Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Okica
csendes tag
Elég nehéz eligazodni hogy eppen mi a helyzet a suliban. Javasolom keresd meg budapesti informacios kozpontot tel. vagy akar mailen es ok tuti tudnak neked friss infot mondani. nekem ha barmi kellet en Peterne Hintos Andreat kerestem. Nagyon normalis es segitokesz. Egy probat meger. mail cime ha erdekel akkor: hintos@gdf.hu
-
Okica
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek friss tapasztalata a Palosi fele kontrolling1-bol? jol jonnenek kerdesek, vizsgalapok.
Koszike -
Okica
csendes tag
válasz
FragMaster
üzenetére
mi az uj hid cime?
-
Okica
csendes tag
válasz
FragMaster
üzenetére
a szigorlati tetelsor engem is erdekelne.
Palosi fele kontrolling vizsgarol tudtok valamit? honnan szedi a kerdeseket illetve a feladatokat?
Java: tud valaki segitseget adni ez ugyben? az elmeletet meg csak-csak de az UML ill. a feladatokat honnan szedjem?
-
Okica
csendes tag
Sziasztok!
SOS segitseg kellene mat4bol ha lehet. Hetfon vizsga es semmit nem tudok belole. hogy lehet atmenni ebbol? Ki volt mostanaban vizsgazni ebbol a vacakbol?
-
Okica
csendes tag
Volt valaki csutortokon kontrolling1bol vizsgazni? Ha igen mik voltak?
-
-
Okica
csendes tag
Sziasztok!
Vallalati penzugybol megvan valakinek kidolgozva a peldatar? Ha igen akkor elkuldene nekem? Szigorlatra kellene...
Es Kellemes Unnepeket mindenkinek ! -
Okica
csendes tag
Hali!
Annyi lenne a kerdesem, hogy aki felvan jelentkezve a 12.11kei vizsgara Javabol annak is enged meg egy feliratkozast? En kb. 3 hete jelentkeztem erre a vizsgara es a szerepel a listaban, hogy felvagyok iratkozva, de ha nyomtathato vizsganaptarat nezem akkor meg nincs benne. Ez vmi szoftver hiba vagy mi a fene van ilyenkor? Ja es csak a Januari vizsgannal szerepel, hogy bejegyezve vagyok. Ertitek ti ezt?

-
Okica
csendes tag
Volt vki mostanaban az ujfajta JAVA vizsgabol? Milyen feladatok lehetnek benne? 11en vizsga

-
Okica
csendes tag
válasz
adalbert1
üzenetére
hali.
Terinfo nagyon gaz. En most megyek belole majd 3szor. Iszonyat szivas az egesz. Csak egy szutyok kis tesztnek nez ki az egesz, de ha egy kerdesnel tob mint egy valasz is helyes es nem jelolod az osszes jo valaszt akkor 0 pontos az adott kerdes. Van benne 5 kerdes ami a gyakorlat resze. Aki volt gyakorlaton annak nem kell kitolteni azt a reszt. Automatikusan megadja. Es ha jol tudom akkor 7 ponttol megvan a kettes. Puskazni nincs sok eselyed mert jarkal mint a mergezett eger a tanar
DE van megoldas a szamodra
terinfo -
Okica
csendes tag
az en lemaradasom:
mat4
kontrolling
java
szamivtel alap
szamvitel elemzes
terinfo
modszertan
penzugy szigo+szakmai nyelvvizsga

-
Okica
csendes tag
Szeretnélek megkérni titeket, hogy van bármiféle hasznos anyagotok számvitel alap ill. elemzésbol azt nagyon szívesen fogadnám. Utolsó vizsgáim kozott vannak és félek hogy ezen a 2 tárgyon fogok elcsúszni. Léccike

-
Okica
csendes tag
Halika mindenkinek!
Szuksegem lenne egy kis segitsegre a beiratkozassal kapcsolatban.
Levelben azt kaptam hogy aug.28an 8tol 13ig lehet menni beiratkozni. Mi van akkor ha nem tudok elmenni az adott idopontban? -
Okica
csendes tag
Akinek nincs meg a JAVA tárgya az kösse fel a gatyaját
Java követelmények 2008.augusztus.1től -
Okica
csendes tag
Hali mindenkinek!
Gratula a sikeres vizsgákhoz mindenkinek! Köszönöm a sok segítséget amit kaptam. Hála nektek 18/15 meglett, így a köv félévet 6 tárgy+2szigóval nyitom és remélhetőleg ezek nélkül zárom.
Nagyon jó nyarat kívánok mindenkinek és ősszel veletek ugyanitt
-
Okica
csendes tag
http://data.hu/get/316333/kontrolling.rar.html
ami nekem van kontrollingból. akkor holnap tali a vizsgán, csak kár hogy nem tudom ki-kicsoda

-
Okica
csendes tag
S.O.S. piacfejlesztés

-
Okica
csendes tag
Üzleti infoból is jöhetne vmi ha van
ezt elfelejtettem, nagyon szétvagyok szakadva. nagyon nehéz időszakom van mostanában 
-
Okica
csendes tag
Hali mindenkinek!
Mi volt tegnap adatbázison? Ma mat4 megy valaki? -
Okica
csendes tag
-
Okica
csendes tag
Tud valaki vmit arrol hogy milyen kerdesek lesznek integralltvallalatiranyitason? tudom, hogy a konyv 12 kérdésébol, de azon belul vmi konrkettat?
Szigorlatozók, hogy sikerült?
-
Okica
csendes tag
Nekünk még anno előadáson közölte, hogy mi mind hülyék vagyunk és csak azért járunk ide, mert anyuci apuci beültetett hogy legyen papírunk. Mi úgyse akarunk tanulni és nem az Ő hibája hogy hatalmas a bukási arány adatbázisból. És hogy ha valami nem tetszik akkor lehet menni panaszkodni a dirinek, de úgysem megyünk vele semmire. Felsőbbévesek már megpróbálták kirobbantani, de nem sikerült és miből gondoljuk, hogy nekünk sikerülni fog. És ezt mind halál nyugalommal mondta el. Olyan volt mintha ez a monológ része lett volna az anyagnak. Na most aki ennyire lovon érzi magát és nyilván ott is van akkor nem lehet vele mit kezdeni, sajnos

-
-
Okica
csendes tag
válasz
orkester
üzenetére
Az a legkissebb problema, hogy regen voltak. A nagyobb az, hogy adatbazisbol joforman csak SQL-t kerdeznek nem tudom milyen aprolekosan es a statisztikabol is a tomor elmeletre kivancsiak. es hiaba vannak a matek tetelek mat 1 es 3bol megis az analizist kerdezik ami a mat2. Ez a legrosszabb szigo mindkozul. Meg a penzugy is piskota mellette vagy akar a szamvitel. Ezt is eltorolhetnek mint a programozas szigot.
-
Okica
csendes tag
válasz
-ZSIVÁNY-
üzenetére
hat ha nem nagy gaz akkor szerintem vedd fel jovore a nyari szemeszterben a targyat es menj le keszthelyre. csinaltok par merest, jol elszorakoztok. itthon beadsz egy jegyzokonyvet aztan annyi. Nalunk majdnem mindenkinek igy lett meg es az infokommunikacio is ilyen. Ha meg nem tudod ezt megtenni, akkor javaslom, hogy irj a tanarnak hogy mik varhatok vizsgan es ha jo kedveben van akkor megirja a konkrett vizsga feladatokat.
-
Okica
csendes tag
Kognitiv marketingbol valakinek valamije lenne? Kedden vizsga

-
Okica
csendes tag
Sziasztok!
Én is küszködöm a házival, hogy mit lehetne írni és még mindig nem jöttem rá semmi okosra. Sok sikert a házikhoz.
-
Okica
csendes tag
válasz
-ZSIVÁNY-
üzenetére
Koszonom szepen. Biztos hasznat fogom venni, mert a tegnapi vizsga ugy karo mint az allat
Jovoheten penteken lesz meg vizsga, de addigra ugyse lesz meg a jegy. Ugyhogy ezt szepen tolom magam elott tovabb. Na sebaj.Holnap munkavedelem meg kulgazd ismeretek.
Kulgazdbol valami info?
-
Okica
csendes tag
Kontrollingból feladatat számításokhoz képletek megvan vkinek?
Nagyon szívesen fogadnám, lécci
-
Okica
csendes tag
Igen, sikerült. 3ast kaptam végül.

Holnap viszont kontrolling és fő a fejem.
Akinek van hozzá valami azt kérném. nekem nem sok mindenem van.
data.hu/get/316333/kontrolling.rar.htmlAdatbázis mennyire volt gáz? Főleg az SQL rész. Abból nagyon kész vagyok és az nélkül karó a vizsga
-
Okica
csendes tag
Hali!
Holnap vizualból vizsga. Kapok valakitől segítséget?
-
Okica
csendes tag
A felsoroltak közül örülni fogok ha a fele sikerül. Pocsék ez a félévem nagyon. És jövőre végezni kéne valahogy

-
Okica
csendes tag
Ami a vizsganaptáramat illeti hát eleggé zsúfolt a hónap:
3án EEM, 5én Vizprog, 7-én kontrolling1, 9-én munkavédelem+külgazd ismeretek, 12-én IVTSZ, 17-én marketing 2, 19-én adatbázis, 20-án Mat-4, +térinfo, 23án üzleti infó, 24én piacfejlesztés.
Na, tud valaki überelni engem?
-
Okica
csendes tag
-
Okica
csendes tag
válasz
adalbert1
üzenetére
Hát én erősen gondolkodom rajta elmenjek-e. Akik voltak azt mondták, hogy az iliasos pptből kérdez. abból viszont van kb. 200dia
Házit is lehet csinálni, állítólag érdemes. Vizuálhoz meg nagyon nem értek. Most megyek másodszor belőle.
Térinfoból valami használható nincs valakinek? Abból is megvágtak már
-
Okica
csendes tag
Elhoztam Excelből a vizsgalapokat. Mindig ezeket adja, csak cserélgeti. Mi a 3as lapot kaptuk. Hátha segít vkinek:
http://data.hu/get/305557/Az_Excel_gazdasagi_alk.zip.html -
Okica
csendes tag
Hali!
Már régebbről olvasom a topicot, de eljött az idő, hogy csatlakozzak közétek. 2005os évfolyam vagyok és marhára lemaradva. Lesz több mint 10 vizsgám
Mostanság HEM es Vizprogból megyek vizsgázni. Tudna segíteni vki egy kis segédanyaggal? 
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Projektor topic
- Házimozi haladó szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- EAFC 26
- Mini-ITX
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- Eladó Honor X7 4/128GB / 12 hónap jótállás
- Update 01.06. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

meloba meg mar most kezdodik a karacsonyi hajtas....hogy lesz igy meg az osszes targyam 

DE van megoldas a szamodra

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
de mi az abszolutórium?
thx