- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Quadro NVS 450 videókártya teszt (4 Dp port, passzív)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Hello!
Nekem talán megvan valahol a gépen az 5 évvel ezelőtti (nem tudom mennyit változhatott, gondolom még mindig makro+mikro+környezetgazdaságtan), ha az érdekel kikeresem este ha nem leszek teljesen tropa...
Marketing 2-ből vagy Marketing közgazdászoknak nevű tantárgyból nincs valakinek valami anyaga vagy vizsgatapasztalata (ha jól sejtem a 2 elnevezés ugyanazt a tárgyat takarja)?
-
pjtr
aktív tag
Küldtem levelet!!
[OFF][/OFF]
Ezek voltak a feladatok. A tanár 1 kicsit összekeverte, de sztem simán meg lehet oldani.
Nekünk a 188.jav.xls-t adta. Mindenképpen írj vmit a feladatokhoz!!! Én nem tudtam befejezni a vizsgán a feladatokat, leírtam helyette, hogyan oldottam volna meg!!!!
Én tavaly nyáron csináltam meg, próbálj friss infót szerezni. Ha az idődbe belefér, akkor menj el a vizsgára, és nézd meg mik a kérdések, sztem sokat nem variál rajta a tanár.[OFF][/OFF]Kitartás!!! Darálni-Darálni a vizsgákat!!!!!!!!!!!!
-
adalbert1
veterán
Szia. Számvitelen ha jól tudom utoljára pjtr volt, én szerintem 1 éve tettem le. Úgy emlékszem hogy az iliasos tananyag jól használható volt felkészüléshez.
Excel gazd. alk. és progból szintén akkor voltam talán, akkor 3 feladat volt, 2 egyszerűbb (ebből megvolt a kettes) és 1 prog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Vicces képek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Autós topik
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ Ultrawide 144hz gaming monitor!
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Beszámítás! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest