- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- New Game Blitz - 2025
- Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy korszak vége
- Jingsha X99-8D3 avagy kínai 2011v3 DDR3-al!
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
Ejha, ez a 4070 egy elég drága vicc lett. FG nélkül csak egy átpofozott 3070ti.
Már az amd-nek se jött be az ígéretek földje, ez is csak akkor lesz menő, ha már nem lehet kapni az Ampere gépeket.******
-
aktív tag
válasz KillHates #90696 üzenetére
Én annyit tennék hozzá, hogy ha van elég réz és engedi a gép leállítani teljesen a ventit, akkor egy sima böngészésre megoldható a totál csendes gép legyen. És sajnos még ott tartunk, hogy papírvékony hűtés esetén nem teheti meg egy gép, hogy leállítja a ventit.
Pedig az a legjobb átmenet, mert utálom, ha egy gamer laptop van a kezemben, de egy youtube videótól/ sima VLC-től már zúg, mintha meg lenne terhelve
Amikor terhelem, felőlem lehet bármilyen hangos, akkor pont az a dolga -
RM007
addikt
válasz KillHates #90696 üzenetére
Pont ezt akartam én is megírni Frozen-nak. Nem mindegy milyen ventik vannak beszerelve. Az enyémnél még a porcica sem jöhet szóba, az MSI ventijénél sem mert olyan a kialakítás.
Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W) Éljen Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin !!!
-
Smithy87
senior tag
válasz Csupati #90685 üzenetére
Valóban nekem úgy tűnik, hogy kb a hardveres külömbség marad az alapon járatott rx5700xt és a szénné húzott rx 5700 között. Ez nekem elég jó eredmény ja. KB hozza is a 60 fps-t 1440P-.ben külső monitoron ez is elég. Bár látszi, hogy jobb lett volna ha egy XT-t tudok megcsípni de ez van.
-
nagyúr
válasz Frozen #90694 üzenetére
Teljesen igazad van. Valóban minden gamer noti hangos. Én annyit tennék hozzá, hogy nem mindegy, hogy milyen frekvenciájú a hang. A vékony gépekben a keskenyebb ventilátorok magas frekvencián sivitanak ez halkan is tud zavaró lenni, míg egy járdalap vastag Clevo 15 lapátos tésztadagasztója meg maximum fordulaton is csak egy kanapéba fojtott fing hangján dörmög.
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Ubul86
őstag
válasz Frozen #90694 üzenetére
félreérthetően írtam ,mert két tagmondat
Engem zavart az alapjáraton lévő süvítő zaj is. A hűtése, meg mivel hajszálvékony gép volt, azért kétséges olyan keretek között
Akkor ott volt az Acer Nitro 7. Egymás mellett volt a két venti, egy hűtőkörön ment a gpu, cpu, egymást melegítve. Az nem süvített annyira, még is jobban melegedett.
Tesztek: van hangerősség mérőm, szoktam mérni, ide is tettem be róla képet Nitro-ról is. -
Frozen
addikt
válasz Ubul86 #90660 üzenetére
Szerintem tegyük tisztaba a dolgot azon alapoknál fogva ,hogy amelyik gép nem hangos ott rossz/ vagy gyneg hűtés és túlmelegedés valószínű.
A teljesítményt meg kell hűteni jelenleg ezt a laptopok angy reszeben a forgo venti adja. Ez akar miylen venti a levegobe ahogy beleharap lesz egy hangja. A fordulat függvényében növekedni fog a hang ezek a fanok azert mar 5-7 ezer korul vagy felette is porognek hogy minnel tobb levegot nyomjon at a hutobordan ahova a gep belsejéből a hő elvonásra kerül.
Ha nem tolja a venti nincs zaj a vege vagy trotting vagy megsül a gép egy x idő után.Elkepzelheto hogy vannak minimalis kulonbsegek a zaj teren ,de ez elenyeszo par dbi lehet a kulonbseg teljes terhelesnel.
Meg azt tudom mondani hogy egyes gyartok lehet nem engedik finoman konfiguralni vagy nincs benne rendes fan profil a vezerlesbe es ebbol adodik a nagy zaj hogy gyenge igenybevetelnel is max terhelesen megy.Par jarda lap vastagsagu gepnel van vastagabb hutoborda ami mereteinek koszonhetoen a kozepes tartomanyig kb viszonylag halk mert a nagyobb feluletu bordan jobban tavozik egy gyenge fordulaton is.Viszont max terhelesnel ezek is zugnak mint az allat. Erdemes teszteket nezni kb atlag ilyen 50-55dbi kornyeke ertekek vannak
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
Csupati
őstag
válasz KillHates #90689 üzenetére
Nálad a külső borítása a kábelnek acél szálakból vannak? Nálam azért egész korrektül "kanyarodik" a kábel ( mintha 160al vennél be egy 40 es kanyart ) viccet félre téve nem annyira vészes. Hát a TB5 re még várni kell sajnos...
A Clevonak írt levelemre még mindig b@sznak válaszolni és sztem nem is fognak, ennyit a costumer support ról, az AW/Dell legalább annyit vissza ír bármit kérdezek, hogy vagy üzleti titok, kiserletezz a saját felelősségedre, vagy nem tudnak segíteni.Az élet Clevo nélkül unalmas.
-
-
Csupati
őstag
válasz Smithy87 #90684 üzenetére
Na egész jó eredményt hozott! Ha annak idelyén az AW/Dell rendes X16 os sebességet fejlesztett volna az AGA-ba akkor sztem lehuzhatta volna a rolót a többi egpu gyártó is.... De még talán PC helyett is nagyon sokan azt vettek volna. Kár hogy most egy gyártónak se jut eszébe még hasonlót sem csinálni :/
Az élet Clevo nélkül unalmas.
-
Csupati
őstag
Egy kis off és érdekesség, amíg a 3060ti volt az AGA-ban addig pl játék közben ha mozogtam leesett az FPS em akár 30 alá is 140 ről + random laggok . Most lett helyette egy másik 5700XT ahogy elötte volt és max 10 fps-t esik mozgás közben és laggmentes lett a setup . Valószínű driveres gond lesz és mellé a pcie X4 es sebesség kombo bottlenecket okoz , míg az amd driver ebből a szempontbol jobb és probléma mentes. Nem tudom javítanak e az nv driveren vagy igymarad ,de nem akartam rá várni .
-
-
FőDudu
veterán
-
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
RM007
addikt
válasz consono #90675 üzenetére
Nagyon felmentek az élelmiszer árak, lehet a hűtő innentől erre a feladatra jobb szerepet találna.
Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W) Éljen Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin !!!
-
Csupati
őstag
-
Csupati
őstag
Kíváncsi vagyok hogy a gyárihoz képest a 13 r3 ba ez hozna e jobb hőfokot hogy a cpu blokk vapor kockát kapott és onnan hőcső. [link]
-
Dhampir
félisten
válasz l.istvan92 #90644 üzenetére
Olvasgatásom eredményét privát üzenetben küldöm el.
[ Szerkesztve ]
-
Igen, nem a valós érték volt megadva
Amúgy jóval többet fizettem volna....(ha ez szerint számolják)◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
RM007
addikt
válasz MaxxDamage #90658 üzenetére
Akkor csak vámot fizettél szerintem.
Én most felső takarólemezt nézegetek használt forrásból p750dm, p751tm1.....és sehol semmi. Addig amíg nem szerzek be egy tartalékot addig nem vések a mostanin. Újonnan láttam [link] csak ezt most soknak vélem kiadásnak.Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W) Éljen Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin !!!
-
válasz Bluesummers #90661 üzenetére
Jó tömege van a heatsinknek és full réz is!
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
őstag
válasz MaxxDamage #90658 üzenetére
WOW!!!
Ha válaszolunk / írunk az üzenetére, elvárjuk a választ. Egy minimális kommunikációs etikettet tartsunk be, még akkor is, ha nem érdekel az ajánlat.
-
Ubul86
őstag
válasz l.istvan92 #90657 üzenetére
mint korábbi Nitro (és Acer) tulaj, én simán bevállalnám, nekem pl azokkal se volt sose gondom. De tény, hogy nem véletlen az a -100K
Ettől függetlenül úgy érzem, hogy a korábbi általánosítással szemben ők is jó helyen vannak a piacon -
Nálam minden stabil, (nem mint a Magyar Forint)
Ma hozta a kocsi
Még a doboz is dobozolva volt!
Biztonság 101% (le a kalappal - külön kértem, hogy figyeljenek a csomagolásra, biztonság az első!)
Eddig ezek vannak, majd még kell ezt-azt vennem
Az ÁFA fizetés is kellemes volt, 8k-t kellett fizetnem (csak)
-
l.istvan92
lelkes újonc
válasz Mikulásbá #90655 üzenetére
Köszönöm.
Nem akartam leírni a saját sorrendem, hogy ne befolyásoljak senkit, de alapvetően a Legion felé hajlok. Abból is a DDR5 + 12500H változat. Talán megér 60-70 ezerrel többet mint a DDR 4 gyengébb cpu. B tervnek az említett Asust gondoltam. Acer Nitro csak azért volt a listában mert kb 100 ezerrel olcsóbban lenne a Digiprimenál, de azt a tanácsotokra elengedem.
Köszönöm mindenkinek. Szerencsére nem elbizonytalanítani sikerült, hanem pont fordítva Mivel annyira nem értek hozzá így a miértekre kapott válaszok is sokat segítettek.
[ Szerkesztve ]
-
RM007
addikt
válasz MaxxDamage #90639 üzenetére
Az irányítópult az igen jól jött.
Már stabilak nálad a beállított órajelek? Nálam igen. Az adott órajel mellett nem szabad túl nagy UV-t adni és minden marad a helyén. Pár nap múlva én is megkapom a fontosabb csomagjaimat, csak már kedvem nincs nagyon hozzá. Majd meglátom.Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W) Éljen Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin !!!
-
nagyúr
válasz l.istvan92 #90647 üzenetére
Ha elég a 3060, akkor fókuszálj a DDR5 memóriára és az Intel vonalra. A Thunderbolt miatt és nyers számítási erőben az Intel azért combosabb. Főleg a 12-ik genes procik a little-big computing-al.
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
válasz l.istvan92 #90640 üzenetére
Ha CPU orientált programokat használsz, akkor vedd a legerősebb procival szerelt gépet, azaz a 6800H-val a Strix G15-öt, DDR4-el., egyedül a kijelző minőségével kell majd kompromisszumot kötnöd. Jobb lenne az Intel, viszont az Acer-ről lebeszélnélek a nem túl acélos hűtés miatt. A Legion-nál minden jó: kijelző és a hűtés is, viszont a 11400H nem túl acélos és az 5800 is lemarad a 6800-hoz képest.
-
echterion
nagyúr
Én tennék egy próbát ezzel a géppel is azért:
HP OMEN 15-EN1000NH BLACK
15,6";, AMD Ryzen 7-5800H, 16GB, DDR4, SSD 512GB, LED, Matt kijelző, 1920x1080, DOS, NO DVD!, AUDIO, Nvidia GeForce RTX 3070 8GB, WLAN, Gigabit, Bluetooth, 3xUSB 3.1, 1xUSB Type-C, 2,52Kg, WEBCAM, HDMI, SSD3070-es gép újonnan, tegnap is kint volt már, talán nem elárazás.
-
Ubul86
őstag
válasz l.istvan92 #90644 üzenetére
a konzumer gépeivel volt korábban gond itthon, a gamer széria emlékeim szerint már külföldre megy és jön vissza. De ez nem 100%, csak max az, hogy a garanciáztatást úgy is a lenovo fogja végeztetni, és nem a shop)
laptop/notebook.hu emlékeim szerint ugyanaz, velük nem volt gondolom, de a többi is előfordult már itt
-
l.istvan92
lelkes újonc
válasz Mikulásbá #90646 üzenetére
Köszönöm a válaszod.
Alapvetően én is a Lenovo felé hajlok csak kicsit félek a garanciális résztől.
Dell előtt Lenovo laptopom volt és a kijelzővel volt probléma. Kb fekete volt az egyharmada.
2x küldték vissza, hogy nincs semmi baja. Valószínű be se kapcsolták. Több mint 2 hónapot utazott mire végre kicserélték.Még annyiban kérném a segitségeteket, hogy ha esetleg nem találok már az említett változatból akkor melyik lehet jó B tervnek?
Ugyan úgy Legion egy másik cpu-val vagy az említett Asus/Acer változatok?
Annyira nem látom át a CPU-k közötti különbséget, számomra annyira minimálisnak tűnnek.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz l.istvan92 #90645 üzenetére
Notebook.hu-tól már több gépet vettem, nekem semmi gondom nem volt velük.
-
l.istvan92
lelkes újonc
Ubul86 és Mikulásba
Nagyon szépen köszönöm a válaszotokat.
Korábbi évek tapasztalai alapján felmerül még két kérdés:
A Lenovonál problémás még a garanciális ügyintézés?
Honnan érdemes vagy nem érdemes gamer laptopot venni?
Az említett laptopokat 4 helyen néztem ki. (laptop.hu, notebook.hu, digiprime és radium ) -
nagyúr
+1 a Legionra, Intel 12500H-val.
-
Ubul86
őstag
lenovo legion nagyon megy a csoportban, nem véletlenül, és itt a 12. gen is elvileg a gyerekbetegségeket már kinőtte...5800H se lenne rossz ,de már van újabb.
Mindenféleképp Lenovo, de a többivel sincs sok gond -
l.istvan92
lelkes újonc
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni! Ma vagy holnap vennék gamer laptopot. 5 éves laptopot cserélnék és sajnos azóta nem is nagyon követtem a változásokat.
Amiket kinéztem:
Acer Nitro 5 ( GTX 3060 és Intel 12700H / 12500H )
Asus ROG Strix G15 ( GTX 3060 és Ryzen 6800H )
Lenovo Legion 5 ( GTX 3060 és Intel 12500H / 11400H / 11800H / Ryzen 5800H )Elsősorban CPU-intenzív játékokkal játszok.
Melyiket ajánlanátok inkább és miért? Melyiket kerüljem?
AMD vagy Intel CPU inkább?Előre is köszönöm.
-
Ügye milyen jó programokat osztottam meg veled!
Nekem is halad a project, tegnap fizettem ki az ÁFA és Vámkezelés díjat.
Megjön a heatsink és folytatom a többi alkatrész beszerzését!
Nekem is ez lesz az utolsó projekt.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
RM007
addikt
Hát nagyon nem pörög a topik. Ennek sok oka lehet a jelen helyzetben, de amit tegnap hallottam a legújabb Asterix és Obelix filmben az adó politikával kapcsolatban miszerint ha sok az adó az nem baj, mert bánat nélkül nincs öröm, mint egy Kínai bölcsesség teljesen kezdem másként látni a világot.
Mint "jelenleg" Clevo drukker hogy pörögjünk 2 fotó miszerint nálam nyugaton a helyzet változatlan mintára ha valaki hasonlón gondolkozna segítek privin.
Hihetetlen annyira belefáradtam a saját utakon járásba hogy a legutóbbi vásárlásaimat már visszaszívnám, habár ami eddig volt azt nem bánom, megtartom.Azt hiszem hamarosan kilépek ebből a hobbi időtöltésből és valami másra koncentrálok inkább mivel amit összehoztam jó időre el fog látni igényeim alapján.
Lehet nem készítek heatsinket sem csak legfeljebb felszerelek még egy ventit a hátlap belső vagy külső burkolatán azt is kíváncsiságból és csókolom, hisz jó ez így is teljesen hibátlan a jelen szoftver felhozatal mellett.
Talán kell tudni időben leállni, ha a jelek arra utalnak.
A csúcson tudni kell megállni, mert aztán lejtő jön.[ Szerkesztve ]
-
wiggen123
senior tag
Köszönöm a válaszokat. Utánanéztem én is a bios frissítésnek.Nem a legfrissebb van fent.
1) Fix the problem of slow wake-up or black screen when plug CC135W square
adapter in S3 resume.
Lehet ebbe szaladtam bele. Majd felrakom az újabbat.[ Szerkesztve ]
Sometimes you win, sometimes you learn.
-
RM007
addikt
válasz wiggen123 #90633 üzenetére
Hát nem pont ilyen ugrálós csak egy pöty halmaz egyszer nálam is volt még pár hónappal ezelőtt kimerevítve, olyan amiről rögtön az jutna az eszünkbe hogy videokártya. Aztán újraindítva soha többet nem láttam és mintha másoktól is hallottam volna már ehhez hasonló esetet. Ez valami más lehet/ett csak tippre. Mindenesetre elég érdekes. Azt tudom hogy azóta többször is jól megstarpáltam a hardvert és nem jött elő semmi vészes nálam. Teszteld le a laptopot Furmark és hasonlókkal.
Persze nekem teljesen más gépem van.
[ Szerkesztve ]
-
wiggen123
senior tag
Fedelet felhajtva ez fogadott.
[link]
Újrainditás után eltűnt. Tud erről valaki valamit? Kell aggódjak? Mintha bios frissitésnél láttam volna leirást, hogy van ilyesmi hiba, majd elolvasom meg felrakom a legfrissebbet.
Legion 5 pro 16ACH6Sometimes you win, sometimes you learn.
-
Szerintem hagyom úgy ahogy van, azért köszi!
/Lehet majd egyszer csak megcsinálom.../◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
RM007
addikt
válasz MaxxDamage #90629 üzenetére
Lyukat ütöttél a fülembe. Le is szedtem ami volt és feltettem egy régit. 3. próbálkozásra sikerült is az első kettő olyan régi változat volt hogy még a procit sem találta el helyesen, de ahogy emlékeztem a v6.30 -a változattól már minden rendben és végre itt már vagy még a proci rész is helyesen van összefoglalva. Próbáld ki. Nálam ez marad.
-
válasz Mikulásbá #90627 üzenetére
Ez teljesen más... v7.30-4870 /korábbi verzióknál nem volt ennyi beáll. mód...azok sokkal jobban tetszettek!
-
RM007
addikt
válasz MaxxDamage #90625 üzenetére
Rendesen pucold ki a rendszerből és telepíts fel újból egy másik verziót. Én pont az ilyen esetek elkerülésére használok egy progit ami azzal kapcsolatban mindent kipucol a lemezről aztán mehet rá tisztán.
-
nagyúr
Lődd ki a rendszerrel indulást, restart, majd parancsikonról indítsd magát a programot. Akkor sem?
-
Ubul86
őstag
-
válasz Mikulásbá #90620 üzenetére
Sehogy nem tudom előhozni ezt a beáll. módot.
-
válasz Mikulásbá #90620 üzenetére
Nekem ez már rég nem jelenik meg, auto tálcán van és 2 katt tudom érzékelőket megnyitni, de be tudom így állítani persze.
Na majd meglesem.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
nagyúr
válasz MaxxDamage #90619 üzenetére
-
válasz Mikulásbá #90618 üzenetére
Ezt a képet hogyan tudom megjeleníteni a HwInfo-n?
Ez valami bővítmény?
Nekem csak a hőmérsékleteket mutatja, meg a többi fő értéket azt ennyi. (ha tálcán 2x kattintok)◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
-
wiggen123
senior tag
Sziasztok.
Vettem egy Legion 5 Pro-t használtan. Ramot tuningolták benne házilag. Ezek vannak benne:
hynix 8GB DDR4-3200 SODIMM HMAA1GS6CJR6N-XN
Crucial 16GB DDR4 3200MHz CT16G4SFRA32A
Jól gondolom, hogy nem dual channel-be mennek a ramok?Mi lenne a jó megoldás? Még egy azonos crucial 16gb bele a hynix helyett?
Sometimes you win, sometimes you learn.
-
echterion
nagyúr
-
törölt tag
válasz KilgoreTrout #90610 üzenetére
Igen, előtte fel kell venni a supporttal a kapcsolatot.
-
törölt tag
válasz echterion #90597 üzenetére
Szerintem hatalmas bestbuy ennyiért. Nem csak a kijelző fedele, hanem a billentyűzet része is fém (nem tudom a top case magyar megfelelőjét). WQHD panel azért írtam, mert az benne van a tesztben és tényleg jő (370nit, 1100+ kontraszt, pwm mentes).
Még support is van hozzá ( [link] ), a hónapban jött ki hozzá új BIOS. -
Frozen
addikt
válasz Evil Snowman #90605 üzenetére
igen nálam is de csak a 3070 ti nvidia drivert raktam fel és+112 w enged csak mingyárt felrakom a 4090 est
Néztem én is 5-10 fokot még pluszba lehűt,de a szakik is mondtáka csővezés lehetne jobb, az új xmg gépeknél viszont már a cpu és a gpu egymás mögött van így egyenesebb a vizes hó csövezés, az ultrára kiváncsi leszek mit villantanak
[ Szerkesztve ]
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
Smithy87
senior tag
Nállam is ezt csinálja tuf dash f15 öm a 3050TI vel valamu bug
-
-
Speedy007
őstag
válasz Frozen #90598 üzenetére
Lenovo Legion 7, idáig gyárilag 140W-os BIOS volt benne de mivel jött a TI verzió belőle illetve az új generációs Intel CPU-k így ez ki lett toltva minden hol 150W-ra mint ahogy a 3060 esetén 130W-ról 140W-ra van egy oldal ahol mind a kettő esetén elérhető ez. Picit melegebb meg hangosabb lesz így de én szerintem érezhetően erősebb és stabilabb lesz. FH5 esetén tapasztalatam ezt főleg míg játszottam azzal. 140W-os bios-sal 130W-ot tartotta stabilan 150W-s esetén 140-45W körül van
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OLED TV topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Politika
- Philips LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- RC modell földön, vízen, levegőben
- További aktív témák...
- MacBook Pro 2020 13" Retina Touchbar M1 (8C/8C)/16GB/512 GB SSD
- Elitebook 640 G11 14" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155U 32GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus Vivobook Go14/15 E1404G notebook 2 év garanciával!
- T14 Gen4 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 7840U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Precision 5520 Gamer és Tervezői LAPTOP I7-7820HQ/ 16GB RAM / NVIDIA 4GB GDDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest