4
Windows Vista Business CD5
Windows Vista Business DVD
Windows XP Embedded
Windows XP Professional (Single User)
Windows XP Professional (Single User) 64 bit Edition
Windows XP Professional with SP1a (Single User) ISO Image
Windows XP Professional with SP2 (Single User) ISO Image
MSDN Library – May 2006 – CD1
Search by product titles
.NET Framework 1.1 SDK
.NET Framework SDK 1.1
Access 2003
Access 2007
Computer Cluster Pack
Computer Cluster Pack SDK
Exchange Server 2003 Enterprise Edition
Exchange Server 2007 Enterprise Edition
Exchange Server 2007 Standard Edition
Expression Blend
Expression Studio
Expression Web
InfoPath 2003
InfoPath 2003 Toolkit for Visual Studio Tools for Office 2005
InfoPath 2007-11-29 MapPoint 2004 European – Run Disc (2/2)
MapPoint 2004 European – Setup Disc (1/2)
MapPoint 2004 North America – Run Disc (2/2)
MapPoint 2004 North America – Setup Disc (1/2)
MapPoint 2006 European – DVD
MELL – Developer Edition for MSDNAA
MSDN Library (Visual Studio .NET) CD1 ISO (Jan 2004)
MSDN Library (Visual Studio .NET) CD2 ISO (Jan 2004)
MSDN Library (Visual Studio .NET) CD3 ISO (Jan 2004)
MSDN Library (Visual Studio .NET) Full (Jan 2004)
MSDN Library – April 2007 (DVD)
MSDN Library August 2006 – CD1
MSDN Library August 2006 – CD2
MSDN Library August 2006 – CD3
MSDN Library – May 2006 – CD1
MSDN Library – May 2006 – CD2
MSDN Library – May 2006 – CD3
MSDN Library – October 2005 . CD1
MSDN Library – October 2005 . CD2
MSDN Library – October 2005 . CD3
Office Groove 2007-11-29 Office Groove Server 2007-11-29 Office SharePoint Server 2007 Enterprise
Office SharePoint Server 2007 Standard
OneNote 2003
OneNote 2007-11-29 Project Professional 2002 (Single-User)
Project Professional 2003
Project Professional 2007
Project Server 2003
SharePoint Designer 2007
SQL Server 2000 Enterprise Edition
SQL Server 2000 SP3a
SQL Server 2005 Developer Edition – 32-bit – CD1
SQL Server 2005 Developer Edition – 32-bit – CD2
SQL Server 2005 Developer Edition – 64-bit Extended – CD1
SQL Server 2005 Developer Edition – 64-bit Extended – CD2
SQL Server 2005 Developer Edition – 64-bit Itanium – CD1
SQL Server 2005 Developer Edition – 64-bit Itanium – CD2
SQL Server 2005 Express Edition
SQL Server 2005 Standard Edition – 32-bit – CD1
Xpression Blend
SQL Server 2005 Standard Edition – 32-bit – CD2
SQL Server 2005 Standard Edition – 32-bit – DVD
SQL Server 2005 Standard Edition – 64-bit Extended – CD1
SQL Server 2005 Standard Edition – 64-bit Extended – CD2
SQL Server 2005 Standard Edition – 64-bit Extended – DVD
SQL Server 2005 Standard Edition – 64-bit Itanium – DVD
SQL Server 2005 Workgroup Edition – 32-bit – DVD
Virtual PC 2004
Virtual Server 2005 Standard Edition R2 – x64 (English)
Visio for Enterprise Architects
Visio Professional 2003
Visio Professional 2007
Visual Basic 2005 Express Edition
Visual C# 2005 Express Edition
Visual C++ 2005 Express Eiditon
Visual J# .NET
Visual J# 2005 Express Edition
Visual SourceSafe 2005
Visual SourceSafe 6.0d
Visual Studio .NET 2003 Professional – Full Install
Visual Studio .NET Academic Student Tools 2003
Visual Studio .NET Academic Teaching Tools 2003
Visual Studio . NET Pro 2002 – ISO Image – CD1
Visual Studio .NET Pro 2002 – ISO Image – CD2
Visual Studio .NET Pro 2002 – ISO Image – CD3
Visual Studio .NET Pro 2002 – ISO Image – CD4
Visual Studio .NET Pro 2002 – ISO Image – CD5
Visual Studio .NET Professional 2002 (Full)
Visual Studio .NET Professional 2003 CD1 ISO
Visual Studio .NET Professional 2003 CD2 ISO
Visual Studio 2005 Professional Edition Beta 2 DVD
Visual Studio 2005 Professional Edition CD1
Visual Studio 2005 Professional Edition CD2
Visual Studio 2005 Standard Beta 2
Visual Studio 2005 Standard Edition CD1
Visual Studio 2005 Standard Edition CD2
Visual Studio 2005 Team Foundation Server Beta 2
Visual Studio 2005 Team Foundation Server Trial Edition
Visual Studio 2005 Team Suite – CD1
Visual Studio 2005 Team Suite – CD2
Visual Studio 2005 Team Suite – CD3
Visual Studio 2005 Team Test Load Agent Beta 2
Visual Stuido 2005 Tools for the Microsoft Office System
Visual Web Developer 2005 Express Edition
Windows 2000 Advanced Server (with SP4)
Windows 2000 Professional (with SP4)
Windows 2000 Server (with SP4)
Windows 2000 SP 4
Windows Embedded CE 6.0 DVD
Windows Server 2003 Enterprise Edition
Windows Server 2003 Enterprise Edition – 64 Bit
Windows Server 2003 R2 Enterprise Edition – Disc 1
Windows Server 2003 R2 Enterprise Edition – Disc 2
Windows Server 2003 R2 Standard Edition – Disc 1
Windows Server 2003 R2 Standard Edition – Disc 2
Windows Server 2003 Standard Edition
Windows Server 2003 Standard Edition with SP1
Windows Server 2003 Web Edition
Windows Services for UNIX 3.0 -
orkester
őstag
válasz
adalbert1
üzenetére
A batch fájlos vizsgánál (talán bevezetés a programozásba a neve) is úgy volt sajnos, hogy vagy 1es vagy 5ös. Ezek szerint van ilyen másból is.
Hiába az újrafelvétel (még ha a 3. is pénzért), akkor is van UV díj. Saját tapasztalat...
Nagyon igazságtalan, de én nem lepődtem meg.
Látom nem én vagyok az egyetlen jól fizető "beruházása" az iskolának.
Ha minden rosszul megy (márpedig miért ne menne), akkor a köv. félévet 17400Ft újrafelvételi díjjal és 10E Ft UV díjjal kezdem. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- iPhone topik
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- 3D nyomtatás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bittorrent topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Sweet.tv - internetes TV
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B360 i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD ASUS Strix RX 570 4GB MasterBox Q300L 400W
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Másnál nem láttam semmit kiirva.

asszittem elhajtanak majd a tarka-faszra, de a Domján erika beirta nekem.

, ) azt mondták ne törődjek semmivel, majd ők elintézik. Hát rég álltak már hozzám ilyen korrekten, hama-hama beirattam 17 jegyet
Közben becsúszott az állandó meló, a lustaságom, halasztás... Szóval már én is a diplomás 10%-ot gyarapíthatnám.
Jó lenne ilyen esetekre egy hasonmás.