Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
orkester
üzenetére
Hát a következő 6 napban akkor lesz a módszertannal dolgom...
Kösz az infókat!
Ami még furcsa, hogy jó pár tárgyból nincs kiírva vizsgaidőpont, pedig pl. filozófián azt mondta a tanár hogy lesz még januárba kiírva... Úgy látom írhatom a rinyálós e-maileket...
Mai negatív meglepetés: dinamikus listáknál az etr-ben ránézek a nem teljesített vizsgákra, látom hogy ott van még az irodaautomatizálás, amit egyszer letettem már, csak más kurzuskóddal és kicsit eltérő névvel. Lényeg a lényeg hogy a 2003-as tematikához az passzol amit leraktam, ami ott feltűnt az még a 2002-es maradéka. Írtam is gyorsan Molnárnénak hogy segítsen már megoldani ezt a problémát is, ha a többi tantárgyduplikálódásban is segített.
A diplomamunka még nekem is egy nagy kérdőjel... Igazából valami olyanról lenne jó írni, amivel később foglalkozni szeretnék és van is benne perspektíva, lehet továbbfejlődni azon a téren. Mert pl. nagyon jó hogy rengeteg tantárgyból tudok valamennyit, de igazán pro-nak egyikben se mondanám magam, de legalább rengeteg dologra van rálátásom.
Na meg melót is jó lenne keresni, ha már aug. óta munkanélküli vagyok, így jó lenne ha nem maradna a következő félévre semmi vizsga hátra.Amúgy aki nem a mostani melója mellett csinálta a sulit és csúszott vele, annak hogy fogadták hogy mondjuk 5-7 évig végzett egy 3,5 éves szakot?
Mondjuk oké hogy majdnem végig melóztam is mellette így bele tudom magyarázni hogy azért is csúszott, de külső szemlélőnek elég lúzer dolognak tűnhet majd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Crimson Desert
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Linux kezdőknek
- Apple MacBook
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- NIOH 3
- Az év legnagyobb kalandjára hív az új AMD Software
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Asus VivoBook S14 - 14,1 "FULL HD IPS - i5 1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- AlzaPower LML-120 Monitor Light Bar 5W, 51cm, fekete
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mondjuk oké hogy majdnem végig melóztam is mellette így bele tudom magyarázni hogy azért is csúszott, de külső szemlélőnek elég lúzer dolognak tűnhet majd.