Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shodan
őstag
Sziasztok!
Aki most diplomázik, vagy diplomázott azoktól kérdezném hogy ez a konzulensi dolog hogy megy?
Még egyenlőre csak ott tartok, hogy kitaláltam hogy miről fogok írni
, meg elkezdtem az anyaggyűjtést.
De szerintem nincs olyan tanár aki igazán otthon lenne a témában, ebben az esetben mit csináljak, mennyek be, ha igen egyátalán kihez?
kivel tudom megbeszélni hogy amit választottam az jó egy egyátalán, vagy hogy lehet e külsős konzulensem meg ilyesmi... -
Shodan
őstag
diplomához ugye elég a lexinfos alap nyelvvizsga?
-
Shodan
őstag
Nem tudjátok az IK meddig van még nyitva??? nem veszik fel a telefont, pedig fontos lenne.
-
Shodan
őstag
Nekem a nagy nap ma volt, végre megvan az abszi

-
Shodan
őstag
Én 2004 MI-s vagyok.
Remélem nem lesz szükségem erre a méltányoságira, de akkor szerintem nekünk is van ilyen, majd megkérdezem akkor. -
Shodan
őstag
Szerintetek mi van akkor ha 1 tárgy miatt nincs meg ebben a félévben az abszolutorium
:S
Kicsit tele van a gatyó mert nekem is már csak a java2 van hátra és elvileg idén be kell fejezni a sulit, csak az a baj hogy ez a java nagyon nem megy meg a vizsga is qrva szar.
Szóval ilyenkor mi van, bukom a sulit?
mert akkor kicsit morcos lennék... -
Shodan
őstag
ma bementem, kiderült azért tűnt el mert ezekre a tantárgyakra még nem fizettem be a tuf díjat, holnap küldik szét a csekkeket.
-
Shodan
őstag
másnak is eltűnt az összes tantárgya ez etr-ben?

-
Shodan
őstag
sziasztok!
van egy 3xra felvett tárgyam(java2), beiratkozásnál azt mondták hogy csak akkor tudom felvenni majd ha befizetem 6000ft csekken.
De most ez etr-be a tantárgyujrafelvételnél fel tudtam venni.(ez van még oda írva etr-be A TVSZ értelmében, egy tantárgyat a hallgató kétszer vehet fel ismételten.A harmadszori felvételhez külön engedély kell! Ezt a tárgynál jelezzük.) az engedélyt kitöltöttem viszont még nem fizettem be semmit. Akkor ne is fizessek? -
Shodan
őstag
Vigyél egy csomó lapot, egyforma tényleg soha nincs, de némelyik nagyon hasonló lekérdezés.
Csak egy kicsit kell átírni, vagy más adatokkal van.Nekem meg meglett a matek szigorlat.
Szerintem nagyon könnyű volt. Senkinek nem kérdezett bele. Ratkó bejött kiosztotta a lapokat, leült az asztalhoz. 1 órát lehetett írni. Kivitted a lapot, kipipálta , azt viszontlátásra. -
Shodan
őstag
Aki volt mostanában matekból szigorlatozni az elírhatná hogy hogy zajlik.
Lehet puskázni? kell e öltönybe menni? melyik tanár van? vissza kérdeznek?..stb.
Még soha nem szigorlatoztam
-
Shodan
őstag
válasz
adalbert1
üzenetére
Nekem azt mondták TO-n, hogy nincs határidő, de jobb minnél előbb.
Én ugyanúgy tudok vizsgázni. Inkább félév végén fizesd be szerintem, abba nem köthetnek bele.Mintha köv félév elején fizetnéd.
Ha nagyon elkezdenek pampogni akkor, mivel gondolom neked se ajánlva küldték, azt mondod nem jött semmiféle csekk. Biztos elveszett a postán
vagy mint esetedben még a cím se egyezik. -
Shodan
őstag
Nekem is megjött a csekk 80k-ról.
A szép az egészben , hogy mikor kérdeztem, és mailt írtam azt mondták hogy nem kell fizetni!!!!, úgyhogy azt a pénzt szépen el is költöttem.
Most bementünk TO-ra és azt mondták, bocsi , de mégis csak kell fizetni csak sok dolga volt az erre illetékesnek és még nem tudták kipostázni a csekkeket.
Hát köszi bazdmeg
csak, így egyik napról a másikra mindjárt előkapok majd 80ezret. Majd év végén talán befizetem, mert ha jól tudom határidő nincs.
De azt így szolídan megemlítették hogyha nem fizetem be akkor lehet hogy az idei vizsgáimat semmisenek veszik. Gondoltam kinyomtatom az emailt amit küldtek és bemutatom az arcukba, de aztán rájöttem hogy teljesen felesleges, ez a GDF és ezt újra bebizonyították. -
Shodan
őstag
Adatbázison lehet könyvet vagy jegyzetet használni?
-
Shodan
őstag
lol, sql9 videoban a vége fele végig ilyen horkolás hallatszik

-
Shodan
őstag
Szia, igen én megyek szerintem.
Pont ma kezdtem el átnézni . A fórumon azt olvastam hogy a könyv semmit nem ér, ezért én is az iliason lévő tananyagot szedtem le, amiben van video is meg példafeladatok stb. Csak az a baj hogy nagyon nem értem.
Még ezzel a külső kulcs fogalmával se vagyok tisztába, így első lecke átolvasása után. Gondoltam 10 nap alatt lepörgetem, de elég keménynek tűnik. 
vizsgaelőkészítőn még tavaly voltam, de az semmit nem ér szerintem.
-
Shodan
őstag
válasz
orkester
üzenetére
Ez kb szerintem annyira lehet komoly mint ez a csekk dolog. a + 1 félévet szerintem biztos megadják, IK-n már biztos külön formanyomtatvány is van rá

Az a sulinak is az érdeke hogy minnél többen lediplomázzanak.
Nem hiszem, hogy 3 tantárgyal a vége előtt azt mondanák hogy itt most vége, viszontlátásra. -
Shodan
őstag
Megjött a levél!
Önnek nem kell a tantárgy felvételért fizetnie csak azokért a tantárgyakért, ha volt olyan, amit 3-ra vett fel.
Üdvözlettel,
Bankné Kucsera Edina

-
Shodan
őstag
Na az van hogy ma bennt volt haver megkérdezni hogy mi van a csekkel, és azt mondták hogy csak 3x tantárgyujrafelvételért kell fizetni.
de lehet hogy csak az IK hozta a színvonalát. Valószínű inkább küldök egy mailt, hogy akkor most mi a picsa is van. -
Shodan
őstag
Lehet valahogy már felvett fakultatív tárgyat cserélni másikra? mennyibe kerül ez?
-
Shodan
őstag
-
Shodan
őstag
csak a diploma tervre értettem.
-
Shodan
őstag
válasz
-ZSIVÁNY-
üzenetére
Jaj nehogy már a munkavédelemtől parrázatok. A tanár ellök egy-két herés poént
, mikor a házira került a sor, akkor azt mondta, menjenek kergeni a lányokat, beírta a jegyet, azt viszlát.
Puskázni akár padon nyitott könyvből is lehet kb, vagy megkérdezed a tanárt hogy mit írjál és kész.
-
Shodan
őstag
Hu de ráharaptatok
, van még egy csomó ilyen urnás lóf@sz amit kidolgoztam, de csak lapon.
Ha van rá igény és lesz időm holnap megpróbálom lefényképezni...mondjuk pont ezek a legkönnyebbek. -
Shodan
őstag
válasz
-ZSIVÁNY-
üzenetére
180 az abszolutórium, a diploma meg nem számít abba. Magyarán ha megvan minden tantárgyad akkor már sínen vagy a diplomával ráérsz később is bajlódni nem számít a képzés időbe, legalábbis IK-ban ezt mondták, ezért ne vedd biztosra

Nekem is ma qrva jó volt bemegyek vizsgázni és a tanár 40perc múlva se jelent meg,
2. e-mailemre nem válaszolt,ZHmat elhagyta vagy mi a f@szt csinált vele.
Komolyan mondom már elegem van az egészből. Ebben a félévben kemény 2 tárgyam van meg, pedig jövő féléveben már végezni akartam , így szerintem nem lesz meg
-
Shodan
őstag
Ezaz elektrotanár nem normális, írtam neki mailt hogy hányas lett a ZHám?
És ilyet visszaír hogy nem találkozott vele és hogy írjam meg a 2ZHn mégegyszer. Ez komolyan mondom vicc ez az iskola. Most én szopjak azért mert nem találja

-
Shodan
őstag
miután befizettem a sárga cseken az UV díjat, az menyi idő még bekerül a rendszerbe? már lassan 1 hete befizettem

-
Shodan
őstag
Ezt a hülye számítógéphálót komolyan modndom nem hiszem el. Már 3x vagyok, vittem vagy 20 puskát ugyanazt használom mint a többiek, és karó.
Egyedül a kifejtősökből kettőt nem tudtam, a tesztet full puskából írtam. Komolyan gondolkozom hogy kikérem a dolgozatom, csak nem tudom hol és mikor lehet. -
Shodan
őstag
válasz
adalbert1
üzenetére
Mindegy már megszívtam
mindent vittem csak függvénytáblát nem.
Pedig azt mondták mindent lehet használni, közbe meg csak kézzel írott jegyzet +függvénytábla.Elméleti része talán meglesz.Adatbázisból pont tegnapelőtt voltam vizsgaelőkészítőn. Hát szerintem is elég gáz.Főleg a tanár, nekem nagyon unszimpatikus,(Kupcsik).
III. szerintem igen, de nem akarok rossz infot mondani. Valaki majd még erősítse meg.
-
Shodan
őstag
Én jövőhéten fizikából megyek, még első féléves tantárgy ,úgyhogy már semmire nem emlékszem belőle. Nincsen belőle valakinek kidolgozott példái? elkészítő jegyzet vagy hasonlók?
-
Shodan
őstag
válasz
orkester
üzenetére
a képzési időn túl 2 félév támogatott, köszi ,na erre voltam kiváncsi.
Nekem elvileg még nem kell fizetnem remélem, mondjuk beiratkozásnál nem is említették.
De ugye tudjuk milyen ez a suli.
Akkor szerintem most felveszem az összes elmaradt tárgyamat, bukni nem bukhatok rajta mert aztán úgy is fizetni kell köv félévbe érte.Mégvalami, nem tudom 3x felvétnek az számít ha: kötelezően felvett + még 2x felveszem.
vagy kötelezően felvett+ még 3x felveszem?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Arc Raiders
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- sziku69: Szólánc.
- Nintendo Switch 2
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
, meg elkezdtem az anyaggyűjtést.

:S

vagy mint esetedben még a cím se egyezik.
A szép az egészben , hogy mikor kérdeztem, és mailt írtam azt mondták hogy nem kell fizetni!!!!, úgyhogy azt a pénzt szépen el is költöttem.
csak, így egyik napról a másikra mindjárt előkapok majd 80ezret. Majd év végén talán befizetem, mert ha jól tudom határidő nincs.
jó lenne...