Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• adalbert1

veterán

válasz orkester #1478 üzenetére

Hát nem igazán, eddig csak töredéke lett meg. Mondjuk biztos megvan már:
    Diplomatervezési gyakorlat 1-2
    Gazdasági statisztika
    Üzleti informatika

A mai pénzügy szigorlat is meglesz szerintem, most se volt igazán variálás a dolgokon. :)

Holnap le akarom rakni a stat. szoftvereket, 15-én pedig a módszertant.
    Módszertanból elég a tételeket vágni, vagy kell tudni alkalmazni is őket, pl. matekból konkrét példát megoldani? Ill. felmondani kell-e valamelyiket, vagy csak leírni és ott átnézik? Tudom hogy volt már róla szó, de még nem olvastam vissza. :B

Ami van még hátra, és le kellene tennem:

Térinformatikai rendszerek : állítólag szopatós tud lenni ha vagy a programot vagy az elméletet nem ismered, még 1-szer se voltam belőle

Mesterséges intelligencia alapjai, szakértői rendszerek : erre mentem volna, de sikeresen elaludtam. Csak feladat van belőle, vagy elmélet is?

Infokommunikáció : ha jól emlékszem ez kb. ugyanaz mint a számítógép hálózatok csak kibővítve egyéb dolgokkal. Valakinek van tapasztalata?

Munkavédelmi ismeretek : erre se mentem el, mert nem csináltam meg a jegyzőkönyvet, anélkül meg állítólag egyből karó.

Biztonságszervezői menedzsment : erről fingom sincs, eddig össz-vissz 1-szer láttam vizsgát is kiírva belőle.

Filozófia : itt megváltozott a követelmény, kb. egy 60 oldalas anyagot kell megtanulni és azt kérdezik vissza. Sajna nem igazán vágtam mikor elmentem, épp gazd. statra készültem (vagy épp utána voltam)?

Kontrolling : állítólag megváltozott itt is az anyag, és sokkal könnyebb lett. Hát reméljük.

Döntéstámogató rendszerek : erről sincs még gőzöm se egyelőre.

Marketing közgazdászoknak : gondolom a szokásos melléduma

Informatikai rendszerek szervezése : gőzöm sincs

Amúgy ma kaptam pont levelet, hogy van lehetőség méltányos beiratkozásra még 1 félévre, de csak jún. 30-ig. Mindenesetre ha lehet nem venném igénybe (lassan valami új melót kellene keresni, aug. vége óta nincs ugyanis), max. úgy hogy 1-2 tárgy marad és akkor lehet diákom...

Na kb. ennyi a szitu. Te hogy állsz? Diplomamunka?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés