Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
pjtr
aktív tag
-
adalbert1
veterán
válasz
-ZSIVÁNY-
üzenetére
Ahhhhh

Ez így rohadt gázul hangzik, a vége biztos az lesz hogy még ezt is legombolják rólunk pluszba...

Mondjuk a vizsgán a tanárról is látszott, hogy messziről szarik az egészre (már a vizsgakiírással is így volt), gondolom a javításra is...
Ez irritál legjobban az egész suliban, hogy nekünk minden szabályzathoz tartani kell magunkat, mi viszont ezt egyáltalán nem várhatjuk el a suli és az oktatók részéről...

-
adalbert1
veterán
válasz
-ZSIVÁNY-
üzenetére
Voltam, jegy még nekem sincs fent.. Egész nap random hívogattam az IK-t, de egyszer sem vették fel, azt akartam megtudni én is, hogy mi lesz a helyzet, ha nem kerül fel ma estig...
De ha 3 nap a javítási határidő, akkor miért nem tudja 14 nap alatt kijavítani, főleg hogy itt a félév vége is...
-
adalbert1
veterán
válasz
-ZSIVÁNY-
üzenetére
Tényleg hülyeséget mondtam, én még 2003-as vagyok. A vizsgán pedig aszerint adta a lapokat, hogy ki milyen régen tanulta a tantárgyat, így én teszt+kifejtőset kaptam, a kevésbé régi évfolyamok pedig kifejtőset.
orkester : Te nem 2003-as vagy? Mit tudsz az abszolutórium megszerzésének határidejéről?
Írtam mailt a Molnárné Sz. Csillának, de jött egy automata válasz, miszerint 06.29-ig szabadságon van, és írjak az info@gdf.hu-ra. Írtam is, viszont őket már párszor zaklattam ilyen kérdésekkel, lehet hogy nem fognak örülni.
-
adalbert1
veterán
válasz
-ZSIVÁNY-
üzenetére
Én múltkor voltam gazd töriből.
Odamegyek négyre, látom hogy velem együtt vagyunk vagy 9-en, és még ott a 3 órás csoport is. Kiderült, hogy a tanárnőnek nem szólt senki előre hogy vizsgáztatni fog, ő meg még valahol órát tartott éppen. A 3 órás csoport valakin keresztül odaszólt neki, nekik telefonon mondta is, hogy miből készüljenek mire jön.
Megjött olyan 4 után, minket (4 órai csoport) kiküldött, hogy mikor bejövünk az államosításról kell beszélnünk, addig elkezdett dumálni a 3 órás csoporttal.
Bementünk mi is, miután végeztek, dumáltunk vele az államosításról, néha kérdéseket tett fel, néha szembe állította a véleményünket...
Összességében nem volt nehéz, viszont nem tudom, hogy mennyire hasonlíthatott egy standard vizsgára. -
Okica
csendes tag
válasz
-ZSIVÁNY-
üzenetére
hat ha nem nagy gaz akkor szerintem vedd fel jovore a nyari szemeszterben a targyat es menj le keszthelyre. csinaltok par merest, jol elszorakoztok. itthon beadsz egy jegyzokonyvet aztan annyi. Nalunk majdnem mindenkinek igy lett meg es az infokommunikacio is ilyen. Ha meg nem tudod ezt megtenni, akkor javaslom, hogy irj a tanarnak hogy mik varhatok vizsgan es ha jo kedveben van akkor megirja a konkrett vizsga feladatokat.
-
-
adalbert1
veterán
-
adalbert1
veterán
válasz
-ZSIVÁNY-
üzenetére
Az jó...
Nekem kb. annyit sikerült leírnom hogy miről-mire váltottunk, az én szintemen ebből mennyi volt érezhető (a bevezetés komplett lépéseit nem akartam szintén leírni), melyik modult használják a környezetemben, stb... Viszont eddig ez max. egy másfél oldal, tehát valszeg. erősen bővítem majd a modul leírásával...Vagyonvédelmet én is felraktam levlistára, eddig egy lány jelzett vissza, de ő is csak annyit, hogy érdekelné hogy miből kell készülni, konkrétat ő se tudott.
szerk.: belenéztem a vagyonvédelem könyvbe, érdekesnek tűnik, viszont túl apró betűkkel van írva, túl hosszú, és túl aprólékos.
-
adalbert1
veterán
válasz
-ZSIVÁNY-
üzenetére
És végül te mit írtál beadandónak? Mert nekem a tanár által előírt 5-6 oldalt sehogy sem sikerül összehoznom, ha meg részletesen írnék valamelyik modulról, akkor sokkal többet is könnyű lenne. Viszont nekem azt mondta, hogy ne a tech dokumentációt másoljam ki, így meg nehezebb megcsinálni...
Jössz te is hétfőn vagyonvédelemből?
-
adalbert1
veterán
válasz
-ZSIVÁNY-
üzenetére
Kösz, megkaptam!
Nekiálltam én is kidolgozni kézzel papíron, úgy talán jobban megmarad, mintha csak átolvasom...
Roberto_ : elnézve a vizsgalapokat a 6 kérdésből 4-et kitölteni erre a 11 kérdésre épül, a milyen informásiós rendszer osztályába sorolható a két alkalmazás is arra a 11 kérdésre épül, a másik kettő meg gondolom benne van a könyvben.
-
adalbert1
veterán
válasz
-ZSIVÁNY-
üzenetére
Lehet hogy még holnap reggel beugrok a céghez megírni a beadandót, kollégám azt mondta hogy van jó dokumentáció az sap modulokról, csak éppen az a probléma, hogy pdf-ben is 35 mega.

A kérdéseket a könyvben ahogy néztem nem olyan nehezek, meccs közben neki is állok kidolgozni őket...
Te miről fogod írni a beadandót?
-
adalbert1
veterán
válasz
-ZSIVÁNY-
üzenetére
Mondjuk ezt nekem személyre szabva adta, szerintem írj neki te is egy mailt, lehet hogy neked mást fog mondani...
Mivel mondtam neki, hogy mi egy nagyvállalat egyik leányvállalatának vagyunk az egyik irodája, így annyit mondott, hogy írjak akkor az SAP-ról (de nem valami tech dokumentációt), és arról hogy milyen moduljait használjuk, mire használjuk, ilyesmiket....
Leadási határidőnek azt mondta, hogy mikor menjek vizsgára, vigyem akkorra...
-
adalbert1
veterán
válasz
-ZSIVÁNY-
üzenetére
Hello!
Pont tegnap voltam a fogadóóráján, előtte írtam neki mailt, hogy nem tudtam elmenni gyakorlatra, viszont a cégnél használtunk Ross-t és SAP-t is, erre mondta hogy menjek be a fogadóórára, ott azt mondta, hogy írjak egy házidogát, amivel ki lehet váltani a gyakorlatot.
Könyv a felkészüléshez: Dr. Szabó Gyula : Gazdasági és iparvállalati informatika
Ennek a végében van 12 kérdés, kb. azokat adja vizsgán is. -
Shodan
őstag
válasz
-ZSIVÁNY-
üzenetére
Jaj nehogy már a munkavédelemtől parrázatok. A tanár ellök egy-két herés poént
, mikor a házira került a sor, akkor azt mondta, menjenek kergeni a lányokat, beírta a jegyet, azt viszlát.
Puskázni akár padon nyitott könyvből is lehet kb, vagy megkérdezed a tanárt hogy mit írjál és kész.
-
Okica
csendes tag
válasz
-ZSIVÁNY-
üzenetére
Koszonom szepen. Biztos hasznat fogom venni, mert a tegnapi vizsga ugy karo mint az allat
Jovoheten penteken lesz meg vizsga, de addigra ugyse lesz meg a jegy. Ugyhogy ezt szepen tolom magam elott tovabb. Na sebaj.Holnap munkavedelem meg kulgazd ismeretek.
Kulgazdbol valami info?
-
Shodan
őstag
válasz
-ZSIVÁNY-
üzenetére
180 az abszolutórium, a diploma meg nem számít abba. Magyarán ha megvan minden tantárgyad akkor már sínen vagy a diplomával ráérsz később is bajlódni nem számít a képzés időbe, legalábbis IK-ban ezt mondták, ezért ne vedd biztosra

Nekem is ma qrva jó volt bemegyek vizsgázni és a tanár 40perc múlva se jelent meg,
2. e-mailemre nem válaszolt,ZHmat elhagyta vagy mi a f@szt csinált vele.
Komolyan mondom már elegem van az egészből. Ebben a félévben kemény 2 tárgyam van meg, pedig jövő féléveben már végezni akartam , így szerintem nem lesz meg
-
kew
senior tag
válasz
-ZSIVÁNY-
üzenetére
hát meg nem mondom neked, hogy hány kredit, azt tudom, hogy teljesítettem minden kötelezően választott tárgyból a kreditem, és megvan minden tárgyam (egyet kivéve
). Remélem ezzel, plusz a szakdolival meg lesz a szükséges kreditem, de majd utána nézek azért... 
Adatbázisból lentebb linkeltem vizsgapéldákat, ezek ki is vannak dolgozva
A vizsgán mindent lehet használni, ugyhogy vigyél jegyzetet, vázlatot, kidolgozott feladatosorokat, és próbáld kiokoskodni
Az áprilisi vizsga itt van megoldva. -
adalbert1
veterán
válasz
-ZSIVÁNY-
üzenetére
Hello!
Pont előtted írtam, hogy lehet hogy elővizsga jegyfelvitele miatt volt, de majd az iliasos fórumon válaszol valaki...
Viszont akkor odaírhatták volna megjegyzésként, én már totál ráparáztam az egészre...
Mondjuk a suli által intézett dolgokat nézve nem is csoda hogy egyre inkább paranoiás vagyok az iskolával kapcsolatos dolgokban.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Samsung Galaxy Book3 X360 (NP730QFG-KA2HU) 13. gen i7 / 16GB / 512GB Új x360 touch
- ASUS X455L LAPTOP i3-5100U 12GB!! DDR3 GeForce 820M 2GB 128GB SSD
- ASUS X541U LAPTOP i3-7100U 4GB DDR4 GeForce 920M 2GB 256GB SSD ÚJ AKSIVAL!
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

köszi!
Csak egy kettes legyen!!!!