Hirdetés
- domkripto01: csatlakoz 🎁. Code : GRO_20338_V2V5H
- domkripto01: csatlakozz!🎁kod: domini59hk
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
FőDudu
veterán
válasz
laposonly11 #88998 üzenetére
Egy vizes legtisztito - ami a viz felszinere fujva koti meg a szallo szarokat - van vagy 50 Euro. Ennyi csak belefer a nemeteknel. Van vagy 4 oranyi minimalber.
-
FőDudu
veterán
válasz
MaxxDamage #88890 üzenetére
Nyugodtan hasznald az en kifejezesemet. Nincs levedetve.
CSILIVILI GAMER SZEMET.
-
RM007
addikt
válasz
Csupati #88978 üzenetére
Amúgy ha jól emlékszem az én laptopomra az eladó a gtx-es változatot rakott miután elkezdtem neki csicseregni hogy is fog élni tovább még hajdanán megélt szeretett laptopja.
Vacillált mi legyen végül emellett döntött. Maga az RTX-es bios van amiben jobb, többet tudhat? Mert ahogy nézem az is túl sok ami nekem van. Csak kérdezném hozzáteszem ezt a részét nem merném már bolygatni, nehogy baj legyen a mostanival szemben.
-
Csupati
őstag
válasz
MaxxDamage #88980 üzenetére
Ha elég ügyes az ember ki tudja guberálni az infokat [link] nbr forum
-
-
Nekem is még van lehetőségem maxolni rajta, de nem tudom érdemes-e még 3-5-800 ezret égetni bele!?
Van a vizes heatsink (oda kéne külső táp, vezérlő, pumpa, víz, stb...) hogy teljes legyen a kép, aztán ott a d.die (is akár) vagy az mxm desktop VGA...hmmm
(folytassam?)
Nem merem feloldani a Biosom, mert lehet annyi jó opcióm lesz, hogy megint költekezek ezt-azt a notihoz (vizes heatsinkel kezdenék kapásból, de rohadt drága!) +VÁM / ÁFA
-
echterion
nagyúr
válasz
motifator #88948 üzenetére
Köszönöm, ez segített.
KillHates: nem, ott nem igazán van semmi, gpu OC és slussz-passz, minden más szürke. Szerintem a QuickCPU kavart be, ott azért próbáltam olyan beállításokat is, ami a processzormagok lekapcsolását befolyásolta üresjáratban, szerintem azzal tüntettem el. Mást nem piszkáltam benne, csak az UV-t ezen kívül. De hál' istennek visszatért motifator ölete nyomán. Nem kell nekem azt piszkálni, teszek rá, hogy a 4 órányi akkuidő felett tudok-e valami még hozni.
-
k-adi
nagyúr
válasz
MaxxDamage #88941 üzenetére
igen, biztos
de akkor minek van?úgy a jó ha szégyen nélkül be tudod kapcsolni
-
mihione
őstag
Engem nem zavarna,en is tuningoltam a hutesen.Killhates grafencsoves csodajat akartam igenybe venni de amikor mondta hogy ahhoz is kell folyekony fem..sokkal nem lennek elorebb.8 honapot birt az elso LM kezeles,csutkara beszivta a rez.Most kapott egy tukor polirt a heatsink,a galliumos reteg nagyreszt lejott,ujrakentem es ismet jok a hofokok.82 fok max tdp 3600 rpm mellet a cpuz stress alatt.Elotte mar felment 90 fokra es maxon ment a venti
-
RM007
addikt
válasz
MaxxDamage #88954 üzenetére
Egész másról van szó. Elég nálam is mindenre csak ki akarom maxolni a laptopot. Ezt a max dolgot szerintem te érted meg itt a legjobban.
-
-
Nekem a delid ezt hozta (végeredményben) [link]
i9 azért más, mint egy i7, de nagyon jó i9-m van.
5GHz simán menne (all core) csak kicsit jobb hűtéssel./24/7/
Amúgy a 4GHz (all core) is elég jelenleg mindenre!
Crysis 2 Remastered-t toltam pár napja és akkor még 3.6GHz-n ment a procim max. (akkor még nem tettem rendbe a rendszert és 99% max. CPU használat mellett 3.6GHz volt a max...) és úgy 70%+ volt a max. cpu kihasználtság (max. grafon..) -
válasz
cs.zs. #88932 üzenetére
Nem tudom honnét veszed, de szó sem volt arról, hogy a fizikai sleep gomb nem működne... Bár ha azt feltételezed, hogy úgy gondolom, hogy "billentyű hiba keletkezik egy rossz VGA drivertől" ez sok mindent megmagyaráz az okfejtésed illetően.
Általában magától akkor szokta ignorálni a winfos az alvás funkciót a start menüből, ha a VGA drivereknél van valami kavarodás; ami most könnyen lehet Csupatinál a gépben lévő 1060 az AGA-ban lévő Radeon miatt. -
echterion
nagyúr
válasz
cs.zs. #88937 üzenetére
Legyen úgy. Az a baj, az UV sokat nem segít a melegedésen (játékok alatt -750mV core a stabil, a cache-t még nem teszteltem ki), mármint önmagához képest igen, mert 90 fok alatt marad úgy, ai ettől a vékony géptől megsüvegelendő, de ki szeretném próbálni a 99%-ot is, csak így nem tudom.
-
RM007
addikt
válasz
KillHates #88929 üzenetére
Ajánlottál valakit erre a feladatra, meg az itteni ügyes debreceni srác is maga helyett beszélt valakiről, még nem néztem utána...én jobban szeretnék olyan emberrel dolgoztatni akit ismerek és akiben megbízom, csak ennyi.
És akkor még nem érdekelt a dolog, de lassan majd fog, mert nem tudok megülni a seggemen 1 percre sem hogy ne csináljak valamit. -
RM007
addikt
válasz
cs.zs. #88925 üzenetére
Nálam semmi nem tűnt el, sőt egyre jobb minden. Az Obsidian amit korábban MaxxDamage küldött nekem az átvette az irányítást ami úgy vettem észre a legjobb megoldás. Állíthatok bármit most nem töröl stabilan megtart mindent. Egyedül a ramok hozzáférhetősége lett tiltott számomra. Érdekes hogy ennek hátránya főleg a VGA erő használatnál jön elő (Fire Strike 51 000 helyett most csak 48 000 vga pont) inkább nem a procim teljesítménycsökkenésében látom. Az a hatalmas frekvencia visszaesés 2666-ról 2400-ra gondolom a 64GB miatt (hagyom a helyén) tartja a 4.5Ghz-t nagy UV mellett stabilan, vagyis vesztettem a ramokon, de nyertem a procin, vagy visszahúztam, igaz alakítottam a fedlap alatt ezt-azt. Megnéztem a fedlapomon mik azok a kitüremkedések egy csomó helyen, hát akasztók amik beakadnak tartás végett bizonyos pontokon, de tök feleslegesen, mert mellette 5 csavar is tart. Szóval párat leradíroztam és így be tudtam tenni két hőcsövet meg mást kitámasztva és mondjuk jelentősen látom az eredményét.
-
-
k-adi
nagyúr
válasz
hát igen ez már "kicsit extrém"
lehet a lenovoéknál mégis jobban tudják, és a szolid L7 front led pont elegendő mégiscsak? van is valami de vékonyan?
-
-
Csupati
őstag
Mi az amivel még jobban tudnám segíteni a levegő áramlást, vagy ez így ki van maxolva? [kép]
-
RM007
addikt
válasz
cs.zs. #88918 üzenetére
Látom nem egy kategória.
#88920 KillHates :
A belső ventik meg úgy minden belül az jó, arra értettem hogy maga a kivágás ahonnan felszív (4 kivágás van és abból 2 alatt van venti....(.ja illetve most már 5 csak nem onnan szív) az igen kicsinek tűnik a szemeimnek. Tudom én ennek megítélését el szoktam túlozni, szeretem a nagyobb szellőzést.Igen a jövő hónapban ha csinálnál ilyet akár el is nézhetnék hozzád, vagy persze postázhatnék is feléd, bár rémlik ezzel kapcsolatban valami mást ajánlottál nekem.
-
-
cs.zs.
veterán
Áhh, itt a nagy piros a menő, amivel az autó kerekeit is felfújjuk.
Ezért kell finoman megfogni a ventit. A kert végén találnánk meg a darabjait
(nyilván csak ésszel, mindent) -
válasz
TestamentDNR #88876 üzenetére
Ha használsz alatta egy combos hűtőpadot, akkor van értelme a sok lyuknak, bár én dremmelel kivágnám a lyukacsos részt és valami erősebb műanyag hálóval helyettesíteném így szinte olyan lenne mintha nincsen bottomcase rajta. Ilyenkor viszont kell a hűtőpad, mert csúnya pangó gócok tudnak kialakulni ha csak a blower-eken keresztül van mozgatva a levegő, azaz nem csinál szelet alatta a hűtőpad.
-
válasz
Élőben nagyon jól néz ki!
-
válasz
laposonly11 #88879 üzenetére
😂🤣😂🤣😂
-
válasz
#65537792 #88865 üzenetére
Elvileg van külön tisztító üzemmódja, ikyenkor a másik irányba forgatja a ventiket egy kis ideig és a kis gombócokat kiöklendezi (a macskás hasonlatnál maradva)
Bátorkodom hangsúlyozni: elvileg.Oldalt tuti nem szív! Egyetlenegy notebook szív oldalt a piacon, tessék kitalálni melyik!
-
-
Gubu0101
veterán
válasz
MaxxDamage #88900 üzenetére
Azt nem tudom megtenni.Nekem nem munka eszköz,se semmi más a laptop,csak játékra használom esténként kb 1-2 órát,hétvégente többet kicsit.
Otthon nincs olyan por,mint itt kint a németeknél az albérletben.Meg sem mozdulok de látom,hogy szál a szösz meg a sz..r minden fele -
Speedy007
őstag
válasz
MaxxDamage #88872 üzenetére
Nekem is így néz ki kb. 2 hét után. számít szerintem az is hogy hol lakik az ember és milyen házban él. Értem ezalatt hogy forgalmas út mellet vagy városban illetve fával fűt e és emiatt a házban van e kályha
-
-
cs.zs.
veterán
válasz
Frozen #88896 üzenetére
"...(azért szerintem 2-3 naponta aki felporszívoz meg kicsit törölget annak kizárt hogy 1 hónap alatt így nézzen ki a gép..)..."
4 laptopunk az ország 4 pontján jön-megy, különböző kolik, bp-i albérlet, vidéki lakás, tehát nem tudnám egyetlen helyhez sem kötni, és
így néznek ki a mi gépeink is
Hátlap le, venti megfog, kompresszorral kifújjuk, (jó nagy porfelhő), hátlap fel, megy tovább...
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- OpenWRT topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen routert?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest