- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sh4d0w: Nyitlocker
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
Lizi-05
üzenetére
Hello!
Annak idején ezen én is gondolkoztam egy darabig, de sajnos már totál elfelejtettem, ami nem túl jó mert holnap szigorlat... Te is jössz?
Amúgy ha jól emlékszem ez a példa vagy az egyik vizsgalapon, vagy a könyvben volt.
Mostmár nem igazán fog az agyam, de 1-2 óra pihenés után nekiállok átvenni a feladatokat a holnapi szigorlatra, ha leszel még később lehet hogy leírom ezt is.FragMaster : de pontosan mi volt az otp-s kérdés? Mert sajnos csak ennyit írtam fel róla, de ez édeskevés ahhoz hogy legalább nagyjából tudjak róla valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Revolut
- PH! Darts
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Iqos cigaretta
- SzinkronSarok - Elegendő támogatás gyűlt össze a négy új projekthez
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4346, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4421, 100% Akksi
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest