- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
Azt hogy "változatlan feltételek mellett ... 2015. augusztus 31-ig kell biztosítania" én úgy értelmezem, hogy addig kötelező változatlan feltételek mellett biztosítani, utána pedig dönthet, hogy
- továbbra is változatlan feltételek mellett biztosítja
- megváltozott feltételek mellett biztosítja
- egyáltalán nem biztosítja.
Vagy esetleg már közölték is, hogy az utóbbi? -
BaLee
addikt
válasz
canniball #2098 üzenetére
Nem, ennek pont annyi a lényege, hogy augusztus 31 után már nem fogsz tudni záróvizsgázni. Viszont én úgy hallottam, hogy aki a májusira elmegy és esetleg nem sikerül annak még lesz 2 lehetősége pótvizsgára.
De aki a májusira nem jut el és a fősuli nem ír ki augusztusra vizsgát esetleg (állítólag mérlegelik) az bukta.Újra elkezdheti a fősulit és beszámíttathatja a tárgyait amiket esetleg elfogadnak.
-
-
BaLee
addikt
válasz
canniball #2096 üzenetére
"Záróvizsgára bocsátás feltétele
Azok a hallgatók, akik a tanulmányaikat 1998-ban vagy az előtt kezdték, csak érvényes rektori engedéllyel vizsgázhatnak, amit külön kérvényezniük kell. A kérvényt a főiskola rektorának kell címezni, személyesen az Információs Központban leadni, vagy postán a GDF Tanulmányi Hivatalának kell küldeni.Azoknak a hallgatóknak, akik 1999-ben vagy később kezdték tanulmányaikat főiskolai képzésben, a záróvizsga nincs határidőhöz kötve.
A 2006. szeptember 1-je előtti képzések szerinti záróvizsgát és az annak megfelelő, főiskolai szintű oklevelek kibocsátását változatlan feltételek mellett az oktatási intézményeknek 2015. augusztus 31-ig kell biztosítania (2011. évi CCIV. törvény. a nemzeti felsőoktatásról 112.§ (4)).
A 2005. évi felsőoktatási törvény alapján, a 2006/2007-es tanévtől megkezdett képzésekben a záróvizsga határidő nélkül letehető, de változatlan feltételek mellet csak az abszolutórium megszerzésétől számított hetedik évig (2011. évi CCIV. törvény. a nemzeti felsőoktatásról 112.§ (2), 2005. évi CXXXIX törvény a felsőoktatásról 60.§ (4)).
A 2011. évi nemzeti felsőoktatási törvény alapján, a 2012/2013-as tanévben indult képzésekkel kezdődően, a záróvizsga a hallgatói jogviszony megszűnése után két éven belül változatlan feltételek mellett letehető, de az ötödik év eltelte után záróvizsga nem tehető (2011. évi CCIV. törvény a nemzeti felsőoktatásról 50.§ (3))."
A 2. és a 3. bekezdés üti egymást első olvasásra de szerintem csak arról van szó hogy nincs határidőhöz kötve, de a főiskola csak addig az időpontig köteles biztosítani a vizsgázás lehetőségét és ugye miért is biztosítaná tovább ha nem kötelező...
-
BaLee
addikt
GDFHID.hu oldalon található Mazsola ill. Arkangyal féle kidolgozásból.
Előbbi inkább összefoglaló, vázlat, inkább akkor jó ha a részleteket már tudod, utóbbi pedig részletesebb.Most az A tételek vége felé járok a B tételsor még hátravan az a programozás az sokkal húzósabb lesz...
-
Diva83
újonc
Sziasztok! Valakinek nincs meg az Intézményi nyelvvizsga feladatsor?
-
BaLee
addikt
Én nemrég álltam neki a diplomamunkámnak. Sokáig húztam (2002ben kezdtem) és augusztus 31ig van határidőm addig már csak 1 záróvizsga lesz amire odaérhetek.
Tök jó, hogy anno nem volt rá határidő most lett valami törvénymódosítás amiről nem is értesítettek és most határidős lett a dolog...
-
mufi
senior tag
Kihaltatok fiúk?
-
adalbert1
veterán
Valaki írt mostanában diplomamunkát? Úgy döntöttem, hogy az idei évben végre lezárok mindent a sulival kapcsolatban és megcsinálom a diplomamunkát és a záróvizsgát. Erről jut eszembe, záróvizsgán voltatok mostanában? Milyen volt, hogy ment?
-
xtibi
tag
Sziasztok,
Olvas itt valaki mostanában? Valakinek vannak gazdaságis kidolgozott záróvizsga tételek 2010 utánról?
Köszi. -
Gorneck
legenda
Bakkke...mióta nem lehet átvenni a diplomát időpont egyeztetés után (1-2 napon belül)?
Lassan két éve államvizsgáztam, nov 4dikén sikeresen levizsgáztam angol közép szóbeliből. Gondoltam él a dolog, hogy felcsörgöm a TO-t és majd jól megkapom a diplomám a héten, ha már tegnap átvettem a nyelvvizsgám. Mivel volt egy régebbi levelezésem így inkább mailt írtam.
Erre a mai válasz kicsit ledöbbentett, hogy 30 napos átfutási idő van...a nyelvpapper bemutatásától számolva. WTF?
Államvizsga után kicsit mást mondtak nekem.Nahh mind1, holnap jöhet egy kis kocsikázás, vagyis nem teljesen, majd rokon felviszi nekik, olcsóbb, mintha közjegyzőzöm és postázom...és szabit se kell kérnem...
-
patyia
csendes tag
Sziasztok!
Van itt valaki, aki jelenleg GDF-re jar es 6. vagy 7. felevet vegzi (muszakin)?
Szeretnek informalodni!Koszi
-
audi100td
nagyúr
Sziasztok,
most kezdek általános rendszer gazda (fsz) szakon, pótfelvételivel rendelkeztem és kicsit össze vagyok zavarodva a tanagyaggal kapcsolatban, lehet lemaradtam valamiről. Az infó központban azt mondták, hogy nem kapunk nyomtatott könyveket, viszont nem tudom, hogy milyen anyagokat kell magammal vinnem az órákra, holnap pl. műszaki matek és programozási alapok lesz. Az ilias-ban található anyagokat kell kinyomtatnom vagy hogyan működik a dolog? előre is köszönöm a segítséget
-
Gorneck
legenda
válasz
Yushchenko #2073 üzenetére
Én annyira nem, mert az én hibámból történt ez...ha nem tökölök ennyit ezzel, akkor nem bukok egy német c közepet...bár ez igazából nem sokat számít (sehol se kérik, beszélj és kész).
Ami inkább bosszant, hogy szüleim vagyonokat fizettek ki németből elég jó legyek, erre ezt egy tollvonással lenullázták...ergo az a rengeteg idő/pénz kárba veszett....ez jobban bosszant.Viszont pontot már eléggé tennék a dolog végére...eléggé szopóágon voltam végig a fősulis levelezős éveim alatt. Mindig olyan sulikat évfolyamot fogok ki ahol épp variálnak...
A vizsgámra se vok vmi büszke, újrahúztam tételt (sikerült 3 olyan tételt kihúznom amihez sok közöm nem volt, de a szakdolimat az egyik vizsgabiztos külön kiemelte, hogy neki nagyon tetszett és elég érdekes témát fejtettem ki), de tisztesen helytálltam és ez a lényeg...
Szal már nagyon le akarom zárni... -
Gorneck
legenda
válasz
Yushchenko #2071 üzenetére
De megérte volna, inkább fizettem volna ki 5k-t, mint most ismét tanárhoz járkáljak (vagyonokat költeni, mert manapság az) olyan nyelvből ami helyett mást kéne nyomnom...de ez volt a leggyorsabb, mint majdnem nulláról kezdeni (bár annyira nem vagyok nulla angolból, de azé lenne még mit tanulni) egy másikat és vizsga szintre hozni magam.
De sajna nem lehetett, mert 2008ban hoztak egy törvényt miszerint a 2000 január előtti vizsgát lehet kukázni. Erről információt nemtom miért nem közöltek vagy ha közölték hol publikálták...persze én vagyok a ludas, megtehettem volna a honosítást előbb is...de mikor 2006-2007-ben pezsegtem ennek ügyében mindenki hülének nézett és aszonták nem kell foglalkoznom ezzel el fogják fogadni...hááát nem...
De illet is kb ebben az országban tehetnek meg... -
Gorneck
legenda
válasz
Yushchenko #2069 üzenetére
Anno fénymásolni is akarták a nyelvvizsgám és akkor bukott ki, hogy ez nem kemény fedeles és honosítani kéne. Utána meg a nyak beközölte, hogy beszoptam...jíísoráz van...
Ezért kérdeztem inkább, hogy hasonló cipőben járt e vki, mert ismerős szerint elfogadják vagyis el kéne fogadniuk azt az igazolást is amit kapok a szóbeli után (így nem kell heteket hónapokat várnom a postára).Aszhem akkor érdeklődöm náluk...
-
Gorneck
legenda
válasz
Yushchenko #2067 üzenetére
Az oké, mert lassan 1,5 éve ezen már túl vagyok...megkaptam az igazolólapot (államvizsgást), hogy vizsgáztam és, hogy kell nyelvvizsga.
Akkor böfögték be vizsga után, hogy nem fogadják el a nyelvvizsgám, később derült ki az ok: 2000 előtti. Majdnem felrobbantam a portán...vagy mijjaz.
Most októberben lehet megyek vizsgázni amiről ismét kapok papírt, de a véglegesre akár 8 hetet is mondtak...meló miatt nekem meg jó lenne minél előbb kézbe kapni a diplomám...de akkor ezek szerint meg kell várnom a végleges bizonyítványt...
Hááát nem vok vmi boldog...azt hittem a két fecni bemutatása elég lesz...Aszhem megkérdem a TO-t...
-
Yushchenko
őstag
válasz
Gorneck #2066 üzenetére
Helló!
Nem hiszem, hogy az igazoló centlinek relevanciája lenne a diploma átvételével.
Amikor sikeresen teljesítetted a záróvizsgát, egy-két óra múlva kapsz egy papírt, hogy a záróvizsgád sikeres, de mivel a nyelvi követelményeket nem teljesítetted a diplomádat nem kaphatod meg. Utána pár hét mire elkészül a diploma, amit a nyelvvizsgád bemutatása után elvileg azonnal megkapsz.Üdv. Yush
-
Gorneck
legenda
Sziasztok.
Vki kapta meg úgy a diplomáját, hogy utólag mutatta be a nyelvvizsgáját? Szóbelizni megyek és annak elvileg ott megkapom az eredményét (kapok vmi igazolófecnit), a véglegesre ugye várni kell nem keveset.
Szóval azzal az igazoló fecnivel átvehető a diploma? -
Vagtam
tag
válasz
Yushchenko #2064 üzenetére
Köszönöm
-
Vagtam
tag
Hi Mindenki!
Tud valaki esetleg kidolgozott, Műszaki Infós záróvizsga tételeket adni. - A részleteket természetesen priviben megbeszéljük
-
canniball
nagyúr
Nem gondoltam volna hogy manapság egy alapvetően műszaki főiskolán ezt még kézzel végzik...
A Neptunból letölthető Kreditátviteli kérelem kell hozzá, illetve hogy befizesd a díjat (eddig 5000Ft/kérelem volt); ha jól emlékszem beiratkozástól számított egy hónap a leadási határidő.
-
ath
senior tag
válasz
canniball #2057 üzenetére
lekönyvelés alatt azt értem, hogy az utalás egy gyűjtőszámlára történik, nincs mindenkihez külön számlaszám generálva. innentől kezdve van egy-két ember, akik az utalások közlemény rovata alapján, vagyis neptun kód alapján az utalásokat adott júzerhez társítja.
bmf-es tárgyakat szeretnék beszámíttatni, így van.
-
canniball
nagyúr
"a problémát a lekönyvelés jelenti..."
Milyen lekönyvelés?"felvett tárgyaknál nincs egy se..."
Gondolom még nem aktiváltak (vagy mifene), majd idővel ott lesznek, neked ezzel nincs dolgod."bmf-nik tárgyakkreditációról tud valaki infót?"
Mármint a BMF-n letett tantárgyaidat szeretnéd "beszámíttatni"? -
ath
senior tag
válasz
canniball #2055 üzenetére
nem azzal van a baj, hogy bankon belüli, vagy idegen a tranzakció.. a problémát a lekönyvelés jelenti, hogy a neptunban megjelenjen. az mondjuk nem tiszta, ezen mit lehet molyolni, főleg hogy ott a közlemény..
én ilyen papírt nem vittem. többeknél láttam neptunon belüli befizetésről kinyomtatott papírt, rákérdeztek nálam is, mondtam nincs, átutaltam, neptunon belül is, el is fogadták..kérdés: felvett tárgyaknál nincs egy se, holott azt mondták beiratkozásnál, fel lesz véve minden előre: most akkor még se? bmf-nik tárgyakkreditációról tud valaki infót?
-
canniball
nagyúr
Igen, mára nekem is átért. Elutaltam a második felét is, kíváncsi leszek odaér-e időben... Lehet nekem túl nagyok az elvárásaim de bankon belül 3 napot kissé soknak tartok...
Azt írják a tájékoztatóban hogy be kell küldeni "a költségtérítés befizetésének igazolását" is, az mégis mi lenne jelen esetben? -
canniball
nagyúr
Próbálta már valaki (mondjuk az előző félév végén) ezt az új, neptunos-átutalós fizetést? Meddig tart amíg átér a pénz? Délelőtt utaltam (OTP-ről), azt hittem házon belül egy-két óra alatt lerendeződik de még semmi.
-
Fooler89
őstag
Helloztok!
Beköszönök, mivel Szeptembertől a GDF-re fogok járni.
Az első kérdésem, erre az augusztusi intenzív angol tanfolyamra valaki jelentkezett? -
kfazekas
újonc
Sziasztok! Szeptemberben államvizsgázok GDF informatikus közgazdász szakon. Januártól megváltozott a tételsor. Van valakinek új kidolgozott tételsora? Hálás lennék érte, két gyerkőc mellett a megtanulása is elég lesz. Előre is köszi
-
Vagtam
tag
Sziasztok!
Tudja valalaki, hogy hol lehet megnézni a GDF-es diplomamunka témákat mostanság?
Előre is köszönöm.
Tomi
-
Atos23
senior tag
Ha valaki A-T-K mérnökinfóra (távoktatásos) jár a GDF-en, kérem jelezzen nekem, csak 1-2 kérdésem lenne a bejárások gyakoriságáról.
-
adalbert1
veterán
Valaki csinált esetleg adatbázis-kezelés diplomamunkát? Ugyanis a lehetséges dm tervek között csak pár darab téma van felsorolva, de a megvalósításról semmit nem írnak, ezek szerint mindegy hogy milyen adatbázis-kezelő rendszerben valósítod meg a kiírást? (gondoltam így 2 évvel abszolutórium megszerzése után újból előveszem a dm témát
). Ezen kívül kb. gazdasági területen láttam érdekes témákat amiket megvalósíthatónak tartok (mármint záros határidőn belül), de arrafelé nem akarok orientálódni.
-
canniball
nagyúr
válasz
Yushchenko #2036 üzenetére
Gratula!
-
Yushchenko
őstag
És megvan... Kaczurnál azért ez nem volt egyszerű művelet.
-
canniball
nagyúr
válasz
Yushchenko #2033 üzenetére
Kéz és lábtörést!
-
Yushchenko
őstag
Szerdán záróvizsga. Valakinek egy-két jó tanácsa nincs nekem?
-
fagimumus
újonc
Sziasztok!
Statisztikai szoftverekből kellene házit csinálnom OpenStat4 programmal. Segítsetek! Elakadtam. Nem tudom megcsinálni a házimat. Számomra alkalmatlan a dvd tananyaga a szoftver használatának elsajátítására. Nem vagyok statisztikából sem egy iq fighter, gondolom ez is hátráltat.
-
ath
senior tag
sziasztok.
azon gondolkodtam el, hogy korábbi pályafutásom alatt meggyűlt a bajom a programozással, ezért úgy gondoltam, nem lenne rossz, ha már most tudnék valamelyest foglalkozni vele.. van valaki, aki tudna esetleg anyagot adni, hogy milyen feladatok, példák, vagy követelmények voltak a mostani őszi félévben, vagy akár korábban? bármi, ami hasznosítható örömmel fogadnék, most nem szabad emiatt lemorzsolódnom
-
Atos23
senior tag
válasz
Yushchenko #2022 üzenetére
Nem válaszol itt senki semmire.
És az a gáz, hogy ugyanez a helyzet a GDF gyöngyösi központjával. Felvételi határidő lejárta előtt 3 napig próbáltam napi többszöri hívással elérni telefonon őket, e-maileket elolvassák, de nem válaszolnak...
-
Yushchenko
őstag
Sziasztok!
28-án megyek MI Bsc záróvizsgára. Ha van valakinek valamilyen jó tanácsa, azokat szívesen fogadnám
Melyik gdfhid-os tételsorból érdemes készülni?
Üdv. Yush
-
Atos23
senior tag
Halihó
Idén megjelöltem jelentkezési lehetőségnek a mérnök infót a GDF-en. A szokásos kérdést szeretném feltenni: A konzultációs központokba milyen gyakran kell bejárni, ha a költségtérítéses távoktatást csinálom?
A hétvégi alkalmak gyakorisága érdekelne, Pl. hogy hetente, kéthetente, s akkor is milyen napokon hány órától hány óráig?
Köszi
-
-
ath
senior tag
válasz
Gorneck #2012 üzenetére
Chereek: köszi a választ!
Gorneck23: pesti központ, és nagyon bízom benne, hogy csak a hétvégékre esnek az órák.. hétfőn hívtam fel a sulit, és azt mondták, bizonyos órák eshetnek péntek délutánra is, ami meló szempontjából egyelőre nem tudom, mennyire oldható meg
valójában a programozás része az, amitől tartok, nappalin kezdtem a bmf-en még anno, akkor amiatt borult az egész. (igaz, nem is fektettem bele akkora energiát, szóval csak magam okolhatom)
-
Gorneck
legenda
válasz
canniball #2013 üzenetére
Az uccsó évfolyamba voltam akik még a régi szerint kapták a diplomájuk.
Amúgy sztem nagy faszság volt kivenni őket...Ami keverés van a közoktatásban már semmin se lepődöm meg. Gyorsan érdeklődtem is nyelvvizsga ügyben...amint lehet már megyek is vmi tanfolyamra majd vizsgázni...remélem nem felejtettem sokat 12 év után.
-
Gorneck
legenda
- Melyik konzultációs központról van szó? Mert tőlük függ mikor lesznek az órák.
Nekem még anno hétköznap voltak az óráim...szerda vagy csütörtök 14-től...
- Személyes és általában írásbeli, kivétel a szigorlatok, mert ott volt olyan ahol szóban is kellett. A beadandók nem nehezek, egy kis "gyűjtögetéssel" 1-2 óra alatt letudhatóak. Volt olyan vizsga is amire a beugró egy otthoni feladat volt.Röviden ennyi. 3 műszak mellett némi tanulással nem volt nagy kihívás, bár ez sokban függ milyen tanárokat fog ki az ember. Nekem pl a pár kredites semmi értelme tárgyak jelentették a főiskola legnagyobb kihívását...
Lényegében, ha tudsz rá fordítani elég időt és van kitartásod is, akkor nem lesz gond...
-
Chereek
csendes tag
Szia!
Távosoknak szombaton van tanítás!
Nem kötelező megjelenni (azaz nem kapsz semmit ha nem vagy ott), viszont javasolt (ahogy ez lenni szokott)!
Leginkább írásbeli vizsgák vannak, 1-2 tantárgyból van beadandó. (plusz vannak olyan tárgyak ahol ha beadsz házi készítésű dolgozatot, akkor emelik a Zh vagy vizsga eredményét!VALAKINEK van kontrolling 2 (eset tanulmány)-ból vmi emlékei, esetleg vmi anyaga???? vagy,h milyen a vizsgalap??
Köszi
-
ath
senior tag
üdv.
jelen helyzetemben nem maradt más lehetőségem, mint munka mellett elvégezni egy főiskolát. infó ami a legközelebb áll hozzám, így találtam a GDF mérnök infó szakát távoktatáson.
sajnos esélyem sincs visszaolvasni a teljes témát, így nagyon röviden szeretnék egy kis jellemzést kapni arról, mire számíthatok, ha felvételt nyerekérdekelne pl tanterv, hogy kötelező előadás/gyakorlat van e, ha igen, ezek minden esetben hétvégére esnek, vagy péntekre is? a vizsgázás sem teljesen tiszta, hogy akkor ez beadandókat jelent, vagy személyes megjelenésűt? próbáltam utánaolvasni a dolgoknak, egyelőre ez volt a legaktívabb topic, amit első keresésben találtam, örömmel vennék bármilyen infót, tippet, tanácsot!
köszönöm
-
Chereek
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok segíteni VIZUÁLIS PROGRAMOZÁS-ból,h milyen a vizsga és mik lehetnek a vizsga feladatok??
Esetleg vkinek van a régi gdf.pganet-ről anyaga ebből a tantárgyból?
köszi
-
Okica
csendes tag
Elég nehéz eligazodni hogy eppen mi a helyzet a suliban. Javasolom keresd meg budapesti informacios kozpontot tel. vagy akar mailen es ok tuti tudnak neked friss infot mondani. nekem ha barmi kellet en Peterne Hintos Andreat kerestem. Nagyon normalis es segitokesz. Egy probat meger. mail cime ha erdekel akkor: hintos@gdf.hu
-
szofy
újonc
Sziasztok!
Ha valaki tudna némi információval segíteni.......
A GDF Info.-Közg. szakára jártam.... távoktatás,...megvan az összes vizsgám, és be szeretném fejezni..egy hosszadalmas betegség...és egyéb nem várt tényezők miatt kicsit kiestem a dolgokból....vagyis az utolsó vizsgám óta eltelt pár(3) év......de az itteni központ megszűnt.
Most itt állok tétován.....hogyan is kezdjem. A téma már meglenne....csak azt nem tudom, most a vázlatot kell leadnom, vagy diplomamunka tervet?......meg számtalan kérdésem lenne......ha valakinek van pár perce válaszolni..... -
fv82
tag
Tegnap egy kicsit lediplomáztam
-
fv82
tag
válasz
ail.timtom71 #1999 üzenetére
http://gdfhid.hu/ -on nézted? Most éppen nem működik a letöltések részleg, de én nem hiszem, hogy amúgy ne találnád meg ott, ami keresel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Google Pixel topik
- Automata kávégépek
- Last Epoch
- Megújult a PROHARDVER!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen routert?
- Politika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- Lenovo Legion Slim 5 83DH002EHV Notebook AMD RYZEN 7 8845HS , 32 GB , 1TB , RTX 4060 , 16 WQXGA
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest