- Fórumok
- Notebookok
- Gaming notebook topik
- (kiemelt téma)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSunbro
kezdő
-
MaxxDamage
félisten
-
Chiller
őstag
-
echterion
nagyúr
-
Chiller
őstag
Ezek közül?
(nem ismerem az eladó cégeket, de ezek a legolcsóbb asus/lenovo gépek 5050-el)
https://www.unibolt.hu/mobasugam0047_asus-tuf-gaming-a16-fa608uh-r7165w-laptop-amd-ryzen-7-260-16-fhd-16-gb-ddr5-512-gb-ssd-nvidia-geforce-rtx-5050-windows-11-home-jaeger-grey
Asus gari úgyis fixdirect lesz, ha esetleg be is szarna az eladó cég
https://www.arukereso.hu/notebook-c3100/lenovo/loq-83jg003dpb-p1262566759/
Ezek meg a Lenovok. -
RM007
veterán
És azt merte hazudni a Gemini hogy "feltehetőleg" lesz dlss 5 40-es szériára. Persze csak nekem. Hogy mert ekkorát hazudni és szembemenni a topik akarattal? Innen indult az egész.

Még 6 óra a feloldásig. (Crimson Desert) Azt hiszem deluxe lesz nálam. Már régen játszottam egy jót. Szóval este 11 óra.
-
MaxxDamage
félisten
-
MaxxDamage
félisten
-
MaxxDamage
félisten
-
peet05
senior tag
2022-es rendelésemnél minden rendben ment. Rendeléstől számítva, kb. 2 nap volt, mire kezemben volt a gép.
Az én esetemben bolti készleten volt.Ha Te olyan terméket rendeltél, ami raktáron címszóval szerepel, ott lehet késés. Igaz, annyi infoval szolgálhatnának, hogy a raktárról beszerzés/szállítás mennyi idő.
-
MaxxDamage
félisten
-
Dhampir
félisten
-
Dhampir
félisten
-
MaxxDamage
félisten
-
MaxxDamage
félisten
-
mistake767
csendes tag
-
mistake767
csendes tag
-
marco0007
aktív tag
-
mistake767
csendes tag
G-helper tudtommal Asus gépekhez van,
Lenovonál Legion Toolkit, ami hasonló.
De a saját programjában a Legion Spaceben is lehet állítgani, hogy milyen hőmérséklet mellett milyen fordulatszámon menjen a venti. De hiába állítom be, hogy 34 fok alatt kapcsolja ki a ventiket - most is 33 fokos, mégis 1600-as fordulaton pörög...
Ha átváltok Quiet profilba, akkor változatlan a hőfok és a fordulatszám is.
Szóval gyanítom hiába húzom nullára a csúszkát akkor sem megy bizonyos fordulatszám alá (kivéve mikor magától kapcsol ki
)peet05:
Teljesen mindegy, hogy Quiet/Balanced vagy custom profileban használom a gépet, ha nincs terhelés és lemennek a hőfokok, akkor elkezdi lekapcsolgatni majd vissza a ventillátorokat.Ráadásul nem találtam olyan scenariot, hogy hopp - ha ez történik, akkor indul a ventillátor kapcsolgatás. Szóval nem tudom csak úgy kattintásra reprodukálni. Egyszercsak elkezdi.
Ez még napközben csak hagyján, észre se veszem utca zaja mellett. De múltkor éjjel néztem izgalmas thillert. Képzelheted - csend, főhős bújik, hallani a lélegzetvételt is ...és akkor elkezdi a laptop mellettem, hogy brrrr-...-brrrr-...-brrr-...
wanted5 - igen, minden driver fenn van és naprakészen tartom őket
-
KillHates
félisten
-
KillHates
félisten
-
MaxxDamage
félisten
vagy hogy érted hogy "a GPU folyamatosan ki-be kapcsolgatott és a core illetve a memory clock 0 és 20e között ugrált." átváltott az inttegráltról a dedikáltra majd vissza? az mégrosszabb
Veheted nyugodtan.

Ennek semmi köze a hűtőpadhoz és annak működéséhez!
Ha olyan gépem lenne ami így működik ott valami nagyon nem oké, szoftveresen, de lehet hardveresen is...
...de nem lesz!
Hűtőpadnak az a dolga hogy hűtsön (már amelyik) a GPU-nak meg hogy menjen ahogy kell és ne ugráljon úgy és váltakozzon dGPU és iGPU között!
Lehet azért ugrál a core/memory freki mert váltogat iGPU és dGPU között.
Be kell állítani elsődlegest (ami a dGPU mondjuk) és azt fogja használni pl. Gamek alatt...
Nekem eleve csak dGPU van "aktiválva" és Energy Saver Mode sem játszik...több nem is kell...szvsz... -
conexke
aktív tag
-
MaxxDamage
félisten
Ez azért jó/jobb, mert (úgymond) "légkompressziót" csinál és nagyon hatékonyan hűti le a gépet.
Notepal U3 Plus is jó, de ez még jobb.
Azért a sima léghűtéses megoldás mellett nincsenek IDLE sem (2-es fokozat) ilyen jó hőfokok.
Terhelés alatt pl. Game, Dead Space Remastered 4K / Max. Grafika mellett (ami azért igénybe is veszi a gépet!) is jók (4-es fokozat) a hőmérsékletek.

-
peet05
senior tag
-
echterion
nagyúr
-
Semin
őstag
-
Semin
őstag
-
consono
nagyúr
Meglepően jó a SteamOS, eléggé rendbetették már a Protont a Windowsos játékokhoz. Gondolom majd jön újabb verzió, de ahogy elszálltak a memória árak nem biztos, hogy most megérné. Bár az is igaz, hogy most szántották be az "olcsó" LCD Decket (mint amilyen az enyém is)...
Ja, a teszt 15W-on ment, mindegy volt neki, hogy kézzel erőltettem rá, vagy hagytam automatán, nem igazén változott az eredmény. -
consono
nagyúr
-
Smithy87
senior tag
-
Smithy87
senior tag
-
echterion
nagyúr
-
echterion
nagyúr
-
consono
nagyúr
-
KillHates
félisten
-
Aljasvip
senior tag
A bekapcsoló gomb nagy valószínűséggel egy forrasztott (SMT/SMD) 2pin-es csatlakozóval van az alaplapra kötve.
A gomb maga egy áramkört zár, amivel jelet adsz az indításra vagy reset-re.Én megkeresném, hátha a hátlapot levéve látod a csatlakozó 2 forraszlábát, pl. szétszerelős videó alapján látod hol van az alaplap tetején -> egyértelműen látnod kell hol van az alján.
Ha hozzáférhető, akkor egy precízen odatartott drótdarabbal vagy egy műszerész csavarhúzó fejével rövidre zárnám, és ezzel a gép el kell induljon.
- Ha nem vagy ehhez elég magabiztos, akkor neki se kezdj! -
-
echterion
nagyúr
Hát, a legjobb tanács, amit neten felfedeztem, hogy kb. 5 mp-ig hajszárítózza az ember, utána hibátlanul működik a bekapcs gomb, egyébként meg sose kapcsold ki, csak alvás vagy hibernálás legyen. Ja, illetve lehet próbálkozni sűrített levegővel kifújni a gomb alól a szutykot, merthogy van, akinek ez oldotta meg, ugyanis ha leszedte a billentyűt, a membránt nyomva hibátlanul működött a gomb.
-
Semin
őstag
“Sima” C (USB4/Thubderbolt 4) és amelyik Laptopon van USB4/Thunderbolt 4-5 az kompatibilis. Nagyon is valid scenario, hogy veszel egy erős procival rendelkező dedikált GPU nélküli gépet és azzal hajtod
az eddigi XG mobile-okkal pont a “Saját csati” volt a problémám.Bónuszként minden port adott rajta (DP,HDMI, Ethernet, 2USBC+2USBA)+ SD kártyaolvasó és még ölti is a gépet akár 140W-al

@peet05:
Köszi szépen, hát most vagy mindkét fórumban a helyem van egyikben sem
@RM007:
Ez még mindig Laptop GPU, szóval eszerint osztályozandó. De a compakt kivitele és a technikai megoldásai engem lenyűgöztek. Simán magaddal viszed egy kabát nagyobb zsebében, ha úgy tartja kedved
-
RM007
veterán
-
consono
nagyúr
-
MaxxDamage
félisten
-
MaxxDamage
félisten
-
MaxxDamage
félisten
-
Muerte
Topikgazda
-
MaxxDamage
félisten
-
RM007
veterán
Mi lenne ha próba képen egy alapos tisztítás után te is, mint fentebb egy kolléga fogja, kipróbálnál egy igen csak régebbi drivert? Tudod az a két cikk amit belinkeltem és említettem az itteni hírekből. Én biztosan kipróbálnám.
Az nvidia cikkhez visszatérve én sok nappal ezelőtt sírásra fogtam, mert észrevettem hogy nem tudom egy adott kijelölt mappába kitömöríteni, kicsomagolni az új drivert. Akartam vele dolgozni. Valamit csináltak vele. Emlékeim szerint 4-5 hónappal ezelőtt még nem ez volt a helyzet. Most hogy elolvastam a cikket kezd valami lassan összeállni. Fantáziából sosem szenvedtem hiányt.

-
KillHates
félisten
-
MaxxDamage
félisten
Nekem is Notepal U3 Plus van (14-es Noctua ventikkel), de mióta ez az új TongFang lapos van rátéve, le is húztam a ventiket...mert nem hoz kb. semmit erre és csak hangja van.
A gép teljesen halk, most a Noctua ventik amik zavaróak (24.6 dB(A) a max. zaj kibocsájtása és 20 felett már zavaró lehet -nekem-)...ezért is húztam le.
Már azon is gondolkodtam, hogy letakarítom és elteszem a dobozába, mert csak a port fogja. Most amit hallani az a MK V2 hűtő egység, de ez még halk!
Érdekes igen, de ez a gép ezt a hűtőpadot nem kívánja.
Clevo X170 alatt meg teljesen volt jogosultsága.
Ott volt 4 RAM és 4 M.2 4SSD meg a nagy heatsink is megkívánta és jó volt neki a friss levegő alulról. -
KillHates
félisten
-
Adi01
tag
Nyisd meg a RegEdit-et, és írd be a következő elérési utat a tetejére vagy keresd ki:
Számítógép\HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Power\PowerSettings\54533251-82be-4824-96c1-47b60b740d00\75b0ae3f-bce0-45a7-8c89-c9611c25e100
ott attributes és írd át 2-re.
Utána a speciális energia gazdálkodásnál tudsz beállítani fix mhz meddig menjen el.
windowsnál a game mode-ot viszont off-olni kell, mert felülírja.forrás: [#3003 hsz]
Laptop hűtőt használsz?
Neked nem folyékony fémmel van gyárilag kenve? -
MaxxDamage
félisten
Én is b*lf*szkodtam kicsit és hoztam pár eredményt.
Hozta a kötelezőt és a hőmérsékletek is rendben vannak, a fogyasztást nézve.
A CPU és GPU hűtés egy körön van, nem is tudom hogyan tudja így tartani még a jó hőmérsékletet a GPU, ha a CPU elég magas hőfokon megy. Jól meg van csinálva.
Azért azt lássuk be, hogy ne vegyük egy lapra azt mikor a laptopba van egy CPU-d, de a GPU az nincs mellette és az nem tolja a rendszer hőfokot felfelé..mert ha egy körben van a proci és videó rész, na azok ketten szokták tolni terhelés alatt a hőmérsékletet.Ez így releváns, mert egy gép, egy rendszer.
Azzal semmi baj nincs mikor ez külön van, de nem szabad össze hasonlítani (vagy egy lapra venni) egy "normal" Gaming laptoppal, mert teljesen más kategória.

Toltam SPECviewperf® 15-t (Full test) FHD és 4K-n (mind2 alkalommal 144Hz)
FHD:

HwInfo:

4K:

HwInfo:

Egy Prime95 kép, mikor a FurMark is futott, de pont a HwInfo és Prime95 ablak mögött volt.

Ezzel lezárom a teszt fázist. /nem szabad gyilkolni a vasat/
Jó játékot, időtöltést mindenkinek a laptoppal.
Várok játék teszteket mindenkitől, hogyan fut pl. BF6, Delta Force, új COD meg bármely új Gamek FHD, QHD, 4K-n is esetleg.

-
Adi01
tag
-
MaxxDamage
félisten
Az is meglepő, hogy ha a ventiket maxra tolom, akkor se nincs közelébe (hangzás) egy Clevo X170 max. ventihez képest. és ezen egyáltalán nem is zavaró (TV is mehet mellette)..persze szerencsére felesleges is lenne úgy járatni, mert van vizes rendszer is ami dob rajta nem keveset.
-
MaxxDamage
félisten
Nehezen hihető, tudom.
DE
IDLE is a CPU ennyi [kép]
A GPU meg mellette ennyi [kép]Ha meg tolok neki kis plusz kakaót...akkor 210W+ (hőfokok teljesen rendben!), de tegnap láttam 225W+ is a procit és mellette a GPU meg 201W+ volt!
Szóval tolja a delejt rendesen...panaszra nincs okom és durva gép ez.
Egyetlen gyengéje a 2x2TB SSD ... na azt lehet cserélni kéne 2x4TB vagy 2x8TB-ra , de nem futok ennyire előre... majd 1x. addig beosztom ami van.
Van sok 2TB SSD-m meg sok-sok TB-os HDD-m amire mentve van sok ez-az..
-
KillHates
félisten
-
peet05
senior tag
Maga maradjon egyelőre az X-nél, handheld kolléga!
Viccen kívül, én arra tippelek (ez egyelőre az új Xbox Ally-nál beigazolódni látszik), hogy egy előkészület, többek között a GTA 6-ra - ami bődületes húzó cím -, ugyan nem natív futtatással, de handheldre optimalizált teljesítménnyel. Xbox Play Anywhere-ben folyamatosan bővül a repertoár.
Itt most elsődlegesen a konzolos megjelenést értem, a pc-s ki tudja mikor jön - remélem nagyon hamar. -
MaxxDamage
félisten
-
Chiller
őstag
-
Chiller
őstag
Ahogy írod is, főleg halkabb. És az is valami. Főleg akkor számít, ha valami régebbi játékkal játszok, amihez fél-harmadgázon se megy a CPU-GPU, és szinte semmi hangja sincs.
Teljes terhelésen sokat nem számít, (Cyberpunk2077 vagy Oblivion remastered, Stalker2, stb) úgyis teker mindegyik. Bár azért nekem 5dB is számít. Pont a múltkor akadtam össze egy olyan teszttel, ahol egy 5060-as gép 60dB(A) hangerő mellett alul elérte a 60°C-t is...
-
MaxxDamage
félisten
Gondolom ha nem VC-s lenne, akkor 100°+ lenne és full throttling...szvsz ☝😆
Ügye nem a 4090-es 90°+?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ez pl. totál halk.
Ventik nem is mennek IDLE és kis terhelés közben sem...egesz éjjel úgy elmegy hogy semmi hangja nincs. Mintha be se lenne kapcsolva a gép.
Hutopad meg a Noctua ventik hangosnak tűnnek ha be vannak dugva...inkabb kihúzom azt is.
-
consono
nagyúr
Nekem pl. egy hete jött meg a Steam Deckem, amit az őszi leárazáson lőttem
Volt az Alap gépre ~20% kedvezmény, nem tudtam ott hagyni. Mondjuk én mióta kijött nézegettem, sőt még preordereltem is, de végül lemondtam. Eddig nagyon bejön, nagyon erősen gondolkodom, hogy megy a noti a háztól, úgy is csak az asztalon használtam 99.9%-ban és lesz helyette valami asztali gép.... -
Semin
őstag
-
MaxxDamage
félisten
-
sisi24
tag
Bocsi, igen ez ki maradt.
Win11-em van, és egy gyári hdmi- kábellal van összekötve, amit kaptam a monitorhoz.De tegnap kicsit álligattam a képernyőt, elsőnek úgy próbáltam hogy csak a monitoron legyen képem, igy nem tudtam felbontást és hz-t állitani. Aztán ki próbáltam hogy duplázza a képet, igy már most qhd-n van és 144hz-n. De viszont még sem 180hz amit tud a monitor.
A másik probléma hogy Cod Warzonban nekem 60hz-t ir. Ilyenkor most 60hz-en van? Vagy mivel oprendszerben 144hz-et állitottam akkor most ezáltal 144hz?

-
BalageK
tag
-
MaxxDamage
félisten
-
MaxxDamage
félisten
-
Juhaszatti
addikt
4090-ből nincs olyan ami teljesítményben vissza lenne fogva, szerintem 5090-ből sem létezik ilyen. A xx60-as szériáig vagdossák a kártyákat, bizonyos modellekben.
A cheapest 5090-es laptopban valószínűleg kevesebb a RAM, gyengébb a kijelző mint a Titanban, és hasonló különbségek lehetnek
-
Aljasvip
senior tag
Ne reménykedj abban, hogy nem spórolnak.
A mai napig játszanak a 90/115/140W xx60 GPU-kkal, és nincs is a 90W-os mellé téve az a MOSFET/VRM mennyiség, hogy sutyiban fel lehetne emelni a power limitet.Igazából nem lenne hülyeség amúgy egy visszafojtott 5090 laptopba... Az árát nem nézve, általában egy ilyen nagy dög GPU-val, a teljesítmény korlátozásával lehet létrehozni a leg-energiahatékonyabb rendszert.
Persze itt inkább a vásárlók átcseszése van prioritásban, aki nem figyel és csak az "RTX5090 mobile" címkét nézi...[-HERO-] #114077
OLED monitor volt életem második legjobb vétele - szorosan az első helyezett mountain bike után.
Én is sokat agyaltam amúgy 3 éve, hogy laptop kellene inkább, de egy (oled) Nintendo Switch vásárlás után rájöttem, hogy én nem akarok lejjebb adni, mert egy 3000€-s laptoppal is kompromisszum kötés lenne sok helyen (hangos, kicsi, hűtéssel bajlódni, milonitorja is olyan amilyen..., stb).
Akkor inkább nem játszom arra az évi 3...5 hétre, vagy ott a Switch ha nagyon unnám magam, és nem is került az a fajta porfogó egy vagyonba. -
MaxxDamage
félisten
-
Zoli1222
addikt
-
peet05
senior tag
-
Lalikiraly
addikt
-
Angelland13
tag
-
PedroPascal
őstag
Nekem mindig Asus laptop volt és nem hiszem hogy valaha is vennék mást. Ami nekünk van nekem nagyon bejön hogy hátul vannak a portok és így oldalt nem lóg ki semmi. Oldalt is csak bal oldalon van port így ahol az egeret használom nem zavarna amúgy sem semmi. Azt akarom kihozni ebből hogy nekem nem csak a belső fontos hanem az elrendezés is. Az új szériából nincs ilyen felépítés az Asus kinálatban. Ha lenne felesleges 2m akkor se cserélném le. Biztosan jobbak az új 5000-es kártyák de nem éri meg jelenleg még váltani ha 10% felett is lenne különbség.
-
RM007
veterán
-
PedroPascal
őstag
-
PedroPascal
őstag
-
RM007
veterán
-
cyberkind
félisten
-
cyberkind
félisten
Nem a premier miatt ennyi, ha nem nézzük a magyar gizdaságot, ez a gép majdnem 20%-kal lett drágább, mint az előző: 2023-24-es Scar 18 4000 Font, amíg a 2025-ös már 4600 Fontról indul, és ebbe azt hiszem csak 2x1TB ssd van, nem is a fullos, de ahogy írtam is, ez nem lépi le nagyon a 4090-et, max a multi frame gennel, ami meg valakinél nem is opció, szóval...
De csak mondom, hogy az abszolút fullos MSI 6100 Fontért már out of stock.
-
FőDudu
veterán
-
undercover
őstag
Jelenleg 2x8 gb DDR4 SDRAM van benne.
Modul cikkszáma: M471A1G44AB0-CWE
Memória sebesség: 1600.0 MHz (DDR4-3200 / PC4-25600)
Jelenlegi időzítés (tCAS-tRCD-tRP-tRAS): 22-22-22-52Kingston Furyt nem találtam, ami CL22 lenne. Ha most CL22 van benne gondolom ugyanolyat kéne vagy lehet CL20 is?
Tehát mondjuk a két opcióból melyik a jobb választás?
1. [link]
2. [link] -
FőDudu
veterán
En anno imadtam a Red Alert, C&C, Red Faction tipusu jatekokat. Pont azert, mert vagy taktikai volt, vagy jo volt a multi playeres megoldasuk.
Valahol akad C&C meg Red Alert CD/DVD - par eve arultak a Tesco-ban oket. Akkor egy ismerosom megvette az osszeset nekem. Meg akad meg Operation Flashpoint is.
Nem is tudom, hogyan mennenek ezek a mostani gepemen - ha egyaltalan mennenek. Mar a DVD olvaso elokeresese is maceras. Van valahol egy kulso DVD irom (valami SAMU ami tan meg a lemez tetejet is tudta valahogyan feliratozni - mondanom sem kell kb 1x hasznaltam ilyen celra.).
-
RM007
veterán
-
MaxxDamage
félisten
-
Skyhunter
őstag
Secretlab Titan Targaryen Edition-t használok már 6 éve....nagyon kényelmes, elképesztően jó anyagokból van összerakva, még semmilyen gyűrődés, kopás nincs a bőrfelületeken. A "kis" 130 kg-os bomba testemet remekül bírja.
Asztal : csatlakozom az előttem szólókhoz, 200k-ból remek egyedi asztalt készítetthetsz bútorlapból. Nekem 18 és 36mm vtg Castamona lapokból (Dark Zebrano színben) egy barátom nagyon jó kis, egyedi asztalt csinált (5 éve még ilyen 130k-ba fájt). Kábelvezető dobozzal, asztallapban usb-s kábelvezetős csatornák, bal oldalában fiókok, füstüveg lap mögött egy Teac H500 erősítő, stb. Hazamegyek holnap, küldök képet, hogy néz ki. A haver sokat segített, vagy 30xor (!) skicceltük újra, hogy milyen legyen, mi az igényem. Világító led csík is került rá, hátul és körben.
Egyébként ami a legegyszerűbb, jól néz ki és olcsó is (reddit/battlestation fórumon rendkívül népszerű) IKEA-ból Karlby munkalap + 2 db Alex fiókos szekrény. Mint a képen.
-
Evil Snowman
őstag
Amennyiben nem szempont az emelhetőség ahogyan azt írtad, akkor szerintem kb 200-ból kijön egy egyedi, saját szád íze szerinti asztal. Nekem mezei IKEA-s aztalom van, de soha többet nem veszek tőlük asztallapot, mert ez a méhsejt szerkezetes töltettel ellátott sz@r (bocsánat, de nem találok rá jobb szót) 1,5 év után már meghajlott középen pedig csak 150cm széles.
Szóval nálam most az a terv, hogy csináltatok egy méretben megegyező (150x75x3,7 cm) furnér lapból egy asztallapot egy lapszabászatban, mert az a büdös életben nem fog meghajlani. Maratok bele egy keskeny sávot, ahova majd befér a LED szalag profilostúl. Aztán megy rá még egy felcsavarozható kábeltartó és jónapot.
Ami IKEA-s marad, az az ADLIS láb, meg az ALEX fiókos szekrény.
-
KillHates
félisten
A lányomnak vettem anno egy Titan Evo D.va edition-t, mert nekem már mindegy, de neki legalább ne legyen rossz a tartása emiatt.
Döbbenetes a minősége, olyan kényelmes, hogy simán el lehet aludni benne és nem tudom milyen anyagból van, de nem rohad bele az ember. Konkrétan csak a kartámaszt 4 axisban lehet állítani, a széket kismillióképpen tudod magadra szabni. Csak ajánlani tudom, megéri az árát. Ha találok vevő a vesémre akkor veszek magamnak is egy Titán Pro-t mert én más súlycsoportban mozgok 😅 -
KillHates
félisten
Nekem is a sci-fi és tech vonal jobban bejön, de a Witcher III egy geg és poén gyűjtemény. A szereplők, a mellékküldetések, a szövegek hatalmasok benne. Gerard egy strici, aki még reptében a legyet is, nem is kicsit szexista a játék, de mindezt poénosan nyomja, még a meleg vonalon is jókat röhög az ember. Eleve a szeretőnktől indulunk egy kis etyepetye utáni fürdőzést követően, de már a 25-ik percben ez a jelenet fogad a falu füvesasszonyánál:
-
KillHates
félisten
-
Ubul86
őstag
-
Ubul86
őstag
-
FőDudu
veterán
-
Mydgard
tag
Közben sikerült rátalálnom és elérnem Mikeyt, de gondolom önmagáért beszél, hogy mások is keresik az újpesti fórumokon... A Zóna Computers csak egy 2004-es vállalkozás volt, ami most lehúzta a rolót.
A laptop szervizelés terén meg elég sok önjelölt szaki meg kókler van, akik már sérülést is okoztak, szóval akárkihez nem viszem el a gépet.
-
RM007
veterán
-
Ubul86
őstag
-
DamianB
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Fibocom L850-GL WWAN 4G LTE mobilnet kártya
- ThinkBook 13s G2 ITL - i5-1135g7
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET
- Dell Latitude 5410 - 14" FHD touch, Core i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- MacBook Air M4 15 256GB Starlight Bontatlan + Új (Számlával!) 2 ÉV GARANCIA
- iPhone 15 Pro 128GB 87% (1év Garancia)
- 27% - Corsair Nautilus 240 RS RGB White Vízhűtő!
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - éjfekete- HUN - MW123MG/A - 4 Ciklus 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mert öreg, de nem vén.. és egy letűnt kor utolsó normális darabja.
.

)

Muerte