Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
orkester
üzenetére
Fúú, szerencsére idén nem kellett ilyet beadnom... Legalábbis az IK-n azt mondták, hogy nincs semmi olyan tárgy, amit harmadjára kellene felvennem, remélem nem fognak beszívatni ( Molnárnéval még a nyáron összefésültük a régi 2002-es és 2003-as évfolyamhoz tartozó tárgyaimat, hogy csak a 2003-asok maradjanak benne... Így gondolom hogy amit már kétszer felvettem de eltérő tantárgykóddal az nem fog játszani).
-
orkester
őstag
Másnak se jött még meg a 3. vagy 4. tárgyújrafelvétel pozitív elbírálásáról szóló levél?
-
adalbert1
veterán
Srácok, aki 2003-as, annak hanyadikától lesz tantárgyfelvétel?
Mintha a mai napra emlékeznék, de persze egy tantárgyat nem látok a tantárgyfelvétel menüpont alatt.
-
FragMaster
addikt
Sziasztok!
Számvitel alapismeretekből, számvitel és elemzésből, java 1-ből, excel programozásból tudna nekem valaki anyagot küldeni? 2005-ös GI (IK) vagyok. Esetleg tag tudna nekem meghívót küldeni az új gdfhid-ra?
Nagyon köszönöm előre is! -
panel
aktív tag
A következő félévre valaki tud nekem szerezni GDF-es diákmatricát ?
üdv -
pjtr
aktív tag
Szia!
Bocsi csak most néztem erre a topikra.
Én ezt irtam neki:"Tisztelt Tanárnő!
Én 2002-ben kezdtem informatikus közgazdászként. Az osztálytársaimmal végigültük a Diplomatervezési gyakorlat 2. előadást. Ők megkapták a jegyet a tantárgyból, de sajnos nekem nem került át a Teljesített tantárgyak közé. (lehet hogy vizsgatartozásom volt, ezért nem került be a jegyem?)
Az etradmin csoport javasolta, Hogy Önt keressem meg a problémával.A válaszát előre is köszönöm: Szabó Péter
a mail címe: domjan@gdf.hu
Sok Sikert!!!!
peti
Szerk.: Próbáld meg okosba elintézni.....
-
Ivory
csendes tag
Csatlakozom! Sajnos a diákélet egy nagy nulla, erről persze mi, diákok is tehetünk de itt sajnos nincs meg az a sulis hangulat mint máshol. Elhelyezkedésről meg annyit, hogy úgyis a tudás számít, ha pedig egy munkáltató nem vesz fel mert GDF-en végeztél az elmehet a *****... Amugy is a suliban csomó külsős tanár tanít BME-ről Corvinusról, ugyhogy ha itt rossz az oktatás akkor ott is. Az igaz hogy lazább mint más suli és ennek vannak hátrányai, pl a sok elmaradt vizsga.
-
fv82
tag
válasz
pH érték
üzenetére
Én még ugyan nem végeztem, de az a véleményem, hogy nem igazán rosszabbak az elhelyezkedési esélyeid azért, mert GDF-es voltál. Ha már felvettek, akkor egy évet rá lehet szánni, hogy kipróbáld. Ha tényleg így van, akkor a helyedben beiratkoznék egy felsőfokú képzésre is és még egy-két hónap után sem késő eldönteni, hogy melyiket érdemes folytatni. GDF igazi hátrányai a 0 diákélet és, hogy nem hajtanak, hanem rád bízzák, hogy csináld, ahogy kedved van, így akaraterő kell, hogy (időben) elvégezd a sulit.
-
pH érték
aktív tag
Mi a véleményetek erről a suliról? Főleg azok véleménye érdekelne, akik mostanság végeztek. Milyen eséllyel lehet elhelyezkedni?
-
adalbert1
veterán
válasz
orkester
üzenetére
Már előzőleg is valami ilyen móka volt, ha jól emlékszem... Viszont akkor simán odamentem ez a szutyok nélkül, és nem volt probléma a fentieknek...
Engem inkább az zavart, hogy nagyon lassan ment a sor, és hogy k. meleg volt...
Mondjuk még viszonylag időben érkeztem, ugyanis előttem 5-6 fő volt, mikor meg már kijöttem állt sorba vagy 30. -
orkester
őstag
Jó volt ma a beiratkozás. Felmentem nincs előttem senki, hurrá. Erre leküldenek a Inf. közp.ba, hogy ott állítják össze a "csomagom", mint ahogy állítólag eddig mindig(nekem még soha nem volt ilyen). Azért kellett lemenni, hogy beletegyék az irataimat, meg a változásjelentőt egy piros mappába, aztán mehettem fel. Ennek aztán van értelme.
Lent persze egy jó negyed órát sorban álltam, mert ugyan csak 5-6 ember volt, de mindenki írogatott, kérdezgetett, a számítógép lefagyott... -
Okica
csendes tag
Halika mindenkinek!
Szuksegem lenne egy kis segitsegre a beiratkozassal kapcsolatban.
Levelben azt kaptam hogy aug.28an 8tol 13ig lehet menni beiratkozni. Mi van akkor ha nem tudok elmenni az adott idopontban? -
adalbert1
veterán
Hát akkor úgy tünik ezt beszívtam, viszont zavar, hogy gyakorlatilag egy 0 szolgáltatásért legombolják rólam még 2 tantárgy díját...
pjtr : ugyan csak átcsúsztam, de ha tudok segítek.
Alapismeretekből az iliason szerintem nagyon jó anyag van fent, elméletből és gyakorlatból is, a számv. és elemzés már nehezebb, napokig készültem rá, és be se tudtam fejezni a 2 óra alatt a vizsgát.
A suliban nincsenek kirakva magántanárok hirdetései? Régebben mintha lettek volna.
-
pjtr
aktív tag
sziasztok!
Diploma tervezés ügyben irtam a Domján Erika Tanárnőnek, estére át is került a teljesített tárgyak közé. Leirtam hogy ott voltam a konzultáción, mindenkinek bekerült a jegy, de nekem valószinűleg vizsgatartozás miatt nem került át. Irj neki egy levelet egyszerűbb mint kifizetni több 10k-t
szerk.: Tudtok számvitel tanárt, aki felkészítene a 2 számvitelre? Vagy közöttünk van olyan aki keni vágja, és tudna segíteni????
MINDEN MEGOLDÁS ÉRDEKEL!!!! -
adalbert1
veterán
-
Shodan
őstag
-
K3NZO
senior tag
Esetleg valaki tudna szerezni nekem egy matricát a következő félévre ?
-
pjtr
aktív tag
Sziasztok!
Az iskola nagy kegyesen engedte, hogy dec 20-ig lerakjam a 4 hiányzó vizsgámat
kultúrtöri
számvitel 1-2
módszertanHát most kezdtem el igazán aggódni....
Tudtok számvitel tanárt, aki felkészítene a 2 számvitelre? Vagy közöttünk van olyan aki keni vágja, és tudna segíteni????
MINDEN MEGOLDÁS ÉRDEKEL!!!! -
fv82
tag
válasz
orkester
üzenetére
Nekem is megjött és közölték, hogy 2004-esként már költségtérítéses leszek. Remélem, hogy nem egy félévet akarnak velem fizettetni egy tantárgy miatt, de igazából sejtem, hogy tantárgyankénti 10 rugóra gondolnak. Kicsit nehéz lesz megoldanom nekem is a beiratkozást, mert melzom akkor

-
-
orkester
őstag
Nekem nem tűnik vészesnek. 5 tesztkérdés előre megadott kérdésekből nem rossz, a kódolásnál meg végre újra lehet programot használni és nem papíron okoskodni.
Másoknak is megjött már a beiratkozásos papír? Nagyon örültem, hogy csak a 2003-as nappalis IK-oknak kell reggel 8-10ig beiratkozni.

-
Okica
csendes tag
Akinek nincs meg a JAVA tárgya az kösse fel a gatyaját
Java követelmények 2008.augusztus.1től -
ágica73
csendes tag
Sziasztok!
Gratulálok
mindenkinek.
Köszönöm
a sok segítséget, nélkületek nem ment volna! 12 tantárgy lett meg. Hátra van 3 +1 szig és a 4 db angol. De majd csak ősztől...És közben már lazítottam, a 2 hét nyaralás igazán jól jött a családdal.
Remélem ti is pihentek...
Jó nyarat mindenkinek!!!!!
-
adalbert1
veterán
Igaza volt orkesternek, Molnárné Szabó Csilla tényleg nagyon rendes és jó fej...
Segített megoldani a tantárgyaim körüli kavarodásokat, sőt úgy nézz ki, hogy java 1-ből nem is kell már vizsgáznom, mert annak idején az elméletet megcsináltam, a gyakorlatot ugyan nem, de így is meglesz elég kreditem... Ha mindent jól tud, akkor abból se lesz kavarodás, hogy a tárgyak egy részét 2002-es kurzuskóddal tettem le, másik részét 2003-asal.Viszont a Faragónénak hiába küldök e-mailt, mindig azt írja vissza, hogy küldjem újra, mert olvashatatlan... Vajon milyen karakterkódolással használják a gdf-es levélcímeket? Mert próbáltam már utf-el és közép európaival is elküldeni, yahoo-ról és gmailről is.
Akkor a módszertan szigorlat most pontosan mit tartalmaz? Böngésztem az iliasos fórumot, de a ratkó másnak adott válaszán és listáján nem igazán tudok kiigazodni...
Az meg milyen már, hogy elméletileg matek 1 és 3 van benne, viszont az általa kiadott tételek között van bőven mat 2-es is. -
fv82
tag
nekem 8/7 lett az arány de ha élév elején tudtam volna, hogy felvesznek a mostani munkahelyemre akkor csak 6-ot vettem volna fel. Így baromira elégedett vagyok. Jövő félévre már csak egy vizsga vár.
-
-ZSIVÁNY-
csendes tag
ejjj de jóóó!
nekem is meglett!!
DD
igy 17 tantárgyat sikerült megcsin!!!
juhééééééééé!!!
grat mindenkinek!!!!!!!
-
Okica
csendes tag
Hali mindenkinek!
Gratula a sikeres vizsgákhoz mindenkinek! Köszönöm a sok segítséget amit kaptam. Hála nektek 18/15 meglett, így a köv félévet 6 tárgy+2szigóval nyitom és remélhetőleg ezek nélkül zárom.
Nagyon jó nyarat kívánok mindenkinek és ősszel veletek ugyanitt
-
-ZSIVÁNY-
csendes tag
válasz
adalbert1
üzenetére
én már csak abban reménykedem, hogy meghosszabítják a határidőt, mert szerintem már tuti nem rakja fel, ha eddig nem sikerült neki.Nem hiszem, hogy most ott ül a gép előtt és veri a klaviatúrát, hogy kész legyen éjfélre.
de ez télleg gáz, egy vizsga volt egész vizsgaidőszakban és még ez se sikerült neki...
és ha nem is kell majd fizetni akkor is majd mi szaladgáljunk, hogy elérjük, hogy irja be a jegyet. -
adalbert1
veterán
válasz
-ZSIVÁNY-
üzenetére
Ahhhhh

Ez így rohadt gázul hangzik, a vége biztos az lesz hogy még ezt is legombolják rólunk pluszba...

Mondjuk a vizsgán a tanárról is látszott, hogy messziről szarik az egészre (már a vizsgakiírással is így volt), gondolom a javításra is...
Ez irritál legjobban az egész suliban, hogy nekünk minden szabályzathoz tartani kell magunkat, mi viszont ezt egyáltalán nem várhatjuk el a suli és az oktatók részéről...

-
-ZSIVÁNY-
csendes tag
válasz
adalbert1
üzenetére
én még pár nappal ezelőtt voltam bent és azt mondták ha nincs felrakva a jegy ma éjfélig, akkor nem érvényes.
köv félévben újra fel kell venni a tantárgyat és akkor kell beíratni....
azt mondták, hogy persze ezért nem kell fizetni.
de miért nem tudják kijavitani időre és felvinni.
-
adalbert1
veterán
válasz
-ZSIVÁNY-
üzenetére
Voltam, jegy még nekem sincs fent.. Egész nap random hívogattam az IK-t, de egyszer sem vették fel, azt akartam megtudni én is, hogy mi lesz a helyzet, ha nem kerül fel ma estig...
De ha 3 nap a javítási határidő, akkor miért nem tudja 14 nap alatt kijavítani, főleg hogy itt a félév vége is...
-
-ZSIVÁNY-
csendes tag
sziasztok!
06.06.-án volt valaki vagyonvédelmi,biztonságtechnikai ismeretk vizsgán?
mert nekem még mindig nincs fenn az eredmény és mindjárt itt az éjfél.
ha valaki volt és fennt va már a jegye, lécci irjon. -
pjtr
aktív tag
K3NZO!
Küld el lécci a módszertanból a kidolgozott cuccaidat sos-be!
Az se baj, ha nem a legfrisseb.Köszönöm peti

-
adalbert1
veterán
Grat mindenkinek!
Nekem eddig 36 kredit a félévben, ha a maradék két vizsga is ki lesz javítva és sikerült, akkor 43, így marad 15 tantárgy + 2 szigorlat.
-
KrAt
veterán
Vége a 4. szemeszternek.. 1 jegy híján lecsúsztam az ösztöndíjról, de legalább csak 1 tárgyam nincs meg 4 szem óta..

-
Gorneck
legenda
Nahh...túl vok az angolokon...26-27dikén voltak...
Angol 1-2 nem volt nehéz...meg is lett (tegnap fent volt már az ETR-n).
Angol 3-4 ez már kicsit húzós volt...ki is voltam akadva...annyira, hogy eléggé el is bizonytalanított a vizsga sikerében...remélem meg lesz...hétfőig eredményhirdetés...most izgulok.Kérdésem...ha sikerrel vettem az akadályokat mikor lenne érdemes beküldenem a diplomatervem? Vagy érdemes egyáltalán? Hisz itt a nyár...
Meló miatt minél előbb kéne letudnom...Köszi előre is.
-
-ZSIVÁNY-
csendes tag
VÉGRE VÉGE!!!!!!!!
Ma volt az utolsó vizsga!
Most már csak várom, hogy beírkják a jegyeket.Remélem sikerül nekeik jún 30.-ig.
Ha minden jól megy lesz 44 kredit ebben a félévben és marad 9 vizsgám és 3 szigom köv. félévre.
Mindenkinek köszönöm a segítséget és remélem én is tudtam neketek segíteni.
-
Okica
csendes tag
http://data.hu/get/316333/kontrolling.rar.html
ami nekem van kontrollingból. akkor holnap tali a vizsgán, csak kár hogy nem tudom ki-kicsoda

-
-ZSIVÁNY-
csendes tag
Kontrollingból olyan a vizsga mint ami fennt van az iliason(elmélet:igaz-hamis indoklással,fogalmak,kifejtősek)+ feladatok), csakhogy minden vizsgára új vizsgalapot csinál.
Puskázást felejtsd el
csak tanulás könyvből.
Én holnap megyek másodszor
ÁÁÁÁÁÁÁÁ
Ha rájössz a cash flow-s feladat megoldására akkor ird le lécci.
Már nagyon nincs kedvem tanulni... -
mrmrg
tag
Sziasztok!
Emberi erőforráson 10db kifejtős kérdés volt.
Nem olyan para elsőre megcsinálható az Ilias-os anyagokból tanultam rá én is.Kontrollingból holnap megyek.
Vki segítene mire számítsak?
Köszi! -
adalbert1
veterán
válasz
orkester
üzenetére
Nekem a melót elfogadták simán szakmai gyakorlatnak.
Így melóval kapcsolatban már kicsit bánom, hogy nem mentem át távosra, előadáson úgyse voltam már vagy 3-4 éve.
Okica : elméletileg az összes vizsga + szigorlat letétele, szerintem a TVSZ-ben leírják pontosabban is... Vagy talán a szakmai gyakorlat is benne lenne?
-
adalbert1
veterán
Jó kérdés, én is ezt akarom kinyomozni majd. Irányadó az, szerintem amit orkester mondott...
Elméletileg nekem eddig 3 túlfutó félévem volt, ha tényleg + 2 év az engedélyezett, akkor még egy túlfutó félévre van lehetőségem.
Te is 2003-as vagy?
ágica73 : a pótfélév/póttanévet elméletileg szerintem bárki kérvényezheti, persze nem ártana pontosabb infó erről sem...
-
ágica73
csendes tag
válasz
adalbert1
üzenetére
Így már tényleg más...
Aha nektek azért van 7 félév, mert nappalisok vagytok.
Akkor viszont elő sem kotrom a levelet. Tényleg egy félévetek van már csak hátra.
De az információn beszéltek egy olyan lehetőségről, hogy lehet kérvényezni indokolt esetben még egy kis időt. /pár hónap -max 1év/ De nem tudom, hogy ez csak távosokra vagy mindenkire vonatkozik... És mi lehet azaz indokolt eset.
-
orkester
őstag
válasz
adalbert1
üzenetére
Módszertanból ebben a "félévben" havonta 1db vizsga volt(alkalmanként 15 fő). Most júniusban volt több is.
Molnárné segítőkész(nekem pl. nagy lökést adott, hogy JAVA vizsga előtt felhívott és közölte, hogy miért ne sikerülne a szigorlatom ebben a félévben - valahogy segített összeszedni magam vizsga előtt) és mindent elmond amit tud.Pót félévet nem mindenkinek adják meg? Ahogy a sulit megismertem, szerintem csak annyit kérdezz "Mennyi?" és már adják is a csekket. Ha még egy kicsit kifacsarhatnak belőled, akkor nem engednek el.

Ágica: Nappalis IK 2003
-
ágica73
csendes tag
válasz
adalbert1
üzenetére
Oh-Ohhh! Megkeresem, bár bemásolni nem tudom, GYED-en vagyok és hát itthon szegényes a hardver eszköztáram...
De leírom a dátumot, amikor kelt a levél, meghogy szószerint mit írtak. Holnap.., vagyis ma délelőtt. Hogy repül az idő...és én itt szenvedem a 3D-s cuccal.
De nem értem, nektek, hogyhogy csak 7 félévetek volt? Nekem 8 félév.
Szóval 4év összesen és +2év.
Kezdjük az elejéről: ÉN: 2003-as távos IK általános men. sáv.
ÉS TI? -
adalbert1
veterán
válasz
orkester
üzenetére
Én is jövő félévben végezni szeretnék, de azért jó lenne tisztába tenni valahogy a dolgokat, az IK-s nő olyasmit mondott, hogy nem mindenkinek adják meg azt a pótfélévet, ez nem igazán tetszett...
Szigorlatot amúgy kb. minden hónapban írnak ki? Csak mert Módszertanhoz még nincs meg a gazd. statom, nem tudom hogy úgy beengednének-e rá... Ha meg abból b*sznak vizsgát kiírni majd, akkor nem szeretném hogy emiatt ússzon a szigorlatom.
Amúgy a Molnárné jó fej, és ami még fontosabb segítőkész? Talán ha egyszer beszéltem vele telefonon évekkel ezelőtt, így nem igazán emlékszem rá.
-
orkester
őstag
-
adalbert1
veterán
válasz
orkester
üzenetére
Én is utáltam világ életemben tanulni, ami érdekel az úgyis megragad, ami meg nem, azt úgyis elfelejtem egy idő után...

Hétfőn mindenesetre az lesz az első hogy megpróbálom elérni Molnárnét, kíváncsi vagyok, hogy akkor mi merre...
ágica73 : na ez engem is érdekelne... Nem tudnád bescannelni ezt a levelet, mert szerintem én nem találkoztam ilyennel... Ill. nem tudom hogy neked hogy jöhet ki az aug. 31, mikor nekem jan 31-et mondanak.
, vagy hogy akkor melyik lehet a tuti...
Esetleg nem volt passzív féléved? Ha jól tudom, az nem számít bele. -
ágica73
csendes tag
válasz
orkester
üzenetére
Sikerült az adatbázis!!!!
2-es!!!
Köszi a SOS-et.
Most nézem mit írtok...én is 2003-as gazdaságis vagyok, de én úgy tudom, mármint az információs irodán azt mondták, és a kiküldött (tavaly nyári) levélben is az szerepel, hogy 2009. augusztus 30-ig kell leabszolválni. Most akkor mi is van?
Na jó, pénteken megyek még vizsgázni és akkor mégegyszer megkérdezem....az inf irodán.
Vagy valaki értelmestől...
Ha tudok valami infót ezzel kapcsolatban megírjam? -
adalbert1
veterán
válasz
orkester
üzenetére
Nekem is visszaírták az IK-ról ezt, azzal együtt, hogy 36 vizsgám van...
Erre egyből telefon rájuk, kiderült, hogy ők a 2002>2003 tematikaváltás miatt látnak annyit..., és helyes az általam számolt 15+2 szigorlat.
Elméletileg nem lehetetlen megcsinálni, ha ebben a félévben is biztos megvan már 12. -
orkester
őstag
válasz
adalbert1
üzenetére
De, 2003-as gazdaságis vagyok. Még 1 félév van rá hivatalosan. De gondolom, ha már csak 1-2 tárgy van akkor méltányosságból(megfelelő összegért
) biztos engednek még egy félévet. Nem rég beszéltem Molnárnéval ő mondta, hogy még van egy félévem. Ő rendes és általában jól informált, bár mailre sosem válaszol, mindig felhív. 
-
adalbert1
veterán
válasz
-ZSIVÁNY-
üzenetére
Tényleg hülyeséget mondtam, én még 2003-as vagyok. A vizsgán pedig aszerint adta a lapokat, hogy ki milyen régen tanulta a tantárgyat, így én teszt+kifejtőset kaptam, a kevésbé régi évfolyamok pedig kifejtőset.
orkester : Te nem 2003-as vagy? Mit tudsz az abszolutórium megszerzésének határidejéről?
Írtam mailt a Molnárné Sz. Csillának, de jött egy automata válasz, miszerint 06.29-ig szabadságon van, és írjak az info@gdf.hu-ra. Írtam is, viszont őket már párszor zaklattam ilyen kérdésekkel, lehet hogy nem fognak örülni.
-
-ZSIVÁNY-
csendes tag
én nem szeretnék ellent mondani adalbert1-nek de szerintem az emberi erőforrás vizsgán csak kifejtős kérdések voltak.
nem hosszuak kb mindegyik 3-4 sor max.
én minden esetre a könyvből tanultam és igy elsőre 5-ös lett.
saját tapasztalatom szerint nem kell a pontos definició, hanem életszerű legyen a válasz.
persze azért kell tanulni.
ha voltál vizsgán azért ird le milyen volt.
adatbázis nekem is megvan - 3-as
-
orkester
őstag
Vajon nem lehetne valamilyen petícióval/szavazatgyűjtéssel megszüntettetni a módszertan szigorlatot? Jó dolog lenne.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
adalbert1
veterán
Hello!
Én az iliasban lévő pdf-ből készültem, így elsőre kettes lett. A vizsga nagyrészt teszt jellegű, van pár kifejtős kérdés is.
Engem az érdekelne, hogy akkor az abszolutórium megszerzésének a határideje mi pontosan?
Ill. kitől kell ezt megérdeklődni? Régen mondtak ugyan valamit az információs központban, viszont ma az egyik hallgatótársam elbizonytalanított vizsga után...
Szerintem dobok a Molnárné Szabó Csillának egy e-mailt, utána majd kiderül. -
mrmrg
tag
Sziasztok!
Emberi erőforrás menedzsmentből tudna valaki tapasztalatokat mondani?
Holnap délután megyek, és jó volna tudni mire számítsak, miből készüljek
Köszönöm előre is ha valaki segít

-
pjtr
aktív tag
Sziasztok!
2-es lett az adatbázisom
HUHHHHH de nagyon örülök most. (Persze módszertanból szivás lesz megint, de az majd csak ősszel)
Még java 1 vizsgára kell mennem, és elsütni a kultúrtöri házidogámat, és már csak 3.....Utána GO LEFKADA

-
Okica
csendes tag
S.O.S. piacfejlesztés

-
ágica73
csendes tag
Sziasztok 3 D studióból volt valaki vizsgázni? Valamikor? Vagy a Bognár tanárnál vizsgázott már valaki?
Ugy tudom a CADKEY-ből is ő vizsgáztat.
Ha voltatok, akkor a tapasztalatokat osszátok meg velem!!! -
adalbert1
veterán
válasz
-ZSIVÁNY-
üzenetére
Én múltkor voltam gazd töriből.
Odamegyek négyre, látom hogy velem együtt vagyunk vagy 9-en, és még ott a 3 órás csoport is. Kiderült, hogy a tanárnőnek nem szólt senki előre hogy vizsgáztatni fog, ő meg még valahol órát tartott éppen. A 3 órás csoport valakin keresztül odaszólt neki, nekik telefonon mondta is, hogy miből készüljenek mire jön.
Megjött olyan 4 után, minket (4 órai csoport) kiküldött, hogy mikor bejövünk az államosításról kell beszélnünk, addig elkezdett dumálni a 3 órás csoporttal.
Bementünk mi is, miután végeztek, dumáltunk vele az államosításról, néha kérdéseket tett fel, néha szembe állította a véleményünket...
Összességében nem volt nehéz, viszont nem tudom, hogy mennyire hasonlíthatott egy standard vizsgára. -
Okica
csendes tag
Üzleti infoból is jöhetne vmi ha van
ezt elfelejtettem, nagyon szétvagyok szakadva. nagyon nehéz időszakom van mostanában 
-
-ZSIVÁNY-
csendes tag
vizsgalapok elküldve.

-
adalbert1
veterán
Köszi, megkaptam!
Grat a szigorlathoz.

VIIR-ből meg dirket mondom a tanárnak, hogy nem jelentkeztem fel a vizsgára, mert a 12-eire jelentkeztem, nem tudtam elmenni, és ugye amíg nem viszi fel a jegyet nem tudok a következőre jelentkezni.
Megírom a vizsgát, leadom a beadandót, erre vizsga után látom, hogy felvitte a 12-eit eredményét (nem jelent meg), a 17-eire meg nem tudtam jelentkezni, kíváncsi vagyok ez hogy fog megoldódni. -
-ZSIVÁNY-
csendes tag
Ha kell valakinek az adatbázisból a 2 vizsgalap ami most volt az szóljon elküldöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- sziku69: Szólánc.
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- 5 db Konica Minolta bizhub A3 Színes MFP Nyomtató Csomag 1db C258 / 2db C224 / 2db C220
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- AMD Ryzen 5 8500G 6-Core 3.5GHz AM5 Box - PCX garancia 2028.10.06.
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
bárkinek van zh vagy vizsga valamilye az kérem dobjon e-mailt.

)

Lent persze egy jó negyed órát sorban álltam, mert ugyan csak 5-6 ember volt, de mindenki írogatott, kérdezgetett, a számítógép lefagyott...

Ez a java vizsgáztatás meg most betett
Még jó h, nekem nincs ilyenem
mindenkinek. 
DD

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

de mi az abszolutórium?
Aha nektek azért van 7 félév, mert nappalisok vagytok.