Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Gurulunk, WAZE?!
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Klaus Duran: RCS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pjtr
aktív tag
Szia
PÜ. ment..
peti
-
pjtr
aktív tag
-
pjtr
aktív tag
Szia
Sok SIKERT!!!!
És ne izgulj, annál szarabb.....

-
pjtr
aktív tag
válasz
adalbert1
üzenetére
szia
Köszönöm
Sztem ne vigyél oda eccere sokat, mert akkor kötekedhetnek. A kollégám majdnem teljesen megcsinálta a dogáját, a tanár persze egyből lefigymálta, hogy ez nem jó. szeretik ha előttük alakul ki a dolgozat. Sztem csak a témát és esetleg pár oldalt vigyél be, de nagyon vázlatosan majd, hogy Te ebből szeretnél vmit kihozni. Forrásanyagot mindenképpen vigyél, és beszéld meg majd a konzulenssel az elváráokat.SOK SIKERT!!!!
-
pjtr
aktív tag
Fragmastrer, ADY19 ment privi

-
pjtr
aktív tag
sziasztok
megvagyok összeségében 4-es lett a diplomám
majd mesélek, most a szivaromat fogom elpöffenteni

fragmester: ha kijózanodók, írok privit a hétvégén, 2-től intenzív sörnyomás alatt állok

ŐRŐMÉSBÓDÓTTYÁG

-
pjtr
aktív tag
Nekem a bizottság:
Domjánné
Székely László
Rosta MariannMég mindig van egy pár tétel, amit ha húzok, akkor elég necces lehet, de biztos nem azt húzom majd.

Már csak azon filózok, hogy mikor menjek be, az első csoporttal, vagy utána
Te melyik csoportban voltál?A Székely László mennyire kínlódott sokat?
GRAT mégeccer

Szerk.: A jó előbb telefonáltak a diplomáztatási osztályról, hogy vigyem be a nyelvvizsga bizonyítványomat. Angolból felmentésem volt, mert megvan az alapfok, ezért nem nagyon értem minek kell hirtelen??
-
pjtr
aktív tag
válasz
FragMaster
üzenetére
Sikerült a szigorlat?
vagy hülye kérdés, és már a vodkát tolod?
-
pjtr
aktív tag
Bocsi hogy nem egy postba írtam be, de most ezek így jobban látszódnak.
Szükségem lenne egy olyan progira, ami aviból-dvd-t csinál. Mielőtt bárki is lebaszna, hogy miért nem használom a keresőt, használtam de nem akarok kódólni mégeccer 1 órán keresztül az öreg gépemmel.
Leszedtem egy progit :Xilisoft AVI to DVD Converter de ettől azonnal lefagyott a gépem
Ennél meg középen ott a reklám, és nem tudom eltüntetni
oilsoft AVI to VCD SVCD DVD ConverterHa vkinek lenne egy deluxe változat, és privibe elküldené az elérési útat, azt nagyon megköszönném.
Torrent nem megy nálam, vmi direktl ink kellene, vagy rapidos elérés.köszi és bocsi peti

-
pjtr
aktív tag
válasz
FragMaster
üzenetére
asszittem már túl vagy rajta
Akkor nézz csak be hama az új HÍD-ra, nagyon faja dolgot láthacc DERRICK kartárs jóvoltából
-
pjtr
aktív tag
válasz
adalbert1
üzenetére
fáááászáááááááááá
Akkora megkönnyebbülés volt nekem is, mikor befejeztem a vizsgákat. Igaz az uccsó vizsgám a hihetetlenül fontos kultúrtöri volt, de előtte 2 számvitelt tettem le kb 1,5 hónap alatt.
Mikor battyogtam befele a suliba a konzulensemhez, vizsgát írtak a nagyteremben nagyon sokan. Na akkor arra gondoltam, hogy meghalnék ha bekéne ülnöm még1 vizsgára.....grat mégecccer

-
pjtr
aktív tag
Grat mindenkinek
Egységben az erő
Mi lesz a vodka előtti uccsó vizsga?
-
pjtr
aktív tag
Így van, nem szabad negatív energiát bele manifesztálni
Faszát húzzunk, és 10 perc múlva javítjuk a gdf-es diplomások átlagát
Nekem hálisten más tételeim vannak, mert én gazdinfóra jártam. Ha szart húzók, akkor nincs mit tenni, abból kell kihozni vmi jó jegyet. Ha sikerül veszek egy 20 centis szivart, és elpöffentem majd a nagy ijedségre
-
-
pjtr
aktív tag
Sziasztok!
Megvan a diplomamunka bírálatom, 5 lett
Május 29-én pénteken lesz a nagy nap, csak a tanulás nem akar összejönni.
Ha ránézek a tételekre, elmegy az életkedvem, pedig nem olyan nehezek.
Sajnos nem vagyok egy nagy spíler tanulás terén, ami érdekel, azt elég egyszer elolvasnom, és tudom, a többivel meg csak küszködök. -
pjtr
aktív tag
sziasztok
köszönöm az anyagot nektek

peti
-
pjtr
aktív tag
sziasztok!
A pénzügytanhoz keresek friss anyagot!
Aki tud vmit a kérdésekről az ne legyen rest, dobjon meg infóval-feladattal
köszönöm peti
adalbi: grat

-
pjtr
aktív tag
válasz
adalbert1
üzenetére
A személyek értékelése. A közig. és amúgy az állami szféra mindig csak kullog a versenyszféra után. Ami jó is meg nem is jó. Attól mindig sokkot kapok, hogy hány millát kapnak a közigazgatásban. Persze a főnökök azok nagyon jól kapnak, akik dolgoznak, azoknak kiszúrják a szemüket aprópénzzel..
-
pjtr
aktív tag
válasz
adalbert1
üzenetére
Teljesítményértékelés a közigazgatásban. Nagyon sok anyagom van, rengeteget kell olvasni, úgyhogy nem úgy haladok mint ahogy szeretnék. Na mind1 ez is csak egy feladat, ezt is meg kell oldani.
huuhh ne is mond, nekem lett volna annyi vizsgám, biztos nem haladtam volna olyan jól mint Te
Le a kalappal 
-
pjtr
aktív tag
válasz
adalbert1
üzenetére
Most is írom a diplomamunkámat. Már 20+ oldalnál tartok. Szeretnék beférni a májusi záróvizsgára, nagyon elegem van már az egészből.
Az infókommunikáció meg lett elsőre, még a bécsin írtam anno meg. Igazság szerint nem emlékszem hogy mi volt. Viszont azt hallottam, hogy nehezebb lett a vizsga.
Kitartás!! Elfogy ez is majd hamar -
pjtr
aktív tag
válasz
adalbert1
üzenetére
Sajnos a posta ül rajta akár több napot is. Gondolj bele, mennyi csekket adnak föl országszerte. Ennek a napi kamata mennyi?
Mindig csodálkoztam, hogy a csekk lejárta előtt 2-3 nappal feladott csekkre a szolgáltató késedelmi kamatot baszott és nem értettem miért?
Internet szolgáltató váltáskor világosodtam meg. Szándékosan aznap feladtam a csekket mikor kézhez kaptam. Utána a T-onlyánynál 6. napon jelent meg a befizetésem. Addig nem is engedtek csomagot váltani, mert tartozásom volt
. Lobogtathattam a csekket, leszarták
Gondolom a T-faszoknál is bolyongott a pénzem, mire felkerült a gizike nénihez a könyvelésre.Hát kb ennyi a magyar királyi posta
Szerk.: mennyi vizsgád van még?
-
pjtr
aktív tag
Sziasztok!
Van vmi friss infótok az Adatbiztonság, Adatvédelem vizsgáról? Milyen kérdések futnak mostanában?
köszönöm peti
-
pjtr
aktív tag
Küldtem levelet!!
[OFF][/OFF]
Ezek voltak a feladatok. A tanár 1 kicsit összekeverte, de sztem simán meg lehet oldani.
Nekünk a 188.jav.xls-t adta. Mindenképpen írj vmit a feladatokhoz!!! Én nem tudtam befejezni a vizsgán a feladatokat, leírtam helyette, hogyan oldottam volna meg!!!!
Én tavaly nyáron csináltam meg, próbálj friss infót szerezni. Ha az idődbe belefér, akkor menj el a vizsgára, és nézd meg mik a kérdések, sztem sokat nem variál rajta a tanár.[OFF][/OFF]Kitartás!!! Darálni-Darálni a vizsgákat!!!!!!!!!!!!

-
pjtr
aktív tag
Na tájékozódtam a helyzetről. Hivatalosan ki vagyok rúgva
Mivel a kúltúratöri tanár dec. 19. 23 órára rakta a vizsga végét, a balfasz-droid brigád a TO-n lezárta a rendszert, ezért nem tudta beírni a jegyemet
Dec 20-án zárolták az ETR-t még a tanároknak is, pl több tanár hazavitte a vizsgadolgozatokat, kijavította, utána próbálta beírni a jegyet, és jött a hosszú cumi
Elég dzsesszes lehetett a két ünnep között ilyennel jáccani.
A Moldvay Tanárúr mondta hogy személyesen íratja be a jegyemet, le a kalappal előtte
Le a kalappal a Domján tanárnő előtt is, ő hajtotta ki nekem az egészet
Tehát a TO nem a diákok ellen van, mint ahogy mi hittük, hanem az egész GDF ellen, ugyanúgy szopatja a tanárokat is, mint minket
Szerk.: A TO előtt is le a kalappal

-
pjtr
aktív tag
Megkaptam köszönöm!!
2008-2009-1 költségtérítéses Leadva általános menedzsment szakirány
törölveEzt látom az etr-ben. Ma reggel írta be a tanár a jegyemet, eltűntek a maradék teljesített kurzusok is

Most nem annak kellene ott lennie hogy abszolvált? vagy most kibasztak vagy mi van??
-
pjtr
aktív tag
Sziasztok!
MINDENKINEK BOLDOG KARÁCSONYT, és BOLDOG, SIKERES VIZSGÁS ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!!!

-
pjtr
aktív tag
Gratulálok én is!!!
Elvileg ma írják be a kultúratöri jegyemet. Próbáltam elérni a tanárt, de nem volt élő email címe, telefonon meg nem értem utol.
Ha vmi miatt nem kerülne be a jegyem, hirtelen nem is tudom hogy hova rohanjak majd, de ilyen negatív energiát nem szabad bele manifesztálni
-
pjtr
aktív tag
válasz
Dj Ready
üzenetére
Igazad van. Sokan végig lógták a 2-3-4 évet, felhalmoztak egy rakat vizsgát. Én úgy láttam, hogy előbb utóbb lemorzsolódtak ezek a diákok. Persze utána teli pofával ordítanak az ilyenek, hogy pénzért vett diploma, lófaszt se ér a diplomád, melóhelyen kiröhögnek stb stb
Nekem is maradt jópár vizsgám, volt hogy lusta voltam, volt hogy nem sikerült, volt hogy munkahelyről nem engedtek el,de daráltam a vizsgáimat ahogy tudtam. Nekem azt tette be a kaput, hogy idén dec 20-ig engedik befejezni a vizsgázást, vagy utána kalap-kabát. Én is végig gondoltam hogy mennyi energiát pénzt öltem bele, eccerűen nem hagyhattam veszni.
Talán velem még jót is tettek, de azt az idegesedést nem kívánom senkinek.
Az is biztos hogy nem nagyon tud még versenyezni komolyabb múltú főiskolával, habár folyamatos javulást látok a tanári karban. Nekem sok kollégám végezte el a sulit, de őket soha senki nem szólta le, hogy 4 év helyett 6 évig csinálta a fősulit. Sokan ezért választották ezt a sulit, mert rugalmasan lehetett vizsgázni, gyakorlatilag egész évben tudtak vizsgázni. Munka mellett EZ hatalmas segítség volt. -
pjtr
aktív tag
-
pjtr
aktív tag
Annyira örülök hogy sikerült a vizsgám. nagyon összetett és sztem nehéz vizsga volt. A vizsgán nem lehetett puskázni, a Tanár Úr nagyon figyelt. Hihetetlen korrekt volt, 1.5 óra helyett írtam majdnem 3 órán keresztül, mikor felálltam, még a terem félig volt

-importból beszerzett gépe volt. Ilyenkor minden T161.befejezetlen beruházás------ K455 ber.szállító
Volt benne hogy kifizetük a vámot és az áfát. Utána aktiválni kellett a gépet.-értékcsökkenéses feladat, számítógép écséje
-apportba adás, apportba vétel (itt vmi óvoda körül volt a bonyodalom)
Ez volt 25 vagy 30 pont
-Értékpapíros adás-vétel
-bérelszámolás, itt külön kihangsúlyozta, hogy bérrel kapcsolatos dolgokat elküldik először az állam fele.
-Ez is nagyon komplex feladat volt: volt A árú B árú, C árú (vagy alapanyag) Mindegyikhez meg volt adva hogy hány ft/db volt a beszerzési ár . Utána felhasználtunk ennyi és ennyi db-ot mennyi marad a készlet, az értéke (tehát db x ár) Az egészet táblázatba kellet beírni. Itt FIFO módszerrel kellet "elfogyasztani" az anyagokat.
Utána volt még egy táblázat, ahol pedig eladtam az árút. Ott pedig vmilyen más módszerrel kellett számolni (csúsztatott áras???? )
Ha kitöltötted a táblácskut utána az általa megadott részeket kellett kontírozni, összesen 7-8-at kellet megcsinálni.
Sajnos nem maradt meg bennem a feladat teljesen, mert ilyet soha nem gyakoroltam még, eléggé kontrollingos szaga volt a feladatnak.
Ez is 30 pont körüli volt.
A ponthatárokat elég furcsán húzta meg? 100 pont volt a maximum, és 61-68-ig 2-es???? Utána is ilyen szűk keretek között voltak a pontok. Tehát ha nem csinálod meg az első 30 pontos feladatot, akkor lehetett 1-es is, ha majdnem megcsinálod, akkor pedig 3-as is. (feltéve ha a többi feladatnál nem követtél el kapitális hibát)
Egy-két jó tanács: A vizsgán mondta hogy szereti ha sokat írnak neki, hát én teli írtam neki a lapot.
Minden feladathoz kell írni vmit, nem tudhatod, hogy milyen hangyafasznyi ponton buksz meg. Próbálj meg kevés hibával, szépen dolgozni. Nem szereti, ha teli van hányva a lap, össze-vissza van javítgatva, áthúzva, az időbe meg belefér, nem kell kapkodni.Végül itt a magántanár címe számvitel
Nagyon ügyes, és jól magyaráz, engem fel tudott készíteni nem egész 2 hónap alatt alapismeretből, és elemzésből is, pedig előtte fingom nem volt az egészhez
Igaz hogy "csak" ketteseket kaptam, de ez nem rajta múlott, hanem hogy én keveset tudtam gyakorolni. Ha nem lett volna az a plussz idő, akkor még mindig az alapismeretekkel küszködnék.
Gondolhatjátok jobban örültem ennek a két nyavajás kettesnek, mint a pénzügytan szigorlatomnak, amire 5-st kaptam
Én azokból a feladatokból készültem, gyakoroltam, amiket a tanár adott, + az illiasos feladatokat használtam gyakorlásra alapismeretekből
Szerk: Huhh bázki nem apróztam el, remélem értettétek.
Küldök majd puskát, ami sztem nagyon jóóóóó, szinte az összes kontirozási tétel benne van. A füzetemet pedig lemásolom majd, és valahol a kezedbe nyomom. (a szkennelést nem igérem, a füzet pedig lehet kell még nekem,)
-
pjtr
aktív tag
Sikerüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüült a számvitel elemzésem, 2-est kaptam

Már csak kulturtöri

-
pjtr
aktív tag
Remélem sikerült!!! A holnapi napról is számolj majd be lécci.
Beültél tanfolyamra?, vagy csak vizsgázni mentél el? A Bécsi úton (a halál faszán túl 2km-re,) vagy Győrben csinálod?
Ha voltál tanfolyamon, az mennyibe került? Nekem van angol alapfokom (nagyon megkopott az évek alatt), és arra gondoltam beülök vmi gyorstalpalóra és utána beülök egy lexinfós tanfolyamra. Az pozitív, hogy a magnó hallgatáskor szépen tagolják/ejtik a szavakat, nagyon rossz fülem van az ilyen elhadart szövegekhez
Hátha úgy könnyebben szabadulok
Mikor már csak ez hiányzik majd a diplomámhoz, a piiiz már nem számít, csak legyen vége.És mi az hogy :"megnéztem 3 sp részt angolul" ????
köszönöm peti
-
pjtr
aktív tag
válasz
adalbert1
üzenetére
Sziasztok!
Ez még a Kun féle statisztika volt :STATISZTIKA
Köszönet Kenzónak az anyagért
De mintha azt hallottam volna, hogy ő már nem vizsgáztat. -
pjtr
aktív tag
válasz
orkester
üzenetére

Életed leglassabb órája volt ugye?

Adalbert: Ha bemész gyakorlatra, akkor lehet házit kérni, amit majd 2 progival kell megcsinálni.
Elsőre csúnya feladat volt, de aztán ahogy csináltam úgy lett tiszta. A másik programmal is megcsináltam félig meddig, de ezt nekem befejezte az 1ik jány a suliból
-
pjtr
aktív tag
sziasztok!
Hogy álltok mennyi van még? Nekem "csak" számvitel elemzés, és kúltúrtöri.
Szakmai nyelv lehet hogy a lexinfónál a legkönyebb a bécsin.
-
pjtr
aktív tag
Voltam tanárnál, 4-5 alkalommal, elég sokat gyakoroltam még hétvégente. Persze lehetett volna többet is, de sajnos csak ennyire futotta. A Keresztes Tanárúr nagyon korrekt volt, azt mondta a vizsga vége előtt 10 perccel, hogy irhatják még 1 órát, most nem kell sietnie.
Persze ha nincs a plusz idő, akkor nem lett volna meg.
Zsivány: Ami anyagom van, azt mindjárt átküldöm. -
pjtr
aktív tag
K3nzó!
A statisztikát fullra kiirtad? vagy hagytál ki belőle bőven? Éppen vadul körmölöm, de nem akarom teljesen kiirni. Te hogy csináltad?
-
pjtr
aktív tag
sziasztok!
jön vki módszertan szigorlatra? szept. 29-én lesz, én jelentkeztem, most már csak tanulni kéne

-
pjtr
aktív tag
Szia!
Bocsi csak most néztem erre a topikra.
Én ezt irtam neki:"Tisztelt Tanárnő!
Én 2002-ben kezdtem informatikus közgazdászként. Az osztálytársaimmal végigültük a Diplomatervezési gyakorlat 2. előadást. Ők megkapták a jegyet a tantárgyból, de sajnos nekem nem került át a Teljesített tantárgyak közé. (lehet hogy vizsgatartozásom volt, ezért nem került be a jegyem?)
Az etradmin csoport javasolta, Hogy Önt keressem meg a problémával.A válaszát előre is köszönöm: Szabó Péter
a mail címe: domjan@gdf.hu
Sok Sikert!!!!
peti
Szerk.: Próbáld meg okosba elintézni.....
-
pjtr
aktív tag
sziasztok!
Diploma tervezés ügyben irtam a Domján Erika Tanárnőnek, estére át is került a teljesített tárgyak közé. Leirtam hogy ott voltam a konzultáción, mindenkinek bekerült a jegy, de nekem valószinűleg vizsgatartozás miatt nem került át. Irj neki egy levelet egyszerűbb mint kifizetni több 10k-t
szerk.: Tudtok számvitel tanárt, aki felkészítene a 2 számvitelre? Vagy közöttünk van olyan aki keni vágja, és tudna segíteni????
MINDEN MEGOLDÁS ÉRDEKEL!!!! -
pjtr
aktív tag
Sziasztok!
Az iskola nagy kegyesen engedte, hogy dec 20-ig lerakjam a 4 hiányzó vizsgámat
kultúrtöri
számvitel 1-2
módszertanHát most kezdtem el igazán aggódni....
Tudtok számvitel tanárt, aki felkészítene a 2 számvitelre? Vagy közöttünk van olyan aki keni vágja, és tudna segíteni????
MINDEN MEGOLDÁS ÉRDEKEL!!!! -
pjtr
aktív tag
K3NZO!
Küld el lécci a módszertanból a kidolgozott cuccaidat sos-be!
Az se baj, ha nem a legfrisseb.Köszönöm peti

-
pjtr
aktív tag
Sziasztok!
2-es lett az adatbázisom
HUHHHHH de nagyon örülök most. (Persze módszertanból szivás lesz megint, de az majd csak ősszel)
Még java 1 vizsgára kell mennem, és elsütni a kultúrtöri házidogámat, és már csak 3.....Utána GO LEFKADA

-
pjtr
aktív tag
válasz
adalbert1
üzenetére
DE az alapismeretekből fel lehet készülni egy 2-esre 10 nap alatt? 28-án van időpont, és lehet nem lesz több ebben a félévben, jó lenne célírányosan felkészülni, és letudni hama-hama.
szerk: megvan még a cuccosod számvitelből? kölcsön adnád, hogy lássam a megoldásokat?
szerk2, ez volt juniús elején: "Én voltam pénteken 5 feladat volt!
1. Ilyen + - os hogy ha vmilyen gazdasági esemény van akkro hogyan változik az eszközök vagy a források összetétele.
2. Voltak akasztófák kb 1-6. jelölve rajtuk gazdasági események és azokhoz kellett szöveget írni hogy mi történhetett. Tehát te csak az akasztófákat láttad!
3. Eredménykimutatás + záró mérleg egyenleg készítése
4. Könyvelés 8 gazadasági esemény
5. Kb 10 gazd. esemény és azokat kellet a számlatükörbe elhelyezni.
Nem volt túl könnyű de sztem megoldaható volt úgyhogy várom az eredményt. Remélem érthetőek a leírásaim!!!"
Hát nekem egyelőre kevésbé érthetőek ezek a feladatok.
Segítsetek lécci!
Köszönöm peti

-
pjtr
aktív tag
válasz
orkester
üzenetére
olvastam hogy sikerült a jávád
Mikor bementem a suliba kiszaladt egy kb 175 cm magas kopasz kolléga, akinek 3-as let a jávája. Nem Te voltál az? Csak mert sztem olyan sokan nem kapnak 3-ast, és a nap is stimmelt. Ha Te voltál, akkor találkoztunk, mert én odamentem megkérdezni hogy mi volt a vizsgán
gratulálok ha Te voltál, ha nem
-
pjtr
aktív tag
válasz
adalbert1
üzenetére
na elmennek télleg a picsába. Én neki se állok számolgatni, meg kell hogy legyen.
számvitelekhez hogy fogjak hozzá? Melyik az egyszerűbb, gyorsabban teljesíthető? Igaz mintha csak 21-én lenne utolsó vizsga már, többet nem látok kiírva. Nem hallottatok vmi pletykát, hogy júliusban csinál-e vizsgát? Ha voltatok tanárnál, kinél voltatok? Mennyit kért?
Hasznos volt? Minden érdekel....Adatbázisból vmi tipp, hogy tutti meglegyen a vizsgám? Nem voltam órán, így elég nehéz kérdéseket feltenni

pl.: hogy állapítom meg, hogy mi a külső kulcs? hogy bővítem a táblát úgy, hogy teccen majd neki?
-
pjtr
aktív tag
sikerült a vb vizsgád?
Ma voltam adatbázisból, f, és g csoport volt. REmélem sikerült.... KOPPP-KOPPP . viszont a kontrolingom még mindig nincs kijavítva, holnap reggel lejár a jelentkezési határidő, igy nem tok jelentkezni a szombati vizsgára.....
a hejsírási hibákért bocsi, de a bratyóm most 34 éves

-
pjtr
aktív tag
Segítség ment!!
nem teljes, de kb 80-90 %-a benne van. Ne ijedj meg, ha te a 2. számú feladatot húzód, az a puskán nem biztos hogy a 2. számú.(sőőt tutti hogy más a számozás)
Vidd el pendrájvon, másold be a c:\temp-be oda van jogunk másolni.
Én a vastag cetliket ajánlom, azokon mintha könnyebbek lennének a feladatok.
Sok sikert!!!! -
pjtr
aktív tag
sikerült az excelem

Nem is csináltam meg teljesen a feladatokat, mégis 2-est adott a Baconi Pali
Már csak a kontrolingra várok, remélem meglsez az is. -
pjtr
aktív tag
Szerdán gazd. stat
Ha nem sikerült sz excel akkor csüt. reggel, délután adatbázis. Csinálom a kultúrtörit, és elkezdek készülni jávára..
Elég szép hetek következnek
Szerk.: Lemaradt a legfontosabb: MINDENKINEK NAGY KALAPPAL!!!!
-
pjtr
aktív tag
Igen összejött, pont most néztem 3-as lett
Tegnap voltam gazd stat.-ból, az elmélet az full lett, a számolásokból csak az egyszerűbbet tudtam megcsinálni. Teljesen ugyanaz a számolás, mint amit Te adtál, de nem tudtam előszedni, gyakorolni meg nem volt időm, mert orvostól-orvosig szaladgálok
Térinfó megvan végre?
A pénzügyre bemész, leírod a kérdéseket, a következő szigorlaton is az lesz, Tutti ötös!!A sörözést majd lezsírozzuk, sajnos most nem ehetek-ihatok, mert az orvos letiltott

-
pjtr
aktív tag
Szia!
Nehogy főladd!!! Gondolj bele, ha van már 1 diplomád, utána a másoddiploma kb 2 év egy jobb nevű iskolában. Szopatnak mindenhol, de most hallottam, hogy ha elkpnak puskázás közben, akkor pl gyöngyösön, akkor fel is függesztenek a további vizsga alól. Meg kell csinálni és leszarni mindent!!!! Nehogy csak potyára fizess be annyi lovét...
Nekem eddig kb 1.2 m ft van. Ha kell akkor becsengetek még 170 e ft, azon nem múlhat a diplomám. Darálni kell a vizsgákat, nincs meseNE ADD FEL SOSEM!! Nincs az a kurzus? Ki a Faszt érdekel??? Ha megvan az első, akkor utána sokkal könnyebb. ( a kollégám a 4.-ik diplomáját csinálja, mert mindig kellet vmi új , hogy a munkahelyén maradhasson.... )
NO PARA GO VIZSGA!!!
ui.: Csinálhatnánk egy sörözős bulit, Kenzót, és Adalbit már ismerem, sajnos a többiekkel még nem találkoztam.
-
pjtr
aktív tag
Sziasztok!
A warserveren találtam a linket: [link]
A forum rész az le van zárva, de az anyagokat ismét le lehet tölteni

Szedem is hama hama ami még kell, nehogy megint beszopjuk.
-
pjtr
aktív tag
Sziasztok!
Excel gazd progból nincs vmi friss infótok? szombaton lesz vizsga, addig célirányosan kéne felkészülnöm.
Köszönöm peti
-
pjtr
aktív tag
sziasztok!
Én is megdöbbentem
Ha rákerestek a google-ben akkor még megtalálható jópácuccos. A tárolt változatnál jön be.Szerk.: Már nem enged letölteni semmit
-
pjtr
aktív tag
éN ECCER BEROBOGTAM SZOMBAON gazd föci vizsgára. Csak puskám volt, semmi más. Egy idős bácsi volt bent aki megfenyegetett mindenki, akit puskázáson ér annak annyi. Kb 48 dioptriás szemüvege volt, szarrá puskáztuk magunkat
Utána 3-as lett, szóval NO PARA
DE a levlistán biztos tudnak infót adni, ne szégyeld megkérdezni!!! -
pjtr
aktív tag
Sziasztok!
Láttátok a Ford Fairlene című filmet? Ott mondják : Kibaszott mázli...
Ma voltam közgáz szigorlaton: 3-as lett
3 könnyű tételt húztam, Solt Eszternél vizsgáztam. 10 percem volt hogy leírjam a gondolataimat, utána már hívott is. Elkezdtem mondani amit leírtam, közbe belekérdezett sok mindenbe, halvány emlékeim voltak csak. Kérdezett mindenféle függvényt. képletett, én csak vadul bólógattam, néha kiegészitettem amivel tudtam.
Makró: az állam beavatkozásai a gazdasági folyamatokban..
Mikró: hát ezt hirtelen nem tudom:-DD
Körigazdtan: Externáliák..És hármas lett
Csakis a Solt Eszterhez mennyetek, szépen díszmagyarba, mint szaros pesta a nevenapján, MERT számít!!!!
Volt egy jány aki kente vágta az anyagot, viszont kitaposott eddzőcípő-farmer-fehérblúz volt rajta, meg is húzták a szerencsétlent. Előtte mutatta meg, hogy ott van a táskájában a szép ruha-cipő. Erre csak azt tudom mondani hogy megérdemli, meg azt hogy köszönöm szépen.
Ha rendesen fel lett volna öltözve, akkor biztos hogy meg lett volna neki is a vizsga. Volt 1 Másik lány, aki hasonlóan volt felöltözve, de ő a Kobjakov Zsuzsánál vizsgázott, kb 2 percig.
Neki is karó lett.
Mivel teljesítették az stat. átlaog a lányok, ezért többet nem húztak meg. És engem sem
Lehet hogy most geci vagyok, de nagyon örűlök a hármasnak

Volt 1 fogadalmam: Ha sikerül akkor leszokok a cigiről, most teljesithetem a fogadalmamat.Bocsi ha nem nagyon érthető, mert már a 8. VELKOPOPOVICKY SÖRÖMET TOLOM.
-
pjtr
aktív tag
Hát bukta lett az MI,
az ideg szíjjelcsapkod.
Ahogy számoltam 39-47 pontot értem el. Ezek szerint csak 39 pontot, és 41 ponttól 2-es
fákk
na megyek a következőre megint.(csak az nem a gabi-dani teremben lesz, hanem a 32-es teremben, az pedig elég kicsi, sztem megvárom a májusi vizsgát.)
Kicsit fusztrál, hogy a másfél hónapban nem tudtam lerakni 1 vizsgát sem.
Most 1000-el a közgáz szigorlatra készülök, remélem ott legalább összekaparom azt a rohadt 2-est.
kenzó: Nem küldtem számtech hálóra anyagot? Abban benne van a teszt fullra kitöltve, nekem abból lett meg a jegyem -
pjtr
aktív tag
sziasztok
voltam tegnap MI-ből, remélem meglesz.
Ti most miből mentek vizsgázni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- Robotporszívók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mikrotik routerek
- Gyúrósok ide!
- PlayStation 5
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- További aktív témák...
- iPhone 15 Plus 128GB 100% (1év Garancia)- AKCIÓ
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB fehér használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Apple iPhone 12 64GB - Kártyafüggetlen, Fekete, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- 263 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(nekem volt 

oilsoft AVI to VCD SVCD DVD Converter