Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
válasz
nggabi
üzenetére
Ez csak egy sima LOQ, semmi extra. Hozza, amit vártam tőle anyagminőségben, ma megy bele egy ssd meg némi ram, aztán meglátom, milyen lesz. Legalább nem holmi 170W-os hurkatáp van hozzá, már ezért megérte lecserélnem. Itthon ez egy jó 150-nel több lett volna, cserébe ugye nem 3 év a gari.
-
Longeye
tag
válasz
nggabi
üzenetére
Ezzel is az a gond, mint az MSI Afterburner-rel, hogy nem megy Linux alatt.
Szeretnék kipróbálni több disztribúciót és összehasonlítani a Windows-os "játékélménnyel". Ezért keresek olyan játékokat, amelyekben eleve van ilyen funkció.Szerk.: Egy Asus TUF Dash F15 lesz az alany. I7/Nvidia 3050Ti/4GB, 32GB RAM
Most felpattintottam egy Win 10-et (22H2), ezzel tesztelek, majd upgrade-lek 11-re, azzal is tesztelek és utána jöhetnek a distro-k. Garuda, Nobara és Debian 12 már volt rajta, ott ment is a WOT, de nem néztem az értékeket, csak a játékot próbáltam, hogy megy-e, egyáltalán.
Ez a terv.
-
echterion
nagyúr
válasz
nggabi
üzenetére
Az egy dolog, hogy szerinted/eladó szerint mennyit ér, a piac majd úgyis beárazza. A többség nem azt fogja nézni, hogy hű milyen szuper a ház, hanem hogy ugyanennyiért (vagy olcsóbban) megkapja újonnan ugyanazt a hardvert. Elég gépet adtam már el ahhoz, hogy ezt megtanuljam. Persze lehet várni egy igényesebb vevőre, csak akkor tovább is tarthat az eladás.
-
Mrdevil
addikt
válasz
nggabi
üzenetére
Köszi a segítséget próbáltam ezt is amit beraktál nem segített. Aztán addig nyomkodtam a wint eljutottam valami hibaelháritóig, az valamit mokolt majd azt mondta indítsam újra a gépet. Megtettem, és láss csodát lett bluetooth. Valami megakasztotta vagy nem tudom. De köszi mindenkinek.
-
válasz
nggabi
üzenetére
Win11-en néha szenvedő mérnökként mondhatom, hogy nincs sok baj vele, de ha igen, az rohadt idegesítő.
A shift+jobb klikket aki kitalálta, azt a Mechanikus narancs-féle mozizásra ítélném.
A kattintásra fél percig nem reagáló Explorer vagy más Windows app jó móka, főleg ha egy vevői prezentációt kellene előrántani hirtelen. Gép újraindítás megoldja, köszi, nyilván akad rá 10 extra percem a széjjel túrt céges OS-en...
A notification center az első pillanattól kezdve nem működik nálam, de úgy egyáltalán semennyire.
A lekerekített ablak szélek a halálom, szintúgy a keret nélküli alkalmazás/ablak. Sötét módban és fekete háttérrel (Oled monitor miatt) igazi torpedó játék, hogy épp mikor hova megy az egér.
Explorer / Quick Access-ből nem lehet törölni a gyári mappákat.
Hogy mit ad Win10-hez képest? Hát egy nagy semmit. A több ablakos Explorer az egyetlen amit megkedveltem. Privát használatra cserébe lehetne túrni és irtani belőle a sok r@tek diagnosztikát...
Szubjektív, de nekem a design sem tetszik. Olyan érzés a Win10 után a céges laptophoz ülni, mintha egy felnőtteknek tervezett rendszerből az oviba mennék vissza, ahol minden le van butítva - mert állítólag így jobb nekem. -
Ubul86
őstag
válasz
nggabi
üzenetére
minden rosszindulat nélkül, van valami felmérés, hogy miben jobb/rosszabb a win10 a win11-nél gaming szempontból? nálam 2 éve van már win11, úgy jött a korábbi lenovo és az asusra is azt tettem, de már nincs cserélném le, 0 probélmám volt eddig. Persze 3070, meg 4090-nél mondjuk nem feltétlen jönne ki az 32 GB RAM-mal, hogy többet eszik, de azért szoktam nézegetni hogy idle-ben mennyit fogyaszt a 11, és nem vettem észre szemlátomást többletigényt.
De ez magánvélemény -
-
Juhaszatti
addikt
válasz
nggabi
üzenetére
"A win10 is megtalálja ami kell neki. De ha mégsem akkor is letölthető."
Ryzen 6. gentől és Intel 12. gentől nagyon sok esetben nem találja meg. Jobb esetben letölthető manuálisan, rosszabb esetekben meg nem is létezik az adott komponenshez Win 10-es driver.
Jópár gép megfordult már nálunk emiatt. -
-
Remiel
őstag
válasz
nggabi
üzenetére
köszi majd otthon kipróbálom a monitoron, most csak a laptop van nálam, aminél elindítottam és bár a kijelző g-synces mégsem tudom bekapcsolni
kitoltam az fps csúszkákat, vsync el olyan 280 fps, nélküle 600 felett jelentsen ez bármit 2560x1600 felbontáson, egyébként sima, akadásmentes minden animáció
-
válasz
nggabi
üzenetére
Jó kis program.
35-49fps(van több is csak be kell állítani) között mozog a szám. 2 indítható ikon képződött a 2. tükörsimán mozog forogva is. Akkor most G sincs vagy van?
Nálam sosem ment ez a dolog pedig a nagy monitorom g-sync 144Hz-es. Most éppen azt használom FHD felbontásban. Meguntam a 2K-t kicsit visszaléptem nosztalgiázni nagyobb kijelzőre.
Ja látom, én nem tudom rávinni. Mégis tökéletes.
A no v-sync is teljesen jó. -
echterion
nagyúr
válasz
nggabi
üzenetére
Nekem mondod? Ezen a gépen sz*rt se tudok a cpu-n állítani, intel papa mindent letiltott, hogy száradjon rájuk a paszta.
Mondjuk játékot még mindig nem látott, de ez egyéni szoc. problem, cserébe viszont elég jó az akkuideje, a kijelzője meg az egyik legszebb, ami nálam járt. Nem bántam meg a vételt szerencsére, sztem marad még egy darabig nálam.
-
FőDudu
veterán
válasz
nggabi
üzenetére
Procinal a Cinebench ami meg tudja jol izzasztani.
Az ugye AVX utasitasokat csinal - ha abban kimaxolod a pontszamot, akkor utana johet a tobbi (GPU es egyebek).De valoszinuleg nalad is a cache amivel jelentossebb hokulonbseget tudnal elerni.
Kozben lehet nezni mennyi a maximum freki, ahhoz mekkora szorzo tartozik, stb. -
válasz
nggabi
üzenetére
Nagyon sokat számít az UV.
Főleg a cpu hőmérséklet szempontból.
Most én is próbálom és meglepően jó értékek jönnek CB R23 alatt 5GHz-n 91 fok is volt (1.30v+ Core Voltage mellett) és most 1.264v mellett már max. 71 fok ☝️Csak arra kell megoldást találni, hogy fixen 5GHz is legyen, ne menjen fel 52x fölé. Lehet winbe valami program zavar be...vagy a sok beállítás között valamit állítani kéne Biosba. Nem értek hozzá! Millió féle beállítás van ott...külön cpu meg overclock és cpu ott is. 🤭😄
-
kory24
őstag
válasz
nggabi
üzenetére
Addig ameddig stabil

Ajánlatos 10 lépésenként lentebb vinni mindig tesztelni, ha pedig kékhalálozna akkor vissza vagy 20-30-at és akkor még egy 10 perces teszt mehet rá és ha nem fagy ki gép akkor ok.
A CPU E cache is lehet alulfeszelni, de azt óvatosan, az bírja legkevésbé elvileg....
Én annyira nem feszegettem még határok, nemrég jöttem rá én is, hogy BIOS-ban nincs is engedélyezve az UV
-
kory24
őstag
válasz
nggabi
üzenetére
Nem lehet hogy Bios-ban nem engedélyezted?
2 opciót kell.
Először Lenovo Optimalzation Enabled-re kell tenni és akkor megjelenik az undervolt protection ami alapból enabled ezt kell Disabled-re.(Én sokáig azt hittem undervoltolva használom procit, de a 2. opciót nem állítottam be
csak furcsa volt bármeddig mehetek az undervolttal nem jön kékhalál és hőfok se megy leljebb...
) -
válasz
nggabi
üzenetére
Lehet a voltage UV-vel nem mész semmire, akkor a cache offset? (ha van)
Én is ma játszom a BIOS proci offsetel és csak -0.040v adtam neki, de sok különbséget nem veszek észre. 1.3v+ a core voltage teszt közben, ami nagyon magas....ez a KF jobban melegszik mint a K-s i9 és bár a víz lehűti, de akkor legyen már rendben a voltage és ha beéri 5GHz-n 1.275v-al is akkor menjen (1.280v) úgy...pl. mert kis tartalék is legyen +...
-
-
echterion
nagyúr
válasz
nggabi
üzenetére
Akkor ragasszák össze a házat vagy forrasszanak mindent a lapra. De ez, hogy egy hoki matricával bohóckodnak, ráadásul van olyan oszág, ahol konkrétan ezt nem is csinálhatják meg (mármint emiatt kizárni a gariból)....
Azt meg nem nehéz bizonyítani, hogy ha ilyen miatt hal a lap, annak nyilvánvaló fizikai nyoma van. -
pidzse4
aktív tag
válasz
nggabi
üzenetére
Hivtam őket , azt mondta a kolleganő hogy ha az a kis papirfecni ami a csavaron van megsérül leesik vagy elhagyja a ragsztás akkor buktam a garanciát. nevetséges. Azt mondta ha valamit ki akarok cserélni benne ők erről nem adnak ki semmilyen papirt hogy én azt otthon megcsinálhatom. Szóval már elindult a lehuzás itt is. Elég undoritó. Az ember a saját laptopján nem cserélhet alkatrészt mert bukta a garanciát és ha sérül a kis papirfecni vagy elhagyja a ragasztás 1 év után vagy ledörzsőlödik használat során akkor ennyi volt a garanciád. Miféle MSI garancia ez ???? Ezek után nem fogok MSI laptopot venni soha többet. Azért fizessek ki kb 15000 ft hogy kicseréljék benne a ramot és rakjanak bele egy másik m.2 meghajtót plusz a szállitási költség oda vissza.
-
válasz
nggabi
üzenetére
Nálam is hibátlan a Win10 és a Win11 is. Az hogy esetleg valamelyik laptop driver csomag nem komázza a 11-et nem tudom, de a megjelenéstől számítva ennyi idő után is erről beszélni elég gáz. Látod a múltkori beszólásra, lehet nagyon nem mindegy milyen lapost használunk. Meg talán ráugrani az olcsó laptopokra nem biztos hogy kifizetődő.
-
válasz
nggabi
üzenetére
A legion vagy a clevo rendelkezik kifogástalan venti profillal?
Te most olyat használsz? Megvan még a régi laptopod és ha igen mire tudod használni?#108373 Francia91: Most nálam is Workstation van, illetve már nem mert a vga cserélve lett sok ízben és az alaplap is más biosszal üzemel, vagy veszem/vettem, de tök mindegy, mindenevő. Az MSI-nél akkoriban a gaming és a workstation ugyanaz volt a modellem esetében. Régen sokkal konfigurálhatóbb modellek voltak, gyakorlatilag azt csináltál belőle amit akartál.
#108376 nggabi :
Nincs szopás ha értesz hozzá, ha meg nem megkérsz valakit. Véletlen tudok ajánlani illetőt.
Ezeknél a laptopoknál pont az lenne a lényeg. Buta laptopnál nincs mit molyolni, a kérdést sem érti. 
#108377 Frozen:
Mondjuk van 5 év távlatban aminek az első évében sokat költöttél annak megfelelően ahogyan használni akartad a kedvenced. A további 4 évben meg jóformán semmi további költség, mert az első évben befektettél.Te viszont kis túlzással minden évben cserélgetsz, eladsz, vásárolsz ráfizetéssel, és molyolsz.....panaszkodsz mi az ami nem tetszik az új kiválasztottadnál, csak a gondok. Kicsit túloztam, de remélem lejön a lényeg. Az általunk használt laptop használati lejárata teljesen más, a ráköltés meg befektetés úgy mint a Maxx vásárolta adapter. Az ő és az én igényünk ebben a témában nagyon hasonló veled szemben.
-
-
válasz
nggabi
üzenetére
Annál jóval több!
900k volt (UK verzió) a gép anno 2021 év elején
(i7-10700K, 2x16GB RAM, 1TB 970 EVO Plus + 2TB WD Blue 3D SSD)
Azóta sokat rálocsoltam! 😋😆
2 millába simán benne van! (i9-10900K majd KF, Full vízhűtés, gyári hűtők, RTX 3080 GPU, +2x16GB RAM (=64GB), majd 4x32GB RAM (=128GB), 4x2TB SSD, bill.magyarositas, stb...stb...)
Még úgy is hogy az egyik X170 gépem eladtam (400k-ba)... és vettem az Amcsi verziót amin Prema BIOS van.
Az a +2x16GB DDR 3200MHz CL20 Kingston memória még megvan, elraktam gyári dobozában mert 73.5k volt és bolthoz is élettartam garis! (el nem adom fillérekért, inkább rám rohad!)
A 2x32GB 60k alatt volt...amikor a 2x16GB vettem, akkor 135k+ volt a 2x32GB is!
/300k körül lett volna a 4x32GB RAM.. nemrég meg megszereztem 105k-ból/Ezt a gépet megtartom mindörökre, mert amennyit rálocsoltam...azt azért tettem, mert nekem jól esett és megérte, nem bántam meg! ☝️
-
-
válasz
nggabi
üzenetére
Ne vedd komolyan, csak szúrkálódás akart lenni. Az, hogy egyesek milyen logikai bukfencekkel igazolják maguknak a butaságaikat... Nekem se kell a szomszédba menni ehhez.
Nálam csak a monitor fogyaszt 60~100W-ot, a VGA meg... Sokat? (7900XTX, talán 450W-ig megy el)
Én is gondolkozom laptopban, mert lassan érik a platform csere, de nem viszem sehova a gépet, hely is van, és ilyen teljesítményt nem is lehet kapni laptopban.
Arra az évi pár napra egy i7 4th gen +GTX740 kombós laptoppal szoktam túlélni, ha tényleg valami nagyon fontos elintézendő van amihez gép kell, vagy épp valami event egy játékban. (720p-re butítva elmegy rajta ez-az) -
Csandi
addikt
válasz
nggabi
üzenetére
Mondjuk a fogyasztás sztem senkit nem érdekel (ha a villanyszámla nem fér bele nem gamer gépet kell venni) a teljesítmény pedig értelemszerűen jobb egy asztalinál, ha szükség van rá.
Mondom ezt úgy, hogy 3080 al bezárólag mindig is asztali gépeim voltak most pedig egy Legionnel nyomom én is

-
-
-
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
nggabi
üzenetére
Vettem a bátorságot és feltettem az 52-es BIOS-t.
Amúgy észre vettem egy érdekes dolgot (ezt se oldotta meg a BIOS frissítés): kijelző fényerejét csak akkor tudom állítani, ha dGPU módban van. Ha Hybrid vagy másik akkor nem... Tekeri a csúszkát de a kijelző full fényerőn vakít.
Nekem nem gond, hogy dGPU mindig be van kapcsolva, de fura hogy ilyen...
Ja és ha nem dGPU mód van kiválasztva akkor a Display szekcióban nem is lehet HDR-t bekapcsolni.

-
-
-
174BPM
tag
válasz
nggabi
üzenetére
Lényegében szinte ugyan az mint a Vantage csak jobban és egyszerűbben átlátható. Max hőfokot 85re állítottam a programba. Az értékek nem változtak, csatolok egy képet amin a max értékeknél látszódik a problémám. Itt egyébként Idle állapotban volt a laptop miután kiléptem a játékból, a max értékek játék közben böngésző megnyitására ezeket produkálta. Ha csak simán játszok és nem nyitok meg semmi mást akkor 70-80 között mozog szépen, néha 85 1-2 mag.

-
voyi
aktív tag
válasz
nggabi
üzenetére
Kipróbáltam, a procim (i9 13900hx) hőmérséklete 98°C-ra ment fel játék alatt (watt fogyasztás is jóval több volt mint az előzőnél), illetve nem kezelte rendesen a Throttlestop FIVR-ben az órajeleket (Turbo Groups raito, hiába próbáltam lejjebb venni a group 6-7nél). Ment vissza a kwcn42ww. Itt ugyanazon játéknál a max hőmérséklet 82-84°C.
-
válasz
nggabi
üzenetére
Miért ne menne, láthattad fentebb fotóimnál. Előbb legyen valami ami 64 fölé visz aztán meglátjuk mi lesz. Az a pár felmerülő fps különbség fel sem fog tűnni, így is korlátozom lefelé. Nem beszélve a jövőbeli új vga még dobni fog ezen valamicskét. Mivel 2 clevom van sem bánom ezt a kiadást, viszont ha már megvettem jelenleg részben használni akarom. Ezzel is nyertem pár tapasztalatot. Gyári spec felett vagyok hála az XMP-nek meg a nyitott bios-nak, nélküle lehet csak a 2400Mhz menne. Aztán hogy játéknál melyik lenne a jobb mindent egybevetve a 2400 vagy a 3200Mhz úgy sem tudom meg soha.
-
válasz
nggabi
üzenetére
Nem szeretem a végleges állapotokat, az olyan mint a halál.

(Úgy vagyok vele minden ami jó tartsuk meg. Az újabb nem mindig jobb, sőt...figyelek.
Mindenesetre ki kell fejleszteni a jövőbelátás képességét.
Miután szívatják a népet a kevés sok esetben forrasztott ramokkal simán eltudom képzelni a jövőt ez irányú inspirációval, átalakításokkal. Itt arra gondolok nagy kérdés lesz-e változás a programok megírásánál. Nem lenne rossz ha engedélyezve lenne a ram kapacitás jobb kihasználása, a háttértárolónak csökkenhetne a szerepe adott esetben. A CPU így kicsivel gyorsabb, előnyösebb helyzetbe kerülhetne. A gyorsítótáram helyzetét szeretném ezzel még megtámogatni.)Ezt a jobb kihasználás dolgot én nem a ram használat csökkentésében látnám, ellenkezőleg. Legyen választási lehetőség.
-
vakablak93
őstag
válasz
nggabi
üzenetére
Szerintem nem kell aggódni miatta ha valaki csak játékra használja a gépet.
Tudom ez pont tőlem elég fura
, de szerintem a legtöbb embernek elég az.Mármint ha abból indulok ki hogy Starship Troopers Extermination multiban a 13900HX nálam olyan 50-100W között nyel be (ennyit kell adjak neki) arra jön még a 4070, akkor ha szűkösen is de bele kéne férjen.
Szóval elvileg nem olyan elvetemült ötlet ha csak játékra van hazsnálva a gép.
Persze mikor Davinchiben kipróbáltam a gépet, ott a proci egyedül megevett átlag 120W-ot + mégannyit a 4070
, na ott már elvérezne a 230W táp rendesen. -
baro32
aktív tag
válasz
nggabi
üzenetére
Igen szerintem sem mivel ha az enyémből indulok ki akkor nálam például az i9-13900HX az intel oldalon 55/157W-ot ír a CPU-ra ami ha meg nyitom az Aida64-et nálam 55/130w-ot ír gondolom a HP szabályozta a BIOS-ban de ezzel ellentétben az RTX 4080-an meg kapta a maximális 175w-os keretet amit még nem használtam ki

Játékoknál még nem nagyon láttam CPU: ~40w és GPU: ~120w -nál több fogyasztást mivel 60FPS-re korlátoztam hogy ne pörgesse magát a laptop ha nem muszáj és ha valaki most aszt hinné hogy azért vettem le mert nem győzi a hűtés akkor az téved mert bírja.
Körülbelül 60-70'c közt van a CPU és a GPU és a ventilátor hangját alig hallani. -
-
-
válasz
nggabi
üzenetére
Talán az is lehet ezek a driverek nem értékelik most a tuningot. A kedvenc tesztelőmnél én is kínlódtam a napokban a beállításokkal, mert ami korábban okés volt ott az most nem teljesen. A driver alapon az eredeti görbével mármint pl a legújabb 551.23 hibátlan húzás nélkül. Még a drivereket is elérik a szankciók, lassan oda is beviszik a fapadot?

Persze ez csak mesterséges tesztnél, játékban nem vettem eddig sem észre. Az MS repülőszimulátor is jó teszt erre, ott is meg lehet figyelni a repülés folyamatosságát. Ha bizonyos időközönként megröccen akkor ott lehet valami. -
-
Longeye
tag
válasz
nggabi
üzenetére
Szia!
Nekem csak VS Code csinálta ezt
. Homályosan jelenítette meg időnként a szövegeket.
Egy külföldi fórumon azt javasolták, az Nvidia driverben, az appok beállításainál erre az alkalmazásra kapcsoljam ki az élsimítást!
Nekem bevált.
Próbáld meg globálisan kikapcsolni először és ha megoldja, akkor az appok közül kikeresni, vagy hozzáadni az ablakkezelőt, desktop-ot, vagy nem tudom Win alatt hogy hívják és csak arra kikapcsolni az élsimítást!
Hátha ez a baj nálad is
-
válasz
nggabi
üzenetére
"volt a lenovonak valami 200W körüli usb c próbálkozása régebben."
40AN és 40ANY, de általában minden ilyen böhöm dokkolónak speckós töltős vége van .... mondjuk kivéve DELL TB16DC / WD19DC / WD19DCS (double connection), ott 2db Thunderbolt kábel látja el árammal a gépet
-
válasz
nggabi
üzenetére
Bocsi, nem vagyok képben garanciáztatással Magyarországon. Ami laptop behalt valaha, vagy volt pixelhiba (volt ilyen sajnos), az megy vissza disztribútorhoz. Nincsen dispute, meg vizsgálgatás, ott tényleg megy a vevőnek a full rendelkezésre állás és megpróbálnak vagy megjavítani, vagy másik hasonló / esetleg jobb gépet adni. Erre is volt példa, amikor a Legion RTX 2060-osokban sorra voltak pixelhibák, és utána RTX 3060-osat kapott mindenki, ugyanolyan áron.
Na ezt egyetlen bolt se fogja megcsinálni. Nem is láttam ilyet életemben, rajtuk kívül. -
válasz
nggabi
üzenetére
Akkor küld vissza.

Rendben. Most komolyan az a baj hogy nem jól van beállítva. Most jelenleg az UV görbét egy ideje visszafogtam a gyári értékei alatt használom, így nekem sem hozná 100%-os szinten a fogyasztás csak mondjuk 98-97%. De kb azt lehet látni mi a szitu így is.
Azt hogy a 4000-es széria nem támogatja a tesztprogramot, vagy az AB nem támogatja a 4000-es kártyákat.....jó hagyjuk. Ha ez így megy tovább nem lesz másik laptopom.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Kolink SFX 350W tápegység /BONTATLAN/Számlával/
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Máshogy nem tudna MyAsuson vagy Armoury Craten keresztül sem driverezni.

Muerte