- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
válasz
KillHates #91193 üzenetére
Ez az én kedvencem: 2.7 HDi duplaturbós szörnyeteg alapjáraton 440Nm-es nyomatékkal, valamikor a kétezres évek elejéről. Gyönyörű a hangja és gyűri az aszfaltot, mint a mérgezett egér. Imádom, pedig szerintem az autó benzinnel megy, de nah.
A szerelőm már kevésbé, egy vezérléscsere igen szépmutatvány rajta.FőDudu: nálunk a legszebb, mikor a managerek napi 3-4 alkalommal közlekednek a dízel csodáikkal a két gyárépület között. Ami cirka 300 méter séta, kocsival meg 600...
-
FőDudu
veterán
válasz
Csupati #91179 üzenetére
1-2 erdekes sztori nalunk is elofordult ceges autokkal.
3 hetes Q7-ben turbo csere. Kb 3 kilometrre lakott a vezetoje, gondolom uvegelte.A masik kedvencem az A8-at vezeto szakerto volt, aki tele tankkal indult el valahova (120km tavolsagra) es visszafele tankolnia kellett. ( nyilvan manualban nyomatta uveghangon).
Ilyenek ellen semmi nem ved.
Kar ezeknek autot adni. -
Csupati
őstag
[link] Egy ilyet kell összedobni mindenkinek és akkor a probléma letudva
.
-
válasz
Sándor -P20- #91171 üzenetére
rohadt jó az aláírásod!!
Ha nem lett rétegzárlatos, akkor nagy valószínűséggel le tudom "kötni" a diszkrét grafikus részt az alaplapon és akkor lesz belőle irodai gép, cserében nem fog melegedni! -
válasz
vakablak93 #91169 üzenetére
Akkor marad a 751-es Clevo amiben olyan vasalat van a billentyűzet alatt, hogy egy vasúti felüljáró is kijönne belőle, vagy AW 17X ami spiáterból van vagy Razer18 ami unibody (azaz egy aluminíum tömbből van marva)
Igen, tudom, hogy messziföldi vagy. Meg ott a hanyatló nyugaton a boltokban kapható új gépek is olcsóbbak, mint itt a használt szirsz@rok
-
Csupati
őstag
válasz
KillHates #91177 üzenetére
"de ez kb. olyan mintha úgy tesztelnénk autót, hogy üresben egy téglát tennénk a gázpedálra és hagynánk 20 percig izzó leömlővel ugatni a motort; ha nem lesz hengerfejes ennyi idő alatt akkor az fasza cucc"
Már nem azért de ezt a mutatványt a régi vasblokkos bmw-k tudták, persze üzemmeleg vízzel és olajjal , de simán megcsinálhattad velük , most meg 100e km után kuka a motor az új autókban. -
válasz
Frozen #91166 üzenetére
Ebben tökéletesen igazad van, ahol folyik az Amper ott mindig meleg van. És sok háromszöget csinálni a képernyőre csak a fenti módon lehet
Valóban melegre engedi az alkatrészeket, mint ahogy a MacBook Pro is 80 fokon "érzi jól magát", de síri csendben teszi ezt és az ügyfeleknek ez kell. És baromi kevés meg belőlük tönkre, sokkal kevesebb a konstrukciós meghibásodása mint bármelyik más gyártónak!
Hidd el nem számít a meleg, most már csak a nagyon melegbefolyásolja az alkatrészek élettartamát; soha nem gondolnád, hogy az autód motorvezérlő elektronikájában egy nyári autópályázás után 150-170 fok továbbá brutál vibrációnak is van kitéve van és vígan teszi a dolgát. A notebook-ok pasztázását azért érdemes megcsinálni mert a mi komfortérzetünknek tesz jót; nem visítanak benne a ventilátorok, nem melegíti át a billenytűzetet és ez jó a fülünknek és az ujjacskáinknak
Vetemedni az ablakkeret szokott -
válasz
echterion #91165 üzenetére
Igen, jobbára a saját tapasztalatomra merek már csak hagyatkozni. Igaz ez az én szubjektív véleményem, de nagyjából tudom mire izgul a gamer topic közönsége és így meg tudom fogalmazni azokat a válaszokat amire igazából kiváncsiak.
Én nem tartom életszerűnek a teljes terheléses teszteket, mert igaz, hogy megmutatják mit tud a vas, de ez kb. olyan mintha úgy tesztelnénk autót, hogy üresben egy téglát tennénk a gázpedálra és hagynánk 20 percig izzó leömlővel ugatni a motort; ha nem lesz hengerfejes ennyi idő alatt akkor az fasza cucc, most már lehet kamiont vontatni vele az érdi emelkedőn -
válasz
Frozen #91164 üzenetére
Valóban melegszik, de ez egy kicsit visszás helyzet; mert az Alienware gépek mind magnézium ötvözetből vannak -többek között a topcase-ük is- és a fém sokkal jobban és fürgébben vezeti a hőt. A (Razer-en kívűl) többi gyártó úgy szokott "csalni", hogy a műanyag házat vonják be egy vékony fém lemezzel, pl: MSI, Lenovo, Acer, Asus (még a Zephyrus is . kivéve anno a mothership-et) és a műanyag elég jól szigetel.
Lehet, hogy papíron halkabb más gép, mert nem éri el a két visító ventilátora azt a hangnyomást amit az X17 négy mélyebb hangú ventije, de komfortérzetre sokkal halkabbnak tűnik.
Szoktam az NBC-t olvasni, de pár éve volt egy csúnya botrányuk és el is adták a "lapcsoportot" a tulajok és ez után egy kicsit hiteltelenek lettek mert ők is "szétrakják már a lábukat" a gyártóknak meg már nem is mernek a mainstream-el szembe menni amit a kutyaütő jutyúberek a tiktokbohócok diktálnak. Mert már nem az erősebb kutya, hanem a hangosabb ....-ik a mai világban. -
Csupati
őstag
válasz
Killhates kollégát tudom ajánlani Énis!
Ha a laptop értékét nézed akkor viszont kérdéses hogy megéri-e a rálocsolt pénzt, uj alaplap meg valszeg annyi mint a gép használt piaci ára sajnos.
[link] Talán Neki van alaplapja hozzá , nem ismerem az eladót, csak hirtelen rákerestem a z51-70re . Ha viszonylag olcsón adja akkor megérhet egy próbát. -
válasz
Szerencsédre van itt egy profi Mester, ha valaki, ő tud segíteni neked, vedd fel vele a a kapcsolatot privátban.
-
Ubul86
őstag
válasz
Esetleg van tippetek kit boldogíthatnák a storyval?
Killhates
(szegény)
amúgy valószínűleg alaplapcserés, és hát ilyenkor kérdés, hogy megéri -e még , én nem kínlódnék vele
-
Sándor -P20-
senior tag
Üdv mindenkinek.
Nem pontosan ide vágó a kérdésem, de hirtelen nem találtam jobban a kérdésemhez illő topicot. Tehát előre is köszönöm, ha valaki útba igazít.Akkor a story.
Hozzám került egy Lenovo Z51-70 -es i7-es procival. (Model: 80K6)
A majdnem fiam egyik haverjáé volt.
Jó pár éve nem működik rajta a BGA. Ha bekapcsolják, pár perc után kifagy az egész gép.
Ezzel a hibával pár éve már volt service-ben, de nem igazán lett jobb. Pár napig működött de visszajött a hiba.
Utána nem erőltették a dolgot, használták az integrált grafikát.
Néhány hónapja (még az ősszel) úgy döntöttek a fiatalok, hogy kipucolják, újra pasztázzák a gépet.
Szóval a beavatkozás nem igazán sikerült. Azóta KO a gép. Akut nem tölti, indítás gombra felvillan a HDD (?) led, de semmi egyéb életjel.
Tegnap volt egy kis időm, gondoltam belekukkantok.
Ránézésre minden a helyén.
A BGA része szerintem újra lett sütve annó a service-ben, mert nagyon nem gyárinak tűnnek ott a dolgok. Mindenhol ráégett flux maradék, ónfolyás nyomok, STB...
Naszóval kitakarítottam a csatlakozókat, Ram foglalatokat, összeraktam.
Most a táp csatlakoztatása után tölti az aksit. Indításkor a venti elindul, a winyó kerreg, mintha indulni akarna, DE a BGA hűtőlemez alá beköltöztek az indiánok és füstjeleket eregetnek....
Gyorsan kirántottam a tápot, lekaptam az aksit, és úgy döntöttem nem igazán szeretném erőltetni a dolgot. Ehhez én már öreg vagyok.Sem felszerelésem, sem tapasztalatom nincs a javításhoz. Minek kínlódjak, öljem bele a rengeteg időt, STB...
Szal az lenne a kérdésem, szerintetek érdemes foglalkozni ezzel a géppel? Értsd, beleállni a javíttatásba, önteni bele a pénzt, miközben nem látni a végét. Könnyen lehet hogy több hiba is van a gépben.
Vagy rendeljek bele alirú egy alaplapot? Azt és is belecsavarozom, oszt jóccakát.
Esetleg van tippetek kit boldogíthatnák a storyval?
Előre is köszi a segítséget.
-
vakablak93
őstag
válasz
KillHates #91160 üzenetére
Nem azt írtam hogy tescos hanem hogy "úgy hajlik", ettől maga a billentyűzet összessegében nem tűnt rossznak.Sajnos van az a szokásom hogy elég gyorsan gépelek és közben szabájosan kalapálom (mint a vésőt a kőműves
) a billentyűzetet, a clevonál jól alá van támasztva/ le van rögzítve így nagyon klassz merev akármilyen billentyűterrorista is vagyok
Alapvetően van az az érzésem hogy velem van a gond, hisz kb semmi se jó, mindenben találok valami gondot
A hardverapróról nem szoktam vásárolni, hisz nem otthon élek túl körülményes lenne, emiatt nem is néztem.😅
"ha igazán jó AW gépet szeretnél, akkor X17-et vegyél" - köszönöm a tanácsot mester fontolóra veszem
-
echterion
nagyúr
válasz
Frozen #91166 üzenetére
Hidd el, ami szarnak tűnik, sokszor saját kezedben nem olyan szar ám. És láttunk már elég lebukott tesztert is, akiknek erre-arra hajlott a keze, attól függően, hogy merről is fújt a passzátszél. Zaj meg zaj között is hatalmas különbségek vannak, a decibel csak egy dolog, a frekvencia sokkal fontosabb számomra.
-
Frozen
addikt
válasz
echterion #91165 üzenetére
Ezt már megbeszéltük korábban ahol van erő /teljesítmény az mellé hang is jár hiszen le kell hűteni a rendszert. az aw esetében pedig ahogy a fenti cíkben is olvashatod elég melegre engedi el az alaktrészeket a vezérlés szóval lehet teljesen trottingolni fog az egész 80%.on vagy pár év mulva beadja a kulcsot mikor már vetemedni fognak az alaktrészek a hőtől.
Szerintem nem a teszteknek kell hinni ,,hanem utána nézni kicsit , mindenhol valószínáleg nem fognak meghamsititani adatokat amikor pedig a videoba oda rakják a zajmérőt azt meg pláne nem. -
echterion
nagyúr
-
válasz
vakablak93 #91158 üzenetére
Hát... járt már nálam pár L7 és valóban nem egy MacBook billentyűzete van, de azért Tesco-snak sem mondanám. Erős közepes. De megértelek, sokan elég háklisak a billentyűzetre
"Ami azt illeti mióta a tied láttam csorgatom a nyálam egy Alienwarera
"
Fújd fel; hosszú hetekig itt árultak egy olyan gépet mint az enyém, ráadásul abban 2080-as volt! 4K OLED, 32GB, i9. Már valami 550 körül volt az ára annyira nem tudta eladni az ember...
De ha igazán jó AW gépet szeretnél, akkor X17-et vegyél; baromi jó és halk hűtés, még jobb billentyűzete van! Csak a 3080-as modell még mindig 1M felett van -
vakablak93
őstag
válasz
KillHates #91155 üzenetére
Az a baj a Legionok nekem simán nem tettszenek, eleve élőben nem tűnt olyan nagyszámnak a kijelzőjük mint mondják, de ami nagyon zavar az a gépeléskor tescoslaptop módjára hajló billentyűzet....
Ami azt illeti mióta a tied láttam csorgatom a nyálam egy AlienwareraAmi a kisgép felé mozdulást illeti, ott 2 dolog áll a háttérben:
1. a gémer haverok szakítottak, az új helyeken ha meglátogatom őket kisebb a hely, a P751+táp simán el se fér az asztalon némejiknél2. Ha ezt a dögöt előveszem vagy egy hasonló nagy gyerekjaték módjára villódzó Legiont egy modell előtt hogy megnézhesse az új képeit, kissé ekhmn nem tudom milyen képet vágnának
Ezek miatt agyalok egy kis 14'-es laposon,De így hogy te ajánlottad mindenképp megfontolom a Legion 7-est.
-
válasz
vakablak93 #91154 üzenetére
A P751 után durva kontraszt lett volna az X14. Picike kijelző, visító ventilátorok, gyehenna meleg gép...
Igazából amit én nyugodt szívvel ajánlanék az a 2022-es Lenovo Legion 7-ese lenne a P751 után: a 3080 mindenre IS elég még hosszú évekig és mind a Ryzen-es mind az Inteles nagyon jó konfiguráció. A vapor-chamber hűtés hozza amit kell, a világító portok, a gyönyörű 500nit-es kijelző és az RGB-orgia eléggé ott van(tudom ez utóbbi, csak az olyan infatilisre szenilisedett vén trottyoknál játszik mint én
)
-
vakablak93
őstag
válasz
KillHates #91149 üzenetére
Ezt jó tudni előre is. Mondjuk valszeg marad még az öreg csotrogány P751 egy darabig.
Annyiszor agyaltam már a cserején, kinéztem már az újat, de valami buktató mindig van ami miatt visszatáncolok es ez a vén műanyag-ősgémercsontrogany marad nálam
A legutóbb a kis Alienware X14-et azért nem vettem meg ( azonkívül hogy teljesítményileg nem lettem volna előrébb), mert mikor rájöttem hogy általában 5-6 kábel lóg ki a gépemből (tápon kívül) akkor az már kicsit izé' lett volna hogy még 2 átalakítót is beledugok, kész kábelkáosz / kábelhorror lett volna azzal a picúr géppel
-
válasz
vakablak93 #91148 üzenetére
Állok elébe.
Igen, pl. Maxx postán szokta küldeni-fogadni a milliós gépét. Áll is a szőr a tarkómon mikor feladom a postán -
vakablak93
őstag
válasz
KillHates #91145 üzenetére
Hóvegén mi is jövünk németből, feltámaszthatod a haver gepét
Ha meg egyszer raszánom magam a clevo utódjára, csomagot is fogadsz? Mármint elküldhetem direktben oda?
Az öcskös kiköltözik idén Dániába, szal' őt nem tudom futárnak használni mint a gpu cserekor.
Vagy ilyesmi nem játtszik?Ha privátba kellett volna ilyet írnom, akkor elnézést
-
válasz
FőDudu #91143 üzenetére
Van még rendszeresen visszajáró ügyfelem a svájci határ mellől, többen Erdélyből, van egy valaki Kiotóból, Londonból, a francia-német határról. Ők persze nem kifejezetten miattam kelnek útra, hanem "kerülnek egyet" felém.
Aki a "leghűségesebb" utazó és miattam szeli át a fél országot: RM007 MikiFelpakol a hatalmas hátizsákjába, és még visz magával is egy nagy táskát; így szokott hozzám érkezni. Megbecsült vendégem: ha jön akkor arra a napra igyekszem nem szervezni más munkát; és baromi nagy kupit szoktunk csinálni, mikor megy a munka neki:
-
válasz
Ubul86 #91142 üzenetére
Jaj szó sincs arról, hogy szemrehányást tennék! Így is nagyon hálás vagyok, hogy eszedbe jutottam és ajánlottál
Igen, több szervizzel kapcsolatban vagyok, ők is szoktak küldeni ügyfeleket, vannak garanciamatricáim is amikkel visszazárhatom a gépeket szervizelés után.Igen, ha olyan munka van ami olyan beavatkozással jár, akkor szoktam jelezni és adnak rá engedélyt (általában utólagosan
)
Az még régebbről van, amikor rendvédelmi szervezetnél dolgoztam, ott kellett egy speciális tanfolyamot elvégeznünk, hogy hogyan kezeljük a privát adatait az ügyfeleknek. Erre egyébként is különösen érzékeny vagyok, nem is szeretem mikor tőlem kérnek adatmentést az ügyfelek. Vagy ha gépet bontok akkor általában igyekszem visszaadni az adathordozókat, ha meg nem tartanak rá igényt, akkor mindig alaposan törlök mindent.
Adatvédelmi tisztviselő aki ezzel foglalkozik -
Ubul86
őstag
válasz
KillHates #91141 üzenetére
hát, sajnos azért nem tudok felelősséget vállalni, ha valaki már így viselkedik :/ úgy emlékeztem hogy neked van partneri kapcsolatod is a márkaképviseletekkel és hogy ezeket csinálhatod, vagy tévedek? (lényegtelen, mert az 1000 + 1 pozitív visszajelzés miatt is úgy is hozzád viszik az emberek a gépüket, csak én vagyok lusta dög Hódmezővásárhelyről
)
Tehát arra gondolok, hogy ha garivesztéssel is járna egy memóriacsere, nálad azért nem, mert te letudod ezt kommunikálni az adott márkaképviselettel? Vagy túlságosan is hülyeséget mondok itt most?
(másfelé ezt nem kommunikáltam, csak most úgy emlékeztem, meg mondtad hogy papírod is van róla, hogy nem nézhetsz bele a gépbe file-ilag, stb, nem tudom, hogy ennek mi a hivatalos elnevezése, csak korábban volt itt erről pár komment...)
-
-
RM007
addikt
Lemondtam az álmaimról és rendeltem egy ilyet. [link] Szóval nem az én szakterületem a barkácsolás, nem fogom szétrongálni a hűtőmoduljaimat ezért azt gondoltam inkább teszek a lapos alá egy hűtőt abban helyzetben ahogy fekszi aztán lesz annyival jobb amennyivel tud.
-
Frozen
addikt
válasz
MaxxDamage #91127 üzenetére
Megmondom öszintén probáltam amerikából utána érdeklődni a dolognak ,de nem kaptam segítséget pedig az ottani oldalon fel van tüntetve a tuning opcióként mikor megveszed.
Én elköltöttem különbőző vastagságú padokra 40-50 eurot kb és hol elált ,hol kevés volt , nem szorakozok már a padokkal ,a paszta van gyárilag az is marad csak kell belőle normális. Tuti a gyártó is mást használ ,hiszen más az egész állaga és az is biztos nem a k5 pro az egyetlen a piacon ami erre jó.
Most láttam a német alzán van már corsair laptop vc hűtéssel,bár inkább 17 est csináltak volna nem is értem miért kezdtek ennyire a 16 ra menni....
-
motifator
senior tag
válasz
Csupati #91114 üzenetére
Ránézésre ez az NP50 sorozat, full műanyag, ráadásul 17,3 méretben, szerintem engedd el. XMG Focus néven találsz tesztet a notebookreview-n Budget Clevo, nem kell ez neked.
-
RM007
addikt
-
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Frozen #91126 üzenetére
Nekem volt külföldi fórumon kép a megfelelő méret/vastagságról, így könnyű dolgom volt.
Lehet a tiédhez is találnál, vagy a gyártó is a segítségedre lehet.
Nekem is segített a PCS anno, de már nem tudom hol az a mail, de igaz ők csak a méreteket küldték át, azt már nem írták meg mi hova megy. -
Frozen
addikt
válasz
KillHates #91123 üzenetére
Nem tudom , én most hogy szétszedtem sok hónap után a gépet egyszerűen ami rajta volt tiszta kemény szar volt , olyan szinten,hogy a lapon és a chipeken kb semmi nem maradt ,mert lejött az egész a bordával együtt. Az állaga kb olyan volt mint egy rágogumi amit használat után szabad levegőn megköt és iszonyatosan kemény.
Az msi gyárilag egy sokkal lazább szerkezetű anyagot használ, szerintem ilyet TG-PP10-50 csak ezt már nagyon nehéz beszerezni ,de a húvezető képessége is kicsit jobb. ha gyárilag leveszed a chipen és a bordán is rajtamarad és nem szárad ,vagy keményedik meg.Én ezzel a k5 proval nem vagyok kibékülve ,pedig olvastam máshol is rengetegen használják,de szerintem csak kell hogy legyen alternatíva. Msi nél a padozás nem játszik, hacsak valaki iszonyatosan precizen ki nem tudja mérni a hézagokat,de ezeknél a tipusoknál mindenhol a paszta megy, van aki egyébként simán telenyomja thermo pasztával -
Frozen
addikt
válasz
echterion #91113 üzenetére
Azért ennyire nem vagyok béna
De pont ez az ,hogy kenni sem lehet szinte mert annyira gumis, és később pedig tuti hogy annyira megvan keményedve,hogy levakarni is alig lehet a hűtőről, később mikor vissza illeszted valszeg nem is fog rendesen rásimulni a chipekre és maradni fok pár mikronnyi hely.
Az msi egy olyan pasztát használ gyárílag ami sokkal lágyabb és idő előrehaladtával nem köt be. EZért keresem az alternativákat ,mert szerintem a k5 pro nem a legjobb.
-
Csupati
őstag
Sztetek 250ért 17" os clevo 12gen cpu 3050 el? [link]
-
Frozen
addikt
válasz
echterion #91104 üzenetére
nekem ami jött eddig k5 pro mindig elég keményes volt mint ami már félig be van kötve ,volt hogy visszaküldtem ,máshonan rendeltem mindig , vizkozitása nagyon szar , ezen kivül teljesen begumisodik mint egy megszáradt sziloplaszt pár hónap után csak nem annyira puha hanem sokkal keményebb lesz.
-
motifator
senior tag
válasz
vakablak93 #91105 üzenetére
Csak azért mertem ajánlani, mert az egyik nálunk kötött ki
Tényleg patika, annak ellenére, hogy azt írják az akksi nem az igazi, amit küldtek 2% elhasználódása van, szóval várakozáson felüli.
-
Laxx86
friss újonc
Szia,
Érdeklődni szeretnék, hogy egy Asus TUF gaming laptopban hogyan lehet garanciavesztés nélkül memóriát rakni? A szakszervíz elég gáz... 20k-val több a memória, mint ha magam veszem meg, garanciát ilyenkor nem vállal semmit. És, ha jól tudom, akkor ha én teszem bele magam, akkor bukom a még 1 éves garimat a gépre
Köszönöm a segítséged
-
Smithy87
senior tag
válasz
Evil Snowman #91102 üzenetére
-
válasz
#96974848 #91089 üzenetére
"Nekem gyanús, hogy valamit azért fúj rá
" - Hidd el, hogy nem fúj ott semmit. Koppra ugyanaz a zsanér megoldás mint nálam a Blade 15-ön. Semmi hőt nem kap a kijelző keret.
Amúgy meg azért nem nyeretlen 2 éves mérnökök dolgoznak egyik nagy gyártónál sem. Anno a ROG Zephyrus G14 szériánál is mindenki rettegett, hogy "Úr Isten a kijelzőre fújja a meleget" aztán én azóta sem olvastam sehol, hogy ebből kifolyólag bármilyen meghibásodás lett volna bárkinél.
Ha már mindenképpen stresszelni szeretnél valamin, akkor figyelmedbe ajánlanám a VC hűtésen fekvő monitor szalag kábelt. Na az ott kapja az ívet rendesen. Teszem hozzá annak sem lesz semmi baja.
Nálam is ugyanez a megoldás játszik, csak nincs leragasztva azzal a nagy fekete cuccal.
"Ezt nem tudtam (my bad), viszont 16-os nagyon melegszik, hiszen ő is 210 Watt körül tud, mint a nagyobb testvére, de nincs benne harmadik fan és kisebb a VC.."
Nézd meg ezt a videót. [link]
Igaz "csak" 4080-a kártyával volt tesztelve, de a CPU max hőmérséklet megállt 87 fokon Boost (105 W) módban, a GPU max hőmérséklet pedig 79 fokon High (150 W) módban, ami egy ekkora házban nem rossz. Plusz a tesztelők nagy része ezeket a teszteket vagy nagyon "okosan" egy deskmat-en vagy csak simán az asztalon végzi. Szvsz, ha megemeled a gépet, akkor 5-10 fokkal alacsonyabb értékek is lehetnek.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Kés topik
- World of Tanks - MMO
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Motoros topic
- További aktív témák...
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Új Lenovo ideapad Slim 5i Multimédiás Laptop -35% 16" Brutál i5-1245U 10Mag 16/1TB IPS FHD+
- Asus Zenbook Pro 15 i7 7700HQ/1050ti 4GB/16GB RAM/100% sRGB
- Használatra kész Lenovo IdeaPad 15IKB i3-8130u,4GB DDR4,FullHD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest