Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Törpilla
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
orkester
üzenetére
Hát nem igazán, eddig csak töredéke lett meg. Mondjuk biztos megvan már:
Diplomatervezési gyakorlat 1-2
Gazdasági statisztika
Üzleti informatikaA mai pénzügy szigorlat is meglesz szerintem, most se volt igazán variálás a dolgokon.

Holnap le akarom rakni a stat. szoftvereket, 15-én pedig a módszertant.
Módszertanból elég a tételeket vágni, vagy kell tudni alkalmazni is őket, pl. matekból konkrét példát megoldani? Ill. felmondani kell-e valamelyiket, vagy csak leírni és ott átnézik? Tudom hogy volt már róla szó, de még nem olvastam vissza.
Ami van még hátra, és le kellene tennem:
Térinformatikai rendszerek : állítólag szopatós tud lenni ha vagy a programot vagy az elméletet nem ismered, még 1-szer se voltam belőle
Mesterséges intelligencia alapjai, szakértői rendszerek : erre mentem volna, de sikeresen elaludtam. Csak feladat van belőle, vagy elmélet is?
Infokommunikáció : ha jól emlékszem ez kb. ugyanaz mint a számítógép hálózatok csak kibővítve egyéb dolgokkal. Valakinek van tapasztalata?
Munkavédelmi ismeretek : erre se mentem el, mert nem csináltam meg a jegyzőkönyvet, anélkül meg állítólag egyből karó.
Biztonságszervezői menedzsment : erről fingom sincs, eddig össz-vissz 1-szer láttam vizsgát is kiírva belőle.
Filozófia : itt megváltozott a követelmény, kb. egy 60 oldalas anyagot kell megtanulni és azt kérdezik vissza. Sajna nem igazán vágtam mikor elmentem, épp gazd. statra készültem (vagy épp utána voltam)?
Kontrolling : állítólag megváltozott itt is az anyag, és sokkal könnyebb lett. Hát reméljük.
Döntéstámogató rendszerek : erről sincs még gőzöm se egyelőre.
Marketing közgazdászoknak : gondolom a szokásos melléduma
Informatikai rendszerek szervezése : gőzöm sincs
Amúgy ma kaptam pont levelet, hogy van lehetőség méltányos beiratkozásra még 1 félévre, de csak jún. 30-ig. Mindenesetre ha lehet nem venném igénybe (lassan valami új melót kellene keresni, aug. vége óta nincs ugyanis), max. úgy hogy 1-2 tárgy marad és akkor lehet diákom...
Na kb. ennyi a szitu. Te hogy állsz? Diplomamunka?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hálózati / IP kamera
- VR topik
- Star Wars Outlaws teszt
- Elektromos autók - motorok
- Formula-1
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- 195 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest